Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
amúgy Gosztonyi hihetetlen önzõ egy pöcs...
www.smart-bus.hu
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
hameg valami müsor érdekel, torrent, és abban már reklám sincs😄
egyébként nekem sincs semmi sport1...
tv-t alaklmanként nézek géprõl 😄 alap csatorna és kész.
ha meccs van akkor meg van stream , mostanság meg elég jó minõségû streameket is adnak...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
A mai u21-s meccsre tudd valaki streamet? 😊
www.smart-bus.hu
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Moldáv keret
Kapusok:
Stanislav Namasco (Kubany), Eughen Matughin (Dacia), Nicolae Calancea (Zimbru)
Védõk:
Simion Bulgaru (Alanyija), Denis Iliescu (Dacia), Alexandru Epureanu (Dinamo Moszkva), Victor Golovatenco (Kubany), Igor Armas (Kubany), Valeriu Catinsus (Sinnyik), Petru Racu (IFK Norrköping), Vadim Bolohan (klub nélküli), Vadim Boret (FK Baki)
Középpályások:
Vitalie Bordian (Metaliszt), Eugeniu Cebotaru (Ceahlaul), Denis Zmeu (Vaslui), Andrei Cojocari (Dacia), Igor Tigirlas (Metalurh), Nicolae Josan (Anzsi Mahacskala), Alexandru Suvorov (Cracovia), Valeriu Andronic (Lokomotiv Asztana), Victor Comlionoc (Akzsajik), Denis Calincov (klub nélküli)
Csatárok:
Viorel Frunza (Atirau), Anatolie Doros (Csernomorec), Igor Bugaiov (Lokomotiv Asztana), Alexandru Dedov (Ventspils)
szöv'k.: Gavril Balint (ROM)
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
Dzsudzsáknak voltak jó megmozdulásai.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?