Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még ha egyedül játszom, akkor is. Mármint aktuálisan egyedül.
Amúgy "hosszú távon" a csapat nagyon tetszik. Bírom, szeretem az emberkéket. Kicsit ugye olyan mint a chat, csak itt azért más.
Tibiatalik kicsiben, nagyban... 😊
Csilisbab 😄
Meg ugye a Tibia sajátossága, hogy rengeteg féle mindent lehet csinálni és télleg ha csak egy helyben állsz, az is "hasznos". Szóval széleskörû.
Tegnap nem volt sp-m így aludnom kellett, a druid meg nem termel igazából számomra hasznot, így bezártam a Tibiát... csak pár óráig léteztem így. 😄
Aztán ezután jönnek a kisebb célok (outfit /ma az összes meglesz/, addon /ez igazából csak a hunter érdekelt/, kveszt /pl anni kveszt nem hajt, POI érdekelt, meg most a norseman/, szint elérése /csak anniyra h Secura top 300-ba legyek legalább egy napig/, item megszerzése /igazából ilyen most nincs - ja de: 100 kristály 😊/...).
Ez nálam aktuálisan az lett volna, hogy bekerüljek a nagy national tibioid listára, de úgy néz ki nem fog sikerülni. :S
Amúgy minden biz-baszt gyûjtök, de ez mindig változik, hogy éppen mit. Azt, amit éppen szeretek gyakni és dob.
Ja és általában nem a loot miatt megyek gyakni.
Mondjuk aktuálisan azért jól esne EB-bõl egy helmet, mert még nem kaptam soha és nincs.
Bp keyring? 😄 Asszem úgy számoltam, hogy eddig szum 21 darabot lootoltam. 😊
[/spam]™
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
Gondolok itt arra, hogy minél magasabb lvl (mlvl, skillek) elérése, minél több idõ eltöltése a játékban, minél több pénz megszerzése, jó (vagy éppen ritka) cuccok, outfitek megszerzése, minél több kveszt sikeres végrehajtása, erõs lények gyilkolása, stb.
...vagy van valaki, akinek hasonló "dilije" van, mint nekem, hogy "saját kveszteket" csinál, mint pl. 100 bp UH, 20 bp kaja (ham és meat), vagy amit régebben csináltam, hogy nagy követ gyûjtöttem (még gyakni sem lehetett vele, csak jó nehéz volt 😄) ?
Total Commander, böngészõ (néha 5-6 ablakban is), levelezõ gyakran;
Paint Shop Pro is gyakran;
Mostanában már DC vagy Torrent is elég gyakran.
Ritkán CD-író.
Még nem ment a proci 70% fölé.
Core 2, 2.4GHz proci, 1GB RAM
Tibia csak nagyon ritkán akadt meg.
...jah, lottóztam. Tessék drukkolni! Ha bejön, befizetem a premit. 😄
már csak az hiányozna..
[/spam]™
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
http://bexter.hu Szép Fényeket!
Egy idõre eltûnök. Holnap lejár a premim és egyelõre nem fizetek elõ. Premitelenül meg nincs értelme gémelni. Ne, kérlek ne sírjatok miattam, valahogy csak kibírjátok majd nélkülem. 😛
Aki akar, tudja hol lehet elérni. 😊
Loot-okban gazdag jó játékot kívánok mindenkinek!
Üdv:
Sonic
[/spam]™
14:14 Arcel : po wegiersku
14:14 Arcel : yeyeyeeye
14:14 Arcel : Ruha zat
14:14 Arcel : Ruha cipo
14:14 Catti-bia : o.0
14:14 Arcel : HU rox
14:14 You see Arcel (Level 61). He is a knight. He is Chopper of the Abattoir.
14:14 Arcel : !!
14:15 Catti-bia : 😊
14:15 Arcel : Borko
14:15 Arcel : Torko
14:15 Arcel : Ne mi dem
14:15 Arcel : Ne mi dem
14:15 Arcel : torkko
14:15 Catti-bia : 😊
14:15 Arcel : forko
14:15 Arcel : borko
14:15 Arcel : im in hungary 20 days 😉
[/spam]™
11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.