Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
(Juhász amúgy borzasztó lassú és körülményes, egész meccsen)

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Amúgy pont ez jutott eszembe a meccs alatt. Bárcsak lenne egy Besicünk Korcsmár mellé. 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ressy14
besicet honosítjuk és feltoljuk vkp-nak 😄

Dum spiro, spero.

Varga mellé kit lehetne berakni mint ütközõ ember aki ténylegesen is részt vesz ebben? Vass? Mert Pintért jól játszani ritkán lehet.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

ressy14
lásd gyõr, csak õk 1 csatárral nyomják.

Dum spiro, spero.

Zenszkij
Sanyibá az istennek nem cserél. Piszkosul teszteli a csapatot.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Szerintem is... 4 buta védõ, 2 gyors szélsõ, két ütközõ ember a középpálya közepén, és két tank elõl. Jó ronda játék, de jelenleg ehhez van anyagunk... :S

#22558: Úgy-úgy... 😊

#22559: Na igen... de látod õt is állandóan szélen játszatják... :S

www.smart-bus.hu

ressy14
+1

Dum spiro, spero.

háát akkor kell játszani 2 csatárral és minusz egy törpe a középpályán. Felesleges ha a széleket erõltetjük Dzsudzsák miatt, egy középsõ törpe. Passzolni még vagy már nem tud, tehát ennyi :/

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Balázs hülyét csinál abból a Cseh gyerekbõl! 😄

www.smart-bus.hu

ressy14
gera óta nincs egy épkézláb irányítónk az a büdös helyzet

Dum spiro, spero.

Zenszkij
<#eljen> lásd Dundiego.

Pont azt amit Hajnal szokott... 😊 Az ilyen kis törpék csak akkor élnek meg, ha tényleg zsenik... 😊

www.smart-bus.hu

ressy14
az nem jelent semmit, még a régi hanniveres korszakában is jól tolta, csak itt alibizett mindig.

Dum spiro, spero.

[HUN]FaTaL
Nem. Õ már többet nem lesz válogatott, ha edzõt cserélnek, akkor sem (szerintem az egész MLSZ nem tetszik neki).

http://goo.gl/gd6Zi5

Teszteljük a Kiskokót, hozta az elvárható 0-át 😊 Köszönjük de többet ne 😊

Zenszkij
Webb is beférne hozzánk. Egy fejjel magasabb mindenkinél, szögleteknél jól jönne. <#beka2>

Gatti
én csak a bundesligából következtetek hogy jó irányító lenne , mivel rendre gólpasszokat ad.

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

ressy14
Huszti az 51 válogatott meccsébõl jó ha 2-n jól játszott, 10-en elfogadhatót, a többi 0. Nekem abszolút nem hiányzik, akkor inkább már teszteljünk fiatalokat.

Dum spiro, spero.

Zenszkij
Ettõl függetlenül remélem nyerünk. Véleményem szerint Jimmy is beférne a válogatottba. Egyáltalán része Õ a bõ keretnek?

Gatti
én úgytudom egervárival nem egyezik azért nem játszik. Amúgy szerintem sokat dobna a csapaton az õ játéka. Adná sorba a gólpasszokat Szalainak, ha a bundesliga statisztikát nézzük 😄

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

[HUN]FaTaL
Szerintem meg nem jobb. Laczkó helyett mondjuk simán elférne.

Zenszkij
Huszti elmondta a véleményét arról, ami itthon labdarúgás címszó alatt folyik. Ezt követõen mivel a töke tele lett lemondta a válogatottságot. Mellesleg én egyetértek vele.

passatgt
hát nemtudom... kádárnál biztosan jobb😄

[HUN]FaTaL
Huszti nem akar válogatott lenni.

passatgt
nem akar játszani válogatottban, nem tudom miért nem értitek meg

ressy14
faszt nyomja jól, csak a legegyszerûbb megoldást választja mindig, elõrejátékban 0, beadni nem tud. tucatjátékos, csak fel van hype-olva

Dum spiro, spero.

Mor3llo
Huszti inkompetens a szerethetõ válogatottban 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

passatgt
Szolnokit beraknám védelembe valaki helyett, teljesen jól nyomja vidiben

Gatti
Husztinak kéne még játszani koman vagy hajnal helyett.

Zenszkij
Micsoda ziccereket hagynak ki a csehek. Nem érdemeltünk mi semmit. Röhej, hogy x az eredmény.

ressy14
fél éve játékban van, max a válogatottban nem játszott, de ez nem mentség.

Dum spiro, spero.

passatgt
2. félidõben jól játszunk, megérdemeltük már a gólt, védekezés szar de ez van, juhász régen játszott már

Nem volt gólhelyzet! <#idiota>

www.smart-bus.hu

Kaplan
Valahogy nem tudok az ilyen tizenegyes gólokért lelkesedni. Meg kéne dolgozni a gólért, attól függetlenül, hogy jogos volt. Hajrá!

passatgt
Vanczák szépet esett😄 De miért nem piros akkor?

Jól van, 1-1, nehéz szülés volt.

Zenszkij
Daninak kell rúgnia!!!! <#bohoc>

Zenszkij
Istenem, ez kamu, hogy ilyet nem rúg be.

ReszegKoldus
Jirácsek tipszmikszûté?

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Törökök ellen teljesen jól védekeztünk... mi a pöcs van most velük? :S

www.smart-bus.hu

LOL, onnan még én is berúgtam volna. A kutyám is. 😄

Mor3llo
aztaQ..Jiracek 😄
védelem az csoda 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

passatgt
azta mekkora balfasz😄

Kaplan
Szégyenteljes ez a védelem. Brrr.

passatgt
akkor lett volna jó, ha legurítja kádárnak, ott jött már mellette, talán elõtte is volt amikor elrúgta tök üresen

Les... Knézy! 😄

www.smart-bus.hu

Zenszkij
Koman passza volt zseniális.

LasDen
azé Dzsudzsák nem játszik olyan szarul ma...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Kár, hogy olyat nem lehet, hogy Vanczák csak a szögleteknél legyen pályán! 😄

www.smart-bus.hu