Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mirõl beszélt?
Nagyon nem volt rendben......A 6. percig volt "rendben".
Én most nem azt akarom ezzel mondani hogy nyerni kellett volna, könyörgöm, nézzünk már körül... a hollandok fényévekkel jobbak alapból....
De akkor akpjunk ki úgy hogy támadunk, küzdünk, hajtunk....
Ezek közül egy se teljesült.
PS3 Slim 250 PC
valóban Priskint szinte nem is láttam a pályán 😞
Juhász Roland, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya teljesen letörten nyilatkozott az amszterdami kiütéses vereség után a Sport1-nek.
„Az elsõ félidõ rendben volt, a második félidõ 15. percéig sem volt nagy baj. Nem tudom, mi történt, a széleken teljesen megbontottak minket. Szégyellem magam a csapat nevében is. Szétestünk, mint a németek ellen, most is félúton voltunk... Labdabirtoklásban tudtuk, hogy jók, de nem szabad így szétesni" – mondta a középhátvéd.
Multkor még annyi se
PS3 Slim 250 PC
Mert ez inkább egy 4-4-1 nek tûnt.... Priskint nem szeretném bántani, de sokat nem adott hozzá még a SEMMIhez sem.
Drága Koeman....
Barátságos mérkõzésen, kemény 3 at cseréltél, az, hogy esetleg valami csatárt hozzál be, eszedbe se jutott.....
De most komolyan, hogy lehet valaki ennyire buta, hogy látja hogy szenvednek szerencsétlenek a pályán, és nemhogy a szünetben cserélt volna valami értelmeset....
Barátságos meccs, hollandok egész szépen próbálgatták az embereket mi meg 3 at cseréltünk.....
A mutatott játékkal inkább ne mis foglalkoznék most, mert akkor lenen pár keresetlen szavam....
Az ilyenekért menjek le a magyar fiatalok a pályára focizni?
Inkább sakkozzanak akkor, azok legalább gondolkoznak.....
PS3 Slim 250 PC
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Szóval ennyire a mélyen vagyunk!Lehet itt bárki edzõ a nagy nevek közül akár.Hulladék az egész,de nem azért mert kikaptunk.Hanem azért mert ilyen....játéknak nevezhetõ? módon?
<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Szégyen, nem méltó a válogatotthoz ,és jó lakottak a magyar színvonalhoz képest jólétben!
Nyilasit szívesen látnám kapitánynak de bolond lenne elvállalni egy ilyen csürhe irányítását!
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Juhász most nyilatkozik, hogy szégyenli magát. Legalább korrekt.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Még megyünk az Angolokhoz is!<#eplus2>#eplus2><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Idõnként van olyan érzésem, hogy beférnék a csapatba 5-10 percig még futnék is.
A labda nem pattanna messzebb tõlem se és néhány passzom embert is találna.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Mi a szartól?
Ha Messi olyan terhelés alatt amit kap nem fáradt akkor ezek hogy mernek ilyen dologra hivatkozni????
Majd én is bemegyek melózni aztán szólok a fõnöknek hogy fáradt vagyok!
Ki a rákot érdekel hogy fáradt.
Profi ( állítólag) ezért kapja a rengeteg pénzt hogy rohadjanak meg!!!!
Amit az Aranycsapat + a Mezei válogatott elért ,felépített, ezek a sehonnaiak teljesen lerombolják.
Pofozógépek vagyok a világ labdarúgásában!
Azért a kommentátor nagyon korrekt volt.
Gondoljátok el ha baráti társaságban otthon kommentálja ezt a meccset!<#hehe>#hehe>
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Amúgy Kúman lehet hülye,de ide akárki jöhet,most mi változik összességében?Rúgunk egyel többet,vagy kapunk egyel kevesebbet?És akkor?
Igaza van Husztinak részben.Túl nagy az elvárás.Az.De van még valami ami túl nagy.A magyar futballban kereshetõ pénz,ezért a semmiért.Mert ennél gyengébben egy amatõr csapat se igen szerepelt volna...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Hogy milyen jó fej a fia!
<#nyes>#nyes>
És remélem igaza lesz!!!!!!<#duhos2>#duhos2><#action>#action>
de az eredmény már csini, a jugó 7:1-rõl lemaradtam anno, most hasonlóan szép eredmény jöhet ki😊
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Mondtam én az elején hogy kivégeznek bennünket!