Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...de mi lenne ha Budapest zászlót égetnénk?
😊))
bukaresbten minden "2" 😊
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Ha bukarestben x és a román-török 2, akkor az utolsó fordulóban még megszívhatjuk (a már biztos csoportelsõ Hollandia az EB selejtezõkön is leadta a svédeknek a meccset az utolsó fordulóban). Szerintem nekünk a román-török x lenne a legjobb.
Persze, ha kikapunk a románoktól õsszel, akkor már változik a helyzet.
http://goo.gl/gd6Zi5
Remélem 5-0-ra nyerünk bukarestben.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
amúgy reális is új szövkaptól függetlenül, mind a török, mind a román rém gyenge, az elmúlt 20 év leggyengébb török és román válogatottja ez.
És ezek után Görbiczcel a VIP páholyban (ez alap ezek után) kell õket megverni bukarestben.
Egyébként el tudom képzelni, hogy ez valamilyen hülye marketing akart lenni amerikai módira, ott divat ez. Csak nálunk a 2 ország között enyhén szólva is pattanásig feszült a helyzet.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Remélem szeptemberben nyerünk 😄
de e mögé bújuk pisotn pista
mindenki hibás csak õ nem(õk nem-tipikus roma gondolkodás amúgy-tisztelet akivételnek)
most jelen esetbe mi magyarok akik nem járunk templombaXDXD
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
és így kiesett
mint a nagyok
Nem értem a válogatottban miért nem ment neki...
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Ha most tartanák a 2016-os EB selejtezõk sorsolását,akkor a magyar válogatott a 2. kalapba kerülne. Így jelentõsen megnõne az esélye a válogatott kijutásának az eseményre,mivel a 6 fõs csoportokból az elsõ két helyezett EGYENES ágon kijut Franciaországba.
de szerintem itt senki sem fog senkit se baszogatni, fõleg mi nem, mint ahogy eddig se senkit "hágtunk" meg, az MLSZ fõleg nem.
jó oké, hogy nekünk most a románokat kell hülyíteni, de én személy szerint nem akarok több üres lelátós meccset.
Európának a szervezetekre kéne rászállni, nem egymásra mutogatni (mert így csak a zsidóknak v izraelieknek lesz igaza).
És szerintem nekünk se a román zárt kaput kéne kierõszakolni, akkor azt se láthatja az a pár ezer magyar aki kimegy.
legalul összegezve is van a 2. helyezettek rangsora
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.