Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dum spiro, spero.
www.smart-bus.hu
Nagyon jó voltak a cserék!
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Mindenesetre hozni kéne a meccst. Egyébként ez a gárda nem tûnik olyannak, akik tele gatyával mennek ki a pályára az atmoszféra miatt, legalábbis a török meccsen sem éreztem ezt.
http://goo.gl/gd6Zi5
Számokban kifejezve szerintem:
- 50 % román gyõzelem
- 35 % döntetlen
- 15 % magyar gyõzelem
De legalább a saját kezünkben van a sorsunk sok év után újra.
Hátul végig hiba nélkül stabilan kell lehozni a meccset, elöl meg egy tizivel vagy beadással találni egy gólt. Más eshetõséget nem tudok elképzelni.
Dum spiro, spero.
A mostani keretbõl csak Király játszott eddig tétmeccsen Bukarestben, és az ottani arénának brutális hangulata van, egyszer megtapasztaltam már.
Az biztos, hogy most tényleg csak a gyõzelem számít x esetén tutira lemaradunk a pótselejtõzõl, akkor a románok már hozni fogják minden hátralévõ meccsüket.
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
I met God. She's black
kint kikapunk most megmondom...
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Dum spiro, spero.
Kapusok:
Bogdán Ádám (Bolton Wanderers)
Király Gábor (1860 München)
Megyeri Balázs (Olimpiakosz)
Védõk:
Vanczák Vilmos (Sion)
Fiola Attila (MVM Paks)
Mészáros Norbert (DVSC-Teva)
Guzmics Richárd (Haladás)
Lipták Zoltán (Gyõri ETO)
Korcsmár Zsolt (Greuther Fürth)
Kádár Tamás (DVTK)
Laczkó Zsolt (Sampdoria)
Gyömbér Gábor (Ferencváros)
Középpályások:
Varga József (Middlesbrough)
Elek Ákos (DVTK)
Hajnal Tamás (Ingolstadt)
Koman Vladimir (FK Krasnodar)
Lovrencsics Gergõ (Lech Poznan)
Dzsudzsák Balázs (Dinamo Moszkva)
Szakály Péter (DVSC-Teva)
Kovács István (Videoton FC)
Támadók:
Szabics Imre (Sturm Graz)
Szalai Ádám (Schalke 04)
Böde Dániel (Ferencváros)
Németh Krisztián (Roda)
Biztonsági tartalékok:
Gulácsi Péter (Red Bull Salzburg)
Pátkai Máté (Gyõri ETO)
Varga Roland (Gyõri ETO)
Nikolics Nemanja (Videoton FC)
3-5-12-20 ezres jegyek! Mintha legalább a hollnadok ellen játszanánk 😄
Majd akkor lesznek igazán kapósak, ha megverjük a romcsikat!
Kapusok:
Bogdan Lobont (AS Roma), Costel Pantilimon (Manchester City)
Védõk:
Constantin Nica (Atalanta), Paul Papp (Chievo), Gabriel Tamas (West Bromwich Albion), Dorin Goian (Aszterasz Tripolisz), Razvan Rat (West Ham United)
Középpályások:
Costin Lazar (PAOK), Dan Nistor (Evian Thonon Gaillard), Gabriel Torje (Udinese), Banel Nicolita (St. Etienne), Alexandru Maxim (VfB Stuttgart)
Csatárok:
Marius Alexe (Sassuolo), Claudiu Keseru (Bastia), Raul Rusescu (Sevilla), Bogdan Stancu (Genclerbirligi)
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
...
www.smart-bus.hu
a 2 csatáros felállásról, Kiskokóról, Nikolicsról (Németh Krisztián kiváló formában?? NANE....)
éééés a csoport összes csapata ikszelt 😄
Vivimos por ti, vence por nosotros.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”