6531
  • Zsolo007
    Pedig akármilyen hihetetlen igaz, sima rapid deploymentnél mondjuk ahol 3 kör van ott az 1. és a 2. kör közt nem cserél textúrát minden úgymarad ahogy volt, gondolom coopnáél nemegészen mind1 hogy bevan robbantva előre az ajtó avagy sem. Szal ez elég látható és egyértelmű ok akármennyire is hihetetlennek tűnik, de számomra ez látszik az egyetlen értelmes magyarázatnak.
  • Hmuda
    Engem csak az zavar, hogy minden látható ok nélkül van az újratöltés.
  • Amse
    Valaki összefoglalná mi volt az utóbbi 250 hsz-ben?
  • Thanatos
    honnét tudjam, én nem tudok programozni, se nem vagyok profi enginebuheráló, de ha te az vagy szerintem konzultáld emg velük vagy csinálj egy modot :)
  • Hmuda
    Ismét csak azt tudom felhozni, hogy ha játék közben megy a váltás az egész pálya újratöltése nélkül, akkor visszafelé is illene működnie.
  • Thanatos
    hát látod mgése igyvan... :)
    amugy itt nem a texturákal van gondolom a gond, hanem pl a kirobantott ajtó nem csukható meg hasonlok, bár énse tudom csak találgatok de az oka biztos emgvan nem hiszem hogy poénból csinálták igy meg, és azt se hoszem hogy nem tudnának programozni... :)
  • Hmuda
    Miért is? Mivel ha betöltöd a pályát, alapból egyben vannak. Meglövöd, átvált a textúra a megrongált modellre. De attól még az alap modell megvan ugyanúgy. Ha képes az egész pálya újratöltése nélkül váltani alapról rongáltra, akkor vissazfelé nemegészen értem miért nem lehet megoldani. Vagy ez a része el van kúrva, de drabálisan, vagy pedig valami más van a háttérben (még a rosszfiúk-túszok elrendezése se lehet komoly kifogás, mert nem kellene az egészet újratölteni csak mert megváltozott pár modell koordinátája).
  • Zsolo007
    JUJJJJ hagyadik pálya ez? Csak hogy tudjam hol kell abbafejezni :)
  • Sadist
    Tegnap gondoltam megcsinálom a gyémántrablós pályát:
    5 perc töltés juppí
    csapat indul, első ajtó mögött senki, nem hallatszik semmi. Lassan haladok befelé, egyszercsak a szoba sarkából előugrik egy uzis faszi. Headshot. Fasza.
    5 perc töltés
    Most a lépcső felé indultam. Csapattagok egyszercsak elkezdenek ordibálni, hogy térdre, adja meg megát, közbe folyamatosan egy irányba bámulnak. Egyszercsak officer down. Hogy hogyan, azt nem tudom. Csapat többi tagja hasonló képpen végezte. AI szidás ezerrel
    5 perc töltés, idegbaj, és a végén inkább hagytam a francba.
  • Thanatos
    hát ez nem egészen apróság de mind1... :)
  • gameplusz
    Valaki küldje el nekem a System könyvtárban található .ini és .int fájlokat!

A fordítás szempontjából nagyon fontos lenne!
  • Hmuda
    Hát ha már sikeresen lekódolták a játék többi részét, akkor ezeket az apróságokat fogalmam sincs, miért nem oldották meg. Baromi idegesítő az állandó reload. Komolyabb igény nem is lenne rá.
  • Bucser
    Azért tölti újra a Coop missionöket mivel megváltozak a textúrák és modellek kirobbantott ajtó meg szétlőtt ajtó meg ilyen apróságok és valamiért ezt úgy javítja, hogy úra betölti a pályát.. ha megnézitek VIP-zásnál ha új kört kezdtek és volt robbantva vagy SWhotgunnal szétlőve ajtó az úgy marad vagya széttlőtt berendezés is megmarad minden körben...
  • Thanatos
    tab
  • Zsolo007
    Valóban :)

#1251: Hogy váltod hogy a kék vagy a piros csapatnak adsz parancsot??? (Tudom kérdés)
  • Gabe18
    Háááát...jól elcsesztem a 4. küldit.
    Megtisztitom az egész klubot,már a csak lépcső tetjén lévő egy szoba van,eddig egy terrort lőttem le,azt is figyelmeztetés után lábon,bár belehalt...
    Na a fenti szobának 2 ajtaja van,erre gondoltam egy jól szervezett 2 oldali támadásal lerohanom a gazembereket.Vörös team az egyik ajtó elé,kék velem a másik elé.Kis ablakban kiadom a vörösnek a parancsot "gas and clear",visszaváltok,kéknek is,ugyanaz.Erre a vörös team nagy ordibálások közben beront,én meg nézem az előttem álló 2 kék mér nem csinálja ugyanezt...Kiadom mégegyszer,erre kiderül hogy az előttem lévő ajtó be van ZÁRVA.....
    Benti 2 emberem közbe már lelőtték,mire én benyomultam addigra aztán egy fuldoklásból visszatérő terrorista engem is...
  • [NST]Cifu
    Akkor itt a válasz: nincs erre megoldás, minden kör után megy újra, így van megcsinálva. Legalábbis tudomásom szerint. De az, hogy senki sem válaszolt a kérdésre, és a neten sem találni választ rá, szerintem elég árulkodó dolog.... ;)
  • Zsolo007
    ÉN komolyan várnám rá a választ mert keresővel keresetem a dologra de nem találtam megoldást, persze lehet hogy a hiba az én készülékemben van :)
  • Zsolo007
    Az amolyan sokkoló szerű pisztoly ami két elektródát lő ki az ellenre (és ha elég közelé vagy el is kapja) ezután áramot vezet az áldozatra ezáltal megbénítva egy időre, valamint akaratát megtörve, ezek után már olyan jámbor lesz hogy.....
  • SCooBYY
    a lentebbit neked irtam zozo87
  • SCooBYY
    a nyanya :D , én azt olyan piszolyal nyomtam vállba ami ilyen injekció szerűséget lő ki attól garantáltan földre esik és még nem is vonnak le érte , asszem.Ugy remeg utánna mint az állat :D
  • SCooBYY
    Hi.Emberek valaki tudna segíteni? nem indul el a SWAT4.Futtatom , behozza a swat4-es feliratot majd 2 perc mulva sötétség és valami susogás (gondolom szél hang->a játékban) majd egy BIP (windows) hangot hallok és kifagy az egész....Nem tudok mást csak egy restart-buttont nyomni a gépen.Amikor feltettem utánna rögtön nyomultam vele és akkor ment 5 kületést végnyomtam,azt kikapcsoltam, de 2. ra már a fent említett probléma volt.A crack az eredeti, és már ujra telepítettem, de a probléma még mindíg fentál.Valaki HELP ME!
  • zozo87
    Császtok!!!

Hogyan lehet letartoztatni azt a túlélőt, akkor nem emeli fel a kezét???
    Már csináltam olyat, hogy pepper spray-t használtam rajta, de akkor pontlevonást kapok, mert azt írja angolul, hogy jogosulatlanul használtam halálos fegyvert.
    Akkor most mit csináljak???
  • Istencsászár
    biztos volt olyan aki elmulasztotta
  • [NST]Cifu
    Még írd be párszor, hátha valaki elmulasztotta az eddigieket.

Erre a kérdésre amúgy komolyan választ vársz, vagy arra már rájöttél magadtól?
  • Istencsászár
    üdv!
    Valami mód van arra hogy pl:copot jáccunk neten azt meghalunk ujra tölti az egészminden mappot és csomo idő mire minenki visszaconnetál! Ezellen nincs gyógyir?
  • zsoleszq
    Valakinek sikerült már a gyémánt küldi? mert én már vagy 7* nekirugaszkodtam és mindenkit meglincseltem és a kunyhót is átnéztem mindenhol de mégse találtam meg egy civilt, amit teljesíteni kellene.
    Egy kis infot ha tudnátok.
  • dardevil
    Igen !
  • kiskorúbézoltán #1238
    van
  • SASboy
    Van itt valakinek eredeti SWAT4-e?
  • ForRedGlory
    Nálam olyan 10 sec. Igaz előtte villodzik a kép is.
  • dogjoy
    este én is megyek ha lesz valami multi :) !!!!
  • dogjoy
    ha tudsz várni estig, akkor megoldódik a problémád, csak adiig csinálj valami tárhelyet valahova! :)
  • SASboy
    Nektek is rohadt lassan jön be az elején a game ?? Utána meg fekete a képernyő és ott is sokat kell várni az inrokra?
  • Duddits
    Ok. Köszönöm. Most szedem a játékot, nemsokára lent lesz, majd csatlakozok hozzátok.
  • Zsolo007
    Aham ez csak akkor kell ha szervert akarsz futtatni és azt akarod hogy a publikus szerver listában megjelenjen a gémed.....csatlakozáshoz nem kell, meg akkor sem ha csinálsz szerver és közvetlen IPvel jönnek rád
  • Fenrir
    ez csak ahhoz kell, hogy te tudjál indítani szervert, ha csak játszani akarsz akkor nem kell (de gondolom akkor sem árt, nekem fent van)
  • Zsolo007
    Nemhinném hogy kell hozzá mert nekem nincs fent és tudok neten nyomulni, de letöltöm és megnézem mit ír az NFOja
  • Duddits
    Ez kell ahoz hogy tudjak neten játszani vele?
  • CactuS007
    Hali Srácok! Szeretnék valakitő kérni 1 órási szivességet:
    Ha valakinek esetleg megvan a reloded-es verzió,azfel tudná valahova rakni az 1es cd r34es rar fileát?