Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tud valaki mutatni egy táblázatot, hogy MOST, hogy állnak a 2. helyezettek?

Ezért zárt kapusnak kellene lennie a bukaresti román-magyarnak?:
Román drapi Amszterdamban:
„Most egy meggyújtott rongy miatt letartóztatjátok, azok után, hogy évekig mosolyogva toleráltátok az RMDSZ etnikai terrorizmusát mint állampolitikát.”*
Az Amszerdamban kifüggesztett politikai üzenet például alkalmas arra, hogy a FIFA lesújtson!!!

képek a holland-románról és a EU és FIFA-barát drapiról...

*= *a 2ezer románból csak 700 utazott Romániából (ebbõl 300 rapidos, akiket csak "cigány"nak becéz mindenki a Havasalföldön) a többi vendégmunkás.

Egervári:

"- Ismerve a körülményeket, elégedettek lehetünk, hiszen egy katlanban, egy küzdelmes mérkõzésen szereztünk egy pontot, ami azt jelenti, hogy a törökökkel folytatott versenyben elõnybe kerültünk. Végig nagyon nagy nyomás volt rajtunk, tartósan nem tudtuk megtartani a labdát. Ha tudtuk volna, hogy Böde Dani gólt szerez, akkor a kezdetektõl játszik, nagy akarattal szállt be, sokat köszönhetünk neki. A törököket letudtuk magunk mögött, románokkal szembeni versenyfutásról fog szólni az õszi szezon. Pozitívum, hogy a második helyen fordulunk az utolsó négy meccsre."

az alapvetõ szabályokat nem tudja Egervári....
a futballban nincs HA...

Ez igaz. Csak a román döntetlen miatt lehet kicsit kesergõ az ember. Törökök elleni gyõzelemre és döntetlenre nem gondolt volna senki még, a csoport összeállításánál.

Annyi minden történhetett volna. Észtek elleni X, törököktõl oda-vissza vereség stb. Ha nem kaptunk volna a románok ellen 11-est, szerintem összemákolták volna a gyõzelmet.

Remélem, hogy a törökök úgy keserednek el, hogy mivel nincs már tétje a dolgoknak szanaszét vernek mindenkit.

Nézzünk a tényeket! Hoztuk eddig a kötelezõ gyõzelmeket.
Csináltunk bravúrt is. Itthon a Török verés és hiába a szar játék Az Isztanbuli döntetlen is bravúr.
Elcsesztünk 2 pontot itthon, de a meccs elõtt mindenki csak remélte a gyõzelmet. Komoly pénzt nem tett volna rá egyikünk sem! Ráadásul az a meccs is bírói hiba miatt csúszott ki a kezünkbõl!
Van még két kötelezõ amit hozni kell! Egy Holland 0 pont, de oda a világ bármelyik válogatottja hasonló esélyekkel menne. Illetve egy Román idegenben... Nem lesz egyszerû, de semmivel nincsenek elõttünk. Bármi lehet!
Még az is simán benne van, hogy a Török Bukarestben elveri õket! Szerintem ez a Török csapat jobb mint õk vagy mi!
Gyakorlatilag egy bravúr gyõzelem és vagy egy semmikép nem meglepetés Török diadal a Románok felett!
Nem nagyon sírhat a szánk 😊
Bízom benne, hogy a többi meccsen már bátran játszuk a kétcsatáros játékunkat!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

ressy14
Nyilasi sosem azt mondja, hogy fehér, hanem azt, hogy nem fekete. Teljesen nyilvánvaló szöveget nyomat, mintha elõre megírná mit mondjon.

Dum spiro, spero.

Zenszkij
Prukner...na Õt jó lenne látni válogatott meccsen, nagyon tisztelem, személyesen ismerem, nem egy retök várhidi meg nyilasi. Nyilasira nagyon haragszom, játsza itt a szakértõt, sose áll ki a Fradi mellett, mert õ objektívan szakért. Mindent a zöld fehér színnek köszönhet. Egy Simon Tibit néznék meg szakértõnek, na õ nem lenne objektív mint ez a diplomata fax.

Egyébként le a kalappal a magyar csapat elõtt, a katlanban nem kaptunk ki! Egy petákot nem tettem volna rá, de a Bödefaktorral senki sem számított 😄. Romániában kezdenie kell.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Jenner Gyula (FTC) ha magyar állampolgár lenne kitûnõen megértené magát Bödével 😊😊))))))))

A cél Egervári szerint is a 2. hely, tehát ha nem lesz meg a 2. hely akkor neki mennie kell, mert nem felel meg a saját elvárásainak sem.

És olyan edzõ kell aki fanatizálni tudja a játékosokat.
(Détári-Prukner-Egervári-Várhihi erre képtelen)... na igen kicsoda lenne...jövõ kérdése,de lassan aktuális.

Az kell, hogy Bödébõl kihozza a tankot 😊
Más játékosból is ki lehet hozni a tankot. Torghellét is ezért szerette Sousa, csak õ most koros a válogatottba, de tankok még kellenek, mert anélkül nem nyerünk csatákat.

Optimistán bUKARESTre tekinteni, és szeptemberben elpi**ni õket az otthonukban, amire van realitás is most (figyelembe véve hogy az elmúlt 20 év leggyengébb román válogatottja a rivális - na nem mi lettünk über jók, a törökök is hatalmasat zuhantak, ezeket azért helyén kell kezeln)

11 ember aki rendesen odateszi magát tiszta szívbõl és csak hajt és hajt, az egy 10:0-ás vereség.
Önmagában kevés. Kellenek a lelkes küzdõ emberek, és kellenek olyanok akik kiszolgálják õket. Az a baj, hogy nálunk nem akarnak ilyen keveréket a pályára tenni. Lehet egyesével feltenni hol Szalait, hol Bödét..nem lesz belõle semmi. A kettõt együtt kéne.

Ugye még Szalai volt a pályán, mintha ott sem lett volna. Mikor 2 csatár volt egy rövid ideig, már észre lehetett venni, mert legalább volt, hogy helyzetbe hozta Bödét. Persze Szalait egybõl le kellett aztán hozni...

Dzsudzsák se fog semmire menni, ha folyton védõt kell játszania.

ressy14
Huszti a válogatottban 10 meccsbõl ha 1-en jól játszott, akkor lehet, hogy sokat mondok. Ugyanolyan alibi, mint a zsuzsi, hiába játszik jól a németeknél, ha a válogatottat leszarja.

Olyan edzõ kéne, aki rendet tesz, van tekintélye, aki elküldi ezeket az alibizõ srácokat, és olyanokat válogat be, akik odateszik rendesen magukat. Ha valaki csak perceket játszik a klubcsapatában, az meg ne legyen válogatott.

Egy Moniz - Sousa stílusú edzõ kéne ide, magyart felesleges lenne leültetni a padra, nem tudnak/tudtak sokat hozzátenni a színvonalhoz. (megjegyzem, azért Egervári legalább odaért a 3. helyre tavaly, ez szerintem most is meglesz, csak éppen a kijutáshoz kevés)

Dum spiro, spero.

Zenszkij
<#eljen> teljesen egyetértek! Ennyi erõvel mi is ott ülhetnénk. De ne feledjük, hogy õ lemert ülni oda, ma már senki nem akarja magát égetni (hozzáértõ Nyilasi, Retvedék többi) hogy magyar válogatott edzõ legyen. Kiindulva magamból zsuzsannát nem játszatnám. Böde, Szabics elöl, mert harcolnak, megszakadnak a pályán. Az ilyen moszkvában is senki vagyok de volt egy jó évem hollandiában messinek hiszem magam tetveket takarítanám. Egy telefonbeszélgetés után még Huszti is érkezne! Huszti aki a Bundesliga egyik legjobbja....Nevetséges hogy nem játszik, igazat adok neki. De tudom, ismerem egy telefon és jönne, mert õ meghalna a pályán.

ressy14
Akkor nem a legjobb csapattal állnak ki, hanem az u-19-cel, de azzal is aláznak majd minket. Nem abban kéne bíznunk, hogy leadják nekünk a meccset, hanem ütni kell a románokat, aztán szevasz. A nélkül fogadni mernék, hogy nem leszünk 2-ak.

Dum spiro, spero.

Egervári végülis leszerepelt az elmúlt 2 meccsen,
semmi extrát nem ért el. Ha nem lesz meg a második remélem lemond, ha meglesz a második sajnos marad, pedig látszik hogy nem ért hozzá, mert akkor nem az egy csatáros taktikát erõltetné agybafõbe nonstop mindenki ellen.

És a védelmet meg kell reformálni.

Két csatárral kell támadni. Magányos csatárral semmire nem megyünk (én sem megyek semmire fifában. 😄).
Lehet szarozni Szalait, meg Dzsudzsit(akinkek gyak védõt kell játszania), meg, hogy inkább fiatal lelkesedés kéne. Igén kéne, a kettõt ötvözni kell. Szerintem Böde sem ért volna sokat egyedül. Szalainak nem labdatartással kéne szenvednie, hanem egy befejezéssel, de erre semmi lehetõség így.

De ez, hogy nem támadunk, nem tudunk támadni öngyilkosság. Csak felhívás az ellenfélnek, hogy még a hátvédek is azonnal rohamozzanak, még nagyobb nyomás alá helyezve a magyar (harmatos) védelmet. Ha 2 csatár folyamatosan akciózna elõl, ellenfél sem nyomna.

Zenszkij
BÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖDDDDDDDDDDDDDDDDDEEEEEEEEEEEE...................................FRADI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Semmi sem biztos, a fogadás topikban megtanulhattad már volna 😄

REAL MADRID

passatgt
Idegenben legutóbb elég szoros meccset játszottunk velük

Azt is vedd figyelembe, hogy a törökök és mi is egy már biztos VB-résztvevõ holland csapatot fogunk kapni. Ráadásul õk otthon kapják õket. És hát mikor nem verhetõk a hollandok, ha nem akkor?! 😊

Effe88
észtek se
behúzzuk ezeket fix
hollandiában kikapunk
bukarestben meg ki tudja😊

Törökök mostani meccsért kapnak egy zártkapust a két öngyújtó miatt, meg az aprópénz miatt

Mutu megint lebukik a szokásos kokain adagjával,
És hát valami faintos sérülés is beférne valamilyiknek, csak hogy meglegyen a napi jóindulatom is 😊
+ a steaua tulaj Becali bõröndjeit tele euróval lefoglalják a magyar meccs elõtt bukarestben.

így sima ügy lesz 😊

Tigristank
Andorra semmiképp.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Effe88
nem hinném

Felesleges számolgatni, akár még Észtország és Andorra is bekavarhat.

REAL MADRID

Jó lenne, ha a románok zakóznának az észtek ellen mondjuk. Vagy a törökök becsületbõl nyernének.
Vagy mi megvernénk õket. 😄

ressy14
számolgatva a hátralévõ meccseket, ha nem nyerünk romániában, akkor nekünk fütyültek.

magyar hátralévõ meccsek: románia (i), észtország (o), hollandia (i) és andorra (o)
románokaónak: Magyarország (o), törökország (o), andorra (i) és észtország (o)

Tehát mi számolhatunk 6 ponttal (andorra, észt) + 1 ponttal bukarestben = 7 pont
A románok számolhatnak 6 ponttal + 1 pont ellenünk + egy húzós meccs a törökökkel, amit szerintem behúznak, mert a törökök tulajdonképpen kiszálltak.

Dum spiro, spero.

Fradista persze h üvöltesz😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

rooney8
múltkori meccs után már mondtam, hogy azért lettek ezek az eredmények, hogy drámaibb legyen a kijutás 😄 most abban mi az izgi, hogy 4 meccsel a vége elõtt megvan a pótselejtezõs hely? 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Zenszkij
Na Böde! Már ezt mondtam a román meccsen is, hogy miért nem hozta be a tetû szalai vagy zsuszanna helyett az impotens mester, lásd emberünk érkezett villant. Mikor beállította tudtam, hogy gólt szerez, és mikor betalált haverokkal szétüvöltöttük a lakást! Épp hugyoztam a gólnál, de mikor hallottam, hogy gól tudtam, hogy Böde.Innentõl kezdve õt, a tankot követelem a válogatottba!!!!!! A csodaimpotens mesternek egy hibája volt még a temérdek mellett, hogy a végén nem Jimmyt hozta be. Nyertünk volna és baxxa meg.

<#hehe>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

ressy14
ja és Böde for president, ha a bukaresti meccsen az õ góljával nyerünk, õsszel már azt a kis argentin törpét fogja helyettesíteni a spanyol (katalán?) vasasban.

Dum spiro, spero.

1-1-es eredmény hízelgõ, itt a román meccs volt egyértelmûen a mienk, dehát nincsen ha

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ha olvassa a fórumot észreveszi <#vigyor>

REAL MADRID

ressy14
utólag nézve jó ez az egy pont, de olyan balfaszul játszottunk, hogy az hihetetlen. Pontatlanul, lassan, egymást nem segítve és olykor az ellent segítve. Következõ meccs a szõröstalpúaknál, köll a gyõzelem gyerökök.

ugye ha kihúzzunk a román meccset 2:1-gyel és esetleg most Guzmics fejese bemegy (khmm 5 méterrõl üresen fejelt...), akkor már készülhetnénk a pótselejtezõre 😄

Dum spiro, spero.

tobias88
Románok már 3-0ra kapnak ki, remélem még javulnak ebben mert a jelenlegi kiírásban a gólarány számít és aztán az egymás elleni eredmény. Nekünk jelenleg +5ös a románoknak meg 3-0 miatt már csak +1es
Mészáros remélem egy életre kijátszotta már magát a válogatottból.

Egervári meg talán észreveszi hogy 2 csatárral tudunk játszani, egy csatárral soha senki se ellen semmi nem megy.....

A többit meg úgy kell mint Böde

Narxis
Na hazaértem a meccsrõl. 😊

Viccet félretéve sztem annyira nem voltunk rosszak. Látszott, hogy kicsit tele a gatya de a törökök mindent vagy semmit alapon fociztak.

A reklamálást nagyon el kéne felejteni, kaphatunk még olyan bírót aki nem csípi és Böde akár pirosat is kaphatott volna mert az a könyöklés nagyon csúnya volt. Úgyse lesz olyan, hogy a bíró mondjuk nekünk ítél szabadrúgást mert azt mondja jajj bocsi igazad van Dzsudzsi ne haragudj. Menni kell és focizni nem a bíróval szájkaratézni.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Tigristank
Az elsõn is, mert nem bírnák az iramot. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

és hol bizonyítsanak? a jelenlegi válogatott játékosok is valamikor lehetõséget kaptak... de dzsudzsák is csak a neve miatt van bent a válogatottban, ez is biztos

[HUN]FaTaL
Csak az a török válogatott tele volt sérültekkel...

http://goo.gl/gd6Zi5

3.-4. válogatott meccsen már sétálgatnának.

REAL MADRID

DasIsFuck
és nagy valõszinûleg elmenne rajtuk a meccs.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

dave9004
Itt edzõ és vezetés gond van nem játékos sztem.
1-1-nél török zavarnál mi cserélünk védekezõt, öreg hiba a mestertõl. dehát ezt tanulta...
Mondjuk minimális tehetséget mutató, de küzdeni akaró fiatalokat beraknék, csak úgy kipróbálni. lefogadom, nagy részük kiköpné a tüdejét mindegyik meccsen és nem látnál sétálgató embert az 50. percben!!!

DasIsFuck
és kikkel akarnád feltölteni, nb1-ben edzõdött fiatalokkal?

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Krisztiam
hollandoknak már 2:0

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

ReszegKoldus
Románia, Hollandia, Észtország, Andorra likes this.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

passatgt
egyébként dzsudzsák nélkül jobban tátszottunk itthon a törökök ellen...😊

Tény, hogy jobb lett volna a 3 pont, de ebbe a meccsbe inkább az volt benne, hogy iszonyat elvernek minket. Szerintem még a selejtezõ kezdetén mindenki kiegyezett volna, hogy a törökökkel szemben nálunk 4 pont van, nekik 1.

Ugyan ezt kell a románokkal eljátszani. Az 1 pont már megvan. 😄 Szóval a 3-at be kell gyûjteni.