Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
akkor végülis jobbak vagyunk a VB résztvevõ új zélandoknál nem? 😄 mert õk csak 1-1-et toltak velük...jah,hogy a miénk csak bari meccs volt,ééérteeem

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
ha ez a generáció(dzsudzsi,németh,juhász,gosztonyi stb...) se jut ki se eb-re,se vb-re,akkor tényleg lõttek a magyar focinak,mert ha ezek kiöregednek,akkor nagyon komoly pénzeket kell beletenni az utánpótlásba,és a magyar klubokba,amire ugye nem sok esély van nálunk 😊

hedonist
még jó, hogy az egy tétmeccs volt.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Igen, kábé az volt az egyetlen jó meccse. Megvertük még Boszniát meg Moldovát, de utóbbi aztán lealázott minket 3:0-ra, és így sikeresen megszerezte minden idõk legrosszabb magyar kvalifikációs helyét a Várhídi-csapat.
passatgt
amikor nyertünk az olaszok ellen

Várhidivel mikor volt szerethetõ válogattunk? Ennyire csak nem szépülhettek meg az emlékeid😄
Zsolti9014
Egyetértek, annyi különbséggel, hogy nem kell kerek perec kijelenteni, hogy 2 csatárral kell játszani, de legalább alkalmazkodjunk az ellenfél erejéhez. Bánom is én, ha 1 támadónk lesz pl. Hollandia vagy Anglia ellen, de legalább legyen támogatása.
Bár alapvetõen én is a 2 csatáros játék mellett vagyok.

Hajrá Magyarország!

no meg pénze is van,szóval ezt már remélem h nem a pénz miatt csinálta.
vágjuk h saját alapítványt is létrehozott saját pénzbõl,szóval reméljük tesz majd vmit a foci érdekében!
mindenestre most azt kértem h kb 5 évig hagyjunk mindekit a helyén.ha 5 év mulva nem sikerül 1rõl a 2re jutni akkor itt óriási a hiba.
Mondom azt kérem h jövöre vagy aztán való évben ne váltsák le Egervárit,csak azért mert nem jut ki a magyar válogatott az EB-re.
az EB selejtezõkön meg minimum 2 csatárral kell nekiindulni!
Anglia elleni meccsre kiváncsi leszek,bár itt még sztem nem fog érzõdni Egervári jelenléte hiszen az új mentalitásnak,az új edzõi munkához idõ kell,mindenesetre a Hollandia elleni meccsen már lehet majd némi következtetést levonni!
"ha nem kapunk ki 6-1re " csak 2-1re és a játékunk is másabb lesz én már örülni fogok!
a.carkey
15927

A medve nem játék.

Zsolti9014
õt ismerjük, MLSZ-elnöki munkáját nyilván még nem, ezt akartam írni. azért azt el kell ismerni, hogy ha valakinek, hát neki van akkora hatalma, hogy rendet rakjon. ha ez az igazi célja.

Hajrá Magyarország!

hedonist
Azért sajnos ismerjük az új MLSZ elnököt... reméljük,h ezt tényleg szívvel csinálja majd, és nem úgy, ahogyan eddig mindent.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Zsolti9014
Leírom, kikre számítanék én. Lehet vele vitatkozni, meg lehet ki is hagyok valakiket...

Kapusok: Király, Fülöp, Gulácsi
Védõk: Debreceni, Juhász, Vaskó, Korcsmár, Horváth G.
Középpályások: Gera, Dzsudzsák, Vass, Koman, Huszti, Tóth Bence, Dudás, Varga R., Kiss Máté
Csatárok: Torghelle, Szabics, Rudolf, Priskin, Németh (-ha játszanak)

Persze ez nem egy teljes keret, ettõl több védõ, stb. kell...

Hajrá Magyarország!

utolsó mondat! <#eljen>
passatgt
játékosállomány alapján simán lenne esélyünk szinte bárki ellen, csak egy jó taktika és edzõ kell

reméljük ez Egervári személyében testesül majd meg

Zsolti9014
Fülöp nálam a kispadon, Huszti pedig véleményem szerint nem a legjobb döntést hozta, amikor a Zenitbe ment.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Nem is mondtam, hogy egyszerû. 😊
Amit Unreal1942 írt, az kellene, hogy legyen a szemlélet. Hosszútávú célokat kitûzni, azokért mindent elkövetni. Aztán ha hamarabb jönnek az eredmények, akkor örülni. És a hosszútávú célokon belül pedig kis állomásokat meghatározni, mindig meccsrõl meccsre készülni. Elsõsorban valóban a hozzáállás legyen megfelelõ. Mert a hollandoktól ki lehet kapni, de ne az legyen a cél, hogy ne kapjunk ki nagyon, hanem mindent tegyünk meg a gyõzelemért. Ha nem sikerül is, emelt fõvel tudjuk elhagyni a pályát.
Játékosállományunkat, edzõinket tekintve egyszerûen nem hiszem, hogy Gerával, Dzsudzsákkal, Juhásszal, stb. gyengébbek lennénk egy szlovák vagy szlovén válogatottól, akik viszont ott voltak a vb-n. A hozzáállás, az egység, a szervezettség viszont mellettük szól, és ez döntõ.
Új-Zélandról pedig példát lehetne venni: olyat küzdöttek mindhárom vb-meccsükön, amivel ugyan nem sikerült továbbjutniuk, de általános elismerést csikartak ki.

Hajrá Magyarország!

LasDen
tehát akkor a komplett u21-es csapat játszana....és dzsudzsák, huszti, gera, juhász és fülöp hol lennének???

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
24 éve hallgatom, hogy szép lassan kell beépíteni a fiatalokat. Sajnos 24 éve baszik mûködni.

A medve nem játék.

a.carkey
Ez azért nem ilyen egyszerû. Tisztességes magyar válogatottat 1986 óta 2x láttam (1996, 2009), és egyik sem a felnõtt válogatott volt. Szóval az eltelt 24 évben ... 24! Áhhh ...

A medve nem játék.

LasDen
olyan bukta lenne hogy egervári qatarig repülne.....ez lenne a legnagyobb baromság amit válogatott edzõje csinált...😄 nem kell elküldeni mindenkit...okosan kell a fiatalokat beépíteni...ennyi...
bár én egyfelõl nem hiszem, hogy egervári megváltaná a világot, de másrészrõl meg reménykedem, hogy így lesz 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Kijutni most se fogunk tudni az EB re, de ezt csak a marha várja.
Épüljön a válogatott a VB re. Fiatalokkal együtt. Lehet keresnivalónk 2014 ben.

Most azt szeretném látni, hogy nem nyuszi módjára védekezünk. Nem kapunk hatot senkitõl és ha ki is kapunk, emelt fõvel tudjunk lejönni, hogy megtettünk mindent.
Ja és végre jó lenne elkerülni a minden meccsen összeszedett balfasz kapott gólt.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Zsolti9014
Ja, és ugyan nem válogatott, de azt a mentalitást sürgõsen törölni kellene a fejekbõl, amit a Loki idegenbeli meccsén láttunk: idegenben jó a 0-0, ezért ugyan végig irányítjuk a meccset, gyengébb az ellen, de nincs ritmusváltás, nincs egy kis pörgetés, hogy lõjünk gólt. Erre kapunk egyet, és épphogy sikerült kiegyenlíteni.

Ilyen csapatok ellen igenis, tessék odamenni úgy, hogy ha jobbak vagyunk, akkor játsszunk gólra! Majd ikszre játszani elég lesz a Manchester ellen, meg mittomén.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Egyetértek, és sok sikert kívánok Egervári Sanyi bácsinak a válogatott élén!

Ez meg, hogy magyar edzõ=BÁB, méretes nagy marhaság. Várhidit is bábnak nevezték, vele mégis szerethetõ válogatottunk volt. Most meg új MLSZ-elnök van, nem is ismerjük még a munkáját, hiszen most kezdte, de máris bábozunk. Külföldi edzõ minek? Ha idehozzuk Milutinovicsot vagy Lippit vagy Mourinhót, lehet hogy lenne értelme, de az ilyen Koemanok csak pénzkidobásra jók, egy magyar edzõ a tizede fizetésbõl produkálja ugyanazt, vagy jobbat.
Nem azt mondom, hogy a magyar edzõk mind jók, és hogy nem irányíthatóak fentrõl, de azért pl. Egervári hozzáértését megkérdõjelezni, azt nem kéne. Bajnok az MTK-val, Dunaferrel, dobogós a BVSC-vel...
És hátha eljön az az idõ, amikor a kapitány hozzá mer nyúlni az utánpótláshoz is, és megtalálja a fiatalság és a rutin megfelelõ elegyét. És talán eljön az az idõ, amikor nem ugyanúgy 1 csatárral "támadunk" Málta ellen, mint a németek ellen...
És mostmár hagyni kellene dolgozni Egervárit, még ha õsszel nem is jönnek rögtön az eredmények.

Nem mondom, hogy most mi kijutunk az Eb-re, de azért azt se jelentsük már ki elõre, hogy sanszunk se lesz ott lenni. Szurkoljunk már a mieinknek, ne csak állandóan fikázzunk!

Hajrá Magyarország!

bakkerman
magyar edzõ= BÁB
majd télen,amikorra lementek az elsõ selejtezõ meccsek visszatérhetünk rá,de ha azt mondom,hogy sanszunk se lesz ott lenni az eb-n,azzal nem mondok újdonságot sajna...

a.carkey
Vagy húz egy nagyot, elzavar mindenkit és beteszi a full bronzérmet nyert csapatot, plusz Gerát. 😊

A medve nem játék.

zaki
most hogy a tejesember lapátra került, remélem gera játszani fog már az angolok ellen 3 hét múlva

hedonist
Egervári keze alatt van a legjobb helyen most a válogatott, én sem szeretem,h küldözgetjük az edzõket, de Koemant tényleg ki kellett már rúgni, egy vicc volt amit itt csinált.

Majd a Pintért egyszer... addig itt nem lesz semmi változás... ezeket vas szigorral kell fogni!

www.smart-bus.hu

Ok, hagyjunk valakit dolgozni. De ne Koemant. Voltak jobb edzõink szvsz, Várhidi, Mattheus. Igaz utóbbi rengeteg pénzbe került. De egy ilyen edzõt, aki hátrányban is a védekezést helyezi elõtérbe foci pálya közelébe sem engedném. Minden egótól mentesen, ennyit talán én is tudnék. Én is kitudtam volna kapni a Portugáloktól, Svédektõl, én is elértem volna, hogy ne jussunk ki, valamint észrevettem volna, hogy egynéhány játékos csak alibizik. Nem kell hozzá különösebb tehetség. Na mind1. Azt mondom már régen el kellett volna küldeni. Jó döntés.
grat hozzá, tökéletes kezdõdik minden elõlrõl :S
megint nem jutunk ki eb-re szal jövöre lehet megint szerzõdést bontani :S szánalom ez a sok edzõváltás! hagyjunk már valakit basszameg több évig melozni :@
A lényeg, hogy megszabadultunk a Hollandtól aki meg tudta azt is magyarázni, hogy miért nem támadunk akkor sem, ha csak a gyõzelem ért volna bármit is.

DONGUBA
Válogatottt
Koemannal szerzõdést bontott az MLSZ, Egervári az új kapitány
A Nemzeti Sport értesülései szerint a Magyar Labdarúgó-szövetség és Erwin Koeman közös megegyezéssel szerzõdést bontott egymással. A hivatalos bejelentésre holnap kerül sor, a távozó holland szakember munkáját Egervári Sándor veszi át.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
Hogyne! A 408. kalap helyett a 407.bõl sorsolnak majd minket. 😊

A medve nem játék.

Számít?

5 helyet visszacsúsztunk a világranglistán. (62. hely)

REAL MADRID

rooney8
<#falbav><#violent><#boxer>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

zaki
index meg a legköcsögebb portál.

osztom, egyenesen fos, Kaká indoklása a legszánalmasabb...
Mor3llo
Hihetetlen szar cikk. Mind tartalmilag, mind stílusában.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

bakkerman
Mucha-val mi is volt a baj??? Mert kvájárella bebaszta a hálóba,õ meg erre nem "kapkodott" ki adni a labdát a középkezdésre??? kell a kifogás!

a.carkey
Kéne egy POST EB,VB,OLIMPIA, v. SPORTESEMÉNY UTÁNI TOPIK.

FIFA Köcsögválogatott 2010 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Sajna, már nincs VB topic, de ez durva:
„Hollandia nyerte a foci vb-t” 😄

A medve nem játék.

bakkerman
hát ezek mindenek csak nem magyarok...inkább tûnnek SZÓSZERINT 😄 feketemunkásoknak xd

Rockynhooo
számomra is felfoghatatlan...

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Ezek nem hajléktalanok, hanem illegális bevándorlók szóval képviseljék Afrika valamelyik országát, de ne a miénket. Sajnos sok hajléktalan van ország szerte nem, értem miért kellett ilyen csapatot kiállítani...

Rockynhooo
így van. ezek fekete munkások akik illegálban vannak itt, de ugyanúgy van lakás amit bérelnek stb csak nincsenek bejelentve.. szerintem.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
más beosztani 500 ft-t 2 napra mint 2 hétre...

Lehet hogy õk jobban hajtanának mint a "nagy" válogatott bár technikai tudásuk egyértelmû. Az azért télleg furi, hogy van pénz utaztatni õket Brazíliába, ott lenni, kajolni élni addig a Vb alatt... amúgy meg nincs pénz? furi.. s az is furi, hogy mintha csak néger hajléktalan lenne, pedig pl én eddig Magyarországon egy városban sem láttam néger hajléktalant, Budapesten sem, s szerintem az illegális bevándorlókat azért meg kéne különböztetni as hajléktalanoktól.