28329
-
lord nihilus #23398 -
#23397 Na behűtöttétek a sört? Felmelegítettétek a fotelt? Kibontottátok a chips-et? -
#23396 KEll az esély a Észteknek is :D :D -
Grenzjager #23395 Pedig ma nem kap majd egy új Daciát -
#23394 Németh jó, Böde helyett lehetett volna Nikolics, de mindegy:(
sima 4-0 lesz -
Unreal1942 #23393 Guzmicson a világ szeme :) Lehet megvették a helyét az Észtek :)
Én azért megtettem 1 ezressel az Észt sikert. Ki tudja.. talán sikerül össze szerencsétlenkedniük nekem 7 ezret. -
#23392 Guzmics? mit keres ott? :O -
lord nihilus #23391 A magyar kezdő a magyar-észt vb-selejtezőre: Bogdán – Vanczák, Guzmics, Kádár, Laczkò – Koman, Elek, Hajnal, Dzudzsák – Böde, Németh -
IXEMGabeo #23390 ja márciusi felvételek csak érdekességképp teszem be, hogy nekem ez fura, hogy beleférnek az edzésekbe ilyen "szórakoztató" elemek, mint a szabadrúgás és a tengó. Igaz, hogy gyakorolnak is ezzel, dehát na én a munkamorált hiányolom belőle -
#23389 megy ki vki egyáltalán?:D -
#23388 nem mostani vidi,balázska például 6.-a óta nem posztolt fészen -
#23387 Megjelenés ideje: 2013.03.26.
:) -
#23386 Nem értem, hogy a jelenlegi közhangulatban és a történtek fényében hogy merészelnek ilyen videót kiadni. Ha nincs olyan ahol megfulladnak a fáradtságtól és hajtanak mint az állat akkor inkább semmit ne posztoljanak.
Nem azzal van a bajom, hogy nem zokognak a füvön és mosolyognak, hanem azzal, hogy ezt most reklámozzuk. -
#23385 fájdalmas volt végigolvasni a cikket is,nemhogy még a videókat is megnézni... -
Grenzjager #23384 :)))
“Megyünk tovább a megkezdett úton” – szövetségi kapitányok utolsó mondatai -
#23383 Ez benne a rohej, hogy meg igy is jobb a statja. -
#23382 Én ezt komolyan mondtam, direkt ezért nem raktam szmájlit :D
Benne voltak a top10-es villanyszerelők válogatottjában. Kemény válogatott volt, a keretükből ketten is a fociból éltek meg. A lelátón meg 500 óvodást rángattak ki, hogy ne legyen üres a stadion :D -
#23381 máskor egy szmájlit legalább tegyél oda,mert ha valaki véletlen betéved a topikba azt hiszi ide csak ittasak írnak :DDDD -
#23380 Bozsik mentségére szóljon, hogy Málta akkor top10-es csapat volt a világon. -
#23379 Hat hogyne, az Koeman 35% akinek a legrosszabb a mutatoja az elmult 6 kapitany kozott. Meg a Bozsiknak is jobb a mutatoja 42.9% pedig az o vezetesevel elertuk a legrosszabb selejtezo csopotbeli eredmenyunket. -
#23378 Állítom, hogy ha Koeman azóta dolgozna, akkor lehet, hogy most nyerünk a románok ellen, még ha ronda focival is. -
lord nihilus #23377 Túl sok időt egyikük se kapott (se Lothar se Erwinke), talán 1-1 selejtező sorozat. -
#23376 Jöjjön szerintem is.
Vagy Henk Ten Cate :D
Vagy akárki csak ne a hazai posványból. -
#23375 Sztem nem, akármi lesz is max. a selejtezők után bár az biztos, hogy a mai meccs sokat jelent a döntésben. -
#23374 igen,bizonyám,felmerülne a veszélye annak,hogy ott legyen a magyar válogatott Franciaországban 2016-ban...ezt nem szabad engednie Csányi úrnak meg a többi hazafinak -
#23373 eredményesség szempontjából szörnyű lenne, ha nem bábként viselkedne :D -
#23372 fuuu de örülnék neki...de az a baj,hogy ő már szembe mert menni az MLSZ-el,na meg nem is bennfentes,szóval őt nem lehetne "fentről" ráncigálni -
#23371 én inkább magyar edzőre szavazok, mert külföldivel még nem jutottunk ki vb-re :D -
Grenzjager #23370 Miriuta? :) -
#23369 se magyar se külföldi nem vált be, szóval tök mindegy :D -
#23368 Mert eddig beváltak a külföldi kapitányok.... -
Monoton #23367 Úgy nézte mindenki, mintha valami Fifa gála lenne. :D -
Solt #23366 Nála jobb választás nincs jelenleg! Örülnék neki.... :) -
#23365 Miert eddig nem mindig ugy volt ? Korbe nezel mindig mosom kezeimet ha valami gaz beut, aztan utana a 100-ad reszet meg nem halado csip-csup dolog utan szoktak szabadkozni, hogy meg sincs olyan gaz mert most jok voltunk stb. -
#23364 Rá gondoltam én is pár napja, de arra jutottam, hogy sokba kerülne az :D -
#23363 Bőven elég lett volna, ha a törökök elleni idegenbeli és a két román meccsen is rúgnak gólt. Mondjuk én személy szerint akkor se bírnám őket jobban, de így meg aztán... :D
-
#23362 Sousa állítólag Budapesten van, habár uefa megfigyelő nagykövet vagy mi a franc, de jó lenne ha az mlsz meghívására jött volna egy esetleges Egervári-menesztés utóéletének beteljesedésére. -
#23361 Több jelentősebb meccs nem is nagyon volt, amin játszottak. A két románt kivéve. -
#23360 A "nem sok" jelentősebb meccsbe tartozik beletartoznak ezek is. -
#23359 A Hollandok elleni 5-3? Szalai sérült volt mondjuk. Dzsudzsák gólt nem rúgott, de adott három gólpasszt. Nem az ő hibája, hogy a védelem balfasz volt.
Szalai meg gólt rúgott a törököknek is.