Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
tudom...konkrétan megesett, hogy manashieldeztem, és persze tökéletes idõzítéssel jött a 10 seces lag, a hellspawn átállása és a manapajzs hatóidejének lejárta...a végeredményt azt hiszem nem kell kifejtenem...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

rroolli
Ez egy elterjedt elnevezése a blockereknek... Fõleg WoW-osoktól hallottam.
Mármint nem akarom elrontani a viccet, csak mondom, hogy ez nem csak Tele agyszüleménye 😊

rroolli
Gondolom ez ugyanúgy probléma marad... Nem tudni, hogy mennyi a tûréshatár a szerveren. Még az is lehet, hogy ha egy kis lagot érzel, akkor jobban jársz ha kihúzod a kábelt, vagy letiltod a netet. Egyébként lagban túl lehet élni veszélyes helyzeteket még spellcasterrel is. Ha csak másodpercenként 1 kockát tudsz lépni, az már elég nagy lag, de túlélés szempontjából ilyen lag mellett még minden körben tudsz 2-szer gyógyulni. Tapszatalataim szerint a lagok túlélhetõk spellcasterrel is, mert ha körönként elmegy 1-2 exura vita, akkor szinte minden blokkolható. De ha van egy kick, vagy egy hosszabb lag, akkor már szívás van... És ez tényleg elég kérdéses szituáció, mert elõfordulhat, hogy megszûnik a net és azonnal kivág a játék, de olyan is lehet, hogy 5 másodpercig csak áll a kép és még mindig nem számít kicknek, csak marha hosszú lagnak...

rroolli
Ezt eddig is meg lehetett csinálni, igaz nem ennyire lazán. De az életben szinte minden "pareto hatékony", azaz nem tudsz semmin úgy változtatni, hogy valami máson ne rontanál...
Össze kell vetni az elõnyöket és hátrányokat és lássuk be, ebben az esetben ez egy igen ésszerû lépés volt. Nyilván akinek penge internet kapcsolata van ami soha nem szaraxik, annak ez gáz. De gondolj bele, hogy milyen rizikós volt, amikor Firivel hellspawnoztál, csak azért kellett mana shieldet használnod, mert hátha kicket kapsz és átáll rád. Most már nem kéne emiatt parázni...

Shiwo
mondjuk ebbõl tuti megint pk-zás lesz... csuma rádhozza a dögöket, majd kihúzza a netet.. a dögök ignore-olják 30 secre, addig szépen át is állnak rád, õ meg visszalép, elintézi a dögöket és kilootol

Shiwo
és mi lesz a laggal?

CattiBrie
"tank" 😄DDDDDD

[/spam]™

Meg a vegen vissza terek jatszani 😛 Na jo csak viccelek 😛 Max akkor lenne ertelme ha teljesen megszunne ez a kick miatti halal meg a loot lopkodas, a sok csalas, pk-zas, botolas meg az ilyen kis dolgok 😛
Maga a jatek nem hianyzik csak a tarsasag az a reggi jo kis csapat 😊

Na sziasztok majd benezek valamikor ha eszre veszem h egy paran vannak bent 😛

rroolli
Szerintem válság van cipnél is, azért dolgoznak magukhoz képest ilyen sokat.
A billentyû cheates megoldás és ez is olyan dolgok, amikért évek óta fohászkodtunk és addig amíg ment nekik a szekér le se xarták. Azt meg továbbra se hiszem, hogy pár napnál tovább tart ezeket a dolgokat megvalósítani.

maerlyn
spring patch: ha kicket kapsz, 30 masodpercig ignoralnak a szornyek. utana tamadnak megint, es kasztfuggoen x mp. utan rak ki a jatek:

- spellcaster: 10
- pala: 20
- tank: 30

lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő

Aquir
Persze és ilyen események között amúgy is tréningelsz, meg több hasonló lvlû ember kell hogy mindenki ugyanazt akarja gyakni 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

rroolli
Azért a multiplayer része a legérdekesebb a játéknak. Ha van kivel játszani, van akikkel versengeni lehet és mindig kilátásban van egy közös móka, amire lehet gyúrni. Szerintem annyira azért nem izgalmas a tibia, hogy tök egyedül is élvezni lehessen.

Aquir
Nekem elég annyit megemlítenem, hogy talán annyira sok helyet nem látok ingyenesen, de számomra egy karaktert is elég idõ egyre feljebb húzni hogy egyáltalán (nagy kockázat nélkül) megnézzek veszélyesebb tájakat is és ezért az élményért a tréningelés is megtérüljön.

Másrészt az lenne a lényeg hogy magad fedezed fel a világot az sokkal életszerûbb, de miután kisebb levelen egy föld alatti rendszerben elõzetes figyelmeztetés nélkül lépcsõn lemenve egy GS és mögöttem ráccsal bezárt kijárat fogadott azóta nem szeretek elõzetesen teljesen ismeretlen helyre menni 😄

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

rroolli
Nekem a régebbi értékrend jobban tetszett, amikor még értékes volt az ember szemében egy knight legs és a poi izgalmas helynek számított. 2007 elõtt meg biztos még jobb volt. Secura már sose lesz olyan mint régen, ezért mondtam az új szervert. De úgyse lesz olyan, szóval mindegy.

Aquir
ennyire jó újrakezdeni egy karaktert? 😊

Aquir
uh oh

És pvp.



rroolli
Rest in peace PG... Majd alakítunk másikat, HA úgy alakul, hogy legalább 5 embernek játszani támad kedve - prémivel.

Egyébként én különösen arra lennék vevõ, ha új szerver indulna és azon indítanánk többen új karaktereket. Persze akkor lenne az igazi, ha world transfer szempontjából zárt lenne és nem jönnének át level 400-asok.

CattiBrie
😊)))

[/spam]™

<#puszi> köszönöm a gyors választ 😄

CattiBrie
szóval szerintem bármennyit 😊

[/spam]&#8482;

😞

CattiBrie

The guild was founded on Secura on Oct 14 2004.
It is currently active, but has too few vice leaders.
It will be disbanded on Apr 07 2012 if there are still less than four vice leaders then.

[/spam]&#8482;

Catti, tudsz valamit aról h a depoba menyi itemet lehet max parelozni? 😄

tejszinhab, krampusz 😊 😛

CattiBrie
Tesód? Mert, hogy van? 😄

[/spam]&#8482;

rroolli
Az a helyzet, hogy nekem is lejár a prémim.

maerlyn
a heten en sem voltam meg benn tul sokat (druid nincs is a kepen 😊 )

Gyud is eltûnt? 😞

én s a tesóm vagyunk általában bent...dc nekem is egyre kevesebb az idõm 😞

CattiBrie
elég kevesen játszanak

[/spam]&#8482;

Nagyjából 2 hét prémim van még. Tudtok betenni majd valakit vicenak a helyemre?

Ha nincs elég prémi akkor szívesen meghosszabítom a guild miatt de amég vanak viceok eltekintenék tõle tekintve, hogy már úgysem játszom.

&#63743;

Aquir
Látom a Pannon G. ház már nincs ott Kazordoonban ahova régen bementem 😊

rroolli
Errõl én is olvastam valahol. Meg arról, hogy elõször nem tudták, hogy a Tibia egy csont, aztán miután néhány játékos közölte velük ezt a tényt, szándékosan(viccbõl?) elkezdtek csont neveket osztogatni a késõbbi helyeknek.

Thais meg egy görög prosti 😄

Aquir
Bone references 😊

The name Tibia is also a medical (latin) name assigned to the human shin bone.
The Fibula is the bone placed behind the Tibia, and it is also known as the calf bone.
Femor Hills probably is named after the Femur, the thigh bone.
Mount Sternum refers to a bone in the chest, the Sternum
The correct name of Black Knight's Villa is Villa Scapula. The scapula is the bone that connects the humerus (arm bone) with the clavicle (collar bone).
A long time ago, there was an island north of Fibula named Calcanea (Calcaneus), a bone in your heel.

Aquir
ez a második kérdés, és az ajtók nem nyithatóak ilyen egyszerûen 😊

CattiBrie
ctrl - katt 😊

[/spam]&#8482;

Aquir
hol állok, és hogyan lehet az ajtókat kinyitni? 😊

Bexter
ööööööööö

http://bexter.hu Szép Fényeket!

maerlyn
csak a domain erdekel

nem tudom, hogy találtad meg a képem, de meg vagy hívva jutalomból étterembe

Thou art a very pleasant little rabbit.

Parappa
Sok szeretettel! <#puszi>

CattiBrie
..akkor ez most 13 ezer forint

[/spam]&#8482;

CattiBrie
és mi legyen a webtárhellyel?

[/spam]&#8482;

rroolli
Miután betöltött, kiírt valami errort és maradt az üres tibia háttér. Mivel ennél nincs jobb flash telefonra és az adobe rég leállította a mobil flash fejlesztését, ezért valszeg soha nem lehet majd tibiázni telefonon. Na nem mint ha ezzel az órajel/memória temetõ flash-tibiával a mobilos célközönséget célozták volna meg...

Meanwhile, amíg a cipsoft a zacsiját vakargatja, addig 2012-ben már ilyenekkel játszunk telefonon:

Ja bocs, dolgoznak õk: hosszas fárasztó brainstormingok és az emberi elme határait feszegetõ scriptelési fondorlatok árán sikerült megakadályozni a radír+hotkey cheat-et. Mindössze 3 év alatt! Gondolom még 5-6 év és azt is megcsinálják, hogy ne kelljen fél percet várni a nyúzáshoz.

CattiBrie
SEX 😊

[/spam]&#8482;

rroolli
Kiírta, hogy nincs engedélyezve a local data, ezért minden indításkor le kell töltenie az adatokat. Nyomtam, hogy ok. Aztán bejött a "Loading, please wait..." képernyõ. Mivel most nincs nálam wifi, ezért tovább nem jutottam.

SE X10, dolphin browser, flash 11

CattiBrie
Köszi! 😊

Zoliknak meg Boldog Zolit! 😊😊

[/spam]&#8482;

Bobber
Miért, fut mobilon?😊)

És egy hozzászólásban letudva
Nagyon Boldog Nõnapot😊)

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.