Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
nem tom miért került ki, de amúgy igen, nekem is rémlik a neve...sõt, tán még a FoD-ban is benne volt

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Igen volt 😛

Összefutottam egy erdélyi játékossal, 29 éves, és elsõre normálisnak tûnt, így meghívtam a Guildbe.

Krapit, Cattit, és Tajt is ismeri régrõl.
Maxmaci néven játszik, ami ismerõs nekem, talán volt Guildtag régen?
De akkor miért került ki?

CattiBrie
fellógattad..

[/spam]™

rroolli
Ha a keresõbe beírsz valamit, akkor kb mindenre talál 5-10 eladó itemet.

Tygep
Futólag jártam a bogaras területen, de nem nagyon tetszett. A felszínt nagyjából felmappeltem. Viszonylag erõs lények vannak ott ls sokan és gyorsak és mérgeznek olyan 20 körülrõl indulva. A víz alatti deeplingses rész jobban tetszik. Ott is erõs lények vannak, de azok kellemesebbek 😊

Elõzetesben lvl 130+ -ra írták ezeket a helyeket és az eddigi tapasztalatok alapján tényleg az.

Az egész marketen kb 5 dolgot találtam buy/sell, szóval valamit biztos nem jól nézek 😛

rroolli
Freesen is lehet használni a marketet, de csak vásárlásra, eladni csak prémisen lehet. Ha valaki pl meghirdeti, hogy vesz 3500-ért dragon shieldet, akkor viszont freesen is el lehet adni neki.

Ha eladó itemeket hirdetnek meg, akkor van valami "fee" amit levesz a bevételbõl. Vásárláskor a vásárolt cucc értékét levonja a bankszámláról, a vásárolt cucc pedig a depoba kerül, asszem az "inboxba".

Figyelni kell a pontos árra, mert sokan arra utaznak, hogy átverjék a másikat, pl azzal, hogy 3000 gp per darab helyett 3000 darabot vesznek 1 gp-ért...

A market használata úgy indítható, hogy megnyitod a depot és ott van az a kakukkos óra, arra jobb gombbal kattintasz. Azon belül meg szerintem elég logikus a használata, de ha nem megy, akkor kifejthetem/kifejthetjük bõvebben, leírás tudtommal még nincs.

rroolli
Akkor majd mehetnénk... pl ma este 😄 Egyedül nem akarok szenvedni, elég durva lényeket ír wiki

Van valakinek tapasztalata az új market opcióról?
Esetleg valami link?

Tygep meglátogatta, én is tervbe vettem csak idõm nem akad elég 😊)

rroolli
Volt már valaki az újabb bogaras területen?

Bobber
Saját fáról angyalka😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

CattiBrie
de szép :>

[/spam]™

rroolli
Boldog karácsonyt!

//egy darabig megint prémis leszek

Bobber

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

CattiBrie

Boldog Karácsonyt! 😊

[/spam]™

Czdano
Boldog Karit minden kedves tibioidnak! 😊

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Son Ice
...kezdõ 😊

• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •

Son Ice
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!

• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •

Son Ice
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!

Tygep
Kellemes karácsonyt mindenkinek!

rroolli
Szerintem egy minot nehezebben gyaktam le mint ezt, legalábbis jobb fegyverrel is lassabban fogyott az élete, de lehet, hogy az orc többet sebez. Mondjuk nem kerültem ki a wave-jeit. Mérgez, van néhány 1-10 sebzésû wave, meg valami 0-8 sebzésû sd lövedék. Meg summonol olyan démont ami a képen van, de az nem sebez semmit.
Ha viszel 2-3 health potiont, akkor nagy baj biztos nem lehet, aztán max nem használod el õket. A méreg miatt is lehet hogy megéri vinni potiont, nehogy az szivasson meg a végén.

Nem nyom valami spelleket?
Ha kb olyan, mint egy mino, akkor poti sem kéne.

Neked is, és mindenkinek! <#wave>

rroolli
Jaja, nem veszélyes. Szerintem egy minonál nem sokkal erõsebb.

Boldog Karacsonyt mindenkinek

Akkor 2 poti nekem is elég lesz, pláne, hogy egy picit jobb cuccokkal fogok nekiesni.

rroolli
Meg itt egy kép is:

rroolli
Én megcsináltam a questet level 1-tõl. Teszt gyanánt csak azt gyaktam amit a quest során feltétlen muszáj volt és csak olyan cuccokat használtam, amit az npc-tõl kaptam quset közben(semmi lootolt/vásárolt item).

Amikor nekimentem a bossnak level 7 voltam és így nézett ki a felszerelésem:

Volt összesen 5 small health potionom, ebbõl kettõt használtam el a bossra.

De itt van a régi quest tapasztalatom, bár ez inkább arról szól, hogy 0-ról indulva, ha csak a quest vonalát követjük, akkor milyen hamar és mennyi lóvéval a zsebben lehet elhagyni rookot. #118809

a jobboldali az biztos kakukkol

kellemes ünnepeket mindenkinek és buék!

Thou art a very pleasant little rabbit.

Úgy emlékszem, hogy te megcsináltad rookon az orc shamanos quest sorozatot.
A final boss fightra vagyok kíváncsi... mennyi poti kell oda, stb...

Ha raidre gondolsz, akkor van. 😊

CattiBrie
olyan grincs-es cucc van/volt?

[/spam]&#8482;

16:45 You see Kakin Knight (Level 6). He has no vocation.

rroolli
Régebben mint ha 40 gp körül vettem volna 😄

15:58 Maximus Satos <14>: SELL MACE 1000GP
16:03 Maximus Satos <14>: SELL MACE 900 GP

Hogy mennek lefelé az árak!

rroolli
Érdekes ez a HMM-el dragonozás, de jobb megoldást még nem találtam freesen. Nagyon jó hely ez a venore dragon lair, igaz sok a 100+ frees botter. Az a fura, hogy így freesen egész "balancednek" tûnik a játék. A spellcasterek drágán lõnek, a pala meg nehezen szerzi be a lõszert és nincs exori san.
Lehet, hogy az elkövetkezendõ idõben azzal fogok tüntetni, hogy csak azért is belépek terhelni a szervereket, de csak azért se fogok fizetni egy vasat se, amíg el vannak cseszve a kasztok 😄

rroolli
"mindenki elolvasott mindent mindennel kapcsolatban"

vagy nem 😄

Tygep
Nem egészen. Az a market, itt lehet adni venni cuccokat. Prémesekk tudnak ajánlatot felvinni, ajánlatokat elfogadni meg mindnenki tud. A levelek és a marketen vett cuccok az inboxba kerülnek. Az adásvételnél pedig nem kell mindig online lenned. Ha van futó ajánlatod, akkor azt el tudják fogadni akkor is amikor offline vagy. Dióhéjban ennyi.

Shiwo
az mi az? elsõ a depó, okés.. a másodikba gyûjti gondolom a leveleket... a harmadik az micsoda? átlehet küldeni másik depoba a cumókat anélkül, hogy postaládára kellene dobni?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

CattiBrie
Tudom, hogy már lejárt lemez, mer mindenki elolvasott mindent mindennel kapcsolatban... meg valami up is volt vagy mi...

Találtam a depomban ilyet 😊

[/spam]&#8482;

rroolli
A mappolással kapcsolatban... Már vagyunk eddig 5-en. Bár nem durva hely, csak mégis régen volt együtt a társaság 😊

Tegnap már lecsekkoltam a helyeket, ha nem baj, csak hogy ne legyen az, hogy nem tudjuk merre kell menni, vagy nem is elérhetõ, vagy ilyesmi... Az a helyzet, hogy a szigetre bármikor lehet menni, az "elárasztott bánya" viszont nem mindig elérhetõ. Pl ma nem tudtam oda menni. Úgy néz ki, hogy a securások nem öltek elég Deepling Scoutot és megint elárasztotta a víz a bányát, úgyhogy megint kéne vinni 200 coalt(szenet), ami ritkább loot mint az iron ore.

CattiBrie
Mármint felfedezni freesen... 😊

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Nekem van kedvem!! 😊
De még nem tudom, mikor 😊

Most kaptam
20:51 You see 10 candy canes.
They weigh 5.00 oz.

^^

[/spam]&#8482;

market az megy de a flash még mindig nem ;(
ez is béta lesz 10 évig mint a gmail 😄

&#63743;

mapolásban én is benne vagyok, majd nézem milyen idõpontban mentek ha jó nekem is megyek

&#63743;

😄

én végighallgattam <#zavart2>

&#63743;

rroolli
A nap felfedezése: csak prémisek tudnak eladni a marketen, freesek csak vásárolni tudnak.

jah, el is felejtettem, de tényleg nem csípte az npc a kis bögyös karidat :-p

Thou art a very pleasant little rabbit.