Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
két szövetségi kapitány kéne. egyik lenne egervári és egy másik, aki merne kockáztatni és váratlant húzni....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Effe88
na gyerünk Böde😊

Na Böde vég kettõt 😄

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

passatgt
na végre böde, basz kettõt és kész

Hajnalt lehozza😮 na végre 2 csatár lesz

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

rooney8
hollandok vezetnek 1-0-ra (22')

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Lehet, hogy egy formán kívüli Juhász is határozottabb lenne..

Effe88
igen
mi vágjuk de péniszrajzoló meg nem😄

passatgt
még mindig másodikak vagyunk

Azt se tudom ki ez és honnan szedték...

Nem igaz h nincs egy feltörekvõ középhátvédünk

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

rooney8
sajnos benne volt

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

azt ugye vágjátok hogy az elmúlt pár meccsen csak MéSZARosról kapjuk a gólokat? 😄

bakkerman
egy Arsenalos közhellyel élve "Majd jövõre" 2016-os EB...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

DaemoonHunter
Vanczák feje néha sokat ér elöl, kb ennyi a különbség 😄

Yilmaztól nem lehet elvitatni szép gól volt. Nem Király sara volt, hanem Mészárosé...

Király lábai között? Jól láttam? <#szomoru1>

REAL MADRID

Kaplan
Ekkora egy töketlen edzõt bazdmeg, akiben semmi elképzelés nincs. Egervári gyáva mint a faszom, komolyan, kihoznak a sodromból. Szarnak bele, nem tudnak két értelmeset passzolni, rohangálnak össze-vissza és közben pedig akkora pofája van mindenkinek... ÁHH!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

A két meccs tanulsága, hogy már nem Vanczák hanem Mészáros a legügyetlenebb játékosunk.

Én inkább szarok erre a meccsre, csak felidegesítem magam.

Sajnos ezért mondtam, hogy a románokat meg kellett volna verni otthon...

mészáros lemaradt mint a borravaló 😄

[HUN]FaTaL
Itt az NB1-es védelem sajnos...

http://goo.gl/gd6Zi5

várható volt

Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W

Effe88
yilmaz:/

mondjuk jó formába van a srác
nem úgy mint szalai:S:S:SS:

omg az védelem 😞

REAL MADRID

gól baszki😞

rooney8
még saját magukat is meglepték 😄

Miért 4 török játékos közé passzolja be??

REAL MADRID

nem tudom, de oláhok ellen hasonló szituból fejeltünk gólt, nem vágom miért nem lehetett beívelni ezt is úgy mint akkor

Kaplan
Ez a szabadrúgás kombináció mi volt?! 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

passatgt
szalai elsõ értelmes megmozdulása a meccsen

Kaplan
Dzsudzsáknak csak a kibaszott szája jár, de az nagyon. MLSZ TV-s videóban is nagyon nagy arcok voltak Szalaival de ma egy labdát nem tudnak levenni. Kurvára hiteltelenek a srácok...

LasDen
ezek a török játékosok...iszonyat ideges mind 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Botrány, hogy egyik játékosunkat se lehet kiemelni. A középpálya mintha nem is létezne nálunk. Egy csatárral meg nem lehet játszani, ha ilyen gyenge a védelem akkor támadni kellene.. mert gólt biztos kapunk! 😞

[HUN]FaTaL
Ezen a teljesen egyértelmû szabálytalanságon mit magyarázott Dzsudzsák?

LasDen
mert egy jó szurkoló így csinálja 😄

passatgt
na elkezdi osztani sárgákat, mindjárt piros...

Zenszkij
lélektelen xar a játék, csodálom, hogy nézem, zsuzsi ismét egy retök

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Az hááát 😄

Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W

szidtok itt mindenkit, azt ha gól lesz mindenki isten lesz😄

Na majd legközelebb kapura megy <#ijedt>

REAL MADRID

Hajnalt is csak a labda zavarta

passatgt
szép volt pedig, mindegy, következõ bemegy

rooney8
végre egy épkézláb támadás

Hajnal... ezt még szerintem én is berúgtam volna

Beadni sem sikerül :/

REAL MADRID

Gizmo😄

Kaplan
Borzasztó, hogy nem tudjuk egymásnak odapasszolni a labdát. A középpályánk pedig teljesen súlytalan, Koman, Dzsudzsák iszonyat lejtmenetben van...

[HUN]FaTaL
Bíró is elmehet a picsába ilyenért sárga. Ha jól emlékszem a sárgákra, akkor evvel a bíró ki is szórta a következõ (bukaresti) meccsrõl.

passatgt
fasza, kádár is lesérülhetne, menjünk biztosra