648
új magyar stratégia
-
Dns5000 #128 na csináltam egy sfv-t totál commander file menüben lehet csinálni
ha valaki csinálna ilyet a saját verziójáról és a fileok mögötti számok nem egyeznek, az at jelenti másik verziója van és tölthetem le újból
; Generated by WIN-SFV32 v1.0
; (Compatible: Total Commander 7.50)
autorun.ico 638EB02F
autorun.inf A686D0B6
BASSMOD.dll D5B3E619
config.ini 77511AD8
contentDescriptionRecord.bin B0BEAC01
King Arthur - The Role-playing Wargame_disk1.sim 27A06770
King Arthur - The Role-playing Wargame_disk1.sis 62B14C53
King Arthur - The Role-playing Wargame_disk1_0.sid EF7635FE
King Arthur - The Role-playing Wargame_disk2.sim 27A06770
King Arthur - The Role-playing Wargame_disk2.sis 62B14C53
King Arthur - The Role-playing Wargame_disk2_0.sid FC65BDC1
King Arthur - The Role-playing Wargame_disk3.sim 27A06770
King Arthur - The Role-playing Wargame_disk3.sis 62B14C53
King Arthur - The Role-playing Wargame_disk3_0.sid 5BC530B8
King Arthur - The Role-playing Wargame_disk4.sim 27A06770
King Arthur - The Role-playing Wargame_disk4.sis 62B14C53
King Arthur - The Role-playing Wargame_disk4_0.sid D14A793E
King Arthur - The Role-playing Wargame_disk5.sim 27A06770
King Arthur - The Role-playing Wargame_disk5.sis 62B14C53
King Arthur - The Role-playing Wargame_disk5_0.sid 3D29CECE
metadll.DLL D7361EF8
msvcr71.dll F83AD7CD
Phoenix.exe 9EEE1067
Phoenix_SID_Extractor.rar 70E5A209
Phx_debug_log.txt 63168081
Phx_settings.ini 9BF4AB74
sis.exe A5699871
sisInstall.zip 5C2DBA6A
steam.ico FA48DC1B
steambackup.EXE 149A00F7
zlib1.dll 5BE82914
-
Dns5000 #127 ja az megy
a phonixes extractort is updeteltem aztán az is meghal egybol -
mnorbi #126 megneztem most a notebookon is , siman felrakta oda is .. es megy -
Akkor ott valami elirás van.
sisInstall extractAll "King Arthur - The Role-playing Wargame_disk1.sis" "teljes elérési út, ahová tenni akarod"
Persze, ha átnevezted az exe-t, akkor értelem szerűen. Idézőjelek fontosak. -
nem működött. 8as pontnál a könyvtár vagy fájl sintaxisával volt baja. -
Érdekes, update lefutott még?
Nálam műkszik a cucc, csak nem tudok egyelőre normális felbontást beállitani neki. A főmenü teljesen hányadékul néz ki, de amúgy sem szeretek nativ felbontástól eltérőn játszani. -
Dns5000 #122 nemkem a sis azt mondja no more token available -
#101 segit. -
Dns5000 #120 már próbáltam sis em meg phonixel is kicsomagolni egyik sem akarja
kezdem azt hinni ez valami szar verzio -
kb 5 sec után h kijelöltem hogy hova rakja, kiírja h fail.dat corrupted, if you want this game buy it ... -
mnorbi #118 szoval valahogy elmegy a kedvem jatek kozben a szinvilag meg nem erte miert nincs semmi telepulesnek , templomoknak meg ilyen stone henge jellegu helyeknek semmi celja azon kivul hogy a terkpeen vannak... na mind lehet en vagyok bena mert egy egy tutorialon keresztul vezet be a jatekba es lehet azert nincs meg benne epitkezes meg a tobbi mert utanna jon , nem tudom , de nem tudok odaig eljutni mert megunom . sorry pedig nagyon vartam -
mnorbi #117 reloaded : kitomorited oda ahol van irasjogod (vista , win 7 pl : nyilbvanos mapaba ) oda allitsd be célként , felrkaja, atrakod a cracket , van az instal cd egy konyvtar van benne directx meg 2 masik file azokat mindet lefutattod kulon , es hajra -
nálunk fel se települ reloaded és egy könyvtár a crack mappa. :-) én megnem veszem addig amíg 1, nem magyar, 2 ki nem próbáltam -
Dns5000 #115 nincs recruit, meg építkezés
mást lehet tudni rólalla? -
obe #114 elnezest, faszfej elhuzott off befejezve -
obe #113 jolvan buzikäm simogasd csak a buksid hogy milyen fasza gyerek voltäl, jol kiosztottäl valakit , dölj hätra az irodäban, azt hozasss micikevel egy feketet a gyözelemre gyökerarc.
meg azt azert ird ki hogy milyen gepzsirt kentel a procid alä, meg vess alä egy ket közhelyet is, vagy idezz valami nobeldijasat is, mär is kesz az ertelmisegi arculat
bravo huzzäl is innen melegebre, jo välasztäs
-
mnorbi #112 én is avval játszok D ott van recruit -
hapi #111 A játék milyen arról írjatok légyszi.
Attól még lehet jó ha nincs építkezés se recruit. Lásd kings bouty armored princess a legjobb játék a mostani nagy nevektől sajnos elnyomva. -
mnorbi #110 igen megvettem , de siman megy a reloaded is... van egy konyvtar ott 3 instal filet elinditsz mint physc stb es utanna siman megy minden renbe vele .. de mire rajottem mar megvettem steamrol -
CAC #109 Aha, értem. Tehát érvet nem tudtál (erre sem) felhozni. Nem vagyok meglepve.
A többiek kérését tiszteletben tartva, a szellemi mélyrepülésedre a továbbiakban nem kívánok reagálni. -
hát már bocs de most finoman szólva is teljesen hülye vagy. Honnan tudod, hogy nem olyan fórum témában van, ahol igenis kérik a gép konfigot? nem egy játékmegjelenésnél ha baj van pl az első amit kérdeznek milyen a géped. Amúgymeg ha van egy jó konfigja és büszke rá írja ki ha akarja. Én is kiírtam. -
megvetted ? vagy te hogyan játszol ? reloaded nekem nem megy még a lenti leírással sem :S 8as pontnál elvérzek :S de nem fogom próba nélkül megvenni -
obe #106 biztos minden nap többször is elöfordul hogy a konfigodat kerik ugye, meghät nehogy idöt veszits avval hogy külön beirod hogy kor kettöd van:)..mediatechnologuskäm ..persze, megertelek:)
-
mnorbi #105 játékrol kellene beszélni inkább..
megprobálkoztam még 1 szer vele ... full felbontás 1920* 1200 , de én nem értem majd kifolyik a szemem... nagyon gáz a grafika vagy nem találtak el a szineket..
A másik meg hogy hiányzik az alap dolgok ? hol van az épitkezés ? hol van recruit ? egység épités ? vicc
a questelés ugy neéz ki hogy elmlsz egy zászlora ott beszélgetsz angolul ... ez a q .. ezt ugy kell elképzelni hogy vagy kapsz avégén valamit vagy elküld még valahova.. szoval azért minimális angol kell.. de se egy grafika vagy egy akármi questelés közben ? istenem 2009 van.
Nekem eddig nagy csalódás , jó lenne ha más is iran valamit , mert kiváncsi lennék a vélemyényére -
"majd pont egy olyan ember dönti el hogy erdemi e a hozzäszoläsom aki alul kiirja milyen konfigja van"
Ezt nem értem. Én pl. azért írom ki a konfigom, hogy ha van egy problémám, ne az legyen az első kérdés, hogy "és milyen géped van". Ezzel mi a gond? -
CAC #103 Persze, hogy nem baj, mindenkinek joga van úgy hülyét csinálni magából, ahogy szeretne.
Majd biztos elmagyarázod a nagyérdeműnek azt is, hogy miért "lol" az aláírásban a konfig. Addig, hogy megkönnyítsem a válaszod, vannak olyan szakmai fórumok, ahol egymás hw és sw problémáiban segítenek egymásnak a forumiták, és ilyenkor elengedhetetlen, hogy ismerjék a másik konfigját. Persze sok ezek közül nem magyar nyelvű, így megértem, ha értetlenül állsz a jelenség előtt kedves "gondolkodó" barátom. -
obe #102 jaj, mindärt sirva fakadok a villanyszämla es a täplälkozäs miatt...leirtam mit miert, teljesen vilägosan, szemelyeskedest meg hagyjuk, abban verhetelen vagyok, majd pont egy olyan ember dönti el hogy erdemi e a hozzäszoläsom aki alul kiirja milyen konfigja van..na ez a LOL barätocskäm
nem a komcsiban vagyunk hogy honapokat värjak valamire, aztän majd ha a nyugati kisfiuknak megvan az angol nyelv, jöhetnek a hazai parasztok is...ez a hozzäälläs es mentalitäs pont oda vezet nälam hogy nem adok penzt a holmiert, majd annak adom a penzem aki azt adj amit en akarok a penzemert
de ugye nem baj ha en ezt igy gondolom, es le is irom? -
If you use 7zip,it will tell you the iso is corrupted.
Use winrar to extract and use this guide to get the game working(worked fine for me):
1. Download sisinstall from here hxxp://cs.rin.ru/forum/viewtopic.php?f=10&t=52096
2. Extract sisinstall to C:\Sisinstall
3. If you have windows vista or windows 7 rename sisinstall to sis.exe or else the OS will think it's a install file.
4. copy the sim , Sis and sid files from the ISO (ALL OF THEM) to C:\sisinstall
5. start command prompt
6. Go to C:\Sisinstall
7. type sis.exe update , hit enter
8. After it's updated type "sis.exe extractAll "C:\sisinstall\King Arthur - The Role-playing Wargame_disk1.sis" "C:\Arthur" and hit enter.
9. Wait for all 1027 files to unpack.
10. Copy content from C:\Arthur\24402 to C:\Arthur\24401
11 .Copy the crack into C:\Arthur\24401 -
CAC #100 Természetes, hogy lesz magyar verzió is, de azt is meg kell értened, hogy elsődleges prioritása mindig is az angol nyelvű variációnak lesz. Azt ugyanis nagyjából az egész világon játszhatják.
Számold csak ki, hogy mekkora a célszegmens kis hazánkban (kb a 12-32 éves férfiakra saccolom, akiknek a töredéke játszik pc-n, akiknek a töredéke nem varezol). Ezt aztán hasonlítsd össze a kb tucatnyi fejlesztő több éves bérével, a kiadó rárakott nyereségével.
Aztán döntsd el melyik a több. Ezután tedd fel a kérdést, hogy mi fontosabb a programozónak: enni és villanyszámlát fizetni, vagy hogy obe hamargyorsan magyarul játszadozzon.
Egyébként sem értem minek egy stratégiai játéknál ragaszkodni az anyanyelvhez, már a Company of Heroes topicban is kibuktam ezen.
Azt meg őszintén remélem, hogy a fejlesztők inkább a minőségi játékmenetre koncentrálnak, és nem a nyelvi verziókra, mert nekem inkább az a fontos. Szóval ha akarod, csak a nyelv miatt ne vedd meg a játékot, én meg az ilyen korlátolt userekre "szarok".
Ezek után láthatóan mégsem gondolkozol. Arról nem is beszélve, hogy ha a csúnya szavakat és a lol-t kivesszük a kommentedből, nem sok érdemi marad benne.
-
mnorbi #99 csatába is az elsö total war szinvonala kb , állnak az armyk egymásba fentakadva és ütnek egyet percenként... -
mnorbi #98 hat nem tudom , toltam vel 15 kört , de eddig nekem kicsit csalódás .... nincs gazdaság nincs recruit ? csak ugy jönnek az egységek... egyszerüen nem érzem a kihivast és azt hogy jatszanni akarok vele.. -
obe #97 kurva egyszerü, kell a penzem vagy sem?..ha nekik nem kell, kell majd mäsnak, olyan cegeknek akik kiadäskor magyar szöveggel lätjäk el a jätekot, es nem erdeklik hogy kicsi a magyar piac..nem ingyen kerem ezt, 21. szäzadban vagyunk, valaki törödik a kuncsaftal, van aki nem...kurva eccerü
hagyjuk ezt a tanulj meg angolul dumät, nemet tolmäcs vagyok, angolul sosem tanultam, szämtalan jätekot vittem vegig megis angolul,de ha nagyritkän magyar fejlesztesü jätek jelenik meg akkor ELVÄROM a välaszthato opciokent a magyar nyelvet !!!!..läsd: armies of exigo -
Azért ez milyen durva már, hogy az egyik fejlesztő ír be egy torrent oldalra?
Maximális tisztelet nekik! Már csak ezért is érdemes megvenni a játékot! -
Dns5000 #95 Te szarsz a fejlesztőkre a fejlesztők meg rád.
Jól van ez így szerintem.
A német piac nagyságrendekkel nagyobb a magyarnál
A magyar játékokat is esetleg megéri kiadni németül de magyarul nem.
Vagy meg kell tanulni angolul ami nem egy bonyolult nyelv és nem kell a várni, hogy valaki lefordítson neked mindent. -
Idézet egy torrent siteról. (Tehát jelen vannak ők is és figyelnek )
"Helló.
Szóval a játék meg fog jelenni magyarul is, de a játékbeli szövegek mind angolul íródtak eredetileg, és angolról fordítják a fordítók minden nyelvre, többek között magyarra is. Amennyire én tudom a magyar fordítás már nagyon a végéhez közeledik, de hogy mikor fog megjelenni, azt nem tudom.
Az angol nyelvű eredeti szövegeknek egy csomó előnye van, például sokkal könnyebb a játék készülésének korai fázisaiban meggyőzni a külföldi kiadókat és disztribútorokat, hogy jelentessék meg a játékot - ugyanis érthető módon mind le akarja tesztelni az aktuális állapotot, és hát a magyar nyelvű szövegekkel nem sokat tudnának kezdeni...
A Crusaders: Thy Kingdom Come is így készült annak idején.
A dobozos verziók elsősorban a helyi disztribútoron múlik, hogy mikor jelennek majd meg, sokféle nyelvű megjelenik majd, a magyar semmilyen értelemben nincs elhanyagolva, pontosan ugyanazon a procedúrán megy keresztül, mint az összes többi lokalizálás.
Egyébként meg folyton patchek készülnek majd a játékhoz, igyekszünk naprakészen javítani a hibákat, bár természetesen már minden hibát kijavítottunk megjelenés előtt. Ez azt is jelenti, hogy újabb és újabb törést kell majd beszerezni ha multiplayerezni akarsz másokkal. És persze megjelennek majd újabb tartalmak is a játékhoz, bár erről nem tudok egyelőre bővebbet mondani.
Mindenesetre megérdemel a játék annyit, hogy elkölts rá 27 eurót (ennyi az akciós ára a Steamen jelenleg).
Ja, erre a játékra is igaz, hogy nem kell hozzá semmilyen trainer progi, CTRL+SHIFT+1 lenyomására előjön egy konzol, ahol mindenféle csalásokat elkövethetsz (multiban lebuksz vele, vigyázz ). A konzolon F1-re kapsz helpet a kiadható parancsokról.
Üdv,
Baquatelle" -
obe #93 mindig gondolkodom...olyan kurva nagy elväsär egy magyar cegtöl hogy magyarul adjäk ki a jätekot?...bazz kepzeld el a spellforce vagy gothic keszitöi nem adnäk ki nemetül a jätekot:)..lol...es az sem erdekel hogy kis piac vagyunk, szarok rä -
CAC #92 Gondolkodj már egy kicsit. Ez nem jótékonysági megmozdulás vagy épp lokálpatrióták gyülekezete, hanem egy gazdasági vállalkozás. Ha azt hiszed azért ölt bele a fejlesztő x évnyi munkát, hogy te magyarul játszódhass, akkor nagyon tévedsz.
Egyébként a játék nagyon szép. Ennyi pénzt kérni érte a kiadó részéról korrekt dolog. -
Nem amiatt.Ami reloadednek nem megy minek erőlteti életében nem steamezett úgy néz ki nem megy neki!
Bár remélem valaki rácáfol! -
mnorbi #90 Warez elindul valakinek? Gondoltam ranezek mielott megveszem , de nem mukodik... Atttol felek ATI vid kartya miatt -
Gépigényére kíváncsi leszek... :D