DOBD A CIGIT 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Toto
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
vazz én nem hittem hogy ennyire káros ameddig nem láttam 1 filmet róla..
-the invisible-

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
-the invisible-
a bong az olyan mint a vizipipa, csak picit más, de a mukodési elve ugyanaz.
cigibe tekerve tényleg károsabb mint a sima cigi, mert nincs fustszurõ, de ennek ellenére ha heti egy két szálat eltolsz cigiben, nem lesz nagyobb bajod mint a rendes cigitol.
egyébként meg fuvezni csak vizipipábol vagy bong-bol érdemes
Valamelyik több káros anyagot átenged valamelyik kevesebbet:)
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
A Háttér is tökéletes kontrasztban a van a leányzóval mind színvilágban (csaj: élénk színek - disznó: koszos pasztellszínek), mind az életmódbeli különbségekbõl (csaj: trendi plázavilág - disznó: egyszerû, büdös ösztönélet) fakadóan.
És a szöveg. Semmi erõltetett szlogen, csupán egy hideg kijelentés: "...gondosan válassz randihelyet! (A tüdõd meg úgysem látszik)"
KIRÁLY ;-)
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
VISZONT FÜVEZNI ÉRDEMES!!:DDD
Annak van pozitiv hatása is:DDD
Ráadásul kissebb a zesélye a tüdõrocknak:D
Nincs olyan eszköz, melyhez az ember ne folyamodna, hogy megmeneküljön a gondolkodás fáradalmaitól!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Nincs olyan eszköz, melyhez az ember ne folyamodna, hogy megmeneküljön a gondolkodás fáradalmaitól!
flémelni gumiba!
szal: én jól érzem magam úgy, hogy cigizek, és semmi nem késztetett eddig rá hogy leszokjak..
most mondani fogjátok, hogy mennyire roncsolja a szervezetet, de gondoljatok bele, ha valami jó neked, akkor nem fogsz a jövõbe gondolni.
márpedig én inkább a jelennek élek, ki tudja, mit fog hozni a jövõ..
-the invisible-
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"