Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Krapit, Cattit, és Tajt is ismeri régrõl.
Maxmaci néven játszik, ami ismerõs nekem, talán volt Guildtag régen?
De akkor miért került ki?
Elõzetesben lvl 130+ -ra írták ezeket a helyeket és az eddigi tapasztalatok alapján tényleg az.
Ha eladó itemeket hirdetnek meg, akkor van valami "fee" amit levesz a bevételbõl. Vásárláskor a vásárolt cucc értékét levonja a bankszámláról, a vásárolt cucc pedig a depoba kerül, asszem az "inboxba".
Figyelni kell a pontos árra, mert sokan arra utaznak, hogy átverjék a másikat, pl azzal, hogy 3000 gp per darab helyett 3000 darabot vesznek 1 gp-ért...
A market használata úgy indítható, hogy megnyitod a depot és ott van az a kakukkos óra, arra jobb gombbal kattintasz. Azon belül meg szerintem elég logikus a használata, de ha nem megy, akkor kifejthetem/kifejthetjük bõvebben, leírás tudtommal még nincs.
Esetleg valami link?
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek! 
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
Ha viszel 2-3 health potiont, akkor nagy baj biztos nem lehet, aztán max nem használod el õket. A méreg miatt is lehet hogy megéri vinni potiont, nehogy az szivasson meg a végén.
Ha kb olyan, mint egy mino, akkor poti sem kéne.
Amikor nekimentem a bossnak level 7 voltam és így nézett ki a felszerelésem:
Volt összesen 5 small health potionom, ebbõl kettõt használtam el a bossra.
De itt van a régi quest tapasztalatom, bár ez inkább arról szól, hogy 0-ról indulva, ha csak a quest vonalát követjük, akkor milyen hamar és mennyi lóvéval a zsebben lehet elhagyni rookot. #118809
kellemes ünnepeket mindenkinek és buék!
Thou art a very pleasant little rabbit.
A final boss fightra vagyok kíváncsi... mennyi poti kell oda, stb...
16:03 Maximus Satos <14>14>: SELL MACE 900 GP
Hogy mennek lefelé az árak!
Lehet, hogy az elkövetkezendõ idõben azzal fogok tüntetni, hogy csak azért is belépek terhelni a szervereket, de csak azért se fogok fizetni egy vasat se, amíg el vannak cseszve a kasztok 😄
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Találtam a depomban ilyet 😊
[/spam]™
Tegnap már lecsekkoltam a helyeket, ha nem baj, csak hogy ne legyen az, hogy nem tudjuk merre kell menni, vagy nem is elérhetõ, vagy ilyesmi... Az a helyzet, hogy a szigetre bármikor lehet menni, az "elárasztott bánya" viszont nem mindig elérhetõ. Pl ma nem tudtam oda menni. Úgy néz ki, hogy a securások nem öltek elég Deepling Scoutot és megint elárasztotta a víz a bányát, úgyhogy megint kéne vinni 200 coalt(szenet), ami ritkább loot mint az iron ore.
De még nem tudom, mikor 😊
Most kaptam
20:51 You see 10 candy canes.
They weigh 5.00 oz.
^^
[/spam]™
ez is béta lesz 10 évig mint a gmail 😄


én végighallgattam <#zavart2>#zavart2>

Thou art a very pleasant little rabbit.