Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

maerlyn
Képet töröltem, figyelmeztettek, h mások nem biztos, h jó szemmel nézik a tibiastatot. Ha valakit érdekel, visszarakom vágva.

lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő

maerlyn
lovaggal? 😊

CattiBrie
full a manád, varázsolj!

[/spam]™

Shiwo
BSZ Shámli!

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

maerlyn
rendet raktam a depomban 😄

maerlyn
Érdekes dolgokat találni könyvekben:

The riddle

Once upon a time, there have been a knight, a druid, a paladin and a sorcerer that survived the great battle upon the fields of glory. Some of them were wounded, some not. All were deadly tired. They had to escape from a hord of orcs, a whole tribe with more then 35 fighters. Late in the night, they came to a huge bridge, or at least the rest of a once mighty bridge. It was small and seemed to be not very save. The sorcerer screamed some loud and mighty words and for a second the bridge glew in a blue light.
"I see" the sorcerer said, "that this bridge will break down and fall into the water within 60 minutes. So we have to hurry up. It will only hold two of us at the same time and it is a long bridge. The wounded knight will need 25 minutes to go over the bridge, and it will take me 20. The paladin can go faster, so he will be on the other side within 10 minutes."
Pointing at the druid he said: "And you can use your spell to move faster. You will need only 5 minutes."
"Ok then, let´s go! Don´t waste time" shouted the knight and started to go. But then he stopped. "I can´t see anything. The bridge is dangerous. We will need your magic light wand to cross it. Without light we will fall down in the cold and deep water. So always someone has to return to bring back the wand of light to the others."
"What shall we do now?" asked the paladin "How can we all reach the other side before the evil orcs will get us? I have no arrow left and we can´t fight them! In which order we have to pass the bridge? Who should go first?"
The druid started to grumbel: "Let me say k for knight, d for druid, s for sorcerer, p for paladin. hmmm.... and now let me thing:

dk-d-dp-

and hmmmm nonono.

Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmm."
"Got it!" the sorcerer screamed. "Let´s run!"

CattiBrie
Hogy?

[/spam]™

Shiwo
szõke 😊

CattiBrie
Jaj jó, már beengedtt.

[/spam]™

CattiBrie
Jaja, megfeküdtem a billentyûzetemet. 😊

[/spam]™

CattiBrie
Most mi van?

[/spam]™

<#puszis>

&#63743;

Shiwo
nyah majd vmikor leteszteljük, hogy csak kazban van-e ez a bug, oszt irunk 1 szösszenetet fórumra

Shiwo
te is ráfeküdtél ? 😛

CattiBrie
De ilyen szavakat én is ki tudok találni:

skdheo
nfsje ej sm go esno
jejhgwlaw

😄

[/spam]&#8482;

11:41 Lady Rasube : kurwa
11:41 Lady Rasube : ktury to ruchal moje koty
11:41 Lady Rasube : !!!
11:41 Bemete : Watch your language!
11:41 Lady Rasube : macie przejebane
11:41 Lady Rasube : dzwonie na psy
11:41 Lady Rasube : kurwa
11:41 Lady Rasube : hackerzyt
11:41 Lady Rasube : jebnelem twoja mame na ruszt
11:41 Lady Rasube : dobrze mi bylo
11:41 Lady Rasube : zajebiscie
11:41 Lady Rasube : ladna cipeja
11:41 Lady Rasube : z twojej starej

Help chanell 😄 Ez a nyelv télleg olyan mintha valaki ráfeküdt volna fejjel a billentyûzetre 😄

&#63743;

Nem tudom ezt angolul megfogalmazni csak polák angollal 😞 😄

&#63743;

CattiBrie
lol, pont ezt akartam beszúrni 😄

h ilyet még nem láttam

[/spam]&#8482;

Bredan
19:45 GM Mayhem on Secura : HACK WARNING: There is no 3D version of Tibia and there will not be. Letters and e-mails telling you otherwise are hack attempts. Never use your password on any other site than tibia.com.
19:45 GM Mayhem on Secura : Even if you get a link that looks like tibia.com, always login to tibia.com by typing the address manually first. If you after following the link are required to log in again, then you are not tibia.com and your computer may be at risk.
19:45 GM Mayhem on Secura : Please explain this to your non-English speaking friends.

\'Eccer élünk....

19:44 GM Mayhem on Secura : HACK WARNING: There is no 3D version of Tibia and there will not be. Letters and e-mails telling you otherwise are hack attempts. Never use your password on any other site than tibia.com.
19:45 GM Mayhem on Secura : Even if you get a link that looks like tibia.com, always login to tibia.com by typing the address manually first. If you after following the link are required to log in again, then you are not tibia.com and your computer maybe at risk.
19:45 GM Mayhem on Secura : Please explain this to your non-English speaking friends.

21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????

Czdano
Nekem is voltak ilyen dolgok általánosba..Most gimibe van 2 db 3asom 2db 4esem és 3 ötösöm pedig általánosban 4,7es átlag megvolt.

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

CattiBrie
Amúgy ez segít? Tehát általánosban ezek szerint kitûnõ voltál?

És amúgy ez a 3-as jegy megszerzése sz osztálytársaidnak hogy sikerült?
(30 fõbõl egy 3-as a tied és a többi 1-es, 2-es.. vagy a többieké 4-es vagy jobb?)

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Azt hittem legalább 1-es...
Akkor még oké.

Nem tom engem soha nem próbáltak tanulásra bírni, soha nem nézték, hogy kész-e van a házim... Igaz, szüleim sem voltak nagy tanulók.. Talán még az érettségit sem várták el tõlem.. most meg egyetemista vagyok...

Ha mást nem, azt elmondhatom, hogy én magamnak tanulok. :]

[/spam]&#8482;

2 3-as miatt 2 hónap bünti

Lvl 81 elite knight 73/66, mlvl 5 13:36 You deal 414 damage to a dragon.

Bredan
BANSHEE QUEST NOV. 1-ÉN AZ ESTI ÓRÁKBAN. Eddig jelezték hogy jönnének és ráérnek: Fagyi, Tygep, Vackor, Gyudron, és én. Ram 80%, Bexter még nem biztos. Akit még érdekel és ráér az jelezze.

\'Eccer élünk....

Bredan
BANSHEE QUEST NOV. 1-ÉN AZ ESTI ÓRÁKBAN. Eddig jelezték hogy jönnének és ráérnek: Fagyi, Tygep, Vackor, Gyudron, és én. Bexter még nem biztos. Akit még érdekel és ráér az jelezze.

\'Eccer élünk....

Frahh has been invited.
Wharyoo has been invited.

Shiwo
😞

gondolom nem jön többet tibiázni 😞 mondjuk annó azt igérte, hogy aug-ban visszatér..hát nem tért.. 😞

CattiBrie
Mégegy: Wharyoo
A bátyja. 😊

Frahh már lvl 2 😊

[/spam]&#8482;

Kicsikiraly
pont ezt akartam énis kérdezni 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

CattiBrie
Új karakter: Frahh
Aki találkozik vele, õ egy kedves irl ismerõsöm. Igaz, cseten ismertem meg. 😄
Ja, Zak ismeri. Meg Sonic. Meg.. 😄

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Malloor, will be deleted at Nov 21 2007, 02:03:53 CET

Errõl tud valaki valamit? :S

[/spam]&#8482;

maerlyn
pont a druidra? 😛

Shiwo
<#wave>

Heu
Naggggggggyon jóóóóóóóó 😊)))))
És naná ,hogy ö(õ)rülünk.

\"11:08 You deal 410 damage to a dragon.\" 20:28 You deal 425 damage to a bog raider.

CattiBrie
Azt hiszem, igen.

[/spam]&#8482;

Son Ice
Mi ez a punny, kérdezém vala?
Miközben egy sárkány szívét átlötte egy pala.

Leszáll lassan az este, mondhatnám, hogy: night
Miközben sok teknõst bedarált egy knight.

Nini, a sarokban duzzog egy sorc
Xar lett az update õ most ezért morc.

A druid-ra nincsen most rímem,
Ezért épphogy csak megemlítem.

Rímfaragó estünk végére értem,
Ugye örültök neki, hogy betértem?

&#8226; Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! &#8226; &#8226; Muszáj csak azért menni, mert van merre? &#8226;

Gregoire
Helló Mona, mikor jár le a prémid és mennyi lenne a házad?

helló kell valakinek a házam ha lejár a prémem?
<#nyes><#gun>értek én a gyerek neveléshez

amugy nem tudom mi történt, és soha nem alkalmaztam semmi ilyesmit (neveletlenek is maradtak a srácaim)<#dumcsi>
Próbálnám én eltiltani Krogot a nettõl....

13:20 Tunnelrat [20]: ha Vackor elmegy dragizni akkor az a körte visszaharap Süsünek szitu? :D

maerlyn
Gyakorló anya, biztos ismerõs a módszer 😊

Shiwo
hmm..te tucc valamit..mesélj 😊

Shiwo
micsináltál ?

Sajnálom Kicsi Tibi ! <#szomoru1>
Akkor ha nem enyhûl otthon a bünti, viszlát két hónap múlva!

13:20 Tunnelrat [20]: ha Vackor elmegy dragizni akkor az a körte visszaharap Süsünek szitu? :D

Bexter
Már megint cigiztél? Vagy most faterod kocsiját kötötted el? Vagy a sok csajbol ami szobádban van nem adtál apádnak? 😄

http://bexter.hu Szép Fényeket!

CattiBrie
Miért? :S

[/spam]&#8482;

Na emberek rossz hír...2 hónapig nuku gép és nuku Tv szal maximum sg-re tok írni suliban de az ritka lesz.....ha valaki 2 hónap alatt fellép a karimmal akkor plix gxõzõdjetek meg róla hogy én vok e... elõre is köszi

Lvl 81 elite knight 73/66, mlvl 5 13:36 You deal 414 damage to a dragon.

Mindenesetre érdekes eset, én még nem írtam fórumra.

11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD

Shiwo
így viszont bug.. reportoltátok ? (fórumra is lehet..)

Arcor Darashia depojában állt, és éppen nézte mi van benne, nyitva volt.
Kipakolt a tetejére cuccokat, és kérte, hogy küldjünk neki parcelt.
Addig nem tudtunk neki postázni, amig el nem lépett a depojából.
Amint ellépet és becsukódott a depója már okés volt a postázás.

11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD