Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
http://bexter.hu Szép Fényeket!
Egyelõre nem tudom. Mint említettem, nem nagyon van kedvem munka után (vagy hétvégén) még plusz programozással foglalkozni.
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •

• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
Ezen mi volt félreérthetõ???
ha tucc angolul, akkor tibia.com 😊
amúgy 1ik legrégebbi mmo, grafra nem egy 3d-s csilivili, de eléggé aranyoska (szerintünk 😊
vannak pvp és nem pvp szerverek, mi securán vagyunk, ami nem-pvp
4 kaszt van, knight(közelharcos), paladin (íjász), druida (gyógyító), sorcerer (varázsló)
a játékban elvileg nincs szint és képzettség-maximum, tõled függ, mennyit fejlõdsz...
lehet ingyen játszani, de ha fizetsz prémiumot (~5500 ft 3 hónap, de hosszabb távra olcsóbb, pl 1 év ~15 000 ft)
annyiban nehéz a játék, hogy ha meghalsz, cuccot is, képzettségeket és szintet is veszthetsz..viszont félted és megszereted a karid épp ezért
questekért nem jár xp, csak gyakásért
nincsenek "instance"-ek
sok az idióta külföldi...securán fõleg a lengyelek, brazilok és svédek
tömören ennyi
20:28 Catti-bia : yeeeeeeeeees
20:28 Cyan Grandmore : NO PLEASE
20:28 Catti-bia : i always wait that
20:28 Lord Alexandro : LINE UP
20:28 Cyan Grandmore : =O
20:28 Lord Alexandro : mickael
20:28 Lord Alexandro : jesus
20:28 Beedo Darloud : u love it catti
20:28 Catti-bia : 😄
20:28 Beedo Darloud : i know
20:28 Mickael The Knight : place was taken
20:28 Cyan Grandmore : 15:28 Beedo Darloud : U ARE ALL GOING TO GET ANAL SEX 15:28 Catti-bia : yeeeeeeeeees
20:28 Cyan Grandmore : huahuahuahuahuaua
[/spam]™
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
15:18 Sails sighted northwest of Liberty Bay.
18:15 Something is moving in the depths of the sea around Liberty Bay.
[/spam]™
és második lépésben jöhet Tele javaslata 😊
[/spam]™
...koporsó fedelet.
[/spam]™
A netet kábelen kapom de megosztjuk rádiojelként idehaza. A hálozat le van kodolva, de ugy tünik valaki belépet és veszettül tölt lefle, mert már egy oldal betöltése is 1 percbe tellik. Tibiázni meg nem lehet.
valaki tudja mit lehet kezdeni?
[/spam]™
Most is van 4 bp 2 handed... 😄
[/spam]™
És olyan barátokra találtam a játékban, akiket nagyon megkedveltem (neveket nem említek). Velük/általuk "gazdagabb" lettem.
A külföldiek!!!
Rengeteg idegen-landon élõ külföldi...
[/spam]™
Akkor régen számoltam. 😊
[/spam]™
Igazából már a TombRaider sem köt le.. akkor inkább Tibia. 😊
[/spam]™