Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hogy hogy mindig? 😛 szinte mindig ithon vagyok csak kozbe megyek el de most egy darabig nem fogok elmenni es csak hetvegere megyek most el 😛
BSZ Tygep
Es elore is Cipinek is Boldog Szulinapot mert megint nem leszek ithon hetvegen 😛
Es elore is Cipinek is Boldog Szulinapot mert megint nem leszek ithon hetvegen 😛
Boldog születésnapot Tygep!

[/spam]™
Depoban*
Autocorrect 😊
Autocorrect 😊

Mondom, ill mondom neked is!
Ha kell Thais délibáb van Knight fri itanz 😄
Ha kell Thais délibáb van Knight fri itanz 😄

Tygep prémivel mi újság? (:

Welcome back! :-p
Ha esetleg beszélõviszonyban vagy a kopasz kistokaji csávóval, akkor mondhatnád neki, hogy lépjen vissza õ is...
Ha esetleg beszélõviszonyban vagy a kopasz kistokaji csávóval, akkor mondhatnád neki, hogy lépjen vissza õ is...
Thou art a very pleasant little rabbit.
<#puszi>#puszi>

You have joined the guild. :*

Végén cserélgetünk :p

Szabadúszó vagyok <#hawaii>#hawaii>

Csak az a baj az UE-vel, hogy 40 másodpercig töltõdik. Addig marad a GFB. Meg arra fel kell készülni, hogy ha meglátsz egy ilyen lényt, akkor már a következõ pillanatban elhúz melletted 2-3 ilyen 300+ player akkora sebességgel, hogy a légörvény amit maguk után húznak levon 2 hp-t. És persze õk is UE, SD, GFB, bármi ami öl, pénz nem számít.
De amúgy mindig van esély rá, hogy jó idõben vagy jó helyen, meg találsz 1-2 lényt eldugott helyeken. Én palával is összeszedném a ruhákat, csak inkább az a gond, hogy nincs ilyen raid. Legalábbis én még nem láttam soha. Pedig azt írja wiki, hogy félóránként, óránként van, amikor megy ez a world change. Ha tényleg lenne ilyen(mert eddig még nem volt és outfitet se láttam senkin), akkor bekempelném venoret.
De amúgy mindig van esély rá, hogy jó idõben vagy jó helyen, meg találsz 1-2 lényt eldugott helyeken. Én palával is összeszedném a ruhákat, csak inkább az a gond, hogy nincs ilyen raid. Legalábbis én még nem láttam soha. Pedig azt írja wiki, hogy félóránként, óránként van, amikor megy ez a world change. Ha tényleg lenne ilyen(mert eddig még nem volt és outfitet se láttam senkin), akkor bekempelném venoret.
Szeretnék visszalépni a guildbe.

Nekem ez az egyetlen ami eddig tényleg tetszik.
UE-vel simán megszerezhetõ csak kár, hogy ki kell baszni a többiekkel hogy megszerezhesd.
UE-vel simán megszerezhetõ csak kár, hogy ki kell baszni a többiekkel hogy megszerezhesd.

Nekem is addig tetszett nagyon a játék, amikor még nem volt ennyi szabály, meg korlát. Csak azt kellett nézni, hogy minek mennyi az "arm", "def", meg az "atk". Esetleg hogy mennyi "oz". Nem voltak nagy bizonytalanságok, hogy melyik a jobb, meg a rosszabb cucc, vagy hogy mit kéne hordani...
Az elsõ újabb outfit ami nekem tetszett, gondoltam hogy megszerzem, de rosszul gondoltam... Kéne várni egy bizonyos raidre venore-ban(amit én még sose láttam) ahol gondolom berespel 10-20 ilyen lény(kb 0,01 lény jut egy ottlevõ playerre) és very rare-ba dobnak valami itemet, amibõl egy rakást össze kell gyûjteni és leadni egy npc-nek. Másszóval esélytelen. Ezért is utáltam meg a mountokat, mert egyrészt semmire se jók, másrészt ami nekem tetszik az is ugyanilyen questhez van kötve. Elég szomorú hogy most már mindent így akarnak megoldani. Az "üssé ki 100 ape furt" megoldás sokkal kézzelfoghatóbb volt.. :/

SZerintem, sõt sokan mások szerint is nevetséges amit csinálnak. Próbálnak más játékokból áthozni ötleteket de vhogy sikerül mindet erontani és túlbonyolítani. Ezek miatt hagytam abba én is. És a többi játék is fõleg a miatt nem tetszett mert már azok is túl bonyolultak voltak az ilyen olyan talent rendszerekkel, meg hogy a karakter minden szõrszálát külön állítgathattad meg az 500 millió ölj le x lényt questek és hasonlók.
Arról nem is beszélve, hogy az x GB-s játékok esetében mire elindul, pályát vált...
A tibia ezért tetszett, Kicsi, gyors, egyszerû volt. De már itt is túlbonyolították. Hozzátenném még a spellcastereket is, hogy mit mivel érdemes lõni, milyen cuccot hova vegyen fel. Pl amikor a sorcommal kicsit water elementaloztam és ha rajta volt a buvársisak akkor simán gyakta õket, de amikor egyszer elfelejtettem feltenni, hirtelen nem értettem miért esett össze az elsõ elementálnál 😊 Ez persze az én hülyeségem volt természetesen, csak nem voltam hozzászokva 😊
Arról nem is beszélve, hogy az x GB-s játékok esetében mire elindul, pályát vált...
A tibia ezért tetszett, Kicsi, gyors, egyszerû volt. De már itt is túlbonyolították. Hozzátenném még a spellcastereket is, hogy mit mivel érdemes lõni, milyen cuccot hova vegyen fel. Pl amikor a sorcommal kicsit water elementaloztam és ha rajta volt a buvársisak akkor simán gyakta õket, de amikor egyszer elfelejtettem feltenni, hirtelen nem értettem miért esett össze az elsõ elementálnál 😊 Ez persze az én hülyeségem volt természetesen, csak nem voltam hozzászokva 😊
Úgy látom inkább a kicsiknek nehezítettek, nem a nagyoknak könnyítettek. Mondjuk az a "130-tól felfele" rész valamivel jobb mint a "90-tõl felfele", de azért szerintem kell legalább 160-170, hogy normálisan lehessen hentelni ilyen 2000 hydrát, serpentet, stbt. Sõt, inkább 200+
De azért örülök, hogy végre odacsaptak a kicsiknek... Ne legyen már level 30-asan 50 pontja valakinek...
Amit még mindig nem értek: miért kellett ehhez ennyi idõ? Miért kell minden elbaxásnak 3 év mire hozzányúlnak?
Másik: miért kell mindent így megbonyolítani?
"3 taskon lehet egyszerre dolgozni, de minden taskot csak 3-szor lehet megismételni, kivéve a 130 felettieket. 130 alatt minden level sávban max 1 rangot lehet elõlépni, kivétel 50 alatt, ahol 2-t is lehet."
Csak szerintem nevetséges, hogy így bonyolítják? Annyi plusz kikötés, meg kivétel, hogy hihetetlen. Tibiát azért szerette a többség, mert egyszerû. A blessingeket is megbonyolították, aztán a cooldown groupokról ne is beszéljünk. A pvp minket nem érint, de az is egy káosz lett. Miért van az, hogy az utóbbi idõben mindenhez csak úgy nyúlnak hozzá, hogy legalább 5-ször bonyolultabb legyen mint elõtte?
De azért örülök, hogy végre odacsaptak a kicsiknek... Ne legyen már level 30-asan 50 pontja valakinek...
Amit még mindig nem értek: miért kellett ehhez ennyi idõ? Miért kell minden elbaxásnak 3 év mire hozzányúlnak?
Másik: miért kell mindent így megbonyolítani?
"3 taskon lehet egyszerre dolgozni, de minden taskot csak 3-szor lehet megismételni, kivéve a 130 felettieket. 130 alatt minden level sávban max 1 rangot lehet elõlépni, kivétel 50 alatt, ahol 2-t is lehet."
Csak szerintem nevetséges, hogy így bonyolítják? Annyi plusz kikötés, meg kivétel, hogy hihetetlen. Tibiát azért szerette a többség, mert egyszerû. A blessingeket is megbonyolították, aztán a cooldown groupokról ne is beszéljünk. A pvp minket nem érint, de az is egy káosz lett. Miért van az, hogy az utóbbi idõben mindenhez csak úgy nyúlnak hozzá, hogy legalább 5-ször bonyolultabb legyen mint elõtte?
Tibia 7.4
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Csak meglett (:

<#szomoru1>#szomoru1>
Bluetoothon.
Bluetoothon.

Hehh, 490 forintos mobil internettõl nem is olyan rossz:
Igaz hogy ezzel a pinggel nem lehetne jókat hentelni poin, de ha szaraxik a rendes net(mint most), akkor egész jó alternatíva.
Igaz hogy ezzel a pinggel nem lehetne jókat hentelni poin, de ha szaraxik a rendes net(mint most), akkor egész jó alternatíva.
Ha valaki szeretne utalni pénzt a tibia.hu tárhely költségeire, akkor tudok adni privát üzenetben nevet és számlaszámot, amire megteheti.
Jelen pillanatban 9000 forinttal tartozunk a 2009.12.17 - 2011.06.17 idõszakra.
Köszönöm
Jelen pillanatban 9000 forinttal tartozunk a 2009.12.17 - 2011.06.17 idõszakra.
Köszönöm
[/spam]™
10:02 The Three Wizards send their regards! You, the people of Tibia have been chosen to take part in a unique magical contest.
Jaj, tényleg.. lemaradtam a fõzõcske kvesztrõl.. 😊
Jaj, tényleg.. lemaradtam a fõzõcske kvesztrõl.. 😊
[/spam]™
Csak ilyenkor felmerül az emberben a kérdés, hogy akkor meg mire volt jó ez az egész? Had lehessen már akárhol tolni, mert otthon úgyis felrakja az ember a sima klienst. Otthon, PC-rõl minek szívni a flash qrva nagy gépigényével, meg a bizonytalanságával? Cip logic...
Jah, Macen is szar ... nem mûködik a cset és a körbeforgás.

Egészen biztos odatalálsz..
És bárki szívesen segít összeszedni az elkallódott vidékieket.. igen, akár én is. 😊
De amúgy ne igyál a vonaton - úgy könnyebb. 😄
És bárki szívesen segít összeszedni az elkallódott vidékieket.. igen, akár én is. 😊
De amúgy ne igyál a vonaton - úgy könnyebb. 😄
[/spam]™
Ha Zuglón leszállnék, akkor talán oda tudnék találni a görbe piros X-hez... <#fejvakaras>#fejvakaras> De nem biztos... 😛
Na most életemben elõször értelmét nyerte volna a flash kliens. De nem jött össze:
"Adobe Flash Player (version 10.2.0 or higher needed)"
Ennyit a "suliban is lehet játszani" dologról 😛
"Adobe Flash Player (version 10.2.0 or higher needed)"
Ennyit a "suliban is lehet játszani" dologról 😛