648
új magyar stratégia
  • obe
    valami lemaradt

king arthur
  • obe
    itt a 3. kiadása a fejlesztői naplónak, a varázslatokat taglalja, real time csatát játszik, a grafika döbbenetes, neki vajul futott, gigás kártya kell hozzá meglássátok
  • obe
    magyar kiadású gamestar ujságban(papíros verzió ) talán szeptemberi/októberi számában olvastam, 4 oldalas cikk elején írták megjelenésre 2009 október
  • CamelX
    Nem hiszem h itt csak mi magyarok nem tudjuk. Szerintem csúszik, csak mivel senki nem szorongatja annyira a töküket, majd megtudjuk ha úgy gondolják :) amúgy ha a hónapban jelenne meg, már gameplay vidi is lenne, vagy külföldi érdeklődés
  • grebber
    IGN,Gamespot,Gamespy oldalon TBA tehát nemtudni.
    GameStats-on 12/31/09 van.
    Októbert sehol nem látok.
  • obe
    értem én hogy nem itt keresik meg a hardverre valót, de ez aztán nem kerül pénzbe, 2 hetente pár morzsát ideszórni, semmi óriástitkot, csupán érdekes kedvcsinálót, akármit...mi meg örülnénk mint majom a farkának..semmi többet nem várok: minimális tájékoztatást, ha piacvezető gamer újságok 2009 októbert emlegetnek, és október közepe van
  • grebber
    Valszeg a magyar közösség hagyja őket a leghidegebben!
  • obe
    egyébként ha már magyar fejlesztés, én a fejlesztők helyében a legnagyobb pc gamez fórumokban (SG a legnagyobb az országban) egy két infót elcsepegtetnék, szívesen válaszolnék a leendő vásárlóknak, stb...a gamestar szerint ebben a hónapban jelenik meg, de nem úgy tünik..sehol semmi hírverés
  • obe
    ..ha jól értettem gyenge angoltudásommal, azt mondja a csajszi, hogy a hősöknek nincs xp/szint limitjük
  • obe
    fejlesztői napló 2, a narrátor szebb lett, és sokat javult az angolkiejése

video diary 2 hd
  • obe
    megjelenesröl nem talälok semmi infot...valaki?
  • STREEX
    Új infók
  • obe
    basszus, ezt most előrendelném ha lehetne, annyira megtetszett, 5 x néztem végig a hd videot:)
  • grebber
    Fejlesztői videó magyarul!
  • CamelX
    Nagggyon kemény. Obliviont odaveri grafika, közbe "csak" stratégia
  • csgj
    Na ezt nevezem marha hangulatos, művészi grafikának! Huhhh... mikor jön már ki?? :P
  • grebber
    Pár új kép
  • csgj
    XD Hát nincs...
  • CamelX
    Amekkora bombasztikus ütőerőről szóló cikkből másolt be alább csgj, ahhoz képest nincs nagy nyüzsi a topikban :)
  • Hegi90
    Várjuk várjuk :))
  • CamelX
    Ez nem kicsit bíztató hír ;) újra aláznak a magyarok!
  • csgj
    Most kaptam emailt a PC GURU-tól, hogy mi lesz a következő számban, és láttam egy ilyet: "KING ARTHUR MAGYAROK A CSÚCSON! 8 órát játszottunk a játékkal és nem találunk szavakat! Kiadás előtt a legjobb magyar játék! Teljes bemutató + EXKLUZÍV képek a guruban." - (félreértés ne essék, ez nem reklám, nem dolgozom a gurunak, vagy ilyesmi :P) Szóval úgy néz ki, hogy nemsokára jön a játék. Csak eddig nagyon kussoltak felőle.
  • CamelX
    Jöhetne már, kéne az a bizonyos ihlet a szakdogámhoz :DDD
  • wednes
    Van valami hír erről a játékról? Jól halad a fejlesztés, megjelenési időpont? Nagy a csend, remélem még idén megjelenik.
  • Robez84
    http://www.youtube.com/watch?v=Vzr6zn318PY
  • Robez84
    Nagyon jónak tűnik...:)
  • Pluskast
    Ez egy igazi gyöngyszemnek ígérkezik, s külön öröm, hogy magyar srácok fejlesztik!
  • Prince23
    Arthur király legendája hamarosan újjáéled a monitorokon, ugyanis a budapesti székhelyű Neocore nekilátott a King Arthur című játék fejlesztésének, amelyre minden stratégiai játékot kedvelőnek érdemes odafigyelnie. A mai hírekből megtudhattuk, hogy milyen is lesz a játék gépigénye. Íme:

Ajánlott:

* VGA: Nvidia 8800 GT 512MB vagy Ati 3850 512MB
    * RAM: 1,5 GB
    * CPU: AMD X2 5000+ vagy Intel Core2 Duo 6420

Minimum:

* VGA: Nvidia 6600 256MB vagy Ati X700 256MB
    * RAM: 1 GB
    * CPU: AMD 3000+ vagy hasonló Intel processzor
  • grebber
    Exkluziv interjú,majd betekintés az új magyar fejlesztésű stratégiába
  • CamelX
    Jó lenne már, mert ebben a félévben kell leadnom a szakdolgozatomat Arthur-ról és nem nagyon halad
  • adammmmmmm
    2004 óta nem írt ide senki? Pedig a játék ebben a fél évben megjelenik és szerintem igéretes.
    link
  • grebber
    King Arthur: Pendragon Chronicles oldal
  • grebber
    Info a külföldi game-ről és képek!
    Képek és infok
  • Chaos Mad
    ez sem néz ki rosszul :)
  • Chaos Mad
    ja biztos, a magyarok csinálnak egy 3D-s stratégiát.
  • grebber
    Most mi van lesz egy magyar meg egy külföldi King Arthur ?
  • grebber
    e3: King Arthur játék
    Birdy, 09:06 - Játék: Akció

(Gamespot) Egyenest a Konami sajtókonferenciáról megérkeztek az első képek a King Arthur játékból. A játék ugyebár a júliusban bemutatásra kerülő Jerry Bruckheimer filmen alapul, amelyet Antoine Fuqua (Training Day) rendez és amelyben Clive Owen és Keira Knightley játsza főbb szerepeket. Minden konzolra érkezik majd:

Info:Hadrwired

• Chaos Mad
    plusz még:
    -a játék kb egy éve készül
    -kidolgozott élö környezet
    -"legendahüség"
    -lesz menedzsment rész is a játékban
    -hös tovább képzése, fejlödése
    -egy eröforrás: arany
    -minden pálya végén hozzájutunk a jol megérdemelt summánkhoz, plusz varázstárgyakat is zsákmányolhatunk
    -katonáknak zsoldot kell fizetni
    -egy hössel is taktikázhatunk a környezet kihasználásával. pl: "Merlin maga után csalta a gonosz monsztákat, majd egy jól irányzott földrengés varázslattal rájuk omlasztotta az egyik sziklafalat."
  • Chaos Mad
    a játék kb 500000 poligont egy ma átlagosnak mondhato gépen reccenésmentesen jelenit meg.
  • Chaos Mad
    a neten egyet sem találtam sajnos, de már láttam belöle néhányat, és szerintem meggyözö lesz, mert ha nem lenne akkor nem nyitottam volna róla topicot. :)