28329
-
#18357 Csak az kevés. Egyébként szerintem simán ki fogunk kapni a svédektől. -
IXEMGabeo #18356 tyűű csodálom h nem lőttünk gólt -
#18355 Majd a mi meccsünkön meglesz az 1-1... -
#18354 Két dolog nagyon pozitív a számomra eddig. Az egyik, hogy úgy látom most már stagnál az a szép létszám aki idegenben is buzdítja a nemzeti válogatottat. Ez nagyon jó! A másik, hogy ma is egy csomószor elvégeztük a szabadokat gyorsan okosba, végre nem tátják a szájukat órákig, ívelik be és nem történik semmi. -
#18353 Úgy látom Szabics véd ma, legalábbis ezt írták ki. :DDDD -
#18352 Szinte el se kezdték... -
IXEMGabeo #18351 lol a Himnuszunkat se fejezik be:D -
#18350 lol, levették a felénél a himnuszt :D -
#18349 Azért tudnék örülni ott egy 1-1-nek. :) -
#18348 szarni bele... -
#18347 swe-fin
Már most 1-0 :/ -
#18346 20.30 San Marino-Magyarország
tv: m1, Sport1 hu
streamek : -
#18345 énis 20 vagyok -
#18344 Most így húsz éves koromra én is eljutottam arra a szintre, hogy már nem baszok poharakat a falnak csalódottságomban. Megszoktam az ilyen szituációkat. -
#18343 tipikus magyar meccs volt,81. percig nyerésre,és továbbjutásra állunk,jön egy kibaszott szöglet,és kiesünk...esküszöm nem voltam ideges,még csalódott se a gól után. sóhajtottam egyet,faterral egymásra néztünk,és elkapcsoltunk. -
#18342 Szerintem Guláé volt a gól de maradjunk annyiban, hogy az egész csapat ludas volt. Jobb szeretem a kollektív bánásmódot. :) -
Takezó #18341 Azért ez nem az a labda volt, amire minden kapusnak kötelező kijönni. A hátvédek sokkal inkább ludasak voltak ebben. -
#18340 Gulácsin ment el a tegnapi francia meccs. Egy olyan kapus aki a szigetországban edződik nem hiszem el, hogy nem tud kijönni magabiztosan és lehúzni egy labdát a tizenegyes pontnál.. Elhiszem, hogy vonalkapus de igazán megtanulhatna kijönni a szögleteknél. Ott ugyanúgy csak meg kell fogni a labdát.. -
#18339 Spanyol, Francia, Lengyel, Osztrák, Izland. Ez lenne az igazi izzadós csoport :D Ugyanis jelen állás szerint a Franciák a második kalapba kerülnek. -
#18338 Fülöpnél még Király is jobb. -
Takezó #18337 Nem tudom, Casillast is láttam már óriásit hibázni (pl. nem is olyan rég), és igen, Gulácsit is. A magyar kapusok közül szvsz kimagaslik. -
#18336 hagyjad má....gulácsi is képes fasságokra.....nem egy casillas....:D -
Takezó #18335 Nem lenne rossz ezeket elkerülni, bár azért a negyedikből is kaphatunk olyat, akivel meggyűlne a bajunk (Fehéroroszország, Skócia, Lengyelo.)
Ötödikben meg Ausztria?
Spanyolország, Szerbia, Magyarország, Lengyelország, Ausztria, Izland csoportba asszem beleizzadnánk:D -
Takezó #18334 Fülöp egyáltalán nem jó kapus.
Bogdán nagyon kis izgulósnak tűnt a múltkor.
Gulácsi olyan, mint egy kőszikla:D -
#18333 inkább fülöp és bogdán....gulácsi fiatal még a válogatottba....bogdán is valamennyire.... -
#18332 "HARMADIK KALAP: Törökország, Csehország, Izrael, Írország, Ukrajna, Belgium, Románia, Bosznia-Hercegovina, Bulgária"
Van rá esély, hogy ebbe a kalapba legyünk következő sorsoláskor -
karajjj #18331 Gulácsinak meg Bogdánnak kellene rivalizálni a kapusposztért, jóhogymárnem Szűcs, vagy Vlaszák áll a kapuban -.- -
Takezó #18330 Szerintem meg Gulácsi - annak ellenére, hogy esetleg nem játszik a klujában - a legjobb magyar kapus jelenleg. Hihetetlenül magabiztos. -
#18329 Király Gábor. Bazmeg... Miért nem Bogdán véd. Na mindegy, San Marinot bármilyen felállásban verni kell, lehetőleg nem csak 1 góllal. -
paly90 #18328 nem értem miért kell erőltetni Királyt....
Bogdán jobb -
Grenzjager #18327 Király Gábor - Vanczák Vilmos, Lipták Zoltán, Juhász Roland, Laczkó Zsolt - Elek Ákos - Koman Vladimir, Hajnal Tamás, Dzsudzsák Balázs - Szabics Imre, Németh Krisztián
(mlsz.hu) -
zsotesz #18326 Egy San Marino ellen ez nem lehet probléma -
Grenzjager #18325 Lázár lázas -
#18324 Kezdőcsapat holnap, kiderül. :)
Remélem bazze, hogy nem Vanczák lesz a szélsőhátvéd. Hol a faszba van Lázár? -
Grenzjager #18323 2 támadóval kezdünk.
Na ez igen!!!
CSODA!!!! -
Takezó #18322 A múltkori után csak nem lesz Eger annyira hülye, hogy berakja Tökölit:D -
#18321 Remélem, hogy Németh és Szabics fog kezdeni nem az a gyökér Tököli. Meg remélem, hogy Bogdán fog védeni... -
Grenzjager #18320 ..egyre gázosabb...
San Marino ellen megkockáztatja Egérmester hogy 2 csatárral kezdünk? -
#18319 Én közben rájöttem mi megy itt: valójában a csapat direkt nem mutatta meg az oroszlánfogait luxemburg ellen, azért hogy később san marinon a meglepetés erejével arathassunk egetrengető győzelmet! -
#18318 kérdés...ha a válogatottban tud gólt lőni, akkor máskor mé nem???
vagy csak nyáron van formában??? :D