Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ressy14
Az elsõ félidõben nagyon gyengék voltunk, ott már temettem õket, de úgy néz ki a szünetben kaptak egy alapos fejmosást. Szépek voltak a fejesgólok.

Dum spiro, spero.

<#eljen>

www.smart-bus.hu

sb1
Hatalmas respect az u21-es fiúknak, 4-1re verték a bosnyákokat úgy, hogy a 48. percig még 0-1 volt! És a bosnyákok sem játszottak szarul!
Nagyon jó voltak a cserék!

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Zenszkij
kit érdekel, hogy lenyalunk két góllal, menne a görcs megveretni magamat

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

ressy14
Én 2700-ról tudok. Ennyit a kemény kinemugrálbüdösrománhejhej figurákról.

Dum spiro, spero.

2500 volt az utolsó számosított magyar infóm

passatgt
"A lap szerint a magyar szurkolóknak fenntartott ötezer jegybõl csak kétezer fogyott el"

A sérült Mészáros Norbert helyett Devecseri Szilárd (23y, 183cm) a Haladás játékosa a keretben.

[HUN]FaTaL
Dehogy fogják, a törököknél most volt szöv. kap. csere, szerintem simán kikapnak tõlük. Aztán majd kiderül. 😊

Mindenesetre hozni kéne a meccst. Egyébként ez a gárda nem tûnik olyannak, akik tele gatyával mennek ki a pályára az atmoszféra miatt, legalábbis a török meccsen sem éreztem ezt.

http://goo.gl/gd6Zi5

ressy14
Én a fos mentalitásunk miatt félek, megint teli gatyával megyünk ki a pályára, a románok meg szétszednek minket. A védõsorunk elég gyenge, bármikor hibára kényszeríthetõ. A törökök elleni idegenbeli meccsen is gyengék voltunk, ráadásul csak szerencsével mentettünk pontot, a románok még erõsebbek is mint a leszállóágban lévõ törökök.

Számokban kifejezve szerintem:
- 50 % román gyõzelem
- 35 % döntetlen
- 15 % magyar gyõzelem

De legalább a saját kezünkben van a sorsunk sok év után újra.
Hátul végig hiba nélkül stabilan kell lehozni a meccset, elöl meg egy tizivel vagy beadással találni egy gólt. Más eshetõséget nem tudok elképzelni.

Dum spiro, spero.

smith09
Szerintem, kikapni nem fogunk, de az x kevés lehet. ne számolgassunk verjük meg õket. Szalaiban és Dzsudzsákban bízhatunk meg Böde is megmutatathtja most. Szóval ki nem ugrál büdös román...hej hej ...
sb1
Nem tudom, ki hogy van vele, de nagyon parázok a meccs miatt már most 😊
A mostani keretbõl csak Király játszott eddig tétmeccsen Bukarestben, és az ottani arénának brutális hangulata van, egyszer megtapasztaltam már.
Az biztos, hogy most tényleg csak a gyõzelem számít x esetén tutira lemaradunk a pótselejtõzõl, akkor a románok már hozni fogják minden hátralévõ meccsüket.

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

[HUN]FaTaL
Villan majd a védelem sajnos.

ReszegKoldus
villanások = pálya szélérõl tükrökkel, lézerrel a románok szemébe világítanak

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

szabii98
Hideg fej, zárt védekezés, villanások - így nyerne Egervári Sándor Bukarestben. 😄😄😄

I met God. She's black

sb1
Nem tudom mit kell rinyáni, sima 3-1el lehozzuk a meccset..a javunkra természetesen 😄

ressy14
dzsudzsák ott van, Juhász tegnap szenvedett térdszalagszakadást.

Dum spiro, spero.

Krisztiam
Dzsudzsák? Juhász?
kint kikapunk most megmondom...

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

ressy14
a névsor alapján és a beszari mentalitásunk miatt sajnos ez sima 1-es így látatlanban.

Dum spiro, spero.

[HUN]FaTaL
A magyar válogatott kerete:

Kapusok:

Bogdán Ádám (Bolton Wanderers)
Király Gábor (1860 München)
Megyeri Balázs (Olimpiakosz)

Védõk:

Vanczák Vilmos (Sion)
Fiola Attila (MVM Paks)
Mészáros Norbert (DVSC-Teva)
Guzmics Richárd (Haladás)
Lipták Zoltán (Gyõri ETO)
Korcsmár Zsolt (Greuther Fürth)
Kádár Tamás (DVTK)
Laczkó Zsolt (Sampdoria)
Gyömbér Gábor (Ferencváros)

Középpályások:

Varga József (Middlesbrough)
Elek Ákos (DVTK)
Hajnal Tamás (Ingolstadt)
Koman Vladimir (FK Krasnodar)
Lovrencsics Gergõ (Lech Poznan)
Dzsudzsák Balázs (Dinamo Moszkva)
Szakály Péter (DVSC-Teva)
Kovács István (Videoton FC)

Támadók:

Szabics Imre (Sturm Graz)
Szalai Ádám (Schalke 04)
Böde Dániel (Ferencváros)
Németh Krisztián (Roda)

Biztonsági tartalékok:

Gulácsi Péter (Red Bull Salzburg)
Pátkai Máté (Gyõri ETO)
Varga Roland (Gyõri ETO)
Nikolics Nemanja (Videoton FC)

sb1
Magyar-Észt jegyek!

3-5-12-20 ezres jegyek! Mintha legalább a hollnadok ellen játszanánk 😄

Majd akkor lesznek igazán kapósak, ha megverjük a romcsikat!

+ majd a meccs miatt hirtelen szünetelõ bajnokságukban játszó futballistáik

oláh keret

Kapusok:
Bogdan Lobont (AS Roma), Costel Pantilimon (Manchester City)
Védõk:
Constantin Nica (Atalanta), Paul Papp (Chievo), Gabriel Tamas (West Bromwich Albion), Dorin Goian (Aszterasz Tripolisz), Razvan Rat (West Ham United)
Középpályások:
Costin Lazar (PAOK), Dan Nistor (Evian Thonon Gaillard), Gabriel Torje (Udinese), Banel Nicolita (St. Etienne), Alexandru Maxim (VfB Stuttgart)
Csatárok:
Marius Alexe (Sassuolo), Claudiu Keseru (Bastia), Raul Rusescu (Sevilla), Bogdan Stancu (Genclerbirligi)

ráhangoló

Dzsudzsákéktól legalább nem láthatunk ilyet!

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Néhány Dortmund meccset megnézetnék a srácokkal, hogy lássák miként lehet agresszívan letámadni, nem pedig nézni ahogy körülöttük passzolgatnak...<#idiota>

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Mi is asszisztáltunk ehhez. 😄

Krisztiam

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

de kegyetlenül! A 94.percben lõtt góllal.

ressy14
aztán a fifa románozásért pontlevonással sújtana minket 😄

Dum spiro, spero.

[HUN]FaTaL
De a leggyengébb másodikként, így nem pótselejtezhetünk. 😄

passatgt
törökök meg szépen megverik románokat és megint mi vagyuk 2. helyen

bakkerman
megverjük a románokat,észtek ellen itthon egy nyögvenyelõs meccsen vezetünk egy talált gólocskával a 90. percig,amikor is egyenlítenek az észtek,így lemaradunk a 2. helyrõl. NA EZ lenne az igazás tipikus magyaros forgatókönyv

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

passatgt
Váratlan lépésre szánta el magát a Román Labdarúgó-szövetség. Victor Piturca szövetségi kapitány kérésének eleget téve nem rendeznek bajnoki fordulót a Magyarország elleni vb-selejtezõt megelõzõen, így az európai kupameccsek után az otthon játszók közel egy hetet együtt készülhetnek a szeptember 6-i találkozóra.

...

ressy14
az u21-esek meg máltát alázták 1:0-ra 😄

Dum spiro, spero.

Az U19 elverte a németeket 3:2-re! Azért ez szép eredmény...

www.smart-bus.hu

passatgt
Németh jól játszott, gólt is lõtt legutóbbi fordulóban, ha nem sérül le, idén összeszedi magát😊

Egervári a meccs után
a 2 csatáros felállásról, Kiskokóról, Nikolicsról (Németh Krisztián kiváló formában?? NANE....)

Casillas
FT Portugal 1 - 1 Netherlands

éééés a csoport összes csapata ikszelt 😄

Vivimos por ti, vence por nosotros.

[HUN]FaTaL
Többi meccshez ez kell nekünk:

[HUN]FaTaL
Szerintem megverjük a románokat, aztán itthon kiszopunk az észtektõl, az olyan magyaros lenne 😄

Mármint 0:3, ha már náluk van a meccs. 😄

Jaja, ki sem fognak állni ellenünk a hollandok, inkább a 3:0-át választják.

passatgt
románok ellen jó az x is, mert hollandokat megverjük<#zavart1>

több kezdõ újonc náluk, cech, rosicky, baros nincs és konkrétan szarrá cserélte magát az edzõ. Nálunk? Beküldjük a hulladék szabicsot a 88 percben? Hajnal? Kiskokó? nemár. Lovrencsics aki normális helyen játszik és eredményesen azt nehogy becseréljük. Szalai nagyot küzdött de 1 félidõ bõven elég lett volna neki. Elbasztunk egy tökéletes felkészítõ meccset a sorsdöntõ román meccs elõtt. Grat Egervárinak. " Várom " a meccset a románok ellen.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

passatgt
Azt azért vegyétek figyelembe, hogy papíron a csehek jobbak nálunk, ranglistán is elõrébb vannak és a játokosok értéke is majdnem duplája a magyar keretnek. Ahhoz képest az eredmény nem rossz, 2. félidõs játék védekezés kivételével meg kifejezetten jó

Zenszkij
tovább építkezünk, voltak biztató jelek, LOOOL, CSAK MEZÕNYGÓLT nem lõttünk

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

ReszegKoldus
Nem baj sanyibá, itthon tartottuk az 1 pontot, ugye 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Casillas
D csoport csapatai 😄

FT Hungary 1 - 1 Czech Republic
FT Romania 1 - 1 Slovakia
FT Turkey 2 - 2 Ghana
FT Estonia 1 - 1 Latvia
FT Moldova 1 - 1 Andorra

élõ sportfogadók tegyék a holland ikszet... 😄

Vivimos por ti, vence por nosotros.