6531
  • Freedragon
    Tudja vki hogy mi a " NLserverNL " server IP címe?
  • mycso
    ITT megtalálhatóak a letöltési linkek 1.0, 1.1 és TSS-hez is, hogy "működjön" a beépített szerverkereső. (bár egyelőre elég gyengécskének tűnik)
  • ferofeco
    A www.markmods.com ról le lehet tölteni egy javítást, és utána lehet látni a szervereket. Dolgoznak egy master szerver elkészítésén de ez időigényesebb folyamat.
  • Freedragon
    OMFG! :(

Kérhetek egy pár működő szervert?

köszi előre is
  • mycso
    Srácok úgy fest, hogy ennyi volt, befejezték a SWAT4 mindennemű támogatását így a szerverlista sem lesz többet elérhető a játékon belül.

DE pl.: directIP vagy Xfire segítségével lehet csatlakozni a működő szerverekhez.
  • Freedragon
    Mi történt? van vmi megoldás hogy újra jó legyen?
  • XRV
    én se látok szervereket és egymáshoz se tudunk csatlakozni
  • Freedragon
    Sziasztok!
    Lenne egy kis gondom a multival. Pár napja nem látom a szervereket. Egyik napról a másikra történt ez, nem módosítottam semmilyen beállítást, nem töltöttem le semmit hozzá. Újratelepítettem és ismét ugyan az a gond. Vki vmi ötlet?
  • Yusuf
    www.nsfhungary.atw.hu
  • madarászmárkhun
    tudtok swat 4 maps mods telepitöt mert van egy metros pálya és nem találom a játékban
  • Mustangwings
    oda oda de már leszedtem egy másik swatot az működik perfektül szóval nem tudom mi volt a másikkal de már nem is érdekel azért köszi a segítséget ;)
  • szega96
    Újrainditani nem kell
  • szega96
    A játék mappáján belül az exe file mellé tetted?
  • Mustangwings
    nah most azt a zlib.dll -t is letöltöttem betettem a játék mappájába a systembe, meg beraktam a windows system32-be is újraindítottam a gépet de még mindig azt írja játék indításánál h hiányzik ez a zlib.dll :S megőrít
  • szega96
    Nekem is van egy csomószor új játékoknál, hogy hiányzik egy csomó dll és kezdhetem a letöltögetést, mondjuk én sosem a systembe teszem hanem mindig az adott játék mappájába az exe file mellé,dll fájlok letöltéséhez ajánlom EZT az oldalt, beirod dll-t és amikor rányomsz lesz olyan h download zip file azt leszeded kicsomagolod a dll-t pedig a játékhoz és ha minden megvan elv jó lesz :D
  • Mustangwings
    beletettem meg a system32-be is regisztrálni is akartam de kiírt akkor is vmit h nem lehet regisztrálni a dll-t mert nem létezik o.O pedig benne van a system32-ben....persze előtte újraindítottam a gépet...de aztán mondom jött ezzel a zlib.dll-el aztán gondoltam inkább nem dll-ezgetek össze-vissza mert amilyen szerencsés vagyok tuti eltosznám a gépet
  • szega96
    mindig amelyik dll hiányzik azt töltsd le a netről és vagy a systembe vagy a játék mappájába tedd bele
  • Mustangwings
    köszi mindjárt megnézem, más játékok hibátlanul minden kifogás nélkül elindulnak csak most ezen akadt fel
  • kisokka
    Más játékok mennek most a gépeden? Nem biztos, hogy a játékkal van baj, ha core dll hiányzik. Szóval szerintem ilyenkor hiába futtatod más komatibilitással, de nem okoskodok, ha tudsz egy kicsit angolul, ez segíthet: http://pcsupport.about.com/od/findbyerrormessage/a/coredll-dll-not-found-missing-error.htm
  • Mustangwings
    sziasztok. újralett rakva a gépem de már win7 került fel rá,nos felraktam a swat4-et és indításnál kijön egy olyan hiba h "Az eljárás belépési pontja (halom izé) nem található a DLL-ben. (core.dll).....aztán mondták h a system32-be (windows mappa) tegyem be netről a core.dll-t amit meg is tettem utána elindítottama játékot aztán a zlib.dll-re írta h hiányzik....most uninstaláltama játékot megint ott vagyok hogy core.dll problem próbáltam mindenféle kompatibilitási izével futtatni rendszergazdaként de nem jóóóóó légyszi segítsetek köszönöm előre is
  • Jim Morrison
    vedd meg, már nem drága
  • Levente55555
    Tudna valaki segíteni? (Amit lentebb írtam.)
  • Jim Morrison
    kieg? :D lehet én is felteszem ^^
  • Ic3 m4n
    Újra elkezdtem tolni, már a simát ki is toltam, most a kieget tolom.. még mindig isteni játék!:D
  • Levente55555
    De nem engedi dedicatetben futtatni, mert kiírja hogy a cd kulcs érvénytelen!
  • dragon11
    Player névvel nem enged be..

#6465: Lehet, de ha azt akarod a szerverkeresők(Eye, Xfire) is észrevegyék, dedicatedben futtasd.
  • Levente55555
    Hello mindenkinek!
    Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy tudok-e úgy szervert készíteni hogy nem eredeti a játékom? Ha lehet, akkor hogy?
    A válaszokat előre is köszönöm!
  • miskolcdj
    Hello Az lenne a kérdésem hogy én szerveren akarok játszani be akarok lépni egy olyan szerora amin vannak és mindig egy bizonyos szerver hiba üzenetet kapok visza és nem tok belépni a szerverre Miért van ez vagy mivel lehet ezt megoldani?
  • Jim Morrison
    "Open the console (usually the key left to "1" or "~") and type in open XYZ without the quotes, whereas XYZ is the filename of the map without the extension. For example, if the mapname is "sp-dark_scarlet.s4m" , type in open sp-dark_scarlet."

tehát consoleba: open mapnev
  • simonl #6462
    Sziasztok, letöltöttem pát single pályát, bemásoltam a Content/Map mappába ahogy kell.
    Kérdésem, hogyan lehet ezeket a pályákat elindítani?
    Magyar nyelvű a főmenüm...
    Köszönöm szépen a válaszokat
  • Chamelia
    Sziasztok!

Bocs a kérdésért, de le lehet még tölteni valahonnan a Swat 4 Gold magyar verzióját? Priviben is jó. Köszönöm szépen!
  • RMarvin
    Igen, ennyi.
  • volvooo
    Sziasztok, igazából új vagyok, és olyan kérdésem/kérésem lenne hogy hogy kell multiba játszani?
    csak simán csatlakozás a játékhoz (multi résznél) vagy valamit még kell állítani?
  • Jim Morrison
    lol
  • Rodman6
    Honnan lehet leszedni azt a Hacket amellyel falon keresztül is meg tudom kötözni a csapattársamat? Az összes megvan már csak ez kéne.
  • mycso
    Ezek szerint nem eredeti a játékod, és némelyik szerver nézi, hogy melyik kód eredeti, és csak azt engedi fel, akinek eredeti.
  • Peti439
    Hello! Nálam az a baj hogyha felakarok menni egy szeróra akkor azt írja hogy a kód hibás, de ha mégis felengedd akkor meg hibával leáll. Ez mért van? Ha valaki tudja segítsen.
  • mycso
    Win8 alatt nem vágja valaki, hogy hogyan lehet UAC-nál elérni, hogy csináljon screenshotot is az ellenőrzés alatt??
    Ugyan az a probléma mint annó vista/win7 alatt, csak itt nincs olyan lehetőség, hogy "egyszerűsített téma" meg "képi elemek letiltása".

• BHT
    Üdv!

Indítottam TSS módban egy s&g típusú kézifegyveres szervert HUN Brutal Handgun Team néven, amiben csak a félautomata pisztolyok, sokkolók, gránátok és paprikaspré használhatók. Majd meglátjuk, mennyire lesz játszható, aztán ha igény van rá át lehet tenni vip-be, egyelőre megy napközben mindkét módban, de majd az marad meg véglegesre, amelyik jobban fut.
  • mycso
    Asszem már én is találkoztam velük, és hasonló volt a reakciójuk....mondjuk mostanában csak nagy ritkán játszok, viszont ezekre az alkalmakra megvan az az 1-2 külföldi szerver, ahol teljesen normálisak.