28329
10917302841238962806.jpg
  • [HUN]FaTaL
    Csak az kevés. Egyébként szerintem simán ki fogunk kapni a svédektől.
  • IXEMGabeo
    tyűű csodálom h nem lőttünk gólt
  • Botond #18355
    Majd a mi meccsünkön meglesz az 1-1...
  • Kaplan
    Két dolog nagyon pozitív a számomra eddig. Az egyik, hogy úgy látom most már stagnál az a szép létszám aki idegenben is buzdítja a nemzeti válogatottat. Ez nagyon jó! A másik, hogy ma is egy csomószor elvégeztük a szabadokat gyorsan okosba, végre nem tátják a szájukat órákig, ívelik be és nem történik semmi.
  • [HUN]FaTaL
    Úgy látom Szabics véd ma, legalábbis ezt írták ki. :DDDD
  • tobias88
    Szinte el se kezdték...
  • IXEMGabeo
    lol a Himnuszunkat se fejezik be:D
  • zaki
    lol, levették a felénél a himnuszt :D
  • [HUN]FaTaL
    Azért tudnék örülni ott egy 1-1-nek. :)
  • LasDen #18348
    szarni bele...
  • [HUN]FaTaL
    swe-fin

Már most 1-0 :/
  • banok
    20.30 San Marino-Magyarország
    tv: m1, Sport1 hu
    streamek :
  • bakkerman
    énis 20 vagyok
  • Kaplan
    Most így húsz éves koromra én is eljutottam arra a szintre, hogy már nem baszok poharakat a falnak csalódottságomban. Megszoktam az ilyen szituációkat.
  • bakkerman
    tipikus magyar meccs volt,81. percig nyerésre,és továbbjutásra állunk,jön egy kibaszott szöglet,és kiesünk...esküszöm nem voltam ideges,még csalódott se a gól után. sóhajtottam egyet,faterral egymásra néztünk,és elkapcsoltunk.
  • Kaplan
    Szerintem Guláé volt a gól de maradjunk annyiban, hogy az egész csapat ludas volt. Jobb szeretem a kollektív bánásmódot. :)
  • Takezó
    Azért ez nem az a labda volt, amire minden kapusnak kötelező kijönni. A hátvédek sokkal inkább ludasak voltak ebben.
  • Kaplan
    Gulácsin ment el a tegnapi francia meccs. Egy olyan kapus aki a szigetországban edződik nem hiszem el, hogy nem tud kijönni magabiztosan és lehúzni egy labdát a tizenegyes pontnál.. Elhiszem, hogy vonalkapus de igazán megtanulhatna kijönni a szögleteknél. Ott ugyanúgy csak meg kell fogni a labdát..
  • [HUN]FaTaL
    Spanyol, Francia, Lengyel, Osztrák, Izland. Ez lenne az igazi izzadós csoport :D Ugyanis jelen állás szerint a Franciák a második kalapba kerülnek.
  • [HUN]FaTaL
    Fülöpnél még Király is jobb.
  • Takezó
    Nem tudom, Casillast is láttam már óriásit hibázni (pl. nem is olyan rég), és igen, Gulácsit is. A magyar kapusok közül szvsz kimagaslik.
  • LasDen #18336
    hagyjad má....gulácsi is képes fasságokra.....nem egy casillas....:D
  • Takezó
    Nem lenne rossz ezeket elkerülni, bár azért a negyedikből is kaphatunk olyat, akivel meggyűlne a bajunk (Fehéroroszország, Skócia, Lengyelo.)
    Ötödikben meg Ausztria?
    Spanyolország, Szerbia, Magyarország, Lengyelország, Ausztria, Izland csoportba asszem beleizzadnánk:D
  • Takezó
    Fülöp egyáltalán nem jó kapus.
    Bogdán nagyon kis izgulósnak tűnt a múltkor.
    Gulácsi olyan, mint egy kőszikla:D
  • LasDen #18333
    inkább fülöp és bogdán....gulácsi fiatal még a válogatottba....bogdán is valamennyire....
  • passatgt
    "HARMADIK KALAP: Törökország, Csehország, Izrael, Írország, Ukrajna, Belgium, Románia, Bosznia-Hercegovina, Bulgária"

Van rá esély, hogy ebbe a kalapba legyünk következő sorsoláskor
  • karajjj
    Gulácsinak meg Bogdánnak kellene rivalizálni a kapusposztért, jóhogymárnem Szűcs, vagy Vlaszák áll a kapuban -.-
  • Takezó
    Szerintem meg Gulácsi - annak ellenére, hogy esetleg nem játszik a klujában - a legjobb magyar kapus jelenleg. Hihetetlenül magabiztos.
  • [HUN]FaTaL
    Király Gábor. Bazmeg... Miért nem Bogdán véd. Na mindegy, San Marinot bármilyen felállásban verni kell, lehetőleg nem csak 1 góllal.
  • paly90
    nem értem miért kell erőltetni Királyt....
    Bogdán jobb
  • Grenzjager
    Király Gábor - Vanczák Vilmos, Lipták Zoltán, Juhász Roland, Laczkó Zsolt - Elek Ákos - Koman Vladimir, Hajnal Tamás, Dzsudzsák Balázs - Szabics Imre, Németh Krisztián
    (mlsz.hu)
  • zsotesz
    Egy San Marino ellen ez nem lehet probléma
  • Grenzjager
    Lázár lázas
  • [HUN]FaTaL
    Kezdőcsapat holnap, kiderül. :)

Remélem bazze, hogy nem Vanczák lesz a szélsőhátvéd. Hol a faszba van Lázár?
  • Grenzjager
    2 támadóval kezdünk.

Na ez igen!!!

CSODA!!!!
  • Takezó
    A múltkori után csak nem lesz Eger annyira hülye, hogy berakja Tökölit:D
  • [HUN]FaTaL
    Remélem, hogy Németh és Szabics fog kezdeni nem az a gyökér Tököli. Meg remélem, hogy Bogdán fog védeni...
  • Grenzjager
    ..egyre gázosabb...

San Marino ellen megkockáztatja Egérmester hogy 2 csatárral kezdünk?
  • DaemoonHunter
    Én közben rájöttem mi megy itt: valójában a csapat direkt nem mutatta meg az oroszlánfogait luxemburg ellen, azért hogy később san marinon a meglepetés erejével arathassunk egetrengető győzelmet!
  • LasDen #18318
    kérdés...ha a válogatottban tud gólt lőni, akkor máskor mé nem???
    vagy csak nyáron van formában??? :D