Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amit viszont nem szabad nem észre venni, az az, hogy tudatosan, lépésrõl lépésére haladunk. Koemannal már összeszedtünk 16 pontot, a csoportelsõ dánokkal szemben négyet hoztunk el, és viszonylag sokáig voltunk versenyben a kijutásért. Jó látni, hogy az új kapitány ellenére nem kell elölrõl kezdenünk az építkezést, ez a svédek elleni gyõzelem a koppenhágai alapokra épül, csak ezúttal már úgyis nyerni tudtunk, hogy az ellenfél számára is volt tétje a mérkõzésnek. 15 pontunk van, de még két meccsünk hátra van – papíron legalábbis hatalmas esélyünk van arra, hogy 21 (le is írom, hogy hihetõbb legyen: huszonegy!) ponttal fejezzük be a selejtezõcsoportot. A kijutáshoz ez minden bizonnyal kevés lesz, de ez most még nem is cél, maximum álom.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
De tényleg: oda kell figyelni, nem szabad félvállról venni. e remélem ezzel nem is lesz gond, komolyabbak annál a srácok.
Hajrá Magyarország!
Remélem nyerünk legalább 1 góllal...
azért ez a svéd siker után én kudarcnak könyvelném el a döntetlent is
én is most néztem meg az összefoglalót , rohadtul örülök a sikernek és annak ,hogy 0-0 után a svédek csak kapufákat lõttek! Szerencsénk volt , máskor ugye mindig az volt ,hogy ha mi kapufát lövünk vagy valami nagy ziccert elkurunk akkor a vendég csapat büntet... most ez elmaradt !
Következõ mérkõzésen nyerni kell és kész!
RIA-RIA-HUNGÁRIA
moldova elleni meccset közvetíti az m1?
Egyébként Szabics behozása a válogatottba nagyon úgy néz ki , hogy jó húzás volt a mester részérõl 😊
Valakinek nincs vmi infoja , vajon sorozatosan hány mérkõzés óta lõ gólt Imre?
jöttek is a balszerencsék, a svéd kezezés, a kihagyott bünti.
s végre valahára a félidõk utolsó perceiben mi lõttük a gólokat, tétmeccsen (volt ilyen 1X az elmúlt években vki ellen).
amúgy ja a lényeg, támadó foci, ennyi
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Hajrá Magyarország!
Viszont nálam még Lázár mindig jobb mint Lipták, és várom hogy felépüljön, mert nyugodtabb leszek egy kicsit, ha õ is játszik. De tegnap nem lehetett panasz senkire.
Ideje volt mar, bar a nagy szamok torvenye alapjan torvenyszeru volt mar egy gyozelem is.
A lenyeg nem szabad, hogy elszalljanak maguktol es osszpontositani a keddi merkozesre, majd tovabb.
Remelem rajonnek vegre, hogy tamadni kell hazai palyan, mert csak tamado focival lehet ilyen eredmenyeket elerni es elfelejtik vegre az egy csataros jatekot, ami jellemzo volt rank.
Valamint arr, hogy nem kell senkitol se betojni, hanem minden-mindegy alapon kell mindig jatszani, mert semmi vesztenivalonk nincsen, max ha nem jol sul el a dolog, akkor kikapunk egy jo merkozesen.
Imi gólja amúgy elég szépre sikeredett! Azt nem mondtam, hogy most én imádom Egervárit, de mindenképpen illik bocsánatot kérnem tõle, csúnyán leszóltam, de azért összerakta a csapatot. Továbbra is tartom, hogy Tõzsér lehetne kerettag, de most ez nem is lényeg. Az számít, hogy Moldova ellen próbáljunk a tegnapira építkezni. Nem verhetetlen az a csapat, a finnek 4-et gurítottak nekik. És tényleg, külön kiemelném a mieink közül a Lipták-Elek kettõst, mert õk nagyon sokat kaptak, fõként jogtalanul, csak azért, mert a Vidiben játszanak (illetve már csak Elek játszik ott). Ezt a részét meg kifejtettem már korábban is, vagy itt, vagy a Magyar Foci topikban. Korcsmár is nagyon ügyes volt. De csapatként funkcionáltunk a legjobban.
Hajrá Magyarország!
ui: igy fájóbb lesz a Moldovai vereség<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Kedden a haverokkal szalonnát sütöttünk, és körbement egy tippjáték, én 2-1-et mondtam ide, azon mindenki csak mosolygott!
Ja, és jellemzõ a folyton fanyalgókra, hogy most is kezdik már, hogy jó, hogy most nyertünk, de majd ezután. Na, nekik üzenem, hogy ez a meccs önmagában is évtizedes siker! És külön öröm volt, hogy Rudolf a meccs után már a Moldova elleni meccset is említette, hogy az is milyen fontos lesz! A srácoknak elszállni nem szabad, de el kell hinniük, hogy mostmár a két meccset nyerhetjük!
Egyébként a (sokak által) sokat szidott Király, Lipták és Elek is nagyot játszott! De Rudolf, Szabics, Koman, Hajnal, ... mindenki!
Aki kint volt a Puskásban, annak hatalmas élmény lehetett, sajnos én a közvetítésre is csak éppen beestem melóból, de ha esetleg sikerülne a csoda, akkor kiutazok egy meccsre mindenképpen! 😊
Le a kalappal a szurkolók elõtt is!
Hajrá Magyarok!
Hajrá Magyarország!
örülök, hogy tévedtem! 😊
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Egyébként Varga jobbhátvédként való játszatása is jó húzás volt... Korcsmár is jól játszott...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Bár nem néztem meg remélem az.
esetleg van teljes összefoglaló valahol, amiben a helyzetek is benne vannak, nem csak a gólok?
Bazinga!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
õõ közben a Német csodacsapat 6-2 re vezet a sógorok ellen. Ez a csapat megnyer mindent, a Spanyolok a kedvenceim, de a Németekben több van úgy érzem
svédeknek meg finn otthon, holland otthon, sanmarino idegenben
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S