éjszaka sötét van???
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
persze hangsúlyozom, hogy szvsz.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
egy galaktikában olvastam róla, és kezdtem el gondolkodni rajta. és ez tényleg paradoxonnak tûnik.
Az egy dolog hogy az 1929 es Hubble elv szerint a távoli csillagok / galaxisok távolságával egyenesen arányban nõ a távolodási sebesség. Azt is kimutatták ( ~ tapasztalat ) hogy a 6 mrd fényévnyire lévõk nagyjából fél fénysebességgel távolodnak. Így a 12 re lévõk már fénysebességgel. Amikrõl sugárzás már nem jut el a földre semmilyen mértékben. Tehát a "belátható" univerzumot vehetjük végesnek, de ebben a véges térben is vehetjük a csillagok számát végtelennek, mivel elég nagy 😊
---> Tehát éjszaka világosnak kéne lennie ( nem a SARKOKON !!! ), nappal meg még világosabbnak, hisz a fehér háttér elõtt lenne a napunk..
Hajrá Dózsa György!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

szerintem az mind1 hogy mikor nyit topikot...úgyis észreveszik majd az új topikoknál..de mind1
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
egyébként a feketelyukaknál állandóan éjszaka van...
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
A galaxisunk közepe pedig egy feketlyuk.
N0 TXT TLK PLZ!4!
Persze, hogy a tojás volt elõbb, hisz a tyúk a madarak közé tartozik, a hüllõk is tojással szaporodnak, azok pedig évmilliókkal a madarak elõtt alakultak ki.

persze gondolom ez nem ilyen hirtelen ment végbe, hanem sok-sok idõ kellett hozzá😊)
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
- Szazmilliard ev.
- Uram mi neked egy penny?
- Szazmilliard font.
- Akkor adj egy pennyt!
- Egy pillanat
(máris csak "szinte" végtelen lett a végtelenbõl...)
Vinyl: azéé mer olyan álmos vagyok és fáj a lábam... tennap világzenéztem
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

szóval itt (is) megbukik a végtelen-univerzum elmélet.. és emiatt van sötét éjszaka 😊
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
egyébként ez nem egzakt érték, mivel a fény sebessége a világegyetem születésekor közel sem akkora volt mint most, szal passz