Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: DaemoonHunter, 2015.11.12. 19:43:28
Hátha. Azért én örülnék a győzelemnek
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
lesz kiért játszani ma este sajnos😞
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Utoljára szerkesztette: Lópikula, 2015.11.12. 14:15:43
Az a gyanús, ami nem gyanús!
Utoljára szerkesztette: UUUU, 2015.11.12. 13:51:30
Nyugodjék békében 😞
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Tényleg szégyen lesz, ha Királyon megy el az egész már az első meccsen, közben a mackó meg azért megünnepli a 100. válogatottságát.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Én optimista vagyok, 0-1
Szerintem Kleinheisler is kezdeni fog. Möllernek nagyon bejött a gyerek és talán norvégoknak is meglepetés lehet, mert mostanában nem találhattak róla videót, amin játszik😄
Ahogy múltkor olvastam a lötyögéses cikket a sport24-en...hát megrémített 😊 És ez csak a jéghegy csúcsa.
Tiszteletlenek stb.
A legszánalmasabb az, hogy mikor innen elkerül vki azoknak a fizikai állapotát mindig fel kell fejleszteni. Fizikailag edzéshez aztán nagy tudás kellhet, hogy itthon nem sikerül megcsinálni
S ezt konkrétan két Szakértő mondta el 😊
Most kérdeznék valamit: ha egy csapat kisiskolást ránevelsz arra, hogy szép játék márpedig számotokra nincs, mert hülyék vagytok hozzá, akkor mikor fog ez a csapat szépen játszani? Ha minden jól alakul még a többi osztállyal is sikerül elhitetni, hogy a labdajáratós foci nem nekik való (NB csapatok).
Értem én, hogy nincs aki megvalósítsa mert technikailag nem elég képzettek, nem szokták meg stb stb, de ezen ki és mikor fog változtatni, azaz példát mutatni a "kicsiknek" ?
Az tuti, hogy mindent belead. Bár azért az is mennyire furcsa, hogy odakint teljesen alap dolog, hogy a stábban gyakran legalább 3-4, idehaza komolynak számító edzői kvalitással rendelkező szakember működik. Mint segédedző. Egy válogatottnál meg tíz körüli a személyzet. Persze ez nyugat, ahol van miből meríteni.
Itthon ezt már azért sem lehet megtenni, mert NB1 szinten köpködik egymást a mösterek 😄 A közös fonál erősen hiányzik...amiről úgy tűnik fogalma sincs a szakmának, mint ahogy Hemi bácsi legutóbbi nso megnyilvánulásából is látszik...
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
tudtok olyan streamet, ahol külföldről is lehet majd nézni a meccset?
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Én még mindig nem látom mitől báb ez a "stork", anélkül hogy védeném.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Varga sem egy sztár, szerintem túl van értékelve, pedig lenne benne potenciál (sok jó beadást én még nem láttam tőle).
Védők: Bosnjak Predrag (Haladás), Fiola Attila (Puskás Akadémia), Guzmics Richárd (Wisla Kraków), Juhász Roland (Videoton FC), Kádár Tamás (Lech Poznan), Lang Ádám (Videoton FC), Leandro (Ferencváros), Vanczák Vilmos (FC Sion)
Középpályások: Elek Ákos (Csangcsun Jataj), Gera Zoltán (Ferencváros), Kleinheisler László (Videoton), Kovács István (Videoton), Nagy Ádám (Ferencváros), Pintér Ádám (Ferencváros)
Támadók: Böde Dániel (Ferencváros), Dzsudzsák Balázs (Bursaspor), Lovrencsics Gergő (Lech Poznan), Németh Krisztián (Sporting Kansas City), Nikolics Nemanja (Legia Warszawa), Pekár László (Puskás Akadémia), Priskin Tamás (Slovan Bratislava), Stieber Zoltán (Hamburger SV), Szalai Ádám (Hoffenheim)
Klejnhejlszer a keretben (idén még nincsen játékperce a csapatában! ),Varga Roland nincs. Kalmár,akinek ugyanaz a posztja mint a klejn gyereknek,és ő még focizgat is a csapatában,nincs a keretben. Nincs több kérdésem Stork bá!
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.11.06. 16:55:42
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.10.21. 15:05:38
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/