Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
jah majd ha az egész MLSZ lelesz csrélve és nem vén pénzéhes buzerátorok várják a csodát tétlenül akk majd lesz magyar foci. Az összes várja h pénzze legyen az egészbõl de ha véletlenül nincs akk már menesztik azt aki reményt lát, meg képes lenne vmit tenni csak nem biztos h egybõl jövedelmezne. Rövid távon itt sosem lesz semmi.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Matthew Prosac
ígyvan. mostmár mehetsz aludni

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
hagyjad már, múltkor is itt habzott a szája a loki veresége után, õ ettõl érzi nagyfiúnak magát. felesleges vitatkozni vele, ennyit nem ér az egész ember

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

padavanHUN
Nem baj. A tényeken nem tudsz változtatni a gyépé szövegeddel. A magyar válogatott mindig kiszopja, minden fontos meccsen, minden komolyabb csapattal. Évtizedek óta nem ellenfél nemzetközi szinten, nem jelent fenyegetést, nem kell számolni velük. Nem képesek komoly csapatok ellen kettõször vagy urambocsá' többször gyõzni, döntetlen is elérhetetlen számukra, tétmeccseken elvéreznek, szánalmasan játszanak, aki nézi és magyar, már annak égõ. Ezek tények. A magyar válogatott egy rakat szar, a legalja kategóriába tartozik nemzetközi szinten. Nyomhatod nekem, hogy hülye vagyok, személyeskedhetsz, ettõl ez még így marad. 😊

http://f1game.hu

tudom, hogy neked bonyolult ezt megértened, de a foci nem csak arról szól, hogy 22 ember rugdos egy labdát 90 percig 😄
padavanHUN
Tényleg? Ja, ez valami szektás topic, akkorismagyarválogatottbestever alcímmel?

közöd nincs az egészhez, de olyan aranyos, hogy próbálsz idétlen hasonlattal operálni...<#idiota>
padavanHUN
Utána néztem. 😉 Ettõl még extrafos a magyar foci.

padavanHUN
...és mi lesz az U20-ból? Megint egy tíz évre szóló ígéret, évtizedes szerencsétlenkedések közepette-után? Ki garantálja azt, hogy az U20-ból lehet egy ütõképes válogatott ebben a szánalom magyar közegben? Mikor tudjuk már végre azt mondani, hogy vége, nincs tovább, csak és kizárólag égetjük magunkat? Ez olyan, mintha Baumgartner fos szereplését az F1-ben azzal ellensúlyoznánk, hogy hát igen, de a WTCC-ben ott van a Michelisz Norbert. 😄

kaposi1
Na ezt jókor mondod.
Mikor esetleg az U20 még VB döntõt is játszhat.
A nagy válogatottnak pedig semmi keresnivalója egyenlõre még a világbajnokságon.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Rockynhooo
AZ eredményen nem is reszel senki... hanem azon hogy egy két embernek nem igazán a válogatottban a helye meg a játékunk egy szar.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

szerintem meg itt rád nincs szükség...
Tyler1
sztem egy Portugáliától kikapni nem szégyen! jobbak voltak, erõsebbek, és céltudatosak(igy a selejtezõ végére). Mi még nem vagyunk felkészülve egy VB-re, nem akarom a csapatot szudni, mert nem is lehet õket, azt tették ami tõlük maximálisan elvárható volt. És ha Portugália megint képes lesz a VB legjobb meccsét játszani,mint Németországban a hollandok ellen, akk örülni fogok h tovább jutottak.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Kaplan
igazság szerint van kapásból tizenöt dolog amit nem értek, de nem nekem kell elméletileg értenem ezt hanem koemannak, a játékosoknak stb.

de úgy látom itt senki nem ért semmit, a szurkolók, az mlsz, koeman, a játékosok, nagy egyet nem értés van. 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

padavanHUN
<#eljen><#taps> Szerintem nincs szükség magyar focira. Vízilabda, egyéb sportok az oké, de ez a szánalom ez teljesen felesleges.

Másik amitõl sík ideg leszek. Miért nem feltételezzük azt, hogy a kapusunkról kipattanhat a labda? Debrecen ugyanebbõl kapta a gólt a Pool ellen. Nem vagyok szigorú, nem azt mondom, hogy mi érjünk oda elõbb ne a csatár, de legalább vakon induljunk el a kipattanóra!!!! Ez alap dolog.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Rockynhooo
Azt sem értem miért lenne abból gáz ,hogy nem Air Sándor van a pályán hanem Szalai...

Azóta nem járok meccsre, nem bírnék neki szurkolni :ASS😄AD

Nekem a magyar után a portugál a kedvenc válogatottam, de bárki bármit mond ez a portugál csapat egyelõre fos (azaz nem túl acélos). Ha ki is jutnak a vb-re nagyon össze kellene szedniük magukat. Mi meg nem tudom minek utaztunk ki ha nem akarunk focizni. Volt olyan szituáció, mint az oviban, amerre a labda arra futott az összes játékosunk. Nem csak a labdás srácnak kellene futni fiúk...stb. Gyerekek mi meg ássuk el magunkat, ha az ország egyik legjobb hátvédje a GYepi. Állítom én is jobb hátvédekkel kerülök szembe egy-két sörmeccsen 😊 Nem akarom bántani és nem kimondottan errõl a meccsérõl beszélek, hanem az összes eddigirõl.

Nagyon remélem, hogy az U20-as válogatottunknak nem engedték megnézni ezt a meccset!

ha Gyepes játszik, akkor 0:1-rõl indulunk...
Rockynhooo
Gyepest felraknám csatárok mögé ha már ilyen jól készít elõ <#idiota>

Davidus
hozzák vissza lotárt!

V9ykn8_TZL0

Christiansen
vagy a kedvencem, Tornyi Barnabás _DD:_D:_D:_D:d

szerintem õ nem adná a nevét ilyen válogatotthoz, most a kis Mészöly lesz a soros szerintem... 😄
Nyilasi Tibi kéne <#vigyor>

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Pintér<#idiota>
Kaplan
és megúsztuk tíz alatt ami igazi elõrelépés.. ugye?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ááá, õ még tatabányán az atyaúristen 😄
Christiansen
van még választéék,
Csank, Bicskei, Varga, Reszeli S.O.S D😄:_-D:d

Tippmixelnem kellett volna. Jól megjósoltam a 3:0-at.
#14704: Nagyon nagy komment. Kivancsi lennék vajon hogy zajlott igazából.

Tigristank
Majd most is azt fogja nyilatkozni, hogy elégedett a csapattal, mert megvalósították a taktikát. <#idiota><#idiota><#idiota>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Semmivel nem lenne rosszabb mint a mostani felhozatal. És legalább olyan szépen beszél mint a Mészöly famili 😊

banok
ez borzalmas volt. Ha van önbecsülése Koemannak akkor lemond.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Christiansen
egyébként pl. egy Mátyus János mekkora lenne már edzõnek? _D:_D:d

jórenben... -.-"
Christiansen
-D😄_😄_

De hát mi történt?Nemrég még minden gyönyörû volt hisz ott voltunk a 2. helyen.Megvertük Máltát meg Albániát.Mindenki hülye volt aki nem fetrengett a gyönyörûségtõl!

Ja hogy azóta már játszottunk igazi labdarúgó válogatottakkal is párszor...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Persze és a Mágus is <#nyes>

Kaplan
atyaúristen egy perce nem értünk labdába... kergetjük és a portugálok már a pálya minden pontján jártak, ez az alázás. a szurkolók meg is unták az ollézást.

Christiansen
ezekkel nem törõdtem, 3-4-3 a lényeg

+ edzõk: Várhidi, Egervári, Gellei..

Kaplan
VKP-t szélsõként játszatni pengés dolog. 😊 Huszti belsõ tkp, koman szélsõ?

Közben : Varga többet tett egy perc alatt mint az egész csapat ezen az estén 😄D

Tigristank
Pedig sok ideig 1-0 volt, és már gondolkodtam beírom, hogy azért pár év alatt fejlõdött a csapat, mert mindig csak 1 góllal kapunk ki ilyen nagy válogatottaktól (Portugália és Svédország), erre már 3-0. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Rockynhooo
Ilyenkor kell betenni a 21 éves tehetséget 😄

rooney8
álmodik a nyomor 😞

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

gondoltam, hogy behozza Varga Józsit a végére
passatgt
😄

Christiansen
annak mondjuk örülök, hogy nem a svédek mennek a vb-re

nálam ez lenne a magyar csapat 1 év múlva az eb selejtezõkön

fülöp
bodnár-juhász-vadócz
varga-huszti-gera-koman
dzsudzsák-rudolf-németh
fejelés-ívelgetés nuku, kényszerítõk és támadó játék..

Kaplan
Vajon az U20as csapatunk milyen állapotban nézheti ezt a meccset? 😄DDD

Németh Krisz : - belülre add a labdát faszfej!
Koman válasza : - bazdmeg, hogy lehet így rúgni bazdmeg...
Gosztonyi beleszól a vitába... : - bazdmeeeeg, normális vagy a kurva anyádat?!

majd honosítjuk mellé kulibalit