648
új magyar stratégia
-
obe #48 valami lemaradt
king arthur -
obe #47 itt a 3. kiadása a fejlesztői naplónak, a varázslatokat taglalja, real time csatát játszik, a grafika döbbenetes, neki vajul futott, gigás kártya kell hozzá meglássátok -
obe #46 magyar kiadású gamestar ujságban(papíros verzió ) talán szeptemberi/októberi számában olvastam, 4 oldalas cikk elején írták megjelenésre 2009 október -
CamelX #45 Nem hiszem h itt csak mi magyarok nem tudjuk. Szerintem csúszik, csak mivel senki nem szorongatja annyira a töküket, majd megtudjuk ha úgy gondolják :) amúgy ha a hónapban jelenne meg, már gameplay vidi is lenne, vagy külföldi érdeklődés -
#44 IGN,Gamespot,Gamespy oldalon TBA tehát nemtudni.
GameStats-on 12/31/09 van.
Októbert sehol nem látok. -
obe #43 értem én hogy nem itt keresik meg a hardverre valót, de ez aztán nem kerül pénzbe, 2 hetente pár morzsát ideszórni, semmi óriástitkot, csupán érdekes kedvcsinálót, akármit...mi meg örülnénk mint majom a farkának..semmi többet nem várok: minimális tájékoztatást, ha piacvezető gamer újságok 2009 októbert emlegetnek, és október közepe van -
#42 Valszeg a magyar közösség hagyja őket a leghidegebben! -
obe #41 egyébként ha már magyar fejlesztés, én a fejlesztők helyében a legnagyobb pc gamez fórumokban (SG a legnagyobb az országban) egy két infót elcsepegtetnék, szívesen válaszolnék a leendő vásárlóknak, stb...a gamestar szerint ebben a hónapban jelenik meg, de nem úgy tünik..sehol semmi hírverés -
obe #40 ..ha jól értettem gyenge angoltudásommal, azt mondja a csajszi, hogy a hősöknek nincs xp/szint limitjük
-
obe #39 fejlesztői napló 2, a narrátor szebb lett, és sokat javult az angolkiejése
video diary 2 hd -
obe #38 megjelenesröl nem talälok semmi infot...valaki? -
#37 Új infók -
obe #36 basszus, ezt most előrendelném ha lehetne, annyira megtetszett, 5 x néztem végig a hd videot:) -
#35 Fejlesztői videó magyarul! -
CamelX #34 Nagggyon kemény. Obliviont odaveri grafika, közbe "csak" stratégia -
csgj #33 Na ezt nevezem marha hangulatos, művészi grafikának! Huhhh... mikor jön már ki?? :P -
#32 Pár új kép -
csgj #31 XD Hát nincs... -
CamelX #30 Amekkora bombasztikus ütőerőről szóló cikkből másolt be alább csgj, ahhoz képest nincs nagy nyüzsi a topikban :) -
#29 Várjuk várjuk :)) -
CamelX #28 Ez nem kicsit bíztató hír ;) újra aláznak a magyarok! -
csgj #27 Most kaptam emailt a PC GURU-tól, hogy mi lesz a következő számban, és láttam egy ilyet: "KING ARTHUR MAGYAROK A CSÚCSON! 8 órát játszottunk a játékkal és nem találunk szavakat! Kiadás előtt a legjobb magyar játék! Teljes bemutató + EXKLUZÍV képek a guruban." - (félreértés ne essék, ez nem reklám, nem dolgozom a gurunak, vagy ilyesmi :P) Szóval úgy néz ki, hogy nemsokára jön a játék. Csak eddig nagyon kussoltak felőle. -
CamelX #26 Jöhetne már, kéne az a bizonyos ihlet a szakdogámhoz :DDD -
wednes #25 Van valami hír erről a játékról? Jól halad a fejlesztés, megjelenési időpont? Nagy a csend, remélem még idén megjelenik. -
#24 http://www.youtube.com/watch?v=Vzr6zn318PY -
#23 Nagyon jónak tűnik...:) -
#22 Ez egy igazi gyöngyszemnek ígérkezik, s külön öröm, hogy magyar srácok fejlesztik! -
#21 Arthur király legendája hamarosan újjáéled a monitorokon, ugyanis a budapesti székhelyű Neocore nekilátott a King Arthur című játék fejlesztésének, amelyre minden stratégiai játékot kedvelőnek érdemes odafigyelnie. A mai hírekből megtudhattuk, hogy milyen is lesz a játék gépigénye. Íme:
Ajánlott:
* VGA: Nvidia 8800 GT 512MB vagy Ati 3850 512MB
* RAM: 1,5 GB
* CPU: AMD X2 5000+ vagy Intel Core2 Duo 6420
Minimum:
* VGA: Nvidia 6600 256MB vagy Ati X700 256MB
* RAM: 1 GB
* CPU: AMD 3000+ vagy hasonló Intel processzor -
#20 Exkluziv interjú,majd betekintés az új magyar fejlesztésű stratégiába -
CamelX #19 Jó lenne már, mert ebben a félévben kell leadnom a szakdolgozatomat Arthur-ról és nem nagyon halad -
adammmmmmm #18 2004 óta nem írt ide senki? Pedig a játék ebben a fél évben megjelenik és szerintem igéretes.
link -
#17 King Arthur: Pendragon Chronicles oldal -
#16 Info a külföldi game-ről és képek!
Képek és infok -
Chaos Mad #15 ez sem néz ki rosszul :) -
Chaos Mad #14 ja biztos, a magyarok csinálnak egy 3D-s stratégiát. -
#13 Most mi van lesz egy magyar meg egy külföldi King Arthur ? -
#12 e3: King Arthur játék
Birdy, 09:06 - Játék: Akció
(Gamespot) Egyenest a Konami sajtókonferenciáról megérkeztek az első képek a King Arthur játékból. A játék ugyebár a júliusban bemutatásra kerülő Jerry Bruckheimer filmen alapul, amelyet Antoine Fuqua (Training Day) rendez és amelyben Clive Owen és Keira Knightley játsza főbb szerepeket. Minden konzolra érkezik majd:
Info:Hadrwired
-
Chaos Mad #11 plusz még:
-a játék kb egy éve készül
-kidolgozott élö környezet
-"legendahüség"
-lesz menedzsment rész is a játékban
-hös tovább képzése, fejlödése
-egy eröforrás: arany
-minden pálya végén hozzájutunk a jol megérdemelt summánkhoz, plusz varázstárgyakat is zsákmányolhatunk
-katonáknak zsoldot kell fizetni
-egy hössel is taktikázhatunk a környezet kihasználásával. pl: "Merlin maga után csalta a gonosz monsztákat, majd egy jól irányzott földrengés varázslattal rájuk omlasztotta az egyik sziklafalat." -
Chaos Mad #10 a játék kb 500000 poligont egy ma átlagosnak mondhato gépen reccenésmentesen jelenit meg. -
Chaos Mad #9 a neten egyet sem találtam sajnos, de már láttam belöle néhányat, és szerintem meggyözö lesz, mert ha nem lenne akkor nem nyitottam volna róla topicot. :)