Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
18:39 Creepzor <18>18>: halihó
18:39 Tele the Druid <70>70>: csa
18:39 Creepzor <18>18>: pannon guardians? 😊
18:39 Tele the Druid <70>70>: latod
18:40 Creepzor <18>18>: oké
18:40 Creepzor <18>18>: 😛
18:40 Creepzor <18>18>: demenõ vagy akkor
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
mount-ot lehet nala szerezni
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
ha jól emlékszem (én se játszom már), akkor a hagyományos kereskedelmet részben felváltotta egy depón keresztüli automatikus kereskedelem, ahol az eladó és vevõ már nem találkozik, szóval thaisban ezért sem árultak túl sok mindent
gondolom lehet hagyományosan is tradelni, csak az új rendszer kényelmesebb
Thou art a very pleasant little rabbit.
Amúgy tibia.com-on lehet meghívót küldeni régi embereknek. Ha belépnek, akkor a meghívó is kap valami bónuszt, a meghívott pedig annyiszor 10k-t kap a bankba, ahány éve nem lépett be.
vagy 7 éve játszottam utoljára ezzel a játékkal, csak most volt egy kis szabad idõm és csináltam egy új karit, mert a régi elveszett(még felhasználónév helyett számsor volt belépésnél)
Securára mentem nonPvp-sre, csak nekem tûnik kihaltnak a játék, vagy tényleg az lett? Például Thais dp-nél sehol senki, aki árulna bármit is, meg úgy alig vannak emberek mindenfelé :S
11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD

aki ilyenre vagyik, nostalgia-n (thaisrol hajo) dungeonben -2n van, kis lovagommal meglepodtem 😊


ha a vörös macát kéred, akkor tudsz velem beszélni


Egyébként kb fél éve nem dolgozok a Pólusban 😊

Járok én feléd többször is.. @home és @work felé is. 😊 Mindig nézlek, de nem látlak. 😊
[/spam]™
