124119
-
Xing #120832 Én május 7-ig sajnos korlátozottan érek rá, leginkább éjszaka 1-2 után :D -
#120831 Na a héten bele kéne vágni a minó questbe:) mert igy hogy dupla meg tripla xp van elég necces lvl40 előtt megcsinálni:) szóval csapatot toborzok hogy kaz mellet minó torony questet megcsináljuk:)
amig azt nem toltam le szerintem én nem nagyon leszek mert kéne a horned fox:) de nem akarom magam visszaöletni hogy lvl 40 előtt meglegyen az 5k minó:) -
#120830 csábító gaz :) -
Xing #120829
Na akik eddig a vipemben vannak:
Hentmester
Merlin of Monroe
Nurain
Nyilas Misi
Még valaki? :) -
TZson #120828 Én igényt tartanék az 1., 2. és 4. darabra, habár kétlem, hogy lenne rá mostanság pénzem :/ -
#120827 jé, aszittem a dummik maradtak..
és látom lett élet a topikban -
#120826 Szégyellem, hogy nekem kell helyettük csinálni a reklámot -
#120825 Az alábbi itemekre már nincs szükségem:
20:49: You see a spike shield (Def:28).
It weighs 59.00 oz.
20:49: You see plate legs (Arm:7).
It weighs 50.00 oz.
20:50: You see a belted cape (Arm:10).
It can only be wielded properly by paladins.
It weighs 35.00 oz.
20:50: You see a steel helmet (Arm:6).
It weighs 46.00 oz.
Ha valaki hordaná valamelyiket, szóljon! -
TZson #120824 Nekem jún. 21-ig még vizsgáim vannak :/ -
TZson #120823 Ezt még a CipSoft is megirigyelné :D -
#120822 ...társadalmi célú hirdetés következik.
Kedves régi és új Tibiások!
Már rég kiszálltál, de még mindig megmosolyogtat, ha egy tibiás screenshot-ot látsz?
Időnként úgy érzed hiányoznak a régi mókázások és a szuper közösség?
Szívesen játszanál, de...
...nincs már rá időd
...félsz, hogy megint bekockulsz
...elég nagy szintű vagy, mindent láttál és meguntad
...nincs kedved trénelni
...nincs kedved monoton huntokhoz
...eleged van a sok lagból és halálból
...freesen nem akarsz játszani
...nincs már meg a közösség securán
Itt a megoldás: AURERA
Magyar játékosaink száma rohamosan emelkedik! :D
Nincs több monoton gyakás: 2-3szoros xp és skill bónusz mellett minden izgalmasabb!
Az xp bónusznak és a "market" funkciónak köszönhetően freesen is élvezetes! Könnyen beszerezhető az összes lőszer, rúna és ugyanígy eladható MINEN loot - anélkül, hogy prémis városba kéne menni, vagy djinn questet kéne csinálni.
Ám a tibia PRÉMISEN az igazi!
Nincs sok időd játszani? Semmi gond, akkor is megéri prémiumot vásárolni.
Prémivel naponta 12 órára be lehet tenni a karaktert offline train-be. Ez kb 6 órányi "hagyományos" tréningnek felel meg. Nem kell hozzá semmilyen quest, vagy minimum szint, csak prémium.
Aurerán dupla sebességgel mennek a skillek, tehát akár nulláról indulva is 2-3 nap alatt megvan a 60/60, csak offline train-el.
Alig érsz rá játszani? Semmi gond, a skilled attól minden nap nőni fog és napról napra erősebb leszel.
Nincs több bénázás small stones-al, meg knife-al. Nem kell többet sírni, hogy "kevés a skillem, de utálok trénelni". Csak a színtiszta játékélmény marad, 2-3-szoros xp bónusz mellett!
Nincs pénzed? Nem is kell feltétlen 1 év prémit venni. Először elég csak 1-1 hónapot fizetni 2200 forintért. Aztán később akár legálisan is vásárolhatsz premium scrollokat 400k ingame pénzért!
Úgy érzed, már elég nagy szintű vagy és mindent láttál, meguntad a tibiát?
Vár rád egy csomó új item és új terület. Sőt, már maga a flash kliens is egy felfedezni való.
...ééés, Aurera egy PVP szerver! Ismerd meg a Tibia IGAZI arcát!
Tudtad, hogy a szerverek túlnyomó része PVP és a Tibia eredetileg is PVP volt? Többet nem fognak level 8-asok "leave"-ezni, meg lootot lopni tőled. Sőt, érezni fogod a rettegést a levegőben, amikor 30-asan elsuhansz egy noob mellett. De ugyanúgy téged is elkaphatnak, ha okot adsz rá, vagy nem vagy elég óvatos. Ez a TIBIA.
(nagyon parázni azért nem kell: ha player öl meg, kevesebb xp-t vesztesz és xp bónusszal hamar visszajön. 20-30 felett pedig nem fognak már piszkálni és elmenekülni is könnyebb).
...
Aurera remek lehetőség arra is, hogy kipróbálj egy új kasztot!
Éld át régi szép Tibiás emlékeidet újra! Tapasztaltabb fejjel, gyorsabb fejlődés mellett, kihagyva az unalmas tréningeket!
Várunk szeretettel Aurera-ra, ahol a fű zöld és a lányok szépek! -
#120821 Látom elakadtál a démonnál :D
Mielőtt pánikba esnél, nem vesztettél semmit. Ha visszalépsz, a templom felett leszel egy npc-nél, aki visszatölti az xp-det és kapsz egy ajándék fa kardot is.
Ha nincs kedved sokat ölni, meg pénzt gyűjteni, cuccokat tradelgetni, akkor a főépületben felveheted a nagy rookgaardos questet. Jószerével csak mászkálgatni kell ide-oda, ahova küldenek és kapsz ingyen mindenféle fegyvert, shieldet, stb. Még pénzt és potionokat is, szóval arany életed lesz rookon amíg a questet csinálod. Mire vége a questnek már bőven level 8 leszel(ez max 1 óra, attól függően, hogy milyen gyorsan csinálod).
Island of destiny-n pedig kapsz teljes eq-t, meg ingyen exurát és világítós spellt. Ha druid, vagy sorc leszel, akkor kapsz valami gyenge tüzes spellt is(exori min flam), ami 6 manát fogyaszt és wand/rod erősségűt lő az elején.
Ha kijutottál mainlandre, akkor feltétlen menj a legközelebbi templomhoz és mondd az npc-nek, hogy "blessing". Most ingyen megkapod az összeset. Kapsz twist of fate blessinget is, szóval ha player öl meg, akkor még kevesebb xp-t és skillt vesztesz.
Ha végigcsináltad a rookos questet, akkor elvileg kaptál drágaköveket, meg pár eladható cuccot, azokból van egy kis pénzed. A depóban találsz egy "market" ikont, ahol vásárolhatsz magadnak eq-t. Érdemes megnézni az új itemeket, mert van amelyik olcsó és egész jó(pl spiked shield).
Bár nem feltétlen muszáj eq-t vásárolni, 15-20ig simán eljutsz island of destiny-s felszerelésben is.
Ha ezekből valamit már tudtál, akkor sorry. A többieknek is szól, akik új karaktert indítanának. Mindenkit várunk szeretettel, egyre többen vagyunk Aurerán! :) -
#120820 Regeltem aurera-ra, de csak flash clienttel indul. Ez normális?
Nurain a nickem amúgy, aki benne lenne majd kisebb pvp bulikban az vegyen fel VIP-be ;) -
#120819 még kéne 2 prémis a guildhez -
Xing #120818 Majus 7 vege a tanulasnak veszek premit es guildba gyujtelek titeket :p -
#120817 már 5-en vagyunk aurerán -
Xing #120816 Penz & Sárm :p -
#120815 -
Xing #120814 Azt mondd neki, hogy key :p -
TZson #120813 Beszélgettem vele, de csak ajándékcsomagot követelt.
Amúgy nem is tudtam, hogy a Rook északi hídján lévő, mára már feleslegessé vált korlátozást (azaz hogy csak lvl 2-n lehet kimenni a városból) ki lehet játszani egy alagúton keresztül :D -
#120812 konyvtarosnal felvetted a questet? ugy remlik, o adja -
TZson #120811 Nem tudja valaki, hogy Rookgardon, a "központi épület" alatti zárt ajtón hogyan lehet átmenni? (egy skeleton van a túlsó felén) Valahogy nem akar meglenni wikin az a quest... -
#120810 Eddig 6 különböző ember ölt meg engem és ebből már 5-nél nagyobb vagyok. Mondom én, hogy ezek balhéra gyúrnak, nem fejlődésre :D -
#120809 Abba kerül a prémium scrollt amit beviszel a játékba. Így nem veszik el halálkor és asszem nem is lehet vele semmit csinálni, csak használni magadon, vagy tradelni és akkor átkerül a másik player zacsijába. -
#120808 nem -
#120807 ez Ferumbras?
14:01 The remains of the Raging Mage are scattered on the floor of his Tower. The dimensional portal quakes. -
#120806 de ki lehet nyitni mint egy bagot szóval nem tudom mire jó lehet hogy csak premi tud bele cuccot rakni:) -
Xing #120805 Premium scrooll, szerintem. -
#120804 az a kis pénzes zacsi mire jó a jobb felső sarokba ? Mert nekem még nem sikerült bele pénzt rakni:) Vagy oda lehet rakni azt a pénzt amit el akarsz szórni mert ahogy néztem a piktogramot lukas a zsákocska:) -
kiscipi #120803 -
kiscipi #120802
-
kiscipi #120801 Nos felkészültem a dupla xp-re :)
itt az új eq:
-
#120800 Jó az offline, ha figyeled az órákat, akkor naponta 12 órára berakhatod magad offline trainre, ami 6 óra dummy-nak felel meg és a shieldinged is megy :) Amikor meg van időd, akkor játszhatsz rendesen. -
kiscipi #120799 arra rá jöttem :) köszi:/ akkor marad az offline -
#120798 Csak offline train van már, a dummykat kiszedték, egy mountot lehet ott összeszedni helyette. -
kiscipi #120797 valaki tudja hova lettek a target dummyik? vagy csak offline lehet már ,,biztonságban,, trenelni? -
#120796 huhh ez elég bitangul hangzik:)
Kár hogy elvileg nem nagyon leszek itthon a hétvégén:( -
#120795 20-ától dupla xp!
...ééés "On our preview game worlds Aurora and Aurera, the experience points will be tripled, and character skills will advance three times as fast during this time. Also, the skill progress when training offline will be tripled." -
kiscipi #120794 már csak a profit miatt is megéri ha nem kell a másik item -
#120793 Tehát a régi itemek közül:
valamelyiket becserélhetem az új itemekre. Nekem megvan a régi spellbook, elcserélhetném erre, vagy erre.
Elvileg nem kell prémi hozzá, mert POH-on van az npc. Majd megpróbálom.
A crossbow tetszik, +9 attack ezzel a lőszerrel elég állat lehet.