Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Thou art a very pleasant little rabbit.
Jöhetnek freesek és prémisek egyaránt, level 8-tól felfele.
Helyszín: Sunken Mines, Robson's Isle
Csupa egzotikus lény várható: Deepling Scout a bányában, a szigeten pedig Bog Raider, Bonebeast, Mutated Rat, Earth Elemental, Nightstalker, Giant Spider és Nightmare Scion.
Javasolt felszerelés:
-Paláknak: royal spear/enchanted spear a nagyobbaknak, crossbow a kicsiknek, mana potion
-Lovagoknak: fegyver, valamilyen health potion
-Sorcerereknek, druidoknak: wandokon/rodokon kívül HMM, GFB rúnák, a szorgalmasabbaknak IH/UH rúnák a többiek gyógyítására
Nem megyünk túl brutál helyre, nem kell sok supply, szóval pár k bõven elég a felkészüléshez. A kisebbeknek, vagy akiknek nincs pénze azoknak segítünk.
Gyülekezési helyszínnek javaslom Thaist. Aki szeretne, indulás elõtt bérelhet lovat 500 gp-ért 😊 Aki venore-ban van, az kb 200 gp-ért utazhat a nyugati kijárattól, a lovas npc segítségével Thaisba. Mellesleg kazból is le lehet menni Sunken Mines-ba, ha valakinek nincs kedve thaisban gyülekezni.
Ha rajtam kívül van, akinek tetszik az ötlet, akkor ki lehetne tûzni egy idõpontot. Kb 1 órás dologra lehet számítani, nem szükséges egy egész délutánt/estét szabaddá tenni.

de kösz, hogy beszólsz te ROZMÁR!
jó éjt :~

Azt tudom hogy gyakran azért kellet bezárni vagy átlépni másik chat ablakba mert a pg-n olyan pörgés volt hogy nem gyõzte az ember olvasni😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
beköszöntem PG-re de senki nem válaszolt ugyhogy léptem is. És a vicc kedvéért mikor mkimentem Thais depó mellé pont Széchenyi mellé áltam meg. De õ se ismeri a nagy öregeket😊
Sõt nekem te vitted mingig mert az a mocsok nõi karakterrel nem is állt szóba😊
még nagypapa csomagját is hajnalban szoktuk átfocizni kazordoon összes románján :-p
amikor már kitomboltam magam a knighttal, akkor általában azt csináltam, hogy odamentem elõre a lovaggal a hunt színhelyére, gyaktam a druiddal 0 capig, majd relog, loot felkap, vissza a druidra, és gyakás tovább :-p volt, ahol x loggal ment csak, volt ahol találtam olyan félreesõ helyet, hogy elmúlt a kard és ki tudtam lépni
az biztos, hogy a soft boots nagyon sokat segít egy low level spellcasternek, azt utólag sajnálom, hogy eladtam :|
A flash tibia meg legutóbb még megevett kb 1 gigát firefox alatt, szóval nem biztos hogy tetszeni fog.
Meg majd kipróbálom a böngészõs verziót, hogy milyen. 😊
[/spam]™
Most ha fogadni kéne, akkor 2 hét alatt csinálnék egy 60-as druidot és mennék vele dl-ezni. Az más tészta, hogy régen a level 60 nagy szám volt, most meg level 100-alatt már szinte csak másodkarakterek vannak.
De ettõl még nem lenne szar a játék, csak mások az arányok. Ha most 5 évet játszanál aktívan, akkor level 400 lennél és legalább ugyanannyira kemény lennél, mint régen a level 100-addal.
szerintem régen lev 100 alatt senki nem járt dl-ezni, és a lev 100-at 5 év alatt érték el :-p
persze most tényleg elég egy hónap az elszántaknak, illetve nem tudom, hogy a stamina mennyire szól újonnan közbe
de biztos kemény hely lesz ez az új sziget, ha a poi is csak lev 80
Elõzõ update-nél volt vita belõle, hogy miért csinálnak ilyen level 20-50eseknak szóló hunt helyeket, mikor low level helybõl már annyi van, hogy mire csak a felét felmappolják, már "felnõnek" és lehet menni dl-ezni, wyrmezni, meg stb...
Lehet, hogy prémi gyanús lesz a helyzet 😄
mindjárt update, public test van, és senki nem ír élménybeszámolót
hívjuk Shamant, hogy jósolja meg a topic halálát :|

