28329
-
#18797 Zsír a buli -
geo91 #18796 nso címlap... -
Grenzjager #18795 most már csak passatgt megjegyzése hiányzik, hogy bizony bizony Sándor góljával fogunk nyerni, mert ha valamikor nyerünk a svédek ellen, akkor most :))))))))))) -
#18794 BIZTONSÁGI TARTALÉKOK
Mészáros Norbert (DVSC-TEVA)
Sándor György (Videoton)
-
#18793 Ez most komoly? -
#18792 Sándor György a keretben Dzsudzsák Balázs helyett gyerekek, szenzációs! -
#18791 Halmosi... Sanyibácsi éberesztő! Stieber-Tőzsér a csapatba!!! -
#18790 még mindig emlékszem erre a gólra ASDASF:ASASF :DDDD faterral már csak kacagtunk
-
#18789 Remélem, hogy Stieber lesz az, de sajnos nagyobb valószínűségét látom annak, hogy Halmosi vagy Czvitkovics lesz oda kirakva. Ne legyen igazam! -
#18788 Dudás amúgy is sérült most ha jól tudom. :)) Szerintem csak egyszerűen ki lesz rakva valamelyik játékosunk a bal szélre, egy biztos: Nem Stieber lesz az. -
Grenzjager #18787 kíváncsian várom ki kap majd behívót Dzsudzsák helyére....
tuti nem Dudás, valaki aki ritkábban játszik :) -
#18786 Egervári: Balszerencsések vagyunk..
Persze..inkább mások vagyunk sajna :) -
#18785 Nezd a jo oldalat, legalabb majd rafoghatjak, hogy azert kaptunk ki, mert a legveszelyesebb jatekosunk megserult. -
#18784 Majd Stieber :) -
#18783 fasza, dzsudzsáknak eltörött a kulcscsontja, nem játszik a 2 selejtezőn -
Grenzjager #18782 :)))) -
#18781 kuss:DDD
azt tudom hogy tavaly nem védett de idén kezdö kapus, és ök a cimvédők, szal ez csak jelent valamit:D -
#18780 egyről beszélünk? (18777-re ment a válaszom)
kétlem h köteles 8-9 gólt vert volna :D -
#18779 azért 3 év alatt 108 meccset lehúzott, és a mult szezonban vágott 8-9 gólt, tavaszi csapatban már erősen alapember volt nem? -
#18778 tavaly nem ő lett bajnok sajnos. mármint nem volt a kezdőben általában. de most örüljünk :) (Bogdán jó lesz ) -
#18777 Jó azért most volt egy jó meccse igen, de ő a kezdő kapus a belga bajnoknál, és 9 évvel fiatalabb mint mackósgabi. -
#18776 Köteles? Volt egy jó meccse a Genkben, és végre válogatottba vele? :D
Mondjuk Csé helyére simán beférne, vicc. -
#18775 Egervári száműzöttjei kilógnak csapataikból -
#18774 biztos voltam benne....ilyeneknél ha azt írják, hogy kétséges/nem biztos hogy játszhat akkor 90% hogy játszani fog.... -
#18773 Mégis ott lesz ibra.
Szopjuk a faszt :DDDD -
#18772 köszi -
#18771 Elbasztam, mert ez a svéd és moldova elleni keret, csak nem olvastam végig a cikket, ahonnan kimásoltam. :)
#18770: Gera sérült, Szalai talán október-november körül már játszhat a klubjában. -
#18770 Gerával mi van? Szalai sérüléséről mit tudni? -
#18769 A svédek utáni kedden Modovával játszunk ahol már pályára léphetnek. -
#18768 :D -
#18767 Svédek elleni keret:
Juhász Roland (Anderlecht), Vanczák Vilmos (Sion)
-
#18766 tartalék: Sándor györgy:D:D:D jézus ereje:D:D:D -
paly90 #18765 persze Halmosinak, Fehérnek,Csernyánszkinak, Czvitkovicsnak és Koltainak ott kell lennie... -
#18764 Stieber végre!
Tőzsér sehol, Köteles sehol... -
#18763 Svédek elleni keret:
A VÁLOGATOTT KERETE KAPUSOK
Bogdán Ádám (Bolton Wanderers)
Csernyánszki Norbert (Paksi FC)
Király Gábor (1860 München)
VÉDŐK
Fehér Zoltán (Győri ETO)
Halmosi Péter (Haladás)
Juhász Roland (Anderlecht)
Korcsmár Zsolt (Brann)
Laczkó Zsolt (Sampdoria)
Lipták Zoltán (Videoton)
Pintér Ádám (Real Zaragoza)
Vanczák Vilmos (Sion)
KÖZÉPPÁLYÁSOK
Czvitkovics Péter (Kortrijk)
Dzsudzsák Balázs (Anzsi Mahacskala)
Elek Ákos (Videoton)
Hajnal Tamás (VfB Stuttgart)
Koltai Tamás (Győri ETO)
Koman Vladimir (Sampdoria)
Vadócz Krisztián (Osasuna)
Varga József (DVSC-TEVA)
TÁMADÓK
Priskin Tamás (Ipswich Town)
Rudolf Gergely (Genoa)
Stieber Zoltán (Mainz)
Szabics Imre (Sturm Graz)
BIZTONSÁGI TARTALÉKOK
Mészáros Norbert (DVSC-TEVA)
Sándor György (Videoton) -
#18762 Szalai, Rudi jók együtt! -
Grenzjager #18761 -
#18760 Szerintem Rudolf nevelhető ilyeténképp még lehet belőle valami. Szabics tipikusan az a csatár akit ki lehet szolgálni - Gera, Koman vagy Elek Ákos erre képes lehet. Szalai amolyan Jan Koller magyar változata - magas védők ellen hatékony lehet.
Ok. nincsenek Messi meg Villa szintű csatáraink de azért a megévőkbő is ki lehet hozni valamit erős középpályával mert azért abban nem állunk rosszul.
Két nagy bajunk van az összeszokás hiánya ill. a gyenge védelem. -
#18759 Úgy tünik, te nem nagyon tudod elfogadni a kritikát, mert akkor te elkezdesz személyeskedni és teóriákat gyártani.
De sajnálattal kell veled közölnöm, én nem fogok egy hozzád hasonló trollal vitatkozni, Jakuzával ellentétben.
Te pedig nem fogod megállni, hogy erre a szimpla megjegyzésre ne reagálj majd a nevedhez illően. -
#18758 na jakuza 2
csak nem egy alreg:)
fő