124119
-
pucu #120232 Nem lehet minden 100%-os mert azt írja a serverre, hogy off :D -
#120231 Már 32-en mainlenden vannak!
Rooknak 300 playeres korlátja van és 332-en vannak online, ebből gondolom. -
#120230 Szerver: Aurora
Open pvp szerverek között találjátok meg. Van még egy hasonló nevű szerver, Aurera, az a brazil változat. Meg van Aurea, az meg csak egy sima régi szerver. Szóval AURORA a jó választás.
Karakterem: Bloodrider
Kaszt valszeg pala lesz. -
#120229 Mármint ezek a megkötések arra vonatkoznak, ha prémi scrollt akarsz bevinni a játékba. Magadnak annyit veszel amennyit akarsz és nincs semmi kikötés. -
#120228 850k nagyon sok 1 hónapért. Mikor legutóbb játszottam, 500k körül volt 3 hónap prémi, igaz már egyre kevesebben akartak gp-t venni és ha nincs közvetlen ismerős, akkor van kockázat.
De nem hiszem, hogy 200k alatt lesz a premium scroll ára, mert elég komoly megkötéseket szabott ki cip:
-Minimum 240 naposnak kell lennie az accountnak
-80-nál nagyobb karakternek kell lennie az accounton
-2011. 12. 16. előtt(relatív, fél évvel korábban) volt legalább 60 nap prémi az accon
-Max 2 premium scrollt lehet bevinni a játékba havonta
-2 prémium scroll beviteléhez legalább 60 napja prémisnek kell lenni. 1-hez pedig 30 napja.
Ha csak azt nézzük, hogy havonta max 2 prémi scroll vihető be, akkor már érthető hogy miért ilyen drága. De olyan 300k szerintem reális ár lenne még így is. -
pucu #120227 Server: Aurora
Karakter: Druid
De még várok, hogy hogy alakulnak a prémi scrollok ára Securán. -
A Joco #120226 Nah áruljátok el h ki mien karit készített, és h menyien lennénk.. :D jah meg a szervernevét :) -
pucu #120225 Vannak arra pályázok, csak nemtudom, hogy mennyi lenne a reális ár. Most 850k a legolcsóbb, de még senki nem vett. -
Xing #120224 Én majd este. Marketen vannak már scrollok Securán? -
pucu #120223 Amúgy indított már valaki karit? -
Xing #120222 Akkor mielőtt elmegyek sörözni belövöm a Tibia Teamviewer kombót.
Holnap délutános vagyok remélem este hagynak játszani és tudok prémit fizetni. -
#120221 Amúgy ha játszani akartok, akkor jó előre indítsátok el a belépést, mert most estefelé lehet hogy lesz 2 órás várólista is. -
#120220 Lehet, hogy végül pala leszek... Igaz nem annyira jó blokkolni "exeta res" nélkül, de valamivel azért hasznosabb, mint ha én lennék a 3. druid. Lovaggal csak az a bajom, hogy most új szerveren jó lenne elsőként lootolni király cuccokat, azzal meg nem nagyon fog menni, még a dragonozás se egyhamar. -
Xing #120219 És mi leszel végül?
Kicsit engem is érdekel a knight de félek, hogy baromi unalmas meg mindig is spellcaster voltam. -
Xing #120218 Fejlődnek a playerek. Mind Thais templom előtt áll már SD-vel :D -
#120217 536, fogy ez:D -
Xing #120216 lol -
#120215 722-es várólista -
#120214 Hát aurora sajna lockolt premi szerver ráadásul béta szóval oda tuti nem megyek:)
Viszont amin jót nevettem mikor néztem hogy minden szerver üres volt szinte de aurórán már akkor is 170 ember tenyészett:) -
Xing #120213 Már van is szerver? -
Xing #120212 Yap -
#120211 Aurorára kell menni, ugye? -
#120210 Nem csak premium scrollokat lehet benne tárolni? Mint ha azt írták volna, hogy onnan nem veszik el, de nem olvastam el mindent. -
#120209 kozben megneztem, mi ez, sajnos csak prem scrollokat lehet belerakni :( -
#120208 igen, most volt frissites - amit ugy harangoztak be, hogy delutan negyig -
#120207 amúgy most történt valami mert ahogy néztem a szerver listákat az alapján alig van ember a szervereken. -
ez nekem uj :D gondolom sokan panaszkodtak, hogy arrow slotba mar nem lehet zsakot rakni -
#120205 hát ha csak premivel lehet regelni akkor tuti nem lesz karakterem ott egyelőre mert hogy annyi időm nincs ami miatt megéri premit fizetni az tuti:( -
pucu #120204 Aki indít karaktert leírhatná ide a nevét aztan jatekban keressük egymast. Megbeszelhetnenk kezdővárost is. Jól emlekszek hohu eleinte csak premivel lehet regelni? Miért lesz dupla xp? -
#120203 Mi a szerver neve? Csak hogy tudjam hova kell benézni majd:)
Nem mintha nagyon lenne időm de lehet hogy majd bekukkantok:) Csinálok egy kis lovagot hogy legyen aki blokkol:)
de premi tuti nem leszek:) -
#120202 Lehet, hogy akkor leszek én lovag. Dupla xp-n talán nem lesz olyan uncsi, meg legalább lesz pénzem. -
Xing #120201 Mondd meg a haverodnak, hogy a knight a legkirályabb kaszt :D -
pucu #120200 Jaja kell egy csapat valoszinuleg jon egy ismerosom is. Viszont annyi hogy en is druidan gondolkoztam. Ha meg cdak spellcasterek leszunk az nem az igazi -
Xing #120199 Azért biztam benne, hogy ha Pucunak is lesz kedve játszani meg esetleg másnak akkor össze tudunk hozni egy gibbon csapatot :D -
#120198 Az idegen csapattal vigyázni kell, legalábbis engem átcsesztek már párszor. Vagy legalábbis desert questre nem árt, ha többen megyünk :D -
Xing #120197 Meg ha valahol akkor pvp-n kell a csapat, a csapat pedig ha választhat druid és sorc között akkor a druid jobban jön. Amúgy is béna lennék szerintem palával vagy knighttal. -
#120196 Palával se kell sokat tréningelned, meg dupla skill fejlődés lesz.
Spellcaster amúgy a legjobb pvp-re, az elején legalábbis biztos. A palák meg a lovagok meg se tudnak ütni az eq miatt, te meg szépen karcolgatod beléjük a fix 6-9es sebzést körönként a leggagyibb varázspálcával. Később meg az SD miatt király, főleg csapatban.
De védekezni is nagyon jó spellcasterrel. Nem baj a kevés hp, valszeg nem fognak lekombózni, viszont gyógyulni meg nagyon szépen lehet.
Sorc most nem lennék, mert megutáltatták velem a kasztot a cooldownok miatt, meg hogy felturbózták a druidot... Meg pvp-n amúgy se olyan jók ezek a területi sebzések partyba. -
Xing #120195 Én is spellcaster akarok lenni mert tréningelni tuti nem lesz motivációm.
Druidon gondolkodtam én is de pvp-n megint más egy spellcaster. Ha nem álmodom meg ma este akkor feldobok egy pénzt :p
Amúgy erre én is kíváncsi leszek :D -
#120194 Ja és aki jön, az milyen kasztot akar indítani? Szerintem én druid leszek. -
#120193 Akkor én holnap tolok magamnak 1 havi prémit és powergamelünk egyet... Tök zsír, hogy most senkinek nem lesz highlevel segítő karija, mert így nem lesz senkinek 1kk a bankban indulásnak, meg semmi esztelen wastelés.
Szerintem ez epic lesz, ilyen még nem volt...