Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

„Az elsõ félidõ rendben volt, a második félidõ 15. percéig sem volt nagy baj."

Mirõl beszélt?
Nagyon nem volt rendben......A 6. percig volt "rendben".

Én most nem azt akarom ezzel mondani hogy nyerni kellett volna, könyörgöm, nézzünk már körül... a hollandok fényévekkel jobbak alapból....

De akkor akpjunk ki úgy hogy támadunk, küzdünk, hajtunk....

Ezek közül egy se teljesült.

PS3 Slim 250 PC

Narxis
Mert kicsi vagy.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

lõttünk egy szép gólt 😊
valóban Priskint szinte nem is láttam a pályán 😞
Válogatott: Juhász Roland a csapat nevében szégyelli magát

Juhász Roland, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya teljesen letörten nyilatkozott az amszterdami kiütéses vereség után a Sport1-nek.

„Az elsõ félidõ rendben volt, a második félidõ 15. percéig sem volt nagy baj. Nem tudom, mi történt, a széleken teljesen megbontottak minket. Szégyellem magam a csapat nevében is. Szétestünk, mint a németek ellen, most is félúton voltunk... Labdabirtoklásban tudtuk, hogy jók, de nem szabad így szétesni" – mondta a középhátvéd.
Különben ma is elmondhatjuk a válogatottról hogy kemény 1 helyzete volt.... 😄
Multkor még annyi se

PS3 Slim 250 PC

4-4-2 ben álltunk fel?

Mert ez inkább egy 4-4-1 nek tûnt.... Priskint nem szeretném bántani, de sokat nem adott hozzá még a SEMMIhez sem.

Drága Koeman....
Barátságos mérkõzésen, kemény 3 at cseréltél, az, hogy esetleg valami csatárt hozzál be, eszedbe se jutott.....

De most komolyan, hogy lehet valaki ennyire buta, hogy látja hogy szenvednek szerencsétlenek a pályán, és nemhogy a szünetben cserélt volna valami értelmeset....

Barátságos meccs, hollandok egész szépen próbálgatták az embereket mi meg 3 at cseréltünk.....

A mutatott játékkal inkább ne mis foglalkoznék most, mert akkor lenen pár keresetlen szavam....

Az ilyenekért menjek le a magyar fiatalok a pályára focizni?

Inkább sakkozzanak akkor, azok legalább gondolkoznak.....

PS3 Slim 250 PC

Zenszkij
Csináljuk azt mint a németek. Ha már úgyis boldog boldogtalannak adunk állampolgárságot utazzunk el a copa cabanara és 10 brazil hülyegyereknek adjunk magyar igazolványt.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Sziasztok!
Szóval ennyire a mélyen vagyunk!Lehet itt bárki edzõ a nagy nevek közül akár.Hulladék az egész,de nem azért mert kikaptunk.Hanem azért mert ilyen....játéknak nevezhetõ? módon?
<#help><#help><#help>
kaposi1
Azért Nyil & Puhl a végén igen frankón összefoglalta a dolgokat!
Szégyen, nem méltó a válogatotthoz ,és jó lakottak a magyar színvonalhoz képest jólétben!
Nyilasit szívesen látnám kapitánynak de bolond lenne elvállalni egy ilyen csürhe irányítását!

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Jogos Nyilasi! Jogos..

Rip

Én vmilyen szinten örülök ennek, mert legalább nem fogom felfokozott izgalomba várni az EB selejtezõt😊

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

vmvr
gyász.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

huszti a faszért nem rugta ugy ki mint elotte-utana heitinga legalább 5ször...

Persze hajrá Magyarok én bízom benne, hogy még az életemben látok jó Magyar labdarúgó válogatottat.

Juhász most nyilatkozik, hogy szégyenli magát. Legalább korrekt.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

zaki
gondoltam írok vmi nagyon okosat, de inkább qssba maradok. no comment.

lehet,hogy az eredmény reális, de ilyen lélektelenül játszani SZÉGYEN!

kaposi1
Ja tényleg<#wilting>
Még megyünk az Angolokhoz is!<#eplus2><#taps><#taps><#taps>

Szép volt fiúk! <#rolleyes>
Idõnként van olyan érzésem, hogy beférnék a csapatba 5-10 percig még futnék is.
A labda nem pattanna messzebb tõlem se és néhány passzom embert is találna.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

kaposi1
Fáradtak????
Mi a szartól?
Ha Messi olyan terhelés alatt amit kap nem fáradt akkor ezek hogy mernek ilyen dologra hivatkozni????
Majd én is bemegyek melózni aztán szólok a fõnöknek hogy fáradt vagyok!
Ki a rákot érdekel hogy fáradt.
Profi ( állítólag) ezért kapja a rengeteg pénzt hogy rohadjanak meg!!!!

és ezért fogják ezeket a malacokat kiutaztatni angliába😊 megérdemlik, szerintem is..

lol, ne legyen már nagy az elvárás, basszus... nézd meg a szlovének, szlovákok, lengyelek keretét (tudom, a szlovákoknál 1-2 jobb játékos azért van, a lengyelek meg pont nem jutottak ki, de 2 éve igen), nagyjából semmi különbség nincs, õk mégis el tudnak érni valamit. Nem az elvárás nagy, csak nincs kapitány, és ilyeneket mondhatnak a játékosok, hogy "túl nagy az elvárás". Ha nyomasztja, takarodjon anyukájába.
miért nem a strandot választottamM??????????,
kaposi1
Ismét egy szép eredmény a magyar labdarugó válogatott aranykönyvébe!
Amit az Aranycsapat + a Mezei válogatott elért ,felépített, ezek a sehonnaiak teljesen lerombolják.
Pofozógépek vagyok a világ labdarúgásában!
Azért a kommentátor nagyon korrekt volt.
Gondoljátok el ha baráti társaságban otthon kommentálja ezt a meccset!<#hehe>

sb1
Vége...szép volt fiúk...jó, hogy egy darabig nem látunk titeket...

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

fáradtak? 😄😄 HAHA

nem elég nekünk Trianon, de még itt van ez a válogatottnak nevezett bundabanda.

Jó hogy az elején egyszer eljutottunk a kapuig,mert különben megint lett volna egy meccs kapura lövés nélkül.
Amúgy Kúman lehet hülye,de ide akárki jöhet,most mi változik összességében?Rúgunk egyel többet,vagy kapunk egyel kevesebbet?És akkor?
Igaza van Husztinak részben.Túl nagy az elvárás.Az.De van még valami ami túl nagy.A magyar futballban kereshetõ pénz,ezért a semmiért.Mert ennél gyengébben egy amatõr csapat se igen szerepelt volna...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

sb1
86 óta 19 edzõ? az parádés 😄 😄...megvolt az eredménye 😄

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Zenszkij
Én nem szégyenlem magam. Mi közöm nekem ehhez a szar csapathoz. Nem én tehetek róla, hogy ellopják a focit is itthon. Mit várunk. Nézni se kéne, komolyan mondom vicc ez az egész. Én már csak röhögök. Majd jön Mészöly Géza, vagy Bozsik cucu, magyar hulladék edzõk belterjes családi összeköttetésekkel, akik nagyon jól megélnek ebbõl a nagy trágyából is, és lehetnek válogatott edzõk. Csoda nem fog történni. Komolyan mondom röhejes.

kaposi1
"Kijövök az utolsó mérkõzésedre a Magyar válogatott élén!"
Hogy milyen jó fej a fia!
<#nyes>
És remélem igaza lesz!!!!!!<#duhos2><#action>

na spórolnom megint nem kell az EB-re így tudok venni egy motort, ( biciklit bodnár miatt nem merek )

nyaljuk meccset befelé
ilyen teljesítményt szerintem AKÁRKI tudna nyújtani, rosszabb nem lehet, akkor meg minek pénzelik ezeket a majmokat..

banok
kaptunk már ki a hollandoktól 7-1-re...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

scs17
amilyen jól kezdõdött, olyan rosszul végzõdik...

ja, értem...
de az eredmény már csini, a jugó 7:1-rõl lemaradtam anno, most hasonlóan szép eredmény jöhet ki😊
Mor3llo
Szégyen.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

kaposi1
Én szégyellem magam!<#shakehead>

sb1
Sálálálá.. 😄 6-1 😄

kaposi1
6

DONGUBA
szegyen

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

"premier liga szintû kapus" - ezt hangoztatja a köznép.

Zenszkij
Meg merem kockáztatni a miénk a leggyengébb csapat Európában (ilyen Liechteinsteinnel nem foglalkozok).

kaposi1
Ez az utóbbi gól mindent elmond a válogatotról.
Mondtam én az elején hogy kivégeznek bennünket!

szimplán leköznépeztél? lol
?
ezt hangoztatja a köznép.

zaki
ha nem kezdenek el szórakozni a hollandok, akkor a hetest most is megkapjuk 😛

az? nem bravúrkapus, és a beadásoknál egyáltalán nem megbízható, nem hiába küldték el SUnderlandbõl is...