124119
-
A Joco #120192 hehe :)) -
Xing #120191 Holnap 5-től pont dolgozom, remélem hozzák a formájukat és este 10-ig nem lesz Tibia :D -
A Joco #120190 mjad mondjákok el h mi az uj falu neve :D ha mentek oda :D -
Xing #120189 Nagyszerű! :D
Kezdek is gondolkodni a karakternéven :) -
#120188 Na hát ez gyors volt -
#120187 Tomorrow, June 13, we will implement Premium Scrolls and start the preview game worlds. Therefore, all game worlds and the Tibia payment system will be offline from 10:00 CEST up to 16:00 CEST approximately. The website will also be temporarily offline. -
#120186 Nekem volt már olyan, hogy kb fél év kihagyás után álmodtam valami olyat, hogy én vagyok a karakterem és exori flamot lövöldözök... Utána vissza is jöttem játszani és prémit is vettem :D -
Noodlee #120185 -
#120184 Már nincsenek Tibiában meghalok álmaim. Mondjuk elég régóta. :-) -
Xing #120183 saját topikjában bolmalszt, beszarok -
Noodlee #120182 Te inkább gyere Diablo III. :) -
#120181 Nekem a team huntok is jobban tetszettek kicsibe. Amikor level 50 körül lementünk ketten shadow tomb 4. szintjére, az sokkal emlékezetesebb volt, mint egy unalmas drakenezés. Vagy amikor level 25 körül bemerészkedtünk orc fortressbe és blokkoltam a berserkert.
Nincs az kikötve sehol, hogy X szinttől jó a játék, az alatt meg szívhatod a fogad.
Igaz a felfedezés élménye már nincs meg annyira, de az már ígyis-úgyis elveszett.
Amúgy nem kell feltétlen a top 10-be lenni. Lesznek akik elhúznak, de nem fogja mindenki napi 12 órába tolni. -
#120180 Egyet tudok érteni Arcor hozzászólásával. Én is azt tapasztaltam hogy alacsony szinten élvezetesebb volt a game. Persze amikor nagy team huntok voltak azok magas szinten voltak jók. Viszont azt se szabad elfelejteni hogy azért is tetszett részben jobban alacsony szinten mert akkor még teljesen ismeretlen volt minden és nem tudtuk hol mi van mit hogy kell csinálni stb. ettől függetlenül szerintem én is élvezném most egy alacsony szinten indított új karakterrel a játékot, viszont tudom hogy annyi időm nem lenne hogy aktívan nyomassam és mivel nagyon hamar lemaradna az ember így inkább én el se kezdem a karakter felhúzását. Arról nem is beszélve, hogyha az ember belekóstolt a premis élet előnyeibe akkor csak úgy akar játszani mert úgy lehet haladni:)
Viszont ha nincs idő játszani akkor meg minek fizessen?:)
Szóval ördögi kör:) -
Xing #120179 Én is sajnálom Arcort, de nem feltétlen a high level karakter a cél. Sőt nekem minél magasabb volt a karakterem annál inkább untam...
Régen is sokkal jobbam szórakoztam low levelként plusz most egy szinten lennénk és a pvp is nyújtana egy kis új játékélményt. Itt nem feltétlen a pk-ra gondolok hanem csapathenten is oda kell figyelni egymásra és ez sokkal reálisabb izgalmasabb (gondolom).
-
#120178 A Tibia topik tibiásoknak van.. :)
(úgyhogy tessék olvasni a fórumot) :-) -
olattila #120177 Hali :)
Nos hat nagyon jol hangzik ez az uj szerver dolog meg a premium scroll habar ezt nem tudom hogy mukodik jatekban penzert lehet megvenni vagy IRL penzert? Na m1 sajnos nekem mar nem lenne turelmem egy uj karaktert kezdeni nagyon nem is jatszom mar egy jo ideje abba hagytam a Tibiat valahogy elvesztette mar azt a regi feelingjet ami volt igy anyira mar nem tetszett :( Sajnalom a karimat amit felhuztam es ott hagytam jo volt nyomni vele de mar egy ugyan olyan es akkora karaktert nem tudnek csinalni oda jo sok turelem kell meg rengeteg ido. Igy hat csak anyit tudok mondani nektek sok sikert az uj szerveren talan egyszer benezek :)
Sziasztok Udv: Attila :) vagyis Krapi :P -
Xing #120176 Új szerver esetén min egy 30 napos prémire beruházok.
Aztán ha minden jólmegy Arcor pénzéből lehet vásárolgatni a scrollokat :D
-
pucu #120175 Amilyen sűrűn csak tudom figyelem a tibia.com-ot ha lesz szerver tuti azonnal indítok egy karit, majd írok ide aztán meglátjuk, hogy mennyien leszünk. -
Xing #120174 Új szerver lehet Mathiast is érdekli. -
Xing #120173 Ment privben a mail címem.
Én is erre alapoztam meg arra, hogy az összes ház üres lesz és nem mindenki pörög annyira yalaharra. (lehet ti sem? :D )
-
#120172 Mivel zárt szerver lesz, ha időbe összegyűlünk és aktívkodunk az első pár napban, akkor simán tudunk venni házakat yalaharon, ha más nem akkor egy kis összefogással.
Azon gondolkoztam, hogy kéne e-mail címeket összegyűjteni azoktól, akiket kicsit is érdekel a játék az új szerveren. Ha meglesz a nyitási időpont, akkor lehetne értesíteni mindenkit. Vannak, akik amúgy is csak elvétve jártak sg-re, így tibiázás nélkül meg pláne. -
Xing #120171 Az új szerveren be kéne laknunk yalahart mint régen Kazt :) -
Xing #120170 +1 -
pucu #120169 Sziasztok! Nagyon reg jartam mar itt es csak most lattam hogy a PG
Megszung :( van meg aktív magyar jatekos egyaltalan. Ha ez premium
scroll elfogadhato aron lesz lehet hogy visszaterek. Es ahhogy latom
lesz uj server is ha lenne ra egy kissebb csapat azon is tehetnenk
Egy probat. -
#120168 5 éves terv -
#120167 Nem emlékszek, hogy pontos időpontot adtak volna. -
Xing #120166 Premium Scrolls... Cool :)
Arról van infó mikor jön az új szerver amiről korábban szó volt? -
#120165 miért, mennyi mondatot kell lefordítani magyarul? :) -
#120164 tök jó ötlet! legyen! :)
minitibia.hu :)
a kalkulátorok az nem tárhelynövelő, az jó -
#120163 Ja meg annyi, hogy nyari terveim kozt szerepel egy toredek funkcionalitasu minimal tibiahu osszerakasa, ezuttal csak magyarul.
Ertsd: lesz egy lista a karakterekrol, amiket figyel (felkerules egyenkent, keres alapjan), es azoknak meglesz a most leginkabb hasznalt, szintlepesfigyelo funkcio. Termeszetesen a mostani tibiahu adatbazisanak megfelelo resze at lesz emelve.
Ami igyeny eseten szinten elkepzelheto: guildekre ugyanez, kalkulatorok. -
#120162 semmi idom nem volt melo/tanulas dolgokon kivul massal foglalkozni, de tovabbra is ez a terv, csak a datum csuszik -
#120161 él :) -
A Joco #120160 09:26 You see yourself. You are a knight.
ennek is vége :( -
#120159 Newhosting-ot meg kéne kérdezni, mert lehet hogy ott megoldható lenne ingyen, bár nem biztos. Joomlát, drupalt raktam már a tárhelyükre és jól ment, de azt nem tudom, hogy max mekkora méretű mysql lehet.
Viszont az ő tárhelyüket csak úgy lehet használni, ha átkerül hozzájuk a domain, aminek náluk kb évi 3000 a fenntartási díja. De ha jó lenne az ingyen tárhely amit adnak, akkor megéri. -
#120158 emellett a kód és a keresőindex együtt még 330MB -
#120157 az adatbázis jelenleg kevés híján hatmillió rekord, 633MB helyszükséglettel. tudsz ingyenes tárhelyet, ahol ez elfér, és emellett ütemezett feladatokat is tudok beállítani? sajnos én nem. -
#120156 vagy csak átpakoljátok valami ingyenes tárhelyre.. -
#120155 látom, nem övezi túl nagy érdeklődés a felvetésem.
a javaslatom:
- kirakok holnap (angolul és magyarul) egy hírt, hogy elsején leáll az oldal
- elsején leáll az oldal :)
adatbázisból persze rakok el példányt. -
#120154 igen -
#120153 egyebkent el kene gondolkodni, mi legyen a tibia.hu-val (az oldallal). alig par aktiv magyar jatekos van.