Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
elúszóban nem csak az Olimpia,de az EB is...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

passatgt
sajna ezt a játékot úgy játszák, hogy az nyer, aki több gólt szerez

persze, ha öngóllal nyerik meg egyáltalán nem jobbak, akkor se mint mi

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

passatgt
na ezért wales vezeti a csoportot:C

buktam a tippem😞 na bazz ilyen nincs...wales is pedig sehol nincs a felnõtt válogatottban...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

fogadjunk h 0-0 lesz a meccs...

jaja, öröm nézni, de úgy látom, Gosztonyi még inkább megerõsítene a hitemben a második félidõben...
Németh gyerek nagyon tud azért...hihetetlen hogy fedezi a labdát...

lol😄
amúgy Gosztonyi hihetetlen önzõ egy pöcs...
Láma!
😄D
magyarba nem fér be😄

passatgt
lol, csizmadia wales-i vállogatott?😄

passatgt
Németh nagyon durva, hogy tök vézna gyerek, mégis úgy tudja fedezni a labdát mint az állat😄

Nagyon buta dolog volt... :S

www.smart-bus.hu

banok
most már jó

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

sb1
Ez a wales hogy állhat a csoport élén?? Kész átjáróház a védelmük...

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

passatgt
gosztonyi azt hitte maradona😄

Láma!
ööö a streamen hirtelen tenisz van?😄

Láma!
jaja énis mindig ámulok a "jobbnál jobb" reklámokon...😄D

hameg valami müsor érdekel, torrent, és abban már reklám sincs😄

hát azért van benne jó dolog is 😊
egyébként nekem sincs semmi sport1...
tv-t alaklmanként nézek géprõl 😄 alap csatorna és kész.
ha meccs van akkor meg van stream , mostanság meg elég jó minõségû streameket is adnak...
passatgt
ja de tv nincs csak monitorom😊

passatgt
nekem csak az alap kábeltv van, hogy a sportot tudjam nézni, az is egy régi pci kártyával egy régi gépen, amire felraktam egy ubuntut, és azt a gépet csak akkor kapcsolom be, ha meccs van😄

😄 Ha meg valahol van "szerencsém" tv-t nézni, csak döbbenten állok, hogy mi mennyiségû kaka ömlik belõle... 😊

www.smart-bus.hu

Láma!
ennyi, ugyanigy vagyok, 6 éve nem nézek tv-t csak ha szülökhöz hazamegyek, mert ott nincs net😄D

Simán!!! Kizárólag a sport hiányzik, de ha otthon vagyok akkor átmegyek valamelyik haverhoz, és nézzük együtt... Ha meg filmezhetnékem van, akkor meg dvd! A hülyítésért pluszban nem fizetek, ha nem muszáj... 😉

www.smart-bus.hu

sok szemét van a tv-ben. mondjuk a sport nézést speciel nehéz kibírni😄 ott van a net, ha nincs tv-je

banok
hogy tudsz így élni?! <#conf><#wow1>

Nincs Urak... Nem nézek tv-t, így elõfizetés sincs... 😊

www.smart-bus.hu

bakkerman
nincs sport1-ed? 😮

Narxis
Sport1 közvetíti.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

banok
17.30

[HUN]FaTaL
Hánykor van az U21 meccs?

http://goo.gl/gd6Zi5

Ezt mindig elfelejtem... :S Mobilnettel érdekes, de tegnapi jó volt... 😊

www.smart-bus.hu

banok
az oldalamon van kettõ.

Emberelõnyben játszottak... ( ettõl persze még jó eredmény )

A mai u21-s meccsre tudd valaki streamet? 😊

www.smart-bus.hu

[HUN]FaTaL
2-0ra verték a Finneket szóval nem lennék ebben olyan bitos. 😞

http://goo.gl/gd6Zi5

bakkerman
klub nélküli,de azért válogatott 😊

Narxis
Moldávokkal felmossuk a gyepet, azok csak nem vernek meg!

Narxis
Egy jó Gerára még akkor is szüksége van a válogatottnak ha kicsit visszafogottabban rúgja a lasztit.

Láma!
hát papíron erösebbek vagyunk.
meglátjuk mi lesz.

meg kell õket verni, de azért nem ernyák
Moldáv keret

Kapusok:
Stanislav Namasco (Kubany), Eughen Matughin (Dacia), Nicolae Calancea (Zimbru)
Védõk:
Simion Bulgaru (Alanyija), Denis Iliescu (Dacia), Alexandru Epureanu (Dinamo Moszkva), Victor Golovatenco (Kubany), Igor Armas (Kubany), Valeriu Catinsus (Sinnyik), Petru Racu (IFK Norrköping), Vadim Bolohan (klub nélküli), Vadim Boret (FK Baki)
Középpályások:
Vitalie Bordian (Metaliszt), Eugeniu Cebotaru (Ceahlaul), Denis Zmeu (Vaslui), Andrei Cojocari (Dacia), Igor Tigirlas (Metalurh), Nicolae Josan (Anzsi Mahacskala), Alexandru Suvorov (Cracovia), Valeriu Andronic (Lokomotiv Asztana), Victor Comlionoc (Akzsajik), Denis Calincov (klub nélküli)
Csatárok:
Viorel Frunza (Atirau), Anatolie Doros (Csernomorec), Igor Bugaiov (Lokomotiv Asztana), Alexandru Dedov (Ventspils)
szöv'k.: Gavril Balint (ROM)

gercse
Koncentráljunk az U21-re, bennük bízom, remélem sikerül elérni egy jó eredményt ma.

passatgt
<#zavart2>

Lcapitant
mindig ez van....de most komolyan azt hitte valaki, hogy esélyünk lesz kijutni?

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

bakkerman
már annyira kurvára elegem van abból,hogy nekünk csak az jut,hogy "oké,kikaptunk,de voltak bíztató jelek"...KIT ÉRDEKELNEK a bíztató jelek????? kikaptunk,vagy nem?? kikaptunk,de persze ha megverjük Moldovát,akkor mindenki megint bizakodó lesz,hogy újra van remény stb....persze nem lesz,ha 1-0-ra verjük Moldovát,ha 8-0-ra,ugyanúgy maradunk a szarban...kívánom,hogy tényleg pont nélkül legyünk utolsók a csoportban,hogy VÉGRE megmozduljon valami,mert lehet itt Egervári,lehet itt Kápelló,vagy maga makk marci,bolhafasznyi esélyünk sincs kijutni sehova! Utolsó reményünk a mai U21-es meccs,ott ha nyerünk,nagy lépést teszünk az olimpia felé.

passatgt
ezaz, fõ a pozitív gondolkodás! szerintem pont nélkül leszünk utolsók

Murder3
ezt és igen gera lófaszt nem csinált, annyira sztárolják, de semmi megközelítõ teljesítménye nem volt.

Dzsudzsáknak voltak jó megmozdulásai.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Láma!
te nem tudom melyik meccset nézted😊))

1:1
Zenszkij
Nah jöhet Moldova, és az igazi pofánvágás, azok is elvernek. 2 meccs 0 pont. Gera a mágikus magyar, LOL. A Fulhambõl kiszorult. Realitás a csoportban a 4. hely. Azt ki lehet tûzni célként.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

bakkerman
szerintem ez az EB is felejtõs nekünk,no majd 2012 nyarán megint lehet bizakodni a soron következõ VB selejtezõk elõtt! De persze arra sem jutunk ki 😊