Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

... 20:07 Bexterke : utána olyan a szám mint rágó után leszámitva gumit

21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????

Badogember
a második az gáz...

-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.

CattiBrie
qpa? ez ismerõs

[/spam]™

Badogember
Én már leírtam a véleményem, indokokkal. vagy is felesleges belépni😊

-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.

sztem baj nem lesz belõle, ha Ram belép az sga-ba, és mi meg direkt rosszalkodunk mindenkivel, hogy magyarázkodhasson 😛

///sorry az offért, de ezen röhögök egy órája 😛
elõször berakom a majomkutyát, annak, aki még nem ismeri:
majomkutya
és egy kis háttérsztori: a BME-n a villanykarosok éves kupáján mindig maradandó alkotások születnek, az a csapat nyer, aki a legtöbb pontot gyûjti össze, vannak kreatív versenyszámok, mint például ahol ez született (zeneszám készítése a létezõ leghülyébb szöveggel), de díjazzák a kézenállva hányás technikáját is stb., szal akkor a link:
qpa
jó sok olyan netes poén van benne, amit az elmúlt évben imádtam (pl. az icanhascheezburger.com, majom kutya, cigányos menõzõs fotók stb.)
///off vége

Thou art a very pleasant little rabbit.

Shiwo
ebben 1et értek..kelleni kellett, csak kicsit átgondoltabb formában..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Jólvan😄 tudom, hogy nem haragszol😄 legalábbis remélem😊

Én is csak azért írtam, hogy még ha elszúrtam, az a tisztogatás kellett mindenképp, és nem volt hiba, csak kicsit el lett túlozva😄

\"There is no worse death than the end of hope.\"

CattiBrie
Olvass sg-t és akkor ne csipogj.. sztem nem is kell lapozni, csak görgetni...

[/spam]™

Shiwo
az se árt, ha a chanelre való feljövetel is elvan nekik magyarázva, mert betettem õket invájtba..ha Tele ügyes volt, még megvan a mai chanel..

Shiwo
nem haragszom én érte, csak rámutattam arra a tényre, hogy nem azért alapítottam guildot, mert olyan húdetársaságra vágytam.. (amúgyis pg-s voltam akkor ismét)

BSZN SHAMAN😄

fallabda?😄

Catti:
uhm, te kikre gondolsz?
Mert én nem Macira/Kiscsibére/Tibire.. de fel lett véve 2 valaki akikrõl nem tudom kik, de még elég alacsony szinten vannak.. tudom nekem kellett volna utánnaolvasni..rémlik valami sg-re fel lett téve vagy mi, de tudod akkor vagyok csak ha nekem kell valami😄

egyébként hát ha már felvettétek azt a két illetõt, részletesen mondjátok el nekik mit lehet és mit nem lehet. És akkor biztosan nem lesz gond. Ha normálisak, akkor meg tutira minden rendben lesz.

Na csak ennyit akartam😄

CattiBrie
Szerintem is idejekorán történt. Bár nem hiszem, hogy bármi gond lenne.. csak szerintem idejekorán történt.

[/spam]™

CattiBrie
Boldog Szülinapot Sámli! :*

[/spam]™

CattiBrie
"én is kidobnám magam"

😄DDDD

[/spam]™

És azóta mind odafigyelünk és ügyelünk, hogy kit veszünk be.
Legalábbis remélem. Most volt pár felvétel ami szerintem idejekorán történt😄 de Tökmagféléktõl mentesek vagyunk.

Hát jah.. megbántam, hogy jópár olyan ember is ki lett téve, akit nem kellett volna. Sajnálom is. De azt nem bántam meg, hogy rászántam magam a tisztogatásra. Nem büszke vagyok, de igenis jól tettem, és a PG jobb lett azóta, hogy megtettem.

Lehet emiatt sokmindennek elszidni is.. nem fog a véleményem megváltozni.

Bexter
wow mennyi irás 😄
Nah én kis noob jövök okositok ide egy picit.
Elöször is jó ez a kezdeményezés és támogatom 😊
Ettõl remélem kevesebb lesz a noob thief stb.
Ha valakinek valakivel gondja van oldja meg, ha meg nem tudja nem kell vele fogllakozni. Nem szabad semmilyen okot adni arra hogy szitsuk a tüzet.
Ramhoz: Engem is kivágott szó nélkül kérdés nélkül kisebb noob koromban. Van ilyen nah, most nem kell örök harit tartani miatta. (nem harizom én is kidobnám magam 😄D)

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Shiwo
nem azért, de ha nem szórsz ki olyanokat a pg-bõl ész nélkül, akiket nem kellett volna, akkor nem lenne fod..

CattiBrie
Én írtam párat. 😊

[/spam]™

CattiBrie
Igaz, semmi köze a Tibiához.. 😛

[/spam]™

haha.. ez most csak valami vicc.. mondd csak hogyan rendeznél le valamit valakivel, ha az a valaki perm ignore-ra tett?

na jó..hagyjuk, Gõz nem 100as az biztos, de fölösleges emlegetni is.

ami meg azt illeti én a PG-t szeretném ha belépne, és továbbra is kíváncsian várom a hozzászólásokat.

a blacklist meg, hát talán még annyit, hogy most tényleg többen fognak foglalkozni vele, más rendszerben, régen szenvedés volt azoknak akik csinálták, soha véget nem érõ meló, SGA-nál ez valszeg nem így lesz, és minél többen lesznek és maradnak bent annál jobb lesz Securán játszani.

Igazából ha az emberek tényleg veszik a fáradtságot, és legalább a guildjükért megtesznek annyit, hogy nem genyóznak, akkor tényleg érni fog valamit az SGA.

Na most a másik része hogy jobb mint a semmi, és jó próbálkozás.

Shiwo, elõbb utóbb neked is lett guilded, ami meg azt jelenti, hogy amit írtam az helyes😄 és Omniinak is van most guildje😊

Szal.. a guild nélküliek továbbra is vagy abbahagyják, vagy köcsögök, vagy jófejek, de elõbb utóbb guildbe lépnek. Na most, ha jófejek, akkor valszeg be fognak tudni lépni egy SGA-s guildbe, ha meg nem, mert a bl-jük 10 oldalas listát tartalmaz, akkor bizony egyértelmûen guild nélkül maradnak.

CattiBrie
Más az eset, mert te Bextet személyesen ismered és nem ingame van a probléma. Amúgy nem mondtam, hogy tedd ki. És amúgy meg nem van sok közöm hozzá, mert csak a Ram féle verziót ismerem, az hogy valóban mi van "köztük", azt nem tudom.

[/spam]™

OK koszi !! Megprobalom!

Shiwo
megnézed, hogy milyen videókarid van, felmászol a hivatalos honlapjára (gugli segít) és ott olyat keresel, hogy driver..letöltöd, futtatod..

Shiwo
láttatlanba van 1 olyan érzésem, hogy nem fog..az elsõ pár komment alapján naivak, akik kitalálták az egészet..

Sziasztok!!
Lenne 1 kerdesem!! sok helyt lattam hogy ha nem megy 1 jatek akkor vmi vidokartya driver frissitesrol beszeltek!!!Ha lenne valaki elmondana hogy ez mibol al??
Elore is koszi!! Segitsetek!!!

hát shiwo, érdemes lett volna elolvasni ám a fórumot😊

alapvetõen más lesz a bl felépítése, kiértékelése mint eddig volt, és tudatos változtatásokat hoztak..

többeknek lesz beleszólása, és én spec úgy gondolom, hogy mûködni fog a dolog..

na majd jövök még😄 eddig 1 hozzászólást elolvastam😊

Shiwo
nekem speciel nem volt semmi bajom Gõzzel...Rammal sose volt jóban, ez a lénylegyakás egy gyerekes fricska volt tõle..de most azért vágjam ki a guildból, mert nincs jóban egy másik magyarral ? Bexel 1 jódarabig dúrván összevoltam veszve, mégsem vágtam ki õt se..sztem ha valakinek bajja van a másikkal, rendezzék le 1más közt, de ne rángassák bele a többieket..

CattiBrie
Ja, attól hogyan lesz igazságosabb? :S

[/spam]™

Shiwo
simán..én is voltam 1-2 hónapot guildless..attól még voltak barátaim, duma-chanelem, stb....

CattiBrie
"tudom Ram, mindjárt jönnél Gõzzel, de õ se csinált rendszert a lényeid legyakásából tudtommal..."

Hát ez egyszer is elég gáz. Nekem is égett volna a pofám pl ha Nionderrel vagyok. Vagy bárkivel. Nem is a rendszerrõl van szó. Sokszor van h valaki csak arra jár és öl és megy tovább.. az sem rendszeres..

[/spam]™

CattiBrie
"Jófej guild nélküli emberek.. hát nem tudom. Van ilyen, de ezek ha normálisak akkor elöbb utóbb belépnek valahova. Azért tibiázni közösség vagy barátok nélkül nem túl élevezetes. Szal errõl talán ennyit."

Omnii volt sokáig guildless? Amúgy sztem simán elképzelhetõ h valaki ezt az életvitelt választja, guild nélkül.. és normálisan.

[/spam]™

CattiBrie
"Azok akik guild nélkül tolják, azok továbbra is gátlástalanul pusztíthatnak minden szinten, nem lesz semmi ami miatt ne tennék ezt.
Ugyanakkor, nem is lesz senki aki segít majd nekik, bár ez eddig is így volt, és ahogy az Sidd válaszából kiderült, ha nem kedvelsz valakit SGA-n belül azt továbbra sem kell vinned questre stb. "

Mondjuk egy POI kvesztnél, azért tényleg lehetne ilyen szûrõ.
Amikor norsemanon voltunk volt egy csóka, akire mondta a másik h õ egyszer megölte õt... meg ilyenek.
Amúgy meg jó teszt a PGs emberkékre. 😊

Pl én azt mondom h nem csalok és jön valaki és azt mondja h csalok.. és akkor ki tudtok tenni.. No persze kinek hiszünk? Lehet-e nekem hinni? Igazat mondtam-e?

[/spam]™

Shiwo
meg a másik... nem viszik questelni a rossz fiukat.. hova ? poi-re ? emlékeim szerint ponthogy mikor Humáék mentek, akkor volt valami magas szintü köcsögláma, aki nem fizetett semmit, és ment a tömeggel..és nem kezdtek vele semmit..

CattiBrie
Jaés igen lesz egy lista amin rajta lesz hogy

Thiefek:
x
y
s
d
g
j
r
r

Looterek:
d
g
j
t
s
x

Scammerek:
f
g
h
d

Persze ezek ilyen egyszer használtaos lvl 20as karakterekbõl összeállítva, kategóriánként 300 névvel.

És?

[/spam]™

Shiwo
ettõl függetlenül lehet bárki kretén, aki jelenti a líderének a baromságait, az meg nem is ellenõriz, csak bl-ez SGA-ba..neadjisten pont egy f@szláma líderrel kerül az ember összeférhetetlenségbe, találkoztam már olyannal is..

CattiBrie
Meg lehet hogy egyszer megtették vele, ezért õ is megteszi valakivel.. de csak akkor egyszer.

vagy

Van a lvl 20, aki csak azért van h másokat bosszantson...

[/spam]™

CattiBrie
Fura is ha valaki nincs benne guildben, de amúgy sztem egyénekre is kitérhet a dolog...

[/spam]™

CattiBrie
Olvasok.. folyamtosan. most erre reagláok

Azért gondolnám jónak, mert ha a nagy arcok benne vannak az jó.. Nem mint hûdejók vagyunk, hanem egy JÓ tibiás securás csapatnak a tagjának lenni. Nem csak tudni, hogy ki az az XY említésre méltó lovag, hanem jó, ha õ is tudja, hogy én ki vagyok.
És azért elég szépen érik a guildünk.. úgy értem egyre több nagynak számító karakter...

Viszont nem tudom hogy mi lesz, ha bekerül Farlo és csapata is -.- Mert akkor megint semmi értelme az egésznek..

Bár nem tom h a makrósokat ki akarja-e szorítani a team.

[/spam]™

Ennek a bl-nek pont az lenne a lényege, hogy nem ír bele boldog-boldogtalan csak SGA tagok, bár ettõl függetlenül nem biztos, hogy jobb lesz...

11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD

CattiBrie
Igen.

[/spam]™

Shiwo
én se olvastam végig, de alapvetõ gondolataim: .. ha jól értem, ez a guildeket tartalmazza, akiknek fontos a bl meg a community law..ez eddig mind szép és jó... de már bebizonyosodott, hogy a bl egy nagy rakás [email protected] nem csak azért, mert semmi visszatartó hatása nincs (most tán lenne), hanem mert boldog-boldogtalan blekklistelhet minden baromságért..lásd Zakék esetét, mikor a csóka megengedte nekik, hogy legyakjanak 1 dragit, majd bl-ezte õket..vagy Sonicék esetét is alapul veheted..és nem fogok se hetekig veszekedni egy ilyen ügy miatt egy gyökér állattal, se sírni-ríni senkinek, hogy engem vagy vmely guild-tagom levegyék a listáról, mert valami b@lf@sz feljelentette..ha egy FoD-osról kitudódna, hogy rendszeresen vét a morális törvények ellen, ugyis kivágnám, mint macskát sz@rni..(tudom Ram, mindjárt jönnél Gõzzel, de õ se csinált rendszert a lényeid legyakásából tudtommal...) szvsz ilyen alapon sz@r az egész, tervnek jó, de nem hiszem, hogy mûködni fog..mindenesetre majd vmikor irok a fórumukra, hogy a bl-re építkezni miért hülyeség szerintem..de továbbra is tartom magam ahhoz, hogy nem vágok ki senkit a guildból csak azért mert igazságtalanul bl-es..és ha bennelennénk ebben az SGA-ban, akkor ponthogy kikéne tennem az ilyen tagokat, vagy miattuk szívnának a többiek is.. amúgy a másik amin bukhat a dolog, hogy bárki lehet ritkanagy <#kocsog><#lama> az egyik karijával, ami rejtett, míg a másikkal játsza a jófiút az SGA-ban..felõlem a PG csatlakozhat, ha akar, a ti dolgotok..ha a hozzáállásom meg nem tetszik vmely FoD-osnak, nyugodtan menjen át a PG-be, nem csinálok belõle ügyet (bár azért szóljon, hogy pá-pá, ne 2 hónap után tünjön fel a hiánya..)

Shiwo
én 1et hazamentettem 😊 még mozog..

> Na😊 ennyit most. azt ha lesz még hozzászólás kíváncsi vagyok rá😊

Szerintem a szövetségnek tenni kéne a bébifókák megmentéséért is, mert olyan édi a szemük!

Thou art a very pleasant little rabbit.

maerlyn
Ha lesz idõm, végigolvasom az egész topicot, hátha megválaszolja sok kérdésem. De addig is igazat adok neked, lépjünk be.

lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő

Igazából persze.. igaz.. nem lehet tökéletes nem is lehet tökéletesen megoldani.

Azok akik guild nélkül tolják, azok továbbra is gátlástalanul pusztíthatnak minden szinten, nem lesz semmi ami miatt ne tennék ezt.
Ugyanakkor, nem is lesz senki aki segít majd nekik, bár ez eddig is így volt, és ahogy az Sidd válaszából kiderült, ha nem kedvelsz valakit SGA-n belül azt továbbra sem kell vinned questre stb.

Jófej guild nélküli emberek.. hát nem tudom. Van ilyen, de ezek ha normálisak akkor elöbb utóbb belépnek valahova. Azért tibiázni közösség vagy barátok nélkül nem túl élevezetes. Szal errõl talán ennyit.

És az SGA igazából a guildeket akarja felügyelni és korlátozni olyan szempontból, hogy az egyének a guild miatt igyekezzenek igazódni a szabályokhoz és normális emberek módjára játszani, hogy mások játékát ne tegyék tönkre.

Mivel mi többnyire békés guild vagyunk, tényleg nem lesz változás az eddigiekhez képest, max annyi, hogy ha véletlenül, vagy bosszúból vagy valahogy bl-re kerül tõlünk valaki akkor az ellen tehessünk valamit.

Hogy ez pl. nekem miért fontos? Hát többnyire azért, mert ha jól értelmeztem a guildek a tagok alapján lesznek besorolva.. ez a white guild meg a másik fajta szerint..vagy vmi hasonló. És ha lesz nálunk valaki, aki bl-re kerül félek a jövõben poi quest, meg ha lesz hasonló kaliberû csoda akkor ezekben nem vehet részt a guild egyik tagja sem, vagy hasonló.
Szal biztos ami biztos be kéne lépni, és igazából nem veszíthetünk a dolgon, csak nyerhetünk.

Mondjuk talán az ilyen bl-es ügyek lehet szét lesznek osztva, vagy közösen kell elbírálni, nem tudom😄
Szal lehet lesz dolgunk is, de azt majd igyekszem magamra vállalni, de lehet kell segítség is.. errõl halvány lila gõzöm sincsen.

Na😊 ennyit most. azt ha lesz még hozzászólás kíváncsi vagyok rá😊

Az ötlet nekem is tetszik, a parcel thiefekkel, meg tréning monster legyakókkal semit sem fognak tudni kezdeni, de legalább lesz egy lista, amin látjuk, hogy kik a rosszfiúk .)

11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD

maerlyn
Nem olvastam végig a topicot, de szimpatikus a kezdeményezés. Én eddig is a CR szerint toltam, szóval ilyen szempontból nem lesz váltás, csak arra vagyok kíváncsi, hogy továbbra is le fogják-e ölni a monsztáim a guildless népek. Mert ez a SGA csak a guildeknek szól, de mi van azokkal, akik nincsenek benn sehol? Õket ki fogja szabályozni? És ha valaki guildless, de normális, akkor õt ki védi meg?
Félre ne érts, az ötlet alapvetõen jó, csak az implementálással kapcsolatban vannak kétségeim.

lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő

Bexter
ok

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Sziasztok!

Nos, gondoltam ide is beírom. Ez most fõleg PG-seknek szól, de ha érdekel titeket is Shiwo, akkor tibia.com-on fórumok közt van egy olyan ami SGA-val foglalkozik, ez a Securan guild alliance, leírja miez, miért hogyan..

Én spec úgy gondolom nem árt ha bent vagyunk.. lényegében nem változik majd semmi, de nem akarok kimaradni semmi jóból. És kíváncsi lennék a többiek véleményére PG-bõl.

Üdv, Ram