6531
-
Freedragon #6491 Tudja vki hogy mi a " NLserverNL " server IP címe? -
#6490 ITT megtalálhatóak a letöltési linkek 1.0, 1.1 és TSS-hez is, hogy "működjön" a beépített szerverkereső. (bár egyelőre elég gyengécskének tűnik) -
ferofeco #6489 A www.markmods.com ról le lehet tölteni egy javítást, és utána lehet látni a szervereket. Dolgoznak egy master szerver elkészítésén de ez időigényesebb folyamat. -
Freedragon #6488 OMFG! :(
Kérhetek egy pár működő szervert?
köszi előre is -
#6487 Srácok úgy fest, hogy ennyi volt, befejezték a SWAT4 mindennemű támogatását így a szerverlista sem lesz többet elérhető a játékon belül.
DE pl.: directIP vagy Xfire segítségével lehet csatlakozni a működő szerverekhez. -
Freedragon #6486 Mi történt? van vmi megoldás hogy újra jó legyen? -
XRV #6485 én se látok szervereket és egymáshoz se tudunk csatlakozni -
Freedragon #6484 Sziasztok!
Lenne egy kis gondom a multival. Pár napja nem látom a szervereket. Egyik napról a másikra történt ez, nem módosítottam semmilyen beállítást, nem töltöttem le semmit hozzá. Újratelepítettem és ismét ugyan az a gond. Vki vmi ötlet? -
Yusuf #6483 www.nsfhungary.atw.hu -
madarászmárkhun #6482 tudtok swat 4 maps mods telepitöt mert van egy metros pálya és nem találom a játékban -
#6481 oda oda de már leszedtem egy másik swatot az működik perfektül szóval nem tudom mi volt a másikkal de már nem is érdekel azért köszi a segítséget ;) -
#6480 Újrainditani nem kell -
#6479 A játék mappáján belül az exe file mellé tetted? -
#6478 nah most azt a zlib.dll -t is letöltöttem betettem a játék mappájába a systembe, meg beraktam a windows system32-be is újraindítottam a gépet de még mindig azt írja játék indításánál h hiányzik ez a zlib.dll :S megőrít -
#6477 Nekem is van egy csomószor új játékoknál, hogy hiányzik egy csomó dll és kezdhetem a letöltögetést, mondjuk én sosem a systembe teszem hanem mindig az adott játék mappájába az exe file mellé,dll fájlok letöltéséhez ajánlom EZT az oldalt, beirod dll-t és amikor rányomsz lesz olyan h download zip file azt leszeded kicsomagolod a dll-t pedig a játékhoz és ha minden megvan elv jó lesz :D -
#6476 beletettem meg a system32-be is regisztrálni is akartam de kiírt akkor is vmit h nem lehet regisztrálni a dll-t mert nem létezik o.O pedig benne van a system32-ben....persze előtte újraindítottam a gépet...de aztán mondom jött ezzel a zlib.dll-el aztán gondoltam inkább nem dll-ezgetek össze-vissza mert amilyen szerencsés vagyok tuti eltosznám a gépet -
#6475 mindig amelyik dll hiányzik azt töltsd le a netről és vagy a systembe vagy a játék mappájába tedd bele -
#6474 köszi mindjárt megnézem, más játékok hibátlanul minden kifogás nélkül elindulnak csak most ezen akadt fel -
kisokka #6473 Más játékok mennek most a gépeden? Nem biztos, hogy a játékkal van baj, ha core dll hiányzik. Szóval szerintem ilyenkor hiába futtatod más komatibilitással, de nem okoskodok, ha tudsz egy kicsit angolul, ez segíthet: http://pcsupport.about.com/od/findbyerrormessage/a/coredll-dll-not-found-missing-error.htm -
#6472 sziasztok. újralett rakva a gépem de már win7 került fel rá,nos felraktam a swat4-et és indításnál kijön egy olyan hiba h "Az eljárás belépési pontja (halom izé) nem található a DLL-ben. (core.dll).....aztán mondták h a system32-be (windows mappa) tegyem be netről a core.dll-t amit meg is tettem utána elindítottama játékot aztán a zlib.dll-re írta h hiányzik....most uninstaláltama játékot megint ott vagyok hogy core.dll problem próbáltam mindenféle kompatibilitási izével futtatni rendszergazdaként de nem jóóóóó légyszi segítsetek köszönöm előre is -
#6471 vedd meg, már nem drága -
Levente55555 #6470 Tudna valaki segíteni? (Amit lentebb írtam.) -
#6469 kieg? :D lehet én is felteszem ^^ -
#6468 Újra elkezdtem tolni, már a simát ki is toltam, most a kieget tolom.. még mindig isteni játék!:D -
Levente55555 #6467 De nem engedi dedicatetben futtatni, mert kiírja hogy a cd kulcs érvénytelen! -
#6466 Player névvel nem enged be..
#6465: Lehet, de ha azt akarod a szerverkeresők(Eye, Xfire) is észrevegyék, dedicatedben futtasd. -
Levente55555 #6465 Hello mindenkinek!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy tudok-e úgy szervert készíteni hogy nem eredeti a játékom? Ha lehet, akkor hogy?
A válaszokat előre is köszönöm!
-
miskolcdj #6464 Hello Az lenne a kérdésem hogy én szerveren akarok játszani be akarok lépni egy olyan szerora amin vannak és mindig egy bizonyos szerver hiba üzenetet kapok visza és nem tok belépni a szerverre Miért van ez vagy mivel lehet ezt megoldani?
-
#6463 "Open the console (usually the key left to "1" or "~") and type in open XYZ without the quotes, whereas XYZ is the filename of the map without the extension. For example, if the mapname is "sp-dark_scarlet.s4m" , type in open sp-dark_scarlet."
tehát consoleba: open mapnev -
simonl #6462 Sziasztok, letöltöttem pát single pályát, bemásoltam a Content/Map mappába ahogy kell.
Kérdésem, hogyan lehet ezeket a pályákat elindítani?
Magyar nyelvű a főmenüm...
Köszönöm szépen a válaszokat -
#6461 Sziasztok!
Bocs a kérdésért, de le lehet még tölteni valahonnan a Swat 4 Gold magyar verzióját? Priviben is jó. Köszönöm szépen! -
RMarvin #6460 Igen, ennyi. -
volvooo #6459 Sziasztok, igazából új vagyok, és olyan kérdésem/kérésem lenne hogy hogy kell multiba játszani?
csak simán csatlakozás a játékhoz (multi résznél) vagy valamit még kell állítani? -
#6458 lol -
Rodman6 #6457 Honnan lehet leszedni azt a Hacket amellyel falon keresztül is meg tudom kötözni a csapattársamat? Az összes megvan már csak ez kéne. -
#6456 Ezek szerint nem eredeti a játékod, és némelyik szerver nézi, hogy melyik kód eredeti, és csak azt engedi fel, akinek eredeti. -
Peti439 #6455 Hello! Nálam az a baj hogyha felakarok menni egy szeróra akkor azt írja hogy a kód hibás, de ha mégis felengedd akkor meg hibával leáll. Ez mért van? Ha valaki tudja segítsen. -
#6454 Win8 alatt nem vágja valaki, hogy hogyan lehet UAC-nál elérni, hogy csináljon screenshotot is az ellenőrzés alatt??
Ugyan az a probléma mint annó vista/win7 alatt, csak itt nincs olyan lehetőség, hogy "egyszerűsített téma" meg "képi elemek letiltása".
-
BHT #6453 Üdv!
Indítottam TSS módban egy s&g típusú kézifegyveres szervert HUN Brutal Handgun Team néven, amiben csak a félautomata pisztolyok, sokkolók, gránátok és paprikaspré használhatók. Majd meglátjuk, mennyire lesz játszható, aztán ha igény van rá át lehet tenni vip-be, egyelőre megy napközben mindkét módban, de majd az marad meg véglegesre, amelyik jobban fut. -
#6452 Asszem már én is találkoztam velük, és hasonló volt a reakciójuk....mondjuk mostanában csak nagy ritkán játszok, viszont ezekre az alkalmakra megvan az az 1-2 külföldi szerver, ahol teljesen normálisak.