Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egy megnyert meccs volt :C hát tissszta szégyen pedig már készülõdtem volna az euro' 12-re 😞(((

Kaplan
De hát kell nekünk.. Ahelyett, hogy egy-két támadást végigviszünk és a végén nem lett volna miért izgulni.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Megint bebizonyosodott, hogy nem tudunk védekezni... ennyi...

www.smart-bus.hu

Kaplan
jól van megint kezdjük, faszszopó partjelzõ😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

modelcar
<#boxer>

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

most itt éled ki magad, mert kitiltottak a fradi topikból? 😄
barnuska665
hajrá Loki,hajrá magyarok

Kaplan
csitt madár. 😊

nem volt les! 😞((

www.smart-bus.hu

barnuska665
de 6almas hibáink lesznek

Kaplan
Laczkó minden meccsen el fogja játszani ezt az úgy beállok az ember elé aki lendültbõl jön mint egy oszlop mutatványt? 😄 Egyszer ki fogják emiatt állítani.. 😄

barnuska665
nem vagyok vészmadár,de....

Támadjunk már leeeeeeeeeeeeeeee

www.smart-bus.hu

Kaplan
meg kellene nyugodni és végigvinni egy kontrát. csak ennyi kéne..

felesleges, csak mégjobban fogja csinálni...
menjél már innen légyszíves....
sztem mindenkinek nagy szívességet tennél ezzel

barnuska665
ne nevettess

barnuska665
muhaha.

passatgt
verjük õket mint vak a poharat
leverjük õket mint a büdös szart

barnuska665
6almasok vagytok

yupii Szalai na ha nyerünk akkor bizakodó vagyok😄 bár a sorsdöntõ meccs a visszavágó lesz a Svédekkel...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Narxis
😄DDDDDDD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Kaplan
Neked mennyi pénzt kell fizetni, hogy végre egy kicsit jót tégy' a világgal? 😊

barnuska665
jól mondod.csak voltam.
mostmár Ute és Loki

az nem jelent semmit...
van egy haverom,elõször újpestes volt aztán fradista most megint újpestes😄

Ha kikötnék a netedet az nagy segítség lenne... nekünk biztos!

www.smart-bus.hu

barnuska665
valami hathatós segítség kellene a válogatottnak

na de te fradista voltál
barnuska665
5+1???

majd ha még lesz mellé Némó is... Komannal nagyon érzik egymást
szevasz, már hiányoztál
na de már újpest is?
barnuska665
Csak Ujpesti és Loki játékosok kellenének a csapatba,és nem lenne semmi gáz

Láma!
lol😄

Láma!
ennyit számit Koman.

ennyit számít Koman...

Na fújják le...

www.smart-bus.hu

LasDen
hát ez a Jusi Gyuszi hova akart menni?? csak nem látott egy CBA-t...??

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

jeeeeeeee

Kaplan
Zárójelben megjegyzem : Végre van egy befejezõ csatárunk..

passatgt
na ennyi, koman ftw

Kaplan
IGEN IGEN IGEN

Na itt van Koman, de a szerkezet ugyanaz... :S Ha finnek nem támadnak ki, marad minden így...

www.smart-bus.hu

passatgt
rudolf helyett? hm...

na Rudolf helyett
Kaplan
Engem borzasztóan zavar Laczkó játéka. Megindul, és fullra leáll. Fent ragad a félpályán, támadásban használhatatlan, védekezésben nem ér vissza kellõ idõben. Dzsudzsáknak nagyon kevés lehetõsége van a bal oldalt kijátszani. Jobb oldalunk nincs, középen meg Koman hiányában nem tudunk senkit megjátszani. Szalai nincs kiszolgálva és így bizony rendkívül magára marad, õ nem egy Messi neki oda kell pöccinteni a labdát. Több kell az biztos, reméljük felébrednek a srácok.

Nem kifejezetten Koman játékán van a hangsúly, hanem a 3 kreatív támadó középpályáson, és a két éken... hogy tudják azt a gyors, rövid passzos játékot játszani, amit utoljára láttunk... most még esélyünk sincs erre, és nem azért, mert a finnek marha jók lennének...

www.smart-bus.hu

Kaplan
Ezt eddig is tudtuk, de a tudás kihasználása részben akarat kérdése is. Ugyanúgy meg lehet próbálni a kreatív dolgokat, maximum nem jön be. Fõleg ha már két szûrõ is van mögöttük (Hisz ezért lettek berakva, hogy ne rohanjanak le minket.) Nem értem miért vagyunk beszarva ha van támogatás hátulról, felesleges ha még támadni se merünk. Ki se jöjjenek így a pályára.

most ellenfél is van a pályán
Kaplan
Nem építhetünk egy egész válogatott játékot egy fiatal srác köré. Illene megoldani Koman nélkül is a dolgokat, ne kezdjük megint ezt az egy emberre épülõ válogatott szisztémát.

Az a gond, hogy megint nincs elõre játék... nem tudnak létszámfölényt kialakítani, nincs gyors rövid passzos játék... megint a szokásos pöcsölés megy... egy az egyben játék, vagy valamelyik ütõ felíveli...

Pont ettõl tartottam... ha valamikor, hát most optimális lehetõségünk volt a két ékes játékra, erre megint bunker foci van, amihez kurvára nem értünk.

www.smart-bus.hu