S.W.A.T. 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mostanában én is úgy vagyok ezzel, hogy 1-2 havonta nagy ritkán 1-1 alkalommal felnézek valahova, ha nagyon nincs itthon semmi dolgom.
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
Milyen magyar szerverek vannak élõben mostanában? 😊
Látom anonymus tartja a frontot, pedig olyan kihalt lett itt minden, sajna...de kicsit csapatnám újra, ha van valami játék magyar fronton. 😊
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Az lenne a kérdésem tegnap este telepítettem fel a SWAT 4-et leszedtem hozzá a magyarítást és azt hogy lehet telepíteni?Elõre is köszi a válaszokat.
Ismerem az OFP-t, de valahogy nálam mégis a"Hidden" maradt az etalon. Ha kipróbálod, szerintem magad is rájössz miért. Amúgy így néz ki a dobozos verzió, ami már dvd-s kiadású. Rajta van az 1. rész is. Még annyit, hogy ha elkezded a kampányt, akkor célszerû azt "Lone Wolf" módban tenni, ilyenkor nem kell a társak irányításával is törõdni. Lesz munka bõven, addig legalább jobban megismered a pályákat. Elsõ nekifutásra mindenképpen a legkönnyebb fokozatot javaslom, nem véletlenül. Én kb. 3-szor vittem már végig.
ON
Már rég nem voltam SWAT szerveren. Végignyomtam már az összes "user"-pályát. Kár, hogy már nem nagyon készülnek újak.
Eccsém ezt tényleg ki kell próbálnom, de basszus! Mi ütött ezekbe a csehekbe!? Az ofp-t is egy cseh csapat követte el! <#taps>#taps>
Akkor én neked ezt ajánlom. Ne érdekeljen a grafika, a játékélmény mindenért kárpótol. A Thief 4 meg szintén nagy favoritom.
Én SWAT kiegészítõn belül az "ITC only pistols" serveren vagyok a legtöbbet Szepy néven. Csak hogy valami ON-t is mondjak <#idiota>#idiota>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Néhány apróság, ami miatt érdemes nekiszaladni a játéknak:
- 2. vh-ús, cseh (!) gyártmány (ugyanazok a srácok akik a Mafiát is készítették)
- sok mindenben hasonlít a Thief-re (lopakodás, láthatóság), csak itt 2. vh-ús közegben vagy. A HUD mindig mutatja, hogy a játékos éppen hány méterrõl látható, ezért is hasznos hasalva kúszni, fõleg az éjszakai pályákon. Van guggolás, felkapaszkodás, úszás, hasalva kúszás, kihajlás. Minden testhelyzetben 4 féle sebesség van a leglassabbtól a leggyorsabbig, mely már önmagában is elég hasznos ha lopakodni kell.
- teljes jármûhasználat: oldalkocsis motortól a tankig minden van. A legjobb, amikor legalább 3-an utaznak egy tankban. Egy vezet, egy az ágyút kezeli, egy pedig a géppuskát.
- hosszú játékmenet, a kiegben van már coop is
- testek cipelése, hullák kizsebelése: ha üyes vagy és foglyul ejted az ellent, akkor még a ruháját is elveheted, s akkor mehet a beszivárgásos módszer.
- feladat-orientált játékmenet. Érdekessége, hogy nem a pálya van a játékmenethez igazítva, így többféle módszert és útvonalat lehet használni. Single Playerben van taktikai térkép.
- íme egy nagyszerû video a játékról, érdemes megnézni, hányféle helyszínen játszódik. Ajánlom külön az 1 óra 10 percnél kezdõdõ pályát! Mintha egy magyar alföldi faluban futkosnánk. Ilyet sehol máshol nem látni.
- végül: a játék fordítását én követtem el, úgyhogy engem kell szidni😊))
Nocsak eddig még nem is hallottam róla. De most hogy rákerestem, látom nem egy mai játék. Na de régi játék nem öreg játék. Mi sem bizonyítja jobban, mint az Operation Flash Point (az ARMA elõdje). Talán már 10 évnél is idõsebb, de azóta is etalon az fps-ek között. Valódi katonai szimulátor! Amióta ismerem, nem vagyok képes undor nélkül nézni a COD, Moha, meg pláne Quake, Unreal arcade sz*rokra.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Viszont ha ennél is jobb taktikai játékot akarsz, akkor told végig a "Hidden & Dangerous 2"-t. Most láttam, hogy a teljes DVD-s kiadást (kieggel együtt) ~1200 Ft-ért meg lehet venni. Ha valami rá tudott verni még köröket a swatra, akkor az.
Annyi kérdésem lenne, hogy ki milyen felbontással játszik. Eddig 1024*768-ban játszottam, de amióta beújítottam egy 24"-os widescreen LCD-t és egy bika VGA-t, akkor ha nagyobb felbontást akarok, a képernyõ pár centivel felfelé csúszik. Magyarán a képernyõ felsõ szélébõl levág, az alsó széle meg üresen marad ahelyett, hogy kiigazítná és fullra kitöltené. Sajnos melóhelyrõl nem tudok küldeni screenshot-ot, de remélem értitek mi a problámám. Amúgy más "régebbi" játékokkal is ugyan ez a helyzet, hogy a natív felbontõást nem igen szeretik.
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Valaki nem tudná megmondani h hol tudom leszedni a SWAT 4 et???
Fontos lenne köszi
Holnap estére kéne szervezni ey kiadósabb online funt 😊
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
(amúgy én is próbálkozom minél tovább bírni 😄)
Ha csak nem leszünk elegen, sajnos Balu nem tud jönni.