Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is rühellem... elképesztõen irritáló! 😄

Most ezt meg nem mondom neked, de kisértenek minket! 😄

www.smart-bus.hu

[HUN]FaTaL
Amúgy volt már olyan selejtezõ az elmúlt 15 évben hogy a 2. kalapból nem a svédeket kaptuk?😄

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Pfúj ne is mond azt a malacpofájú nagyképû k*csögöt. 😄 De örültem, hogy elhúzott a Barcából 😊))

Nyilván másképpen fognak koncentrálni... ( remélem... ideje lenne elkapni azt a féreg ibrát! 😄 )

www.smart-bus.hu

[HUN]FaTaL
Na jó csak a svédek ellen mondjuk lesz összesen a meccsen talán 2 olyan helyzetünk mint amibõl vagy 8at hagytunk ki a litvánok ellen, jó lenne ezeket kihasználni.

Ja-ja... de ezen könnyebben lehet javítani, mintha helyzetbe sem kerülnénk! 😊

www.smart-bus.hu

[HUN]FaTaL
A Moldávok szerintem jobbak, mint a Litvánok. Egyébként szerintem azon a meccsen nagyon jól játszott a csapat, csak a helyzetkihasználás volt valami eszméletlen pocsék...

Igen, a Rudolf helyett jött! 😊

A Litvánok elvileg nem gyengék, de azon a meccsen 4-4-2-ben nagyon a kapujukhoz szorítottuk õket...

Szerintem itthon bárki ellen ezt kéne játszani...

www.smart-bus.hu

[HUN]FaTaL
Ja bocs akkor nem szóltam, csak visszanéztem youtubeon a videót és így volt felrajzolva is de akkor ezekszerint hülyék voltak 😄

Rudolf helyére jött Koman? Hm, rosszul emlékeztem azt hittem Vadóczot váltotta.

1 csatár szerintem sem jó, megint csak elõrerúgdossuk a labdákat majd aztán vagy lesz valami vagy nem. Marhaság, meg kéne próbálni vmi komolyabb ellenfél ellen, persze nem tétmeccsen a svédek ellen gondoltam 😄

A Rudolf nem csatárt játszott... a Koman helyén volt jobb oldalon, a Gera meg ment középre... 😉

A gyengébbek ellen, vagy itthon ment is a 4-4-2... idõvel tán az erõsebb csapatok ellen is megpróbáljuk, mert szerintem ideálisabb mint a 4-2-3-1...

www.smart-bus.hu

[HUN]FaTaL
Finnek ellen 4-4-2 volt (Vermes Lipták Juhász Laczkó - Dzsudzsák, Gera, Vadócz (Koman), Elek - Szalai, Rudolf)

Moldávok ellen bevallom nem emlékszem.

Nem a Holland meccsrõl beszélek de Azerbajdzsán ellen nyugodtan lehetne 4-4-2-t játszani. Tudom-tudom, gyakorlás.. Csakhogy szerintem egy jóval gyengébb csapat ellen nem lehet taktikát gyakorolni, mert nincs értelme.

#17305: Szép álom 😄 Még hazai pályán is ugrálnék ha X lenne. 😄 Akár egy unalmas 0-0-val is. Amúgy most meg lehet mutatni, hogy fejlõdtünk valamit a Koeman féle csapathoz képest.

LasDen
fuck yea...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

passatgt
hollandokat verjük juhász fejesével 1-0-ra idegenben

Kihagytam Hajnalt, mivel jelenleg neki sincs helye a válogatottban... az, hogy behívja, inkább lelki támogatás a helyzete miatt...

Egy szövetségi kapitány meg nem gondolkozhat úgy, hogy eleve esélyünk nincs...

Vannak a védekezõ középpályásaink: Vadócz, Elek, Varga... õk inkább védekezésben jók, de azért elõre is veszélyesek...

Aztán ott van a Gera és a Koman... õk inkább elõre jók, de azért, ha nagyon kell, labdát is tudnak szerezni...

Végül pedig ott vannak a védekezés szempontjából kb nullát mutató, szinte csak elõre játszó középpályásaink: Hajnal, Czvitkovics, meg a Dzsudzsák... én a Tõzsért idesorolom... egyszer én is szívesen megnézném mit mutat az ék mögött, de nem most, a Hollandok elleni meccsen...

www.smart-bus.hu

A Finnek és a Moldávok ellen 4-2-3-1 volt a felállás... gyengébb ellenfelek ellen játszunk 4-4-2-t... gondolom Hollandiát nem ide sorolod! 😄

www.smart-bus.hu

Láma!
Valahogy Hajnalt kihagytad, és öt nem csak én hoztam fel példának hogy a helyére simán beférne.

És igen, a hollandok elleni taktikát gyakoroljuk, akkor most maradjon ki... aztán meg majd gyakoroljuk a köv ellenfél ellenit, akkor is kimarad...

Mindig az volt a baja minden szövkapnak hogy a külföldön játszo játékosaink nincsenek játékban a csapataikban. Erre tessék, behív olyanokat akik alig jutnak szerephez...

másfelõl, én alapvetõen optimista felfogású vagyok, de hogy a hollandok ellen semmi esélyünk a pontra, de talán még a gólra se, azt a vak is látja... szóval én simán beáldoznám ezt a két meccset gyakorolni, mert nem ezeket kell megnyerni, másrészt lelkileg se mindegy a játékosoknak...

[HUN]FaTaL
Mondjuk nekem tök8 ki van a válogatottban csak raboljunk pontot a Hollandoktól, bár õszinténszólva ez nem túl reális...

[HUN]FaTaL
"hogy tudtommal a Genk 4-4-2-t játszik..."

Miért a válogatott mit játszott az utolsó 3 meccsén?😄

A Genkben elég az a védekezés amit nyújtani tud... arról nem beszélve, hogy tudtommal a Genk 4-4-2-t játszik...

A válogatottban meg kapásból két szûrõ középpályás van középen... oda Tõzsér alkalmatlan! Vagy azt mondod képes az Elek, Vadócz, Varga szintjén védekezni?

Emellett a Gera és a Koman is elég határozottan tud védekezni... marad Balázska... úgy gondolod az õ helyére kéne meghívni?

Max középen tudnám elképzelni ebben a felállásban az ék mögött, de oda meg elég rendes túljelentkezés van...

Ráadásul ugye #17282

www.smart-bus.hu

Láma!
érdekes, a Genkben nem a szélen játszik, és 5 gól+9 gólpassznál jár...

Ha a középpályánkról Dzsudzsákot kivesszük, a többinek összesen van ennyi "pontja"?

de igazad van, nem kell õ a válogatottba mert amíg itthon játszott, csak a szélen nyomatták, és hát az elmúlt 4 évben szemernyit sem fejlõdött, pont ezért alapembere a belga bajnoki cím egyik esélyesének.

Nem tud védekezni... és ezt a Belga bajnokságban sem tanulta meg. Az egész középpálya meg kicsit túlzás... kizárólag bal lábas, ráadásul elég lassú... legalábbis szélre... középre meg a védekezése kevés... ( válogatott szinten, fõleg abban a rendszerben amiben játszunk )

www.smart-bus.hu

Láma!
Na most, Tõzsér kb az egész középpályán bevethetõ, és az hogy képtelen védekezni, erõs kifejezés úgy, hogy szerintem évek óta nem látta senki játszani...

Ebbõl három védekezõ középpályás, amire Tõzsér képtelen... Hajnalnak pedig totál más a posztja...

www.smart-bus.hu

[HUN]FaTaL
Például Hajnaléra aki lassan fél éve nem játszott szinte semmit klubmeccsen.

Láma!
Varga József (DVSC-TEVA)
Hajnal Tamás (Borussia Dortmund)
Elek Ákos (Videoton FC)
Vadócz Krisztián (Osasuna FC)

Kinek a helyére raknád be?

www.smart-bus.hu

Láma!
Ismét Tõzsér góljával nyert a Genk.

mondjuk ilyen amatõrök nem férnek be...

bakkerman
<#szomoru2>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

hedonist
oo.. rip!

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Nyugodjon békében...

www.smart-bus.hu

ma van Fehér Miki halálának 7. évfordulója

hedonist
szûkítés során csokineki valszeg

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

mondjuk én azt nem értem ha ez a fõpróba a hollandok ellen, akkor rohadtul karcsú ez a keret... nagyon kevesen vannak. Nincs az a szövkap a világon aki a hollandok ellen csak 3 csatárt hívna be a keretbe.... ja persze lehet hogy megint egy csatárunk lesz a kezdõ11ben, de ez LÉTSZÁMBAN akkor is karcsú szerintem, meddig sérülések, formaingadozás stb.

Láma!
és ahhoz minek kell a lassan kiesõjelölt csapatból behívni Vermest?

Ennyi... nem egyszer elmondta...

www.smart-bus.hu

mondta elõre, hogy a hollandok elleni taktikát akarja begyakoroltatni
bakkerman
nekem bejön ez a keret,kezd kialakulni egy olyan mag,ami most a legjobb korban lévõ focistákból áll,és ha nem lesz szétbarmolva,és továbbra is játszani fognak ezek a játékosok a klubjukban,akkor szerintem 2014-ben ott lehetünk a VB-n,persze ehhez az kell,hogy most az EB selejtezõkön akárhogy szereplünk,maradjon mindenképp Egervári a kapitány,akkor kialakulhat egy jó játék,egy jó taktika,ezzel a Juhász,Koman,Dzsudzsi,Szalai maggal

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
nehogy valaki új arcot kipróbáljunk, mert abból csak a baj lesz....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

A február 9-i, Azerbajdzsán ellen barátságos mérkõzésre készülõ keret:

Kapusok:
Király Gábor (TSV 1860 München)
Fülöp Márton (Ipswich Town FC)
Bogdán Ádám (Bolton Wanderers)

Védõk:
Lázár Pál (Videoton FC)
Vermes Krisztián (Újpest FC)
Lipták Zoltán (Videoton FC)
Vanczák Vilmos (FC Sion)
Juhász Roland (RSC Anderlecht)
Laczkó Zsolt (UC Sampdoria)
Kádár Tamás (Newcastle United FC)

Középpályások:
Koman Vladimir (UC Sampdoria)
Varga József (DVSC-TEVA)
Gera Zoltán (Fulham FC)
Hajnal Tamás (Borussia Dortmund)
Czvitkovics Péter (DVSC-TEVA)
Elek Ákos (Videoton FC)
Vadócz Krisztián (Osasuna FC)
Dzsudzsák Balázs (PSV Eindhoven)

Támadók:
Szalai Ádám (1. FSV Mainz 05)
Rudolf Gergely (AS Bari)
Priskin Tamás (Ipswich Town FC)

alregekkel nem beszélek.
barnuska665
ki bántott,rosszul vagy?

barnuska665
kifejtenéd bõvebben?

barnuska665
pedig a kispest sem rossz

bizony, hogy nem. <#shakehead>
Láma!
ilyen tisztelettudó, rendes emberek nem férnek be a táborba mi?😄

próbálna csak meg a Kispestnek drukkolni ez az idióta, addig élne, mert elintézném a köcsögjét <#vigyor1>
Fabio Capello
Eltûntem három hónapra, erre már a loki sem az igazi?

Milyen szurker vagy most épp barnuska? Honvéd? Vidi? 😄

akkor még egész más volt a helyzet 😄
nincs-e? nem rég mondtad hogy csak õ belõlük kellene állnia a válogatottnak <#idiota>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

barnuska665
sajnos a Lokiban mostanában nincsenek olyan meghatározó játékosok,akik a csdapat húzóembereit tudnák alkotni