Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
www.smart-bus.hu
a mai meccs egyetlen pozitívuma ez egyelõre.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Mi viszont nem tudunk passzolni ez vicc, sokkal elõbb kellene tovább adni a labdát...
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Hát nem tudom mi lesz ebbõl a meccsbõl, ha nem figyelünk a védekezésre megint kikapunk. .(
http://goo.gl/gd6Zi5
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
http://goo.gl/gd6Zi5
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Szóval szerintem itt kezdõdnek a gondok, lehet bármennyire technikás egy egy játékos, ha nem képes végig bírni a meccset, akkor felejtõs.
A nagy válogatottnál ugyanez a baj...
Miért, akkor hogy kellene menni egy meccsre? Hogy tuti kikapunk?
Egy játékos pótlását meg kell tudni oldani. Mivel mindkét csapatunk tétmeccset játszott, szerintem jogosan hívták be Komant a felnõttek közé. Ha nem hívják, megint az a baj, hogy nem építenek be fiatalokat.
Lehet, hogy tényleg nyertünk volna vele Wales ellen, de nem ezen múlt. Semmivel nem voltunk rosszabbak, sõt. Volt egy öngól, abból nem tudtunk felállni. Ennyi. Annak, hogy Komannal tuti nyertünk volna, kb. annyi így utólagosan a lehetõsége, minthogy a svédeket is verhettük volna az õ góljával. És ha sérült? Akkor ki se álljunk?
Az elõzõ meccsen meglépték ugyanezt, de mivel ott barátságos meccse volt a felnõtteknek, én is rosszallóan néztem. Most Wales ellen a fiatalok jobban játszottak, mint Bosznia ellen. Nem jött össze. A második hely még megszerezhetõ, az utolsó meccset meg kell nyerni és akkor õk mindent megtettek.
Nyilván erõsebb lett volna Komannal az U-21, de a felnõtteknek az elérhetõ legjobb játékosok kellenek, csak így lehet építkezni. Vladimir pedig közéjük tartozik.
Ez csak az én véleményem, és hozzátenném, én sem örülök természetesen a két vereségnek...
Hajrá Magyarország!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
sok helyzetet elbaltáztunk...
amúgy nem kéne szidni õket, jól játszottak a gólig.
ahelyett h egy vereség után rögtön jönne a fikázás inkább a bíztató részeket kéne kiemelni, még ha ez egy magyar számára elég lehetetlen feladat is...
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Persze a média az elérte hogy õk esetleg úgy érezzék nem kell, és ebbõl a sikerbõl 5-10 évig elvegetálnak. A magyar futballban ez simán véghezvihetõ.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Másrészt elsõ meccs 4-1, most meg örülhetünk hogy itt is nem 0-3 már. Ezek után szerintem EBBEN a selejtezõcsoportban Wales volt a jobb.