Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Kardokkal "elvileg" jobban lehet blokkolni, de szigorúan idézõ jelben, mert ott van pl az SCA ami ugyanannyit véd mint a legjobb egykezes kard és erõsebb is.

Account Status: Free Account
Thou art a very pleasant little rabbit.

11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD
õ még Arcor tesója, vagy másik Fanni? o.O
õ nem tudom kinek a karija, de prémi
õ is prémi, és guildtag securán
na mindegy, max. picit hülyének néznek, de még 30 napig akkor biztosan kitartunk, közben meg bármi történhet :-p
utólagos engedelmetekkel beraktam vice-nak, bár ez talán csak pár napot jelent még a guild életében <#fejvakaras>#fejvakaras>

Hét ennyi?

Thread Subject: Pannon Guardians bidding you farewell
Dear visitor,
Our time has come, most of us are inactive, last premium accounts are running out. We were a relatively old guild, and according to Guildstats, we still possess the position of the 4th most powerful guild of Secura. It is quite funny compared to the fact that we have hardly waged war with other guilds, and we were not famous for holding quest services, but the stats probably don't lie, once we even reached the 2nd place. :p
We would like to say goodbye to everyone who still remembers us, to everyone with whom we hunted and laughed together. 😊
Tibia changed a lot during these years, and so did we. One by one life and #$!&@* updates forced us away from this game, but we will never forget the players behind the chars nor our first dragon.
Thank you for everything, take care both ingame (if you still hold on) and in real life.
Fare thee well,
taj
P.S.: If anyone can get a hold of any of our foreign legionnaires, then please let them know, that they will become guildless.
20 nap prémem van még, utána várhatóan megint nem lesz egy jó darabig nekem sem. Sajnos vagy nem sajnos 😊 most már idõ és pénz hiányában már nem fér bele nálam a további játék. Meg ugye eddig nem olyan irányba változott a játék, mint szerettem volna. Most ahogy olvasgattam a legutóbbi 1-2 updatet, ezekben voltak, vannak olyanok, amiknek már nagyon ideje volt és tetszenek is, hiszen szinte mindenki több éve rágta már a fülüket érte.
Taj, tetszik a búcsú szöveg. Talán ebbe a részbe lehetne beleszõni az elsõ sárkányt:
"Tibia changed a lot during these years, and so did we. One by one life and #$!&@* updates forced us away from this game, but we will never forget the players behind the chars."
Á, igen, az elsõ sárkány 😊 A legeslegelsõt nekem még Sonic blokkolta, ankhi hegynél az egyes respet, az elsõ szóló szintén ott volt, lvl 40 körül crossbowval szaladgáltam körülötte 😊
Bár tudom, hogy az utóbbi években csak károgni jártam ide, de valószínûleg tényleg ennyi év kellett Cipnek, hogy elkezdje komolyan venni a proposal boardot és foglalkozzon a legégetõbb problémákkal, ezt pedig nehezen tudtam lenyelni. És a szegény knightok...
még a "You will never forget your first dragon" szlogent is szívesen belefoglalnám valahogy pl.: We can confirm that Cipsoft did not lie about one thing: You will never forget your first dragon.
De bármilyen alternatív javaslatot is örömmel hallok, csak ne teljesen csöndben szûnjünk meg.
Négy helyett 3 vice Arcor, Joco és Tygep.
Én élveztem a veletek töltött éveket, jókat nevettünk és dolgoztunk küldetésekért, vagy közös vadászatokért, ritka tárgyakért.
Jó Vadászatot!
"we have hardly waged"?
Tibia Character: Tajpan
Thread Subject: Pannon Guardians bidding you farewell
Dear visitor,
Our time has come, most of us are inactive, last premium accounts are running out. We were a relatively old guild, and according to Guildstats, we still posses the position of 4th most powerful guild of Secura. It is quite funny compared to the fact that we hardly waged war with other guilds, and we were not famous for holding quest services, but the stats probably don't lie, once we even reached the 2nd place. :p
We would like to say goodbye to everyone who still remembers us, to everyone with whom we hunted and laughed together. 😊
Tibia changed a lot during these years, and so did we. One by one life and #$!&@* updates forced us away from this game, but we will never forget the players behind the chars.
Thank you for everything, take care both ingame (if you still hold on) and in real life.
Fare thee well,
taj
P.S.: If anyone can get a hold of any of our foreign legionnaires, then please let them know, that they will become guildless.
tényleg megszûnik a guild? kifogytunk a prémikbõl?
üdv,
taj
és akkor végig is veri/verik a mobok az egész csapatot😊
Amúgy én is szerintem ha újrakezdeném akkor azon az elven vagyok hogy szûz szerver mindenki egyként kicsiként indulva, és igen is kõkemény pvp.
Igaz a powergamerek itt is hamar elhuznának de ujra lenne értéke mindennek, bár hogy most mi mit ér securán nem tudom de szerintem ami nekem még extra volt mikor abbahagytam azok ma már mindennapi tárgyaknak számítanak😞
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../