648
új magyar stratégia
  • grebber
    Nforce-on egy srác irt kis beszámolót képekkel!
    Itt megtaláljátok!
  • balee4
    Na vki kipróbálta?
  • grebber
    Hm ez az ár ~7300ft lehetne a magyar verzió ára is igazán!
  • Dns5000
    Buy King Arthur - The Role-playing Wargame
    Add to Cart 26,99€
    na meséljetek milyen? :P
  • Dns5000
    reméljük fél órán belül már elérhető lesz vagy lehet hogy még csúszik :S
  • obe
    jah értem, én még hétfőn este olvastam a mai megjelenésről
  • mnorbi
    tenyleg , de ma reggel available statusz volt....
  • Dns5000
    steamen jelenleg ez van
    Available: 25 November 2009
    This game will unlock in approximately 6 hours
  • mnorbi
    irtam steam supportank hogy wtf .. meg nem válaszoltak.. vicces hogy ment a countdown aztan amikor ma regel 10 kor lejárt nem történt semmi...
  • Jakuza001
    Mondom a steamen mar lejart mai nappal a varakozasi ido, de nem lehet megvenni, mert meg ar sincs kiirva ra.
  • obe
    mära csusztattäk a megjelenest
  • mnorbi
    jah.... nem lehet megvenni.... kurva jó
  • Jakuza001
    Elmeletileg mar kint van, bar furcsa, hogy a steamen nincs meg ar hozzarendelve.
  • obe
    azonnal képet kérünk szépen:)
  • Jakuza001
    Nyami-nyami mar csak ~3 nap es vegre kijon
  • mnorbi
    igen , csak ott lattam egyenlöre
  • obe
    hogyan veszed meg kedden?..steam-en?
  • grebber
    Nem lehet gyenge a game mert 2 olyan negatívum van ami számomra pl egyáltalán nem az!

Negatívumok:

- Van néhány gyengébb zene
    - A győzelmi pontok a csatában szerintem feleslegesek
  • mnorbi
    köszi az infot ! ha van valami lehetöséged dobj fel nekünk 1-2 képet róla . Thx. Amugy rajtam kivül tervezi valaki más is megveni kedden ?
  • grebber
    Telóval ilyet esélytelen fotózni!

92%-ot kapott!
  • grebber
    Hát ha addig nem irja be senki kb 1 óra és megveszem az újságot az eredeti game miatt.
    És ha sikerül jó fotokat csinálnom még be is rakom a teljes tesztet (5mp-es telóm van csak sajna ) szal nem kell profi minőséget várni.
  • STREEX
    A most megjelent gamestar hány százalékot adott rá?
  • mnorbi
    most már elhieszem anov 24 et.. fent van a steamen a comming soon ba :D
  • obe
    söt, ha olyan elvetemült vagy es egy magyar jätekkal magyarul is szertnel jätszani, kb februär, märciusig värhatsz, a nagyerdemü fejlesztök kb akkor szändekoznak kiadni maygarul is, addig az angolszäsz verzioval jätszhatsz, azt is csak digitälis väsärläs utän...lol
  • tomcsa4
    Köszönöm! Addig Dragon Age biztos kitart (sőt).
  • grebber
    Most van hírbe hogy csúszik az új dátum November 24.
  • grebber
    November 12.-ére van írva a megjelenés! (Angol)
  • tomcsa4
    Ez a játék mikor fog megjelenni? Mert az idei felhozatalból ez érdekel még a Dragon Age mellett (meg még van egy RPG ,ami megjelent, majd néha azt is betöltöm). Remélem november végén azért kiadják.
  • obe
    persze, a gyenge közepes angoltudäsommal sok jätekot tolok angolul, pl empires total war, de ehhez kicsit több kell mint gyenge közepes tudäs
  • grebber
    Én magyarul fogom tolni máshogy nem lenne értelme!
  • obe
    ennek örülök, mert az ubisoft jo izlessel välogat milyen jätekokat karol fel...annak viszont nem hogy kb märciusra lesz magyar, dobozos verzio..addig ezt mär reg kitolom warezon, azt mehet a kukäba...nem fogok egy magyar fejlesztesü jätek magyar szövegeire (szinkron nem kell, szarok rä) honapokat värni...ez több mint nonszensz
  • grebber
    King Arthur - Nemzetközi karrierjét az Ubisoft egyengeti
  • mnorbi
    ez mind oke , de hol lehe megvenni...
  • Jakuza001
    Mindegy addig mehet a polcos verzio, utana meg a dobozos
    Mindenkeppen megeri majd szerintem.
    Vagy addig Amiga emulatorral lehet tolni a Spirit of Excaliburt :DDDD

[IMG]http://www.abandonia.com/files/games/561/Spirit of Excalibur_6.png[/IMG]
  • obe
    persze hogy csak hirtelen felindulásból, és persze meg is veszem, de hát pár hónap, pár hét oké, de hogy hónapokkal...há csaka zseton, mindég, ehhhiába demagóg...gyenge angol tudásommal is elboldogulnék vele, csak olyan evidensnek tűnik számomra hogy megjelenik egy magyar játék, és egyből magyar nyelven játszható..vagy naiv vagyok megint?

film esetén nem probléma, megvárom míg legalább 720p s minőségben elérhető, úgy nézem meg ahogy készítők kiadták, minőségre értem, és persze újabb filmek esetén...de felettébb kellemetlen hosszú heteken át a fórumon olvasni, hogy "ki merre hogyan miér", mert ugye egy jó esgés-nek napi elfoglaltság a kedvenc topikok csekkolása
  • CamelX
    Most pár hónappal később ér el hozzánk, ó nagy ügy... amúgy igaz amit Grebber írt. Nálunk örülnek ha nem fagynak meg az emberek sajna :(
  • grebber
    Ezzel ők tisztában vannak hogy magyaroknál nem igen fogják venni nem hiába külföld felé nyitnak!
  • obe
    innen üzenem a készítőknek hogy a hozzáállásuk miatt le fogom warezolni, és nem fogom megvenni, épp most vesztettek el 1 db vásárlót
  • obe
    fasza...akkor ha magyarul szeretném játszani várjak a dobozosra pár hónapot, az apjuk faszát
  • grebber
    King Arthur - megjelenési dátum.

A NeoCore Games ma jelentette be, hogy a King Arthur mostantól hivatalos megjelenési dátummal rendelkezik.

Már nem kell sokat várni arra, hogy saját magunk is megtapasztalhassuk a King Arthur-ban rejlő fergeteges élményt. Láttunk már képeket, videókat, szinte minden mozzanathoz volt szerencsénk, de a kipróbálás még várat magára.

Azonban már nem kell sokat várni, ugyanis a King Arthur angol verziója november 12-én elérhető lesz digitális formában. Más nyelveken, valamint dobozos változatban az elkövetkezendő hónapokban érkezik, erről később kapunk információt. Várjuk szeretettel :)

info: Gamestar