Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem,
...de mi lenne ha Budapest zászlót égetnénk?
😊))

DasIsFuck
látom neked sincs humorod😄

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

semmi X!
bukaresbten minden "2" 😊

ressy14
Ezt sportdiplomáciával kéne megoldani, nem ilyen infantilis módszerrel.

Dum spiro, spero.

DasIsFuck
viccbõl égethetnénk román zászlót mondjuk válaszul...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

[HUN]FaTaL
És az nekünk miért is lenne jó? Már persze azon kívül, hogy utáljuk a románokat.

Ha bukarestben x és a román-török 2, akkor az utolsó fordulóban még megszívhatjuk (a már biztos csoportelsõ Hollandia az EB selejtezõkön is leadta a svédeknek a meccset az utolsó fordulóban). Szerintem nekünk a román-török x lenne a legjobb.

Persze, ha kikapunk a románoktól õsszel, akkor már változik a helyzet.

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Állítólag csak viccnek szánták. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én halálra röhögtem magam...

Remélem 5-0-ra nyerünk bukarestben.

bakkerman
ha azt mind leírnám amit gondolok...ban from sg forum 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Én annak drukkolok, hogy a Törökországnak legyen új szövkapitánya, új seprû, fiatalok, bizonyítás és b***ák meg a törökök is õket 😊
amúgy reális is új szövkaptól függetlenül, mind a török, mind a román rém gyenge, az elmúlt 20 év leggyengébb török és román válogatottja ez.

És ezek után Görbiczcel a VIP páholyban (ez alap ezek után) kell õket megverni bukarestben.

Narxis
Így van, nehogy belemenjenek ebbe az üzengetõs játékba mert akkor semmivel se leszünk különbek.

Egyébként el tudom képzelni, hogy ez valamilyen hülye marketing akart lenni amerikai módira, ott divat ez. Csak nálunk a 2 ország között enyhén szólva is pattanásig feszült a helyzet.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

szucsy89
meg kell baszni õket, az lesz a legnagyobb elégtétel...
LasDen
még egy újságírót esetleg úgy ahogy megértem...de sportolók nevük adják ilyesmihez?? ez borzasztóan buta dolog aki kitalálta és aki meg belement....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

[HUN]FaTaL
Szar lehet, amikor a magyar csapatok nyerni járnak oda (Fradi, Gyõr) 😄 Plusz a válogatottjuk is kikapott simán a legutóbbi EB-n.

Remélem szeptemberben nyerünk 😄

...proprimitív

még egy ok, hogy miért kell gyõzni szeptemberben...

Narxis
😄DDDD

Narxis
Most tényleg ezt nyilatkozta? Azé nem semmi...

Effe88
persze, hogy nincs köze a valláshoz
de e mögé bújuk pisotn pista
mindenki hibás csak õ nem(õk nem-tipikus roma gondolkodás amúgy-tisztelet akivételnek)
most jelen esetbe mi magyarok akik nem járunk templombaXDXD

ReszegKoldus

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

akkor is hangoztatják és észlelhetõ Pisont miért ilyesmivel jön...Ehhez a vallásnak nincs köze pusztán mentálisan kellene javulni a játékosoknak.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy Pisont nem tartja be ezeket, lehet hogy õ jó keresztény.

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Az lehet hogy vallásosak, de nekem nem ez jut eszembe elõször róluk. Másodszorra sem. Ha valaki annyira vallásos, akkor nem ártana a vallásának elveit betartani, kezdhetnék a "Ne ölj"-el, vagy azzal, hogy "Amit a legkisebbel teszel, azt velem teszed, amit a legkisebbel nem teszel, azt velem nem teszed". Amíg ezeket nem tartják be, addig az csak a kirakatba való vallásosság.

ReszegKoldus
de abból olyat, hogy némelyik templom tetején sincs akkora 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Effe88
ez csak álca náluk
kb. annyiban merül ki, hogy keresztet hordanak a nyakukba

banok
A kettõ között mi az összefüggés?

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

mert pokolira vallásosak, mint az olaszok...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ez miért olyan egyértelmû?

Pisont egy cigány, persze, hogy vallási kérdést csinál belõle...

banok
Szóval azért nem nyertünk ma sem meg a románok ellen sem mert nem járunk templomba... <#wilting><#idiota> /facepalm

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Effe88
Valamit le kell vonni ebbõl – nyilatkozta Pisont István a mérkõzést közvetítõ Sport Tv-nek. – A magyar embereknek át kell gondolniuk sok mindent. Aki nem volt templomban, az menjen el, és meg fog változni az életünk. Emiatt nem sikerült gyõznünk a románok ellen, és most sem, valamiért a sors ezt nem adja meg. Ezen kell elgondolkodnunk.”

Narxis
A hosszabbítás már a mumusunk lesz.

Az U17 a hosszabbítás utolsó percében adta le döntetlenre az 1-0-ás elõnyét a svédekkel szemben...
és így kiesett
mint a nagyok

bakkerman
Mainzban is kihagy ilyen helyzeteket,csak ott még mellette van 2-3-4 lehetõsége,míg a válogatottban a mester zseniális húzásai miatt jobb esetben kétszer jut ilyen helyzetbe,vagy egyáltalán labdához.

Egyetértek Passattal a románok ellen voltak ziccerei, ami nem a csapattársain múltak. Ez nem jó meglátás...

passatgt
mert a románok ellen nem volt a fején a labda...

bakkerman
*vannak tõle a csapattársak

bakkerman
mert a Mainzban nem 1 kilóméterre vannak tõle,és nem Sanci'bá az edzõ

DaemoonHunter
Rajta kívül minden más körülmény merõben más volt, végül is csak ennyi.

Narxis
Nem ugyanazok a csapattársai.

Szalai Ádám az 1. percben gólt szerzett a Bremen ellen ma😄😄😄😄

Nem értem a válogatottban miért nem ment neki...

Zenszkij
az új rendszerû EB-re az elkövetkezendõ 12 évben egyszer úgyis kijutunk

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

kaposi1
Hát ezen besírta. Hatalmas. <#taps><#nevetes1>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

bakkerman
egy kis érdekesség:
Ha most tartanák a 2016-os EB selejtezõk sorsolását,akkor a magyar válogatott a 2. kalapba kerülne. Így jelentõsen megnõne az esélye a válogatott kijutásának az eseményre,mivel a 6 fõs csoportokból az elsõ két helyezett EGYENES ágon kijut Franciaországba.

szabii98

I met God. She's black

zaki
😄DDDDD

Narxis
looool

Effe88

alapvetõen igazad van,
de szerintem itt senki sem fog senkit se baszogatni, fõleg mi nem, mint ahogy eddig se senkit "hágtunk" meg, az MLSZ fõleg nem.

dave9004
Nem tudom. Nekem az az érzésem, hogy nem egymásra kéne mutogatni meg bezáratni, hanem mindenkinek a Fifát meg az Uefát kellene basztatni.
jó oké, hogy nekünk most a románokat kell hülyíteni, de én személy szerint nem akarok több üres lelátós meccset.
Európának a szervezetekre kéne rászállni, nem egymásra mutogatni (mert így csak a zsidóknak v izraelieknek lesz igaza).
És szerintem nekünk se a román zárt kaput kéne kierõszakolni, akkor azt se láthatja az a pár ezer magyar aki kimegy.
Köszi.

rooney8
link
legalul összegezve is van a 2. helyezettek rangsora

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.