Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de mi a francert nem kepesek megtartani a labdat ? ? ? ? ?

w77d
de jó lenne egyenlíteni...

passatgt
ezek a gecik túl gyorsan váltanak ritmust, hogy rohadnának meg

Jagumo
ratyi meccs 😞

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

akyyy
m iez a CSEND?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

semmi elkepzeles...

passatgt
huszti megérett a cserére

akyyy
Nem vicc, tényleg sárgát kaptunk😊

passatgt
mennyél már vissza, most nem vagy vicces

jol vagy?

akyyy
Háháháhá PIIIROOOS HELYETT asáááááááááárga

akyyy
de sok pénze van a stadionnak kocsira, máshol meg éheznek meg ezer baleset vana kátyús utak miatt😄

ajjjaj

Ez már rég nem a portugál aranycsapat. 😊
C. Ronaldo egy kirakatbaba. 😊

zaki
látszik hogy mennyire szeretne gólt rúgni, kívánom neki, hogy jöjjön össze, sanyinak meg a következõ ollózása bemegy 😛

Legend Killer
😄, ja.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

triplet
Na, vissza a tv elé. Legalább egy döntetlen legyen már. Dzsudzsák szabadrugásai elég jók voltak😊.

Legend Killer
ez is igaz, h másoknak mákjuk van a csapat ellen.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

akyyy
kikapunk kokó kikapunk!!!!

triplet
Rájöttem valamire. Nem játszunk mi rosszúl, sõt. Csak átok van rajtunk, vagy én nem tudom de minden csapat máker aki ellenünk játszik. Nem tud semmit, csak szerencséje van. C. Ronaldot is úgy beharangozták hogy: "a C. Ronaldo által vezetett Portugálok..."
És mit csinál a Rondaldo gyerek? Idegbajt kap a játék felénél, meg szenved a földön vagy fél órát. Ahan, grat szép játék. De a szurkolók elõtt tényleg le a kalappal😊

zaki
én is fogadtam rá, de a luxemburg-finn 1-1 elvitte a tippmixemet már :c

Legend Killer
ez igaz.

Nightwish006
Én a játék képe alapján nem lennék ebben biztos. Egyre kevesebbet nyújt az ellenfél, ha ez a 2.félidõben is így megy, a 60.perc körül jöhet vmi támadóbb foci, viszont én úgylátom simán bennevan a játékukban, hogy gólt/gólokat szerezzünk. Gyõzelemre játszunk még, felesleges belemenni a nagyobb rizikóba, amíg nem muszáj. Szerintem!!!! Persze ez az én véleményem, és elfogadom a te nézeted is. Nem játszanak vmi jól a portugálok, lehet hogy valóban most kéne adni nekik, nemtudom :S

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

laca133
De a szurkolói hozzáállásban viszont nagyon-nagyot fejlõdtünk foci terén. 😊
És ezt jó hallani végre.
ProGabe
félrekattintottam 😊

Lammernek akartam, #...92-es hsz-re

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

nono84
Csak én mondom azt hogy Babos két meccsen kettõ fejest szopott idáig amit fogni lehetett volna?

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

passatgt
viszont most nyerni fogunk, szóval nyugi

félidõre fogadtam tippmixen és nyertem
sose nyertem még semmin😊 de attól függetlenül nyerhetnénk😊
passatgt
azért az nem lenne túl jogos, hogy kirúgják, mert kikaptunk svédország és portugália ellen😊

Legend Killer
<#eljen>

zaki
ígyis-úgyis kitömnek a végére.

passatgt
ezt most miért nekem?😊

mellesleg ide kiraktam pár streamet:
http://i-tv.hu

Legend Killer
amilyen képeket vágott a kispadon, sztem bánja, h itt van. és lehet igen 😄.

Legend Killer
ja. közönség meg hiába drukkol vagányan, ezzel nem nyerünk és õk nem lõhetik be. nekünk kell, mármint csapatnak.

tényleg nem százas... :S ki akarja magát rúgatni??!!
Nightwish006
Szerintem jó ez így, nemszabad hagyni sok sok tere legyen ezeknek, csírájában kell elfolytani a támadásukat, különben kitömnek mint a szart.

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

laca133
Hát csak ismételni tudom magamat. 😊 #13511

De most több akarást látok a csapatban, mint szombaton.
Szóval van esélyünk. 😊 <#eljen>
Legend Killer
háaz, mindegyik reklamál, me elesett1fûszállban<#idiota><#hehe>.

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

zaki
koemannak nagy grat. ilyen idióta edzõt én még nem láttam baze.
svédek ellen csatár nélkül kezdtünk, most 3 szûrõvel.
de nem baj, majd most behozza vmelyikük helyére priskint, aztán majd a meccs után majd elmondja, hogy mi mindent megpróbáltunk.
bazeg, mi a f@sznak kell állandóan ilyen beszari taktikát választani? így a büdös életbe nem fogunk nyerni.
nyilatkozat is, tök jól játszottunk, csak az a fránya gól. hát sajnos ezt a játékot gólra játsszák, azt meg nem tudunk lõni

Nightwish006
Szerintem simán verhetõ ez a királylány válogatott!

Legend Killer
nálam nappaliban van lent, emeleten vok én.

áááá, fail, 9dik percben az a góóóóóóóól 😄. sztem védhetõ lett volna :S.

de úgy hiszem, h msot ügyesebben jáccanak a csávók és még lehet esélyünk vmire!<#eljen>

Zenszkij
nem láttam, hogy írtál megint csak azért 😄

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

passatgt
ne értetlenkedjál már, vicceltem csak

Zenszkij
Ez az a Gyepes aki a Fradiban játszott. Gyepes Gábor, Póth Diána férje.

passatgt
múltkor én is kevertem, viszont értelemben leveri simán leveri😄

Zenszkij
Varga Zolinak olyan hangja van mint Verebes "mágusnak" 😄.

passatgt
irónia?

<#nevetes1>

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

LasDen
nem....azé montam, hogy sokat javult....nem hiába vezéregyénisége a Cardiffnak (ha jól tudom) 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár