Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
"RIA-HUNGÁRIA, üvöltõ szurkolótábor
Én is ott vagyok és ordítok torkom szakadtából
Nem tudom, kik vannak a pályán, csak a kapus nevét ismerem
Le fognak minket alázni. Már megszoktuk. Hát Istenem...
Mégis a lelátóról nézek, tényleg büszke vagyok a csapatra
Tökmagot rágcsálva, testem zászlóba csavarva
Csak arra várok, hogy a csatár becsavarja
De úgy futballoznak, hogy én jövök zavarba
A stadionból távozva életúnt alakok
Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!
..."

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Effe88
jaja
olcsóbban ki jövünk így😊
kummmantó kegyetlen sokat elvitt.......

hát igen...
ha mondjuk lenne Dzsudzsák mellett még mondjuk egy Elia és Robben szintû szélsõnk akkor ok😄
Varga Józsikáról meg ne beszéljünk...
volt egy fél jó szezonja tavaly õsszel asszem, azt abból él..

az az igazság h annyival jártunk jobban Sanyi bával h nem visz el annyi pénzt

Effe88
ostoba ez a faszrajzolgatós sanyi bá
szerintem nem vagyunk olyan helzetben hogy pl.egy stibert ilyen szezon után mellõzzünk.......:S:S

Kaplan
Engem is idegesítenek ezek a nyilatkozatok, és én is szívesen látnám a három említett játékost. De azt mégis el kell fogadni, hogy nem férnek bele az edzõ elképzeléseibe. S itt rengeteg dologról lehet szó, különbözõ képességek stb. Ez van, majd egyszer mi is kapitányok leszünk. Remélem.. <#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

[HUN]FaTaL
Remélem nem Tököli lesz a kezdõ...

De hogy Varga, Czvitkovics és Koltai mit keres itt, rejtély.

Pintérrel mi bajod? Szerintem nem olyan rossz. Viszont sûrgõsen kellene egy balhátvéd, mert Laczkó nem az.

http://goo.gl/gd6Zi5

...és a hogy válogatott? c. kategóriába Koltai és Pintér is simán befér Czvitkovics, Varga mellé.
Kapusok:
Király Gábor (1860 München)
Bogdán Ádám (Bolton Wanderers FC)
Fülöp Márton (Ipswich Town FC)
Védõk:
Lázár Pál (Videoton FC)
Lipták Zoltán (Videoton FC)
Juhász Roland (RSC Anderlecht)
Vanczák Vilmos (FC Sion)
Laczkó Zsolt (UC Sampdoria)
Pintér Ádám (Real Zaragoza)
Középpályások:
Gera Zoltán (Fulham FC)
Koman Vladimir (UC Sampdoria)
Elek Ákos (Videoton FC)
Varga József (DVSC-TEVA)
Vadócz Krisztián (Osasuna FC)
Dzsudzsák Balázs (PSV Eindhoven)
Koltai Tamás (Gyõri ETO)
Hajnal Tamás (VfB Stuttgart)
Czvitkovics Péter (DVSC-TEVA)
Támadók:
Tököli Attila (Kecskeméti TE-ERECO)
Szabics Imre (Sturm Graz)
Németh Krisztián (Olimpiakosz Volosz)

bakkerman
Vass: "Arról van szó, hogy akik eddig a válogatottat a védekezõ középpályás posztján segítették, jobban illeszkednek a csapatba" – nyilatkozta Egervári

például a hulla gyenge,nulla(00000) varga jocóka? amióta sztár lett kurvagyengén,és nagypofával focizik,csak azt ne felejtse el,hogy amikor õ legelõször felkerült a loki felnõttkeretébe,akkor Vass Ádi már olaszban volt...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

[HUN]FaTaL
Ja hát ez egy komplett bullshit.

És én még középre a védelembe kipróbáltam volna Korcsmárt.

LasDen
Tõzsér: „Ha valaki magyarként a belga bajnok ünnepelt csapatkapitánya, az értelemszerûen örömteli. Tõzsér Dániel játékában magam is értékelem, ahogy hosszú átadásaival helyzetbe hozza a társait, de nekünk a belsõ középpályás posztján más erényeket csillogtató labdarúgókra van szükségünk, akiknek például jobb a szerelõkészségük. Kint egyszerûen más feladatot kap, más rendszerben játszik, mint a válogatott" – kezdte a kimaradók indoklását a kapitány.

Vass: "Arról van szó, hogy akik eddig a válogatottat a védekezõ középpályás posztján segítették, jobban illeszkednek a csapatba" – nyilatkozta Egervári

Stieber: "Stieber Zoltánt is láttam személyesen, nem véletlen, hogy a Mainz szerzõdtette, az õ szerepkörében játszók azonban egyelõre jobb teljesítményre képesek" – fogalmazott a kapitány.

kicsit felbaszott ez a nyilatkozat....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

[HUN]FaTaL
Továbbra sem értem, hogy mit keres Czvitkovics és Varga a keretben és miért nem hívják be Stiebert, Vasst és Tõzsért..

[HUN]FaTaL
Németh és Szabics bekerült a keretbe a Luxemburg és San Marino elleni keretbe 😊

w77d
délelõtt volt a parlamenti válogatott a székelyföldi közméltóságok ellen barátságos összeröttyenés és ott voltak díszvendégek én meg VIP voltam, mellettük ültem, meccs után meg közösen még visszamásztunk a pályára.

Zenszkij
Lötyögtek egy keveset 😊.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Kaplan
Lehívta a spanokat kicsit a grundra. <#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

kaposi1
És milyen apropóból tehetted mind ezt?<#fejvakaras>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

hedonist
<#eljen>

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

w77d
Gyerekek ma délelõtt a Puskás stadion gyepén sétáltam Buzánszky Jenõ bácsival és Grosics Gyulával együtt, aztán együtt hagytul el a terepet a játékoskijárón át a VIP szektorba majd ott szétváltak útjaink én mentem a parkolóba... óriási dolog egy ilyen, nekem nagyon sokat jelent 😊

hedonist
Ez is igaz,h Afellay-t nagyon szarul sikerült eladni, rosszkor is és kevés pénzért, úgy kellett volna, mint Balázzsal,h hosszabbítanak, aztan nyáron mehet drágán.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
Én nézem az összes meccsüket, ez így nem teljesen igaz, tény,h Balázs és Hutchinson(a kanadai) plusz én ide sorolom Lens-t is azok közül, akik most játszottak, de ez nem a kezdõ 11 volt, Berg csak egy kölcsönjátékos, aki iszonyatosan rossz, önbizalma is végleg a padlóra került a PSV-ben, azért õ játszik, mert a brazil gólvágó Jonathan Reis lesérült pár hónapja, Toivonen is sérült, így õket kellett vhogy pótolni, hát ez nem sikerült Berggel és Bakkallal.

Amikor Toivonen és Reis is van, nagyon folyékony rövidpasszos gyors játékot nyomatnak. Sztem ezért megy el nekik az EL és a bajnokság is valszeg...

Mennie kell innen az biztos, mielõtt közéjük szürkül! Nagyon nagy hiba volt eladni Affelayt... tudom, hogy lejárt volna a szerzõdése, de vele megnyerték volna a bajnokságot, és az EL-ben is lett volna esélyük egy döntõre... lehet többet hozott volna, mint az a 4 millió ajró...

www.smart-bus.hu

[HUN]FaTaL
Borzalom volt az egész, remélem Balázs minél hamarabb lelép innen, nem az õ szintje ez. Ha igazak voltak a pletykák, akkor egy percig nem hezitálnék a helyében, hogy lelépjek e a Villarealba...

Megnéztem a PSV meccset... bûn szarok. A kanadai srác meg Balázs messze kilóg a sorból, de a többi ezen a szinten iszonyat gyenge. Berg valami döbbenet szar... de a többi sem volt fényes... bizonytalanok, körülményesek... fájdalom volt...

www.smart-bus.hu

Fabio Capello
ne szomorkodj makikám...

[HUN]FaTaL
Konkrétan akkor néztem meg azt a linket amikor a #18191et írtam, de sebaj. 😄

#18193: Ha ez nem tréfa, akkor legalább egy értelmes ellenféllel készülünk a svédek elleni meccsre.

önmagában elég volt a link hsz-e ahhoz h bevegyed és megnézd...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

[HUN]FaTaL
#18170ben nincs link, a másikhoz meg amit raktál, annak köze nincs ahhoz amit írtál, szóval részedrõl fail 😄

** NE legyél

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

raktam linket mögé nem láttad h bakkerman bevette? ez se jött be szóval ez fatális FAIL volt a részedrõl

poén volt na legyél már ennyire fatökû😄

LasDen

[HUN]FaTaL
Szerinted nem leszarom, hogy mit hiszel el?😄

Az összes oldal tele van ma kamuhírekkel, nem szoktam benézni õket. Tavaly mondjuk elõfordult, mert elfelejtettem ezt a napot 😄

Még ha linket raktál volna mögé, akkor többen benézték volna, de egy beböfögött hsz-t esélytelen. 😊

jaja én is ezt mondanám😉

[HUN]FaTaL
Nem néztem be, csak a hszére reagáltam hogy elõre kit kell tenni, ha már poénkodik 😄

hedonist
Háh😄 ma direkt nem olvasok cikkeket😄

Steve Downie
Ezt kérdezd meg személyesen a szurkolóktól, utána majd elmondjuk az eredményt. Állítólag a kómában fekvõk is hallják, amit mondanak nekik.

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

na valyon mennyi nullra fog végzõdni az Ute-fradi?tipp?

tomigear a sheriff

te is benézted am😄

Happy 1st of April😄

bakkerman
aha <#nemtudom><#banplz><#violent>

pázmeg te bevetted? <#eljen><#idiota><#taps><#zavart1>

[HUN]FaTaL
Tököli - Illés elõre 😄

bakkerman
akkor remélem a védelembe visszahozza a gyepest,középpályára a lipcseit,szélre a rósát,csatár kettõs meg mehetne egy ferenci-tököli 😄D

Del Bosque
😊

Viva Espa&#241;a!

2 Holland vereség után megköszönték a munkáját, mert már nem hisz az MLSZ a továbbjutásban és Sanyi bácsi módszereivel se voltak elégedettek. Az utódja úgy néz ki Csertõi Aurél lesz. Mindjárt linkelem, ha nem hiszel nekem.

igen, engem meg kineveztek 😄
Menesztették Egervári Sándort a Magyar válogatott szövetségi kapitányi posztjáról!

Casillas
inkább az a szomorú, hogy ki-be veszed a levegõt 😉

Vivimos por ti, vence por nosotros.