614
Devil May Cry 3
-
d1279 #534 sziasztok tudnátok segíteni elakadtam a devié my cry 3 special editionban ott amikor a kékruhás srácot másodszor vertem ki és a pap felmegy a magasba. a csaj felmegy de utánna én nem tudok tovább menni semerre sem. előre is köszi [email protected] -
hát csak igy annyit h vergillel és dantéval is végig vittem az összes fokozaton +bloody palacet is:püber vki? -
"Warezmadár"
-
USA verziót először végig kell vinni Dante-vel.
EU verziónál azonnal elérhető Vergil.
Warezmadár gondolom az NTSC-t "kapta le". -
de csak ha már végigvitte Dante-vel ( vagy van mentése a sima 3-ból a mem kártyán) Illetve van kód is
Címképernyőn nyomva tartani: R1+R2+L1+L2+bal-fel a dpadon+jobb-le a bal analógon. Ha jól csináltad devil may cry-t mondják be. -
ballor #529 az elején kell kiválasztani a karaktert
és után vele játszod -
Végigviszed Dante-vel -
joci1414 #527 Hy!Lekaptam a Devil May Cry 3 special editont.DE azt nemtom h lehet menni a Vergillel.Tud vki segíteni?Előre is thx! -
kiprobáltam és egyből sikerűlt, kösz.
én eddig mindig izomból nyomtam le cerbit, ezt a holtteres dolgot nem fedeztem fel, de így tényleg könnyű préda volt.
már régebben nyomtam a gamet és most a sima ellenfelekkel is alig bírtam, sőt még a gurulásra sem emlékszem :) -
BTW nem írtam, de hétvégén a
Bloody Palace mind a 10000 szintje... CHECK -
Köszönöm-köszönöm! Virágokat az öltözőmbe kérem! :D
BTW Cerberust ki lehet simán nyírni:
Kell a sprial, meg ebony és ivory.
Húzódj hátra és teljesen balra, amennyire csak lehet. Itt Cerberus nem talál el az előreugrásaival, és könnyű védekezni.
Célozz először a sárga szeműre folyamatosan spiral+e&i weapon switch cancel-lel!
A sárga szemű a leghúzósabb, mert olyan támadása van, hogy jégcsapok zuhannak a mennyezetről. Ekkor el kell gurulni. Kb. 2x-3x, aztán vissza gbalra.
Amikor nem gurulsz el valami támadás elől, akkor lőni folyamatosan. Ha a sárga szemű megvan, akkor már lehet sima felugrással és e&i lebegéssel védekezni.
Sokáig tart, de könnyű!
-
Rendes játék, kiegészítve. :D -
gratulálok! 
nálam 1,5 órás cerberus szenvedésnél ért véget a DMD fokozat :( -
joci1414 #521 HY everbody!Most szedem a Devil May Cry Special Editont.Csak annyit szeretnék megtudni , hogy ez most kiegészítés vagy rendes játék?Előre is thx. -
ecneb #520 már szedem is :D -
DMC3 Dante Must Die! trófea......check.
Nem volt olyan brutálisan megcsinálhatatlan, mint a DMC1 Dante Must Die! módja, de azért trófeának igazán nemes. :D -
joci1414 #518 Hellosztok!!Nem tudja vki, honnét lehet letölteni a játékot PC-re?
Előre is thanks. -
Leírhatatlan! -
jó ez a dmc se,de semmi könnyités nincs benne,de extrák vannak -
van helyett lett. -
A dmc kifejezetten konzolos gém,nem pécéseknek van kitalálva.De csak rajta. -
Nem gyenge combo video. -
Olyan játék még nem jött ki amit billentyűzettel ne vittem volna végig.
Csak kézre kell állítani. -
Dajin #511 kevesebb kombot tudsz öszzehozni nehezebben, sőt pár mozgást kinszenvedés lehet előhozni, szal nemlehet meszze olyan profin tolni mint gamepaddal -
ÉN PC-n toltam végig és nem tom miért nehéz bilen irányítani,azon kívűl,hogy ha sokat játszottam(2-3 órát)néha összekeverem a gombokat. -
Dajin #509 ehh...amugy a devil may cry 3:special edition most jön/jött ki Pal-ba ps2-re, pc-n az egész gagyibb, amugy polip vagy? billenytűzetről halál jáccani, a ps2-es gamepad a legjobb hozzá és ha van ps2-őd akkor arra szerezd be -
gregtom6 #508 és eredetiben sose venném meg. -
gregtom6 #507 már a 3.részt megtaláltam,hogy honnan lehet,de a többit seholse találom. -
Gőzöm sincs, én nem warez-elek. -
gregtom6 #505 ki fognak moderálni sztem.Honnan lehet leszedni az 1.2.részt??? -
Itt a privát. -
gregtom6 #503 És van msn címed?Ha megmondod,felveszlek,mert kérdeznék vmit. -
Az a 3 alcíme. -
Az 1 megvan.
A 2 egy borzalmasan gyenge játék lett, és számomra nem is létezik.
A 3 Special Edition-t meg most veszem meg. -
gregtom6 #500 és a dante's awakening az alcím,vagy kieg? -
gregtom6 #499 és neked megvan? -
Csak a 3-ból van egy ilyen extra kiadás (ami pécére is eljutott véletlenül). -
gregtom6 #497 Tehát minden szempontból jobb a Special Edition.De akkor nincsenek kiegészítők?Csak 1,2,3? -
4 még nincs semmire. Egyelőre PS3-ra készül. -
Special Edition-ben van játszható Vergil, gold orb, Jester boss, átvezetők megnézhetők külön, meg turbo mód (PS2 PAL változatban nincs).