Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

molnibalage83
Ez a videó pontosan megutatja a "színvonalat", ahol mi vagyunk. Egyenlő erősségű és mentális felkészültségű csapatok között szökőévenkétn van ilyen hiba. Itt egy meccsen van 2-3 gól ebből. Vicc... És ezt látom 20+ éve.

Nincs egyetlen magyar gól amit fel tudnék idézni, mert szép támadás volt. Ellenben tegnap megnéztem csak úgy szörfözgetés közben a 2002-es VB legszebb góljait. Sejtettem, hogy benne lesz az első háromban a brazil nyitómeccses Edmilson féle ollózásos gól. 13 év után is emlékszem rá. Magyar gólra meg egysre sem. Miért? Mert 20+ év alatt nem láttam komoly csapat olyan támadásból olyan szép gólt, ami kicsit is emlékezetes lenne...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Kaplan
A második gól is vérlázító.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

szucsy89
úristen az 1. és a 4. gól...
ReszegKoldus
nem baj majd jönnek a norvégok... a 4. gól különösen jó 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Még nem volt múlt idő és hivatalos az, hogy tényleg kiemelt a csapat, addig én sem hittem el mégha 99,97% esély is volt már rá.

Úgyhogy jöhetnek a dánok. 😊
Utoljára szerkesztette: wednes, 2015.10.14. 12:42:01

LasDen
de hát a svédeket nem kaphatjuk 😮

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

benőmenő
Összetenném a 2 kezem, ha ennyivel megúsznák. :'D
Rockynhooo
„A selejtezők elején a csoport harmadik helyét céloztuk meg, és az elmúlt évek legnagyobb sikerét értük el azzal, hogy végül megszereztük a pótselejtezős helyet. Nem szabad csüggednünk, mert két találkozót még játszanunk kell álmaink eléréséhez. Persze bosszantó, hogy a selejtezősorozat utolsó napján csúsztunk le az egyenes kijutásról, de ezen már nem tudunk változtatni. Csoportunkban igyekeztünk végig kiegyenlített teljesítményt nyújtani, erre lesz szükségünk a következő két mérkőzésen is" – fogalmazott a varsói Legiában légióskodó Nikolics Nemanja.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

szucsy89
nem, tol egyet rajta és elemi erővel bombáz a rovid felsobe... ja, hogy ilyen már volt?: D
molnibalage83
A tiszta lap azzal kezdődne, hogy mindenki aki ma a futballban érintett is volt elhúz a rákba. Aztán amatőr szintről és szponzorral induljon felele aki akar. Ha ez nincs, akkor c'est la vie, nem lesz magyar futball... Nekem kurvára nem hiányozna. Ennyi erővel az én hobbimat is finanszírozhatná az állam...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Én mindenesetre sajnálom, hogy lecsúsztunk a 3. legjobb helyről.

Ez a meg kell mutatni, meg tiszta lap, meg előröl kezdjük az építkezést...ezzel már tele a padlás. Ez SOHA nem fog megvalósulni, pont ezért mert visszazuhanunk a posványba. Ez nem megy, nem lesz soha tiszta lap, 30 éve nem megy. Előrefelé kell lépni már valahogy, nem mindig vissza a rajtvonalra, hogy háát ilyen starttal nem is érdemes végigfutni a célig. Ha így jutunk ki, akkor így, szerencsés sorsolás, bírói segítség, valakit megbűntetnek pontlevonással stb.

Engem marha mód nem zavart volna, ha így jutunk ki. Most az, hogy ott mi fogad minket, ki filéz ki minket és hogyan az más történet.

bakkerman
Reszemrol tuti tipp hogy a svedeket kapjuk,elso meccs 0-0,visszavagon a 91. percben Guzmics eladja a labdat,Ibra megindul es elguritja mackoalso mellett 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

UUUU
Azért azt tedd hozzá, hogy még azok ellen a szánalmasan gyenge görögök ellen is, akiket Feöer odavissza megvert 1 pontot tudtunk szerezni.

molnibalage83
Ráadásul sokkal erősebb csoportban. Svédek és hollandok ellen.

Milyen haladás? A 2012-es EB selejtezőn is 3. lett a válogatott, ráadásul ott 19 pontot szerzett, tehát többet mint most.
A haladás látszatát az adja hogy a létszám emeléssel már a csoportonkénti 6 csapat fele "túléli" a selejtezőt.
A realitás sokkal inkább az hogy még egy ilyen összemákolt csoportba ki tudja mikor kerülünk még egyszer. Eleve nem volt egy igazi nagy csapat sem benne. A csoportot nyerő É.Irek valószínű a soroláskor a két kezüket összetették volna ha a 3. helyet nekik ígérik a görögök és románok mögött. Ilyen gyenge, gyakorlatilag nulla igazi klasszist felvonultató román csapat se tudom mikor volt utoljára (ezeket se tudtuk megverni egyszer se), a görögök szereplése meg egy komplett UFO akta. Nem azért mert azok olyan jók, de a 3. helyért végig harcban kellett volna lenniük minden emberi számítás szerint.
Szóval semmi előrelépés nincs itt. Egy aránylag kiegyensúlyozott, de gyenge csoportban lett meg a 3. hely.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

dave9004
Most mind a négy nemkiemelt értünk imádkozik
LasDen
éppen megvan az a kiemelés 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Muki100
Nem Ibrahimovic fog minket kiejteni 😄

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

molnibalage83
Ámen.

[HUN]FaTaL

Majd megkapjuk a dánokat aztán tökmindegy volt, hogy kiemeltek vagyunk-e 😄
Utoljára szerkesztette: FaTaL, 2015.10.13. 23:33:09

http://goo.gl/gd6Zi5

limperatore
Selejtezo is haladas
De ez magyarosra sikerult

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

UUUU
Mert megérdemeltük? Az érdemli meg aki önerőből kijut, nem pedig az, aki arra vár hogy más hozza neki a pontokat.
Eleve kezdjük azzal, hogy felemelték a létszámot a régi létszámnál ugyanúgy nem jutottunk volna ki. De ezt hagyjuk, csak érzékeltetni akartam, hogy a létszámemelés az olyan gyenge csapatoknak mint a miénk nagyobb esélyeket ad.
Kettő, egy szánalmasan gyenge csoportban, ahol az ellenfelek olyan szinten hullatták a pontokat, hogy szinte minden jól alakult számunkra, nem panaszkodhatunk, hogy a végén a más csoportban levők kiharcolták maguknak a szereplést, pedig hozzáfüzném, hogy a más csoportokban is úgy alakult eddig, hogy ilyen hulladék teljesítménnyel, ahol csak a finneket és Feröert tudtuk csak megverni a sors jóindulatán múlott csak, hogy eddig is harcban lehettünk a legjobb harmadik helyért.Pedig ha játszanánk a többi harmadikkal 99%-ban mind megverne minket, sőt még a 4.-ek közül is páran, annyira gyengék vagyunk.
Nem másra kell várni, hogy továbbjussunk, hanem magunknak kell kialakítani a lehetőséget győzelmekkel, a riválisok ellen, annélkül a csodákra várhatunk csak. Már pedig a mai fordulóig csodaszámba ment hogy igy álltunk.

Olyan érdemtelennek éreztem volna a továbbjutást mint ahogy a magyar focisták fizetését is ilyen érdemtelennek érzem a teljesítményük függvényében, hogy a semmivel érnek el valamit, teljesítmény nélkül.
Nem spanyol mezben kell leülni egy magyar válogatott játékosnak, hogy kiszurkolja más meccsen a továbbjutást, hanem a pályán például a románokat legyőzve.
Meglehet most mutatni, hogy valamit letudnak tenni az asztalra és a pótselejtezőn kijutni, de van egy sanda gyanúm, ha a falábú fiaink saját erőből képtelenek erre.De legalább most rálehet fogni a balszerencsére, pedig szó nincs balszerencséről, inkább arról, hogy a mi játékosaink nem tudják hozni az eredményeket, míg mások foggal körömmel küzdenek és Hollandiát, és a Cseheket idegenben legyőzve sokkal jobban megérdemelve kiharcolták a kijutást.

ReszegKoldus
Svédeket kéne kapni, lenne megint "fucking goal"...

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

molnibalage83
Lehet, hogy rosszul fejeztem ki magam. Tökmindegy, hogy szurkolsz vagy nem. A realitás ez...

sport tv-n az ukrán, svéd, ír, dán négyest mondták mint lehetséges ellenfelek

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Csak mindenhol van legalabb 3-4 olyan meghatarozo jatekos,akik barmikor kepese eldonteni a meccset...
passatgt
amúgy egyik sem egy spanyol válogatott...

Teljesen egyetertek! Az en szemembe sem rakott meg le semmi olyat Dardai, elhozott 1pontot a hulladek romanoktol pontrugasbol...
Legyen akkor Dania. Ugy nagyobb a dicsöseg.
zaki
Ezek kozul kapunk valakit:

Dánia, Írország, Norvégia, Szlovénia

Shep
Ja, akkor jó 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Lópikula
Bárki kap minket már ünnepelhet 😄

Az a gyanús, ami nem gyanús!

DaemoonHunter
Ezt csak ő tudja... 😄 Majd megmutassa a fiúkkal!

zaki
Dardaival ugyanazok lettek volna az eredmenyek. En sosem ertettem azt a nagy imadatot, vele is ugyanolyan szarok voltunk, mint elotte. Meg lett magyarazva, hogy o a megvalto, meg mekkora isten, stb, kozben meg olyan fos 1 golos meccseket jatszottunk, hogy kinzas volt nezni oket. Igazabol tok mind1 ki van a kispadon, lehetne Sir Alex is, vele se jutnank ki sehova, amig ilyen szemetdombra valo jatekosaink vannak.

Shep
Milyen stílust találtunk meg? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Figyelj én sem bánnám, mert még ha szarrá verne mindenki akkor is más, mert legalább van kinek szurkolni az EB-n, de csoda kellene, hogy kiharcoljuk a továbbjutást, ezt mindenki tudja, ezért is reménykedett mindenki az egyenes továbbjutásban ,de ha anno nem a 3. helyet célozzák meg akkor talán most nem itt lennénk. Eleve nem is értem mi volt a 3. helyes célkitűzés, nem világverő csapatok voltak a csoportban, az első helyet kell mindig célozni aztán lehet kicsit alább adni ha úgy alakul.

dave9004
Ezekből koeff alapján kiemelnek négyet és azok
szucsy89
A LEHETSÉGES PÓTSELEJTEZŐS ELLENFELEK
Bosznia-Hercegovina
Ukrajna
Írország
Szlovénia
Svédország
Norvégia
Dánia
DaemoonHunter
Ez a legtisztább valóban.
Én személy szerint arra is kíváncsi vagyok mit hoz ki Strock a már "megtalált stílusunkból". Itt a lehetőség.

Shep
11-et azért ha nagyon akarjuk össze lehet szedni és pont ilyenkor helyeződne előtérbe a csapat, mint olyan. Sokkal gyengébb erőkből álló csapatok is tudtak már bravúrt bemutatni egy jó edzővel. Nekünk sem lenne lehetetlen, de nem ilyen Pintyő meg Storck félékkel.

Kaplan
Szerintem ha bárkit megverünk a pótselejtezőn, akkor megérdemeljük. Komoly tétmeccs, iszonyat téttel, HA lehozzák én nagyon büszke leszek rájuk. Akár két 0-0-val de férfias és harcos küzdelemben, tizenegyesekkel. Hidd el, egy világversenynek rengeteg hozadéka van.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Shep
Ha véletlenül kijutunk akkor, meg megy minden tovább, mert majd mondják ,hogy látjátok, jól csináljuk és hátradőlnek. Lehet jobban járnánk egy kihullással és akkor talán, de csak talán elindulna a lentről történő építkezés és esetleg 2025 előtt még láthatnánk egy jó válogatottat.

LasDen
hogy lehetne bármit is felépíteni, ha nincsenek hozzáértő játékosok?

Shep
Szarni bele, a VB selejtezőre hozzanak végre egy értelmes edzőt aki legalább a védelmet összerakja és felépít egy normális kontrajátékot, mert másra egyelőre nem igazán lehet építeni.

Kaplan
Igen, bizakodással már az én padlásom is tele van. De most nagyon kell, ez egy abszolút vízválasztó momentum lehet. Ha nem verünk meg egy nálunk erősebb csapatot, ne adj Isten könnyen kipottyanunk akkor ennyi, tényleg nulláról kell kezdeni mindent.

Ha pedig kijutunk, akkor tényleg nagyot lendíthet rajtunk.

Shep
Van egy tippem ,hogy a svédeket kapjuk

passatgt
én meg nagyon nem várom... lehet velem van a gond, de én inkább szurkolni próbálok majd😞

dave9004
Pótselejtezőre hívjál vissza dárdait mert ez a storck egy hulladék
passatgt
alapból ez a legjobb harmadik rendszer nem szimpatikus nekem
csak azt nézd meg, hogy a többi 3. helyezett között hány olyan csapat van, aki jobb nálunk: 7...

Shep
Én is, megint lesz 2 tuti nyerő szelvény 😄