DOBD A CIGIT 2

← ElőzőOldal 6 / 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is megpróbáltam, de tök szar volt! Nem is értem hogy lehet rászokni! Meg amúgy is csomó péz elmegy rá!
Toto

Tikal
én egy egészséges tudot se nézgetnék sokáig :D

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

vazze, tegnap biosztanár elvitt minket boncolásra... a csákó erõs dohányos volt: gusztustalan volt a tüdeje, de sajna ez se segített az azonalli leszokásban :(
Tikal
dszo vagy a cigi? mert a cigi károsabb, ezen ne is vitázzunk :DD

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

jah má megin a dzsoja a téma..
vazz én nem hittem hogy ennyire káros ameddig nem láttam 1 filmet róla..

-the invisible-

LSL
Efreet nyithatod a harmadik cigis topicot

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

hát én speciel szeretem a szagát...

-the invisible-

Tikal
lehet szar volt a pipa, egyébként a vizipipába nem kell dohány.

a bong az olyan mint a vizipipa, csak picit más, de a mukodési elve ugyanaz.

Egyszer szippantottam eredeti egyiptomi pipából. Bazz, semmit nem éreztem. Fogtam oszt kivettem a dzsoját. Úgy jó volt. Mellesleg a bong az miarák?

Tikal
tudod hogy üt? 50cm-es bongbol abbol ut :D

cigibe tekerve tényleg károsabb mint a sima cigi, mert nincs fustszurõ, de ennek ellenére ha heti egy két szálat eltolsz cigiben, nem lesz nagyobb bajod mint a rendes cigitol.
egyébként meg fuvezni csak vizipipábol vagy bong-bol érdemes

Csak csiga kell bele. Füstszûrõ, meg ilyen szarok nem kellenek. Natúr. Úgy üt. Nameg hamárlúd legyenkövér. :-DD

A füvet attol függ miböl szivod.Többféle eszköz van rá:)
Valamelyik több káros anyagot átenged valamelyik kevesebbet:)

[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

Ja, és az meg tévedés, hogy a dzsoja kevésbé káros, mint a cigi. Valójában sokkal károsabb, keverve a dohánnyal meg méginkább. Viszont a dohányos az naponta egy-két száltól egy-két dobozig terjedõ mennyiségû bagót szív, a füves meg jobb esetben heti egy-kétszer egy-két szálat. Lehet mérlegelni, hogy ki mikor jár jobban, de az az érzésem, ha enyhe dohányos vagy, kábé ugyanannyira károsítod a tüdõdet, mintha enyhe dzsojás lennél. Szóval nagyjából ugyanaz.

Ez az utóbbi idõk legjobb plakátja. Tökéletes! A kompozíció hibátlan, szépek a színek. A lány trendin ki van öltözve, fölkészült a randira. A testtartása olyan kis édes esetlenséget, és némi bizonytalanságot sugall. Érdemes megnézni a lábtartását. Kislányos ártatlanságot sugároz. És a látszat ellenére a lánynak van egy bûne: dohányzik!
A Háttér is tökéletes kontrasztban a van a leányzóval mind színvilágban (csaj: élénk színek - disznó: koszos pasztellszínek), mind az életmódbeli különbségekbõl (csaj: trendi plázavilág - disznó: egyszerû, büdös ösztönélet) fakadóan.
És a szöveg. Semmi erõltetett szlogen, csupán egy hideg kijelentés: "...gondosan válassz randihelyet! (A tüdõd meg úgysem látszik)"
KIRÁLY ;-)

traXion
:D

Ami éppen a kezembe kerül:D

[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

traXion
Sztem azt is tedd le gyorsan... :)

Vizipipából nyomod oder dzsoja? :)

Cigizni nemjó mer semmi jó nincs benne csak attó leszõ Tüdõr Ákos
VISZONT FÜVEZNI ÉRDEMES!!:DDD
Annak van pozitiv hatása is:DDD
Ráadásul kissebb a zesélye a tüdõrocknak:D

traXion
Így van! :Ö

Szabina

Míg szánkon a szó már tovatûnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-

traXion
magus te függõ :)

Bambee
Nem hiszem hogy nem érzed a kezeden meg a ruhádon.

Nincs olyan eszköz, melyhez az ember ne folyamodna, hogy megmeneküljön a gondolkodás fáradalmaitól!

magus
az erzes, a mozdulat, az eleterzes, a "szabadsag" erzese egyesknek, az idegesseg levezetese.

traXion
Válaszoljatok már... Mi a jó a dohányzásban?

PResident Evil
hát nemtom... én csak a ruhát utálom ha cigiszagú... amugy nem zavar...

Bandew
Pedig én idáig érzem. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Narancs
Mindenki állítja, hogy nálunk milyen kurva cigi szag van a házban...nekem pedig nem tûnik fel...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Narancs
Ha körülötted mindenki szív akkor õk sem érzik budösnek, meg te sem...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Bambee
Téged nem zavar hogy rettenet büdös?

Nincs olyan eszköz, melyhez az ember ne folyamodna, hogy megmeneküljön a gondolkodás fáradalmaitól!

ja!

flémelni gumiba!

szal: én jól érzem magam úgy, hogy cigizek, és semmi nem késztetett eddig rá hogy leszokjak..
most mondani fogjátok, hogy mennyire roncsolja a szervezetet, de gondoljatok bele, ha valami jó neked, akkor nem fogsz a jövõbe gondolni.
márpedig én inkább a jelennek élek, ki tudja, mit fog hozni a jövõ..

-the invisible-

Efreet
ne merjétek szétoffolni... bocsi a másik topic értelmes hozzászólóitól, folytassátok itt.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

← ElőzőOldal 6 / 6