Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mégse annyi mint Gabinak <#wink>

LasDen
Fülöpnek is van tapasztalata....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

zaki
hát szvsz õ fog a selejtezõkön is védeni õsszel.

Angolok ellen inkább tapasztalat kell, azért Gabit játszatják.

LasDen
Fülöp 😄 nem is értem mé nem õ véd...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Amúgy Király Gabi kezd lassan túl öreg lenni ehhez. Kéne új fiatal kapus!

szerintem kurvajól tolja 😊

Totti5
Az Angolok se😄 de eddig nem bakiztunk, remélem ez így is marad.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

LasDen
lipták csak szerintem játszik jól??? 😄

nem olyan rossz most a csapat! HAJRÁ!

petee

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

petee
http://www.tvlivoo.net/ch3.html

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

Pacal17
Keményen kiszopunk itt is =(

Attelee
Esti meccset lehet nézni valahol a neten?
MindigTV-vel vagyok,és nincs sport1-em!😞
Aki tud linket ne tartsa magában!

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

LasDen
az angol csapat...
England: Hart - Johnson, Jagielka, Terry, Cole; Lampard, Barry; Walcott, Gerrard, Johnson; Rooney

Zsolti9014
védett õ az elõzõ idényben is kölcsönben, meg ugye tartalékban, a fejlõdés szempontjából meg szerintem nagyon jó az is, hogy most a felnõttekkel készül, ezzel együtt igazad van, nem kell elkapkodni, õ még nagyon fiatal. remélem én is, hogy a jövõben - ha kölcsönben is -több lehetõséget kap.
azért bízom benne hogy pl. Vass Ádám visszakerül majd a felnõttbe, ha nem lesz meccsütközése az u21-nek.
A jelenlegi keretben én két embert tudok megkérdõjelezni, Vanczák és Tóth Balázs lenne az. mindkettejüknek volt néhány jó meccse azért a nemzeti csapatban, de voltak csapnivalók is. mindenesetre maradjunk annyiban, hogy Egervári jobban ért hozzá, mint pl. én.

Hajrá Magyarország!

zaki
gulának elõször védenie kéne vhol, aztán lehetne szó a beválogatásáról szvsz

hedonist
Van idõ még Némethnek, Gulának, nem rohanunk sehova, nekik még ott kell lenniük u21ben. én meg vagyok elégedve ezzel a kerettel.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

LasDen
szalai be...németh meg gondolom az u21-be van...oda kell most az ember 😄

Szalai és Németh lazán beférne még a csatárok közé

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

nekem csak egy bajom van vele, normális középcsatárunk, az nincs
zaki
angolok ellen idegenben nincs is értelme többnek...

DONGUBA
Hat lehet hogy egcsataros jatekunk lesz.....csak az eleg szar

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Zsolti9014
Mellesleg 6-7 olyan "új" ember került be akik közt van már aki szerepelt a válogatottban, van aki nem, de mindenesetre mellõzve voltak.
Vermes, Lipták, Komlósi, Elek, Buzsáky, Czvitkovics, Gera.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
korrekt keret, és LasDennel is egyetértek, a felállás, a játékrendszer lesz inkább a kényes kérdés. És ez azért még majd kiegészülhet Gulácsival többek közt, csak õk most az U21-ben játszanak fontos meccset.

Hajrá Magyarország!

grebber
Hát egy Leandrot meg még pár játékost simán ki lehetett volna próbálni..........

Next PC upgrade: 2022

LasDen
majd kiderül...de nem rossz...😄 a felállásra is kiváncsi leszek....
Buzsákynak örülök 😄

zaki
<#miaz>

<#eljen>
Egervári elsõ kerete

Kapusok:
Király Gábor (1860 München)
Fülöp Márton (Sunderland)

Védõk:
Szélesi Zoltán (Olympiakosz Volosz)
Vermes Krisztián (Újpest)
Lipták Zoltán (Videoton)
Juhász Roland (Anderlecht)
Komlósi Ádám (DVSC-TEVA)
Vanczák Vilmos (Sion)

Középpályások:
Vadócz Krisztián (Osasuna)
Elek Ákos (Videoton)
Tóth Balázs (Genk)
Buzsáky Ákos (Queen’s Park Rangers)
Czvitkovics Péter (DVSC-TEVA)
Dzsudzsák Balázs (PSV Eindhoven)
Huszti Szabolcs (Zenit)
Koman Vladimir (Sampdoria)

Támadók:
Gera Zoltán (Fulham)
Hajnal Tamás (Borussia Dortmund)
Rudolf Gergely (Genoa)
Priskin Tamás (Ipswich Town)
ideje lenne elküldeni a véneket (Király, Torgelle, Vanczák, Bodnár..stb) és be kellene építeni Komanékat...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

kíváncsi vagyok kiket hív még meg a válogatottba...ha marad ugyanannál a csapatnál mint eddig a többi szöv.kap. beledõlök egy késbe 😊

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Breki33
milyen döntõig?
Gera játszani fog,visszatér a válogatottba!
Pénteken dr. Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke sajtótájékoztatón jelentette be, hogy Erwin Koeman távozik posztjáról, és Egervári Sándor veszi át a válogatott irányítását. A frissen kinevezett szövetségi kapitány azonnal megígérte: a lehetõ leghamarabb felkeresi Gera Zoltánt, hogy egyeztessen vele a válogatottba való visszatérésérõl.

Egervári Sándornak péntek este sikerült telefonon elérnie a Fulhammel Svédországban edzõtáborozó futballistát, aki még tavaly õsszel jelentette be, hogy bizonytalan ideig nem kíván pályára lépni a válogatottban. A szövetségi kapitány és a futballista elsõ beszélgetése után nemzeti csapatunk irányítója bízik abban, hogy rövidesen megnyugtatóan rendezõdik Gera Zoltán ügye.

- Egyelõre nem zártuk le a kérdést, de a rövid beszélgetés után bizakodó vagyok Gera Zoltán válogatott szereplését illetõen. Abban maradtunk, hogy a napokban sort kerítünk egy személyes találkozóra is, amely során alaposabb eszmecserére is lehetõség nyílik, s azt követõen remélhetõleg már jó hírekkel szolgálhatok a futballista visszatérésével kapcsolatban - mondta az mlsz.hu-nak Egervári Sándor.
ja tavaly azé döntõig jutott a magyarokkal 😊 remélem a nagy válogatottal is hasonló sikereket fog elérni 😄
mindesetre sok sikert neki!
kezdésnek angliát verjük el azt csõ 😄
na majd Sanyibácsi...

szerintem elég lenne, ha a 2014-es VB-t céloznánk meg, reálisan, addig senkinek semmilyen teher s felesleges elvárás ne nyomja a vállát, s addig valós fiatalítás, legyen Németh Krisztiánéknak rutinja is. Felesleges lenne Torghelléket erõltetni a csatasorba... már bizonyítottak.

legyen végre valós fiatalítás, ne csak egy félidõ Málta vagy Litvánia ellen.

Zsolti9014
Szerintem is folyamatosan egyre feljebb kell lépni, de az egyre nagyobb célokat úgy kitûzni, hogy elõbb a kisebbet teljesíteni kell.
Egy-két éve még én is azt mondtam, hogy tûzzük ki célul az elsõ helyet, aztán lesz ami lesz, de ez tûnik most inkább helyesnek. Olvassuk tovább is: "tervem, hogy olyan szerethetõ csapat alakuljon ki a közeljövõben, amely eséllyel pályázik a kétezer-tizennégyes világbajnoki részvételre."
És ez a lényeg: idõ kell az építkezéshez. Elõbb legyen meg inkább a harmadik hely, kellemetlen meglepetések nélkül (persze én is örülnék, ha mindjárt kijutnánk), aztán a 2014-es vb selejtezõin már meg kell célozni akár az elsõ helyet is.

Hajrá Magyarország!

LasDen
én kitûzöm magam elé, hogy projekt menedzser leszek....de ha csak kukás, akkor sincs baj....ez ilyen nagyot mondok, de a maradékkal is beérem....inkább elérhetõ célokért küzdjenek a srácok mint a még lehetetlenért....mert ha azt látják, hogy igen ezt megtudjuk csinálni, akkor meg is próbálják....de ha meg hogy minek küzdjek ha olyan hatalmas az elvárás, hogy lehetetlen...akkor leül...😄

Szerintem meg jó az, ha kitûzzük a 3. helyet. Az valóban elérhetõ cél,s már az is elõrelépés lenne. Ha meg netán elõrébb végeznénk, akkor örülhetnénk meg minden,ellenben, ha az elsõ helyre pályázunk aztán bukta lesz, megint megy majd a siránkozás, hogy így szar úgy szar. Realitás a 3.hely.
ja és az eb-n szted elérhetõ cél a 2.hely? -> hát nem az.
siman 1.helyet kéne azt ha nem jön össze akkor no para de megprobáltuk...
ok. elérhetõ hely,legyünk utolsó elõttiek arra van esély :S
LasDen
elérhetõ célokat kell kitûzni....

"és mivel a negyedik kalapból sorsoltak minket, a harmadik hely elérése is siker lenne, de nyilván a második, rájátszást érõ pozíciót próbáljuk megcsípni. "

hát siker a 3.hely :S neeeee
2. poziciót probáljuk megcsípni???? neeeeeeeeee
probáljuk az elsõt és ha netán 2.vagy 3.helyen végzünk akkor se fogunk csalódni.de ne a 2.legyen a cél! a cél legyen az elsõ akármilyen lehetetlen is!
Zsolti9014
"– Nyakunkon a selejtezõk: van esélyünk kijutni az Európa-bajnokságra?
– Nyilván nem ígérhetem, hogy ott leszünk a tornán, de azt sohasem hallja tõlem, hogy nincs esélyünk. Kikaphatunk, mert ez a futball része, de azt nem fogadom el, hogy a magyar válogatott bárki ellen, bármilyen állásnál megadja magát, feladja a küzdelmet. Kijutás? Úgy fogalmaznék, szeretnénk elõrelépni, és mivel a negyedik kalapból sorsoltak minket, a harmadik hely elérése is siker lenne, de nyilván a második, rájátszást érõ pozíciót próbáljuk megcsípni. A selejtezõ sikere a sorsolástól is függ, tervem, hogy olyan szerethetõ csapat alakuljon ki a közeljövõben, amely eséllyel pályázik a kétezer-tizennégyes világbajnoki részvételre. Az sincs messze, két év múlva kezdõdnek a brazíliai torna selejtezõi.

– Mit ért szerethetõségen?
– Ha a szurkolók látják, hogy a csapat érzékelhetõen fejlõdési pályára állt, hogy a játékosok a szükséges tisztelettel viseltetnek a labdarúgás iránt, akkor mellénk állnak. A nemzet csapatát megítélésem szerint nemcsak futballistaként, hanem emberileg is megfelelõ labdarúgók képviselhetik csak. Sikert kizárólag morálisan erõs társaság érhet el – ez meggyõzõdésem."

NSO-ról. A hozzáállás nagyjából megegyezik az itteni fórumozók elképzeléseivel, remélem ez nemcsak szavakban marad meg. Hajrá Sanyi bácsi! Hajrá Magyarország!

Hajrá Magyarország!

gercse
ejjj, azt a meccset ne is emlegesd, még most is felbaszom magam rajta

Zsolti9014
A törökök ellen is pl. egy tök jó meccset játszottunk egy bizonyos pontig.

Hajrá Magyarország!

Talán az utánpótlás az nem áll le evvel a generációval. Vannak akadémiák. Orbán foci buzi ráadásul. Szóval most egy darabig a támogatás is meglesz.
De egyet értek. Ezekben a srácokban van reménység. Kellene egy picit szerencsésebb sorsolás és meg lehet a várva várt VB szereplés újra.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!