S.W.A.T. 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mycso
Van még pár magyar 1.1 és 1.0-ban is, illetve 1.0-ban valami házi szervereket szoktam látni vagy kettõt. Valami párhete alakulhatott klánféleség "menedzseli". Inkább le sem írom a véleményemet róluk.

Mostanában én is úgy vagyok ezzel, hogy 1-2 havonta nagy ritkán 1-1 alkalommal felnézek valahova, ha nagyon nincs itthon semmi dolgom.

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

Én is csak ide nézegetek föl, de szerintem magyar szerver sincs már nagyon 😄 Van minden módban egy-két szerver amin vannak a többi meg üres kb.
Sziasztok!
Milyen magyar szerverek vannak élõben mostanában? 😊
Látom anonymus tartja a frontot, pedig olyan kihalt lett itt minden, sajna...de kicsit csapatnám újra, ha van valami játék magyar fronton. 😊
Úgy, hogy csinálsz egy új küldetést. Create new mission, ott pedig kiválasztod a pályáid.
Sziasztok, telepítettem az alapjáték single részéhez pár új pályát...hogyan tudom elindítani õket? köszönöm

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Jim Morrison
GS melléklet most a swat4, gondolom többen fognak most multizni, lehet megint felrakom.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
én megtaláltam a módját, hogyan legyek VIP ha az akarok lenni ! 😄 10/8szor összejött.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

woy
-me vip pls.
-random.

Ha olyan mint amilyenre gondolok, szal nem telepítõs, akkor megfogod szépen a mappákat amiket letöltöttél, és bemásolod a mappát az ugyanolyan nevû mellé, a gép rákérdez, hogy összefésülje-é a mappákat, te határozott igent mondassz rá, és ha felül akar írni valamit, arra is bólints rá. A Swatot alapesetben a C:/Program Files/Sierra/Swat4 mappában találod, itt kell legyenek a mappáid.
Hello
Az lenne a kérdésem tegnap este telepítettem fel a SWAT 4-et leszedtem hozzá a magyarítást és azt hogy lehet telepíteni?Elõre is köszi a válaszokat.
OFF

Ismerem az OFP-t, de valahogy nálam mégis a"Hidden" maradt az etalon. Ha kipróbálod, szerintem magad is rájössz miért. Amúgy így néz ki a dobozos verzió, ami már dvd-s kiadású. Rajta van az 1. rész is. Még annyit, hogy ha elkezded a kampányt, akkor célszerû azt "Lone Wolf" módban tenni, ilyenkor nem kell a társak irányításával is törõdni. Lesz munka bõven, addig legalább jobban megismered a pályákat. Elsõ nekifutásra mindenképpen a legkönnyebb fokozatot javaslom, nem véletlenül. Én kb. 3-szor vittem már végig.

ON
Már rég nem voltam SWAT szerveren. Végignyomtam már az összes "user"-pályát. Kár, hogy már nem nagyon készülnek újak.

OFF

Eccsém ezt tényleg ki kell próbálnom, de basszus! Mi ütött ezekbe a csehekbe!? Az ofp-t is egy cseh csapat követte el! <#taps>

Akkor én neked ezt ajánlom. Ne érdekeljen a grafika, a játékélmény mindenért kárpótol. A Thief 4 meg szintén nagy favoritom.

Én SWAT kiegészítõn belül az "ITC only pistols" serveren vagyok a legtöbbet Szepy néven. Csak hogy valami ON-t is mondjak <#idiota>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Off

Néhány apróság, ami miatt érdemes nekiszaladni a játéknak:
- 2. vh-ús, cseh (!) gyártmány (ugyanazok a srácok akik a Mafiát is készítették)
- sok mindenben hasonlít a Thief-re (lopakodás, láthatóság), csak itt 2. vh-ús közegben vagy. A HUD mindig mutatja, hogy a játékos éppen hány méterrõl látható, ezért is hasznos hasalva kúszni, fõleg az éjszakai pályákon. Van guggolás, felkapaszkodás, úszás, hasalva kúszás, kihajlás. Minden testhelyzetben 4 féle sebesség van a leglassabbtól a leggyorsabbig, mely már önmagában is elég hasznos ha lopakodni kell.
- teljes jármûhasználat: oldalkocsis motortól a tankig minden van. A legjobb, amikor legalább 3-an utaznak egy tankban. Egy vezet, egy az ágyút kezeli, egy pedig a géppuskát.
- hosszú játékmenet, a kiegben van már coop is
- testek cipelése, hullák kizsebelése: ha üyes vagy és foglyul ejted az ellent, akkor még a ruháját is elveheted, s akkor mehet a beszivárgásos módszer.
- feladat-orientált játékmenet. Érdekessége, hogy nem a pálya van a játékmenethez igazítva, így többféle módszert és útvonalat lehet használni. Single Playerben van taktikai térkép.
- íme egy nagyszerû video a játékról, érdemes megnézni, hányféle helyszínen játszódik. Ajánlom külön az 1 óra 10 percnél kezdõdõ pályát! Mintha egy magyar alföldi faluban futkosnánk. Ilyet sehol máshol nem látni.
- végül: a játék fordítását én követtem el, úgyhogy engem kell szidni😊))

Off

Nocsak eddig még nem is hallottam róla. De most hogy rákerestem, látom nem egy mai játék. Na de régi játék nem öreg játék. Mi sem bizonyítja jobban, mint az Operation Flash Point (az ARMA elõdje). Talán már 10 évnél is idõsebb, de azóta is etalon az fps-ek között. Valódi katonai szimulátor! Amióta ismerem, nem vagyok képes undor nélkül nézni a COD, Moha, meg pláne Quake, Unreal arcade sz*rokra.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Ez így van.

Viszont ha ennél is jobb taktikai játékot akarsz, akkor told végig a "Hidden & Dangerous 2"-t. Most láttam, hogy a teljes DVD-s kiadást (kieggel együtt) ~1200 Ft-ért meg lehet venni. Ha valami rá tudott verni még köröket a swatra, akkor az.

Köszi a választ, de azt hiszem a probléma megoldódott. Magyarán ezt a játékot nem 16:9-es monitorokra találták ki, de még ma is odaver a legtöbb mai vagy újabb játéknak. Ma toltam végig a RB6 Vegas-t. Hát a modellek anatómiája és fizikája meg sem közelíti a SWAT-ét. Az egy arcade fps a SWAT pedig taktikai fps. Ennyi.

nincs rajta valami kép-újraigazító gomb? Én az ilyen régi játékoknál visszateszem a monitort 4:3-ra egy gombbal, mivel úgysem tudják a szélesvásznat, a széthúzott figurák meg idegesítenek.

Sziasztok,

Annyi kérdésem lenne, hogy ki milyen felbontással játszik. Eddig 1024*768-ban játszottam, de amióta beújítottam egy 24"-os widescreen LCD-t és egy bika VGA-t, akkor ha nagyobb felbontást akarok, a képernyõ pár centivel felfelé csúszik. Magyarán a képernyõ felsõ szélébõl levág, az alsó széle meg üresen marad ahelyett, hogy kiigazítná és fullra kitöltené. Sajnos melóhelyrõl nem tudok küldeni screenshot-ot, de remélem értitek mi a problámám. Amúgy más "régebbi" játékokkal is ugyan ez a helyzet, hogy a natív felbontõást nem igen szeretik.

Lesz valamikor közös játék?

shumika
Ja tegnap. Van még 5db a West-end-be.

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Sikerült beszerezni?

dragon11
Hajrá😄

shumika
szaladok holnap média markt-ba 😄

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

dragon11
Media Marktba múltkor láttam akciósan 500Ftos játékok közt..XD

shumika
Legyél szives linkeld már be mert se CDGalaxys-ban sem 576-ban nincs :S

~1000 Ft-ért bárhol megveheted, s az legalább magyarul van (kieggel együtt)

Sziasztok
Valaki nem tudná megmondani h hol tudom leszedni a SWAT 4 et???
Fontos lenne köszi
shumika
Üdvözletem az uraknak!

Holnap estére kéne szervezni ey kiadósabb online funt 😊

Köszi sajnos lemaradtam most!

ts3: 178.164.176.27:9987, jelszó: 1234

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

este valószínûleg játszunk, ha érdekel valakit 😊

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Ok, inkább felpakolom az összeset, úgyis elfér...

Az jó kérdés...Viszont én fogtam, leszedtem mindhármat és bemásolgattam a a játékhoz a Content Expansionbe amit és ahová kellett a Maps, Static meshes és a Texture mappákba.Úgyis kiírná neked, ha már meg van és rákérdez, hogy felül írja -e.

Most már újra mûködik az oldal! Kérdésem: a "SWAT Downloader"-rel le tudom szedni az összes mappot? Mert most nincs túl sok kedvem egyenként összenézegetni a saját kollekciómmal

Amelyiket indítják...Leszedtük mindet arról az oldalról és onnan válogat Balu

Az évek során nem kevés mapot kapargattam össze. Melyikek szoktak menni a szerveren?

Nem.Ha egy füstnél, vagy flashnél még nem adják magukat, akkor egy sokkolót neki, de ezekben a map-ekben néha esély sincs az ilyesmire, ha egy tágas helyen kell kommandírozni.

akkor ezek szerint nem kötelezõ a nem-halálos fegyverek használata

Hát annyira nem szokott sikerülni mindenkit megbilincselni 😄 Akit lehet, azt bilincs.

Én is igyekszem, de nem 100%. Amúgy mik a szabályok? Mindenkit elkábítani, megbilincselni, vagy orosz módra kérdés nélkül irtani?

dragon11
pontosan mi folyik itt?😄

Nem rád gondoltam, hanem másokra, akik nem jöttek még hozzánk 😊
(amúgy én is próbálkozom minél tovább bírni 😄)

Rám számíthattok, mint eddig, próbálok nem megdögleni korán xD

Csak nem tudjuk, hogy egyáltalán lenne-e rá igény 😄

Ez van, majd legközelebb 😄 Csak írd ki ide is, hogy aki akar jönni, az tudja mi a kotta 😄

Ma sajnos még sem 😞
Ha csak nem leszünk elegen, sajnos Balu nem tud jönni.

Jogos!Most nekem se jön be.Pedig amikor a linket kiírtam még jó volt...

én nem tudom, de az interneten minden más oldal bejön, de ez speciel nem

Az lehetetlen

hát, mintha lekapcsolták volna az oldalt már