S.W.A.T. 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megjelenés:
Rob Irving - We’re in an early alpha right now, and the game is looking fantastic. We’ll release it early next year.
Tehát 2005 eleje. 😊
Rob Irving - We’re in an early alpha right now, and the game is looking fantastic. We’ll release it early next year.
Tehát 2005 eleje. 😊
Ha valaki a multiplayerben való játszásához tudna segitséget, annak is nagyon örülnék!!!!
Köszönöm😊
Köszönöm😊
Nagyon szépen megkérem ha valaki tudja hol találok a swat3 hoz magyarosítát, írja meg!!!
Abban is jó lenne a segitsége hogy hogyan ehetem fel a játékra!
Nagyon ksözönöm!!!!
Abban is jó lenne a segitsége hogy hogyan ehetem fel a játékra!
Nagyon ksözönöm!!!!
Anno a Sierra dolgozott egy projecten Swat - Urban Justice néven. Na de ezt törölték. Melyik fejlesztõcsapat dolgozik rajta jelenleg?
Egyébként érdekesek ezek a képek. Úgy összehatásban nem néz ki rosszul a dolog, szóval tetszetõs, de ha egyenként nézzük meg a modelleket, texturhákat azért lehet látni, hogy nem alkalmazzák még túl kiforrott módon a bump mappinges hatást. Kicsit olyan durva minden, meg az ahogy a fény vetõdik a dolgokra, elég természetllenes. Nem baj azért a köv. részben már biztos kiküszöbölik ezt is 😊
f@szláma
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Mikor várható a S.W.A.T. 4?
A 3 nagyon szuper volt, remélem a 4. is az lesz. I.C a hangulat reális megítéléséhez a képektõl "picit" több kell.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
nekem csak a 3 volt meg, az komoly élmény volt
multiban pláne, coop-ban AI ellen, na ott komoly veszteségek árán jutottunk be az elsõ ajtókon 😄
multiban pláne, coop-ban AI ellen, na ott komoly veszteségek árán jutottunk be az elsõ ajtókon 😄
Riszpekk
Én a régiekkel nem játszottam, de ez a képek alapján tetszik.
Akkor addig még biztos nyitnak 3-4 db topicot a játéknak 😊
War. War never changes.