Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dave9004
legalább a kiemelés érdekében nyerhetnénk. legalább a minimálisat teljesítsük, ami rajtunk múlik.
LasDen
Mindegy már, hisz kint vagyunk az eb-n.... ja nem....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Muki100
A görögökön nagyon látszik, hogy tésztát ettek és még így is képesek helyzetbe kerülni.
A bíró meg a meccs embere akar lenni mindenáron, szánalom.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Shep
Na de sebaj, hoznak valami jó edzőt és majd a VB-n 😄DDDDDDD

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bakkerman
Ez a legvaloszinubb forgatokonyv

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

szucsy89
a játékvezetés kritikán aluli

ezzel együtt harmatgyengék vagyunk már megint. feröer után most is egyéni hibából (labdavesztés bal szélen) kaptuk a gólt, egészen hihetetlen milyen gyenge játékosaink vannak a védő posztokra... így valóban nem nagyon lesz esélyünk továbbjutni a pótselejtezőn, én is a legjobb 3. helyben bízom, ami ennek a csapatnak a teljesítményét elnézve szintén vicces lenne, de hát én már úgy vagyok vele hogy zúgjunk ki az eb-n a csoportból bárhogy bármennyi vereséggel, csak legyünk már végre ott hosszú idő után...
Krisztiam
jaja szerintem is, kár nézni

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Shep
Na most sem jutunk ki, mert szerintem az Ukránok elverik a spanyolokat, a ráadásban meg kapunk bárkitől vagy 5-öt aztán jó.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

GanXstaZoleeWrk
Görög védelem legalább olyan jo volt most mint a mienk az 5. Percben

GanXstaZolee#2709

Remélem, a feröeri bálnavadászok nem fekszenek le a románoknak.

Jim Morrison
Kéne még párat lőni.
Így gondolom.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Krisztiam
góóól 😄DDD

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

dave9004
ezt a storckot azért remélem elzavarjuk selejtezők után, mert a nullával egyenlő kb amit nyújtunk a meccseken vele.
Kaplan
Ettől félek, pótselejtező szerintem felejtős, az összes lehetséges harmadiknak nagyobb rutinja és játéktudása van mint nekünk. Nem szívesen mondok ilyet, de szinte 100%-os biztonsággal kizúgnánk.

Legjobb csoportharmadikként továbbjutni pedig egészen ironikus volna.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

bakkerman
Remelem bekuldik a gorog szertarost is,meg o se rugott golt a selejtezok soran,ma hatha betalalna

Románia is vezet. Ez így szopás.

bakkerman
Annyira tudtam hogy most pont nekunk fognak golt loni...

Jim Morrison
Na, most mar lottek otthon golt...

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Kaplan
Gyerekek, bazdmeg, ez tipikusan olyan kibaszott magyaros volt.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Krisztiam
hehe ennyit erről

Krisztiam
milyen üres a lelátó 😄

Kaplan
Furcsa érzések kavarognak bennem. Egyrészt szomorú vagyok, hogy addig kellett bővíteni az EB résztvevők számát, míg végre nekünk is van esélyünk a kijutásra. Másrészt ha kijutnánk, az felejthetetlen élmény lenne és biztos, hogy rengeteg pozitív hozadékkal bírna a magyar futball számára.

Ma nyerni kell, tartást, hitet és erőt mutatni. Hajrá Magyarország!

bakkerman
Meg ez az utolso EB selejtezo sorozat is,a 2020-asra mar a majdani nemzetek kupajarol lehet majd kvalifikalni

banok
tv: M4 Sport
rádió: MR1 Kossuth Rádió
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about15.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

DaemoonHunter
(Y)

Ez így elég támadó 😊

Rockynhooo
Király - Fiola, Juhász, Kádár, Leo - Lovrencsics, Gera, Elek, Dzsudzsák - Németh, Böde

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

dave9004
jaj mert az Uefa olyan hú de rendes valami? 😄
[HUN]FaTaL
Ráadásul szeirntem ez az utolsó értelmesen rendezett EB. Ez a több ország rendez eb-t ötlet, nekem nem tetszik.

http://goo.gl/gd6Zi5

Lópikula
a bundabugyi miatt, az UEFA-nak ki kéne lépnie a FIFA-ból és 4 évente az eb-re el kell hívni a dél-amerikaiakat azt csókolom

Az a gyanús, ami nem gyanús!

smith09
Igen, mert a fifa az európai csapatok kárára egyre jobban preferálja az afrikai és ázsiai csapatokat. legalábbis ami a létszámot illeti mindeképp.
bakkerman
A VB-re sokkal kisebb esélyünk lesz majd kijutni,muszáj ezért megragadni ezt a mostani esélyt

Shep
Hát úgy legyen de te is tudod, hogy milyen balfékek ezek.

1986 és 2016 között pont 30 év van. Meg kell nézni a selejtező csoportunkat, a szabályrendszert... mikor jussunk ki, ha nem most? Ragadjuk meg azt a k... esélyt és éljünk vele!

Shep
Akkor amilyen szerencsénk van megkapjuk a Hollandokat aztán 12-1-el itthonról nézhetik a fiúk az EB-t a TV-ben 😄

Láma!
ha jól tudom a többi harmadikból egyelőre bárkit. még nem tudni kiemeltek leszünk e.

Shep
Pót selejtezőn kit kaphatunk?

DaemoonHunter
Kazah-Lett meccsen inkább az X esélyes. Ez nekünk elég lenne. Bár igaz, hogy tegnapból kiindulva elég masszív csapat a Kazahoké.
Az ukránok meccse is inkább x mint spanyol vereség. Egyszerűen a spanyolok ezt nem engedhetik meg maguknak, hogy kikapjanak.

bakkerman
Nem sok esély maradt a tegnapi meccsek után,a török csapat bombaerős most,otthon a már tét nélkül focizó Izlandot megverik,és a kazahok is erősen esélyesek a lettek ellen. Az ukránokról nem beszélve

passatgt
reméljük a b csapat játszik, mert ők hajtani fognak legalább

Verjük meg a görögöket, Feröer meg szedje össze magát. Úgy a legegyszerűbb...

dave9004
Am a spanyolok is tuti kikapnak ukránoktól szal kb mindegy
passatgt
Kazah-lett nagyon egy szint, bármi lehet. A biztos továbbjutó izlandnak utolsó fordulóban meg rohadtul mindegy mit játszik. Szóval az sima török győzelem sajnos😞

passatgt
megverték

passatgt
ha nyernek, igen

dave9004
Kazahok előzhetnek 3 pontos hátrányból?
Rockynhooo
Ukránok azon a meccsen az életükért fognak küzdeni. Spanyolok meg felküldenek egy C csapatot, hogy semmi sérülés ne legyen.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Kaplan
És arra nem is gondolunk, hogy nem elég csak kijutni, azért, hogy aztán -10-es gólkülönbséggel, rúgott gól nélkül forduljunk vissza.

LasDen
én azt bírom, hogy a média úgy beszél, mintha már kint lennénk...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Csak nem. Ez valószínűtlenebb forgatókönyv, minthogy az ukránok megverik a spanyolokat. Ha mindenhol bejön a papírforma, kint vagyunk. Bár bejönne...

[HUN]FaTaL
Meg az kell hozzá, hogy megverjék a cseheket is.

http://goo.gl/gd6Zi5