Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért remélem nem kell mégegyszer elmennünk a questre 😞 tetszett -de négyóra izgalom az én koromban.<#kacsint>
és azt is remélem, hogy senki nem halt meg, az feletébb dûhítõ lenne!<#boxer>

13:20 Tunnelrat [20]: ha Vackor elmegy dragizni akkor az a körte visszaharap Süsünek szitu? :D

20:58 You advanced to magic level 53.

21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????

maerlyn
én ilyenkor mindig mms-t kérek 😄

lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő

maerlyn
én lootlepakolás után épp indultam vissza a bányába... mák

20:54 Grandmaster Ferkyn : plx
20:54 Grandmaster Ferkyn : 4gp
20:54 Magic Fagyi ❤️3>: plx 40 gp!
20:54 Grandmaster Ferkyn : 4gp
20:54 Grandmaster Ferkyn : plx
20:54 Magic Fagyi ❤️3>: 40
20:54 Magic Fagyi ❤️3>: plx
20:54 Grandmaster Ferkyn : lol

Én nem hittem hogy mûködik ez... Éljen Catti 😊

Tygep
Éppen szintlépésen dolgoztam. Szerencsére pont sikerült kitakarítanom egy helyet.

maerlyn
nálam még a loginszerver is elérhetetlen

Currently the server is offline.

13:20 Tunnelrat [20]: ha Vackor elmegy dragizni akkor az a körte visszaharap Süsünek szitu? :D

maerlyn
secura off, és felélénkül a topic 😄

Shiwo
tegnap v tegnapelött is ez volt..beztos támadják a szervert megint..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Nem lehet off. Taj-jal bent vagyunk.

maerlyn
Igazából nem is csak kick, secura -> off

<#ejnye1> Cip <#ejnye1>

Mi az, hogy ledobál a játék? <#conf>

Tygep
Engem is kivágott, és server offline-t mutat

maerlyn
Beware, beware the masskick hare

20:33 Mass kick

Shiwo
biztos a sok hülye már nyáladzva lesi a szerver-listet, hogy mikor tudnak újra jáccani..

Shiwo
hmm.. tibia.com épp összeszarja magát és nem tok elküldeni 1 postot 😞

maerlyn
nyersfordítás...

gondoltál valaha arra, h vidékre költözöl? az idei téli update néhány gyönyörûséget fog adni a tibiai ingatlanpiachoz. akarsz úgy élni, mint az öreg MacDonald, néhány barátoddal? mostantól kibérelheted a saját farmod, mezõkkel, és legalább 3 különálló épülettel! esetleg egy manzió a tengerparton, saját, különbejáratú, érintetlen tengerparttal? esetleg egy ördögi varázslótorony? vagy talán egy igen különleges valami érdekel - egy kalózhajó, ami saját vízalatti obszervatóriummal rendelkezik?

persze lesznek új otthonok a tibiabeli teremtmények számára is. egy rejtélyes új dungeont fedeztek fel északra port hopetól, és a szóbeszéd szerint egyéb felfedezésre váró helyek is lesznek. ezen felül sok terület lett újratervezve. az exotikus nomád sátraktól a félelmetes dungeon elemekig és a hatalmas pókhálókig sok felfedezni való lesz mindenütt. azt fogod látni, hogy a tibiai tájak szebbek, mint valaha!

maerlyn
Have you ever thought of moving to the countryside? This year's winter update will add some real new beauties to the Tibian housing market! Fancy living like Old MacDonald with a couple of friends? Now you can rent your own farm, complete with fields and no less than three individual buildings! How about a stately mansion by the sea that features an exclusive private stretch of unspoilt beach? What about your very own sinister wizard's tower? Or perhaps we can interest you in a very special something - an picturesque house boat that comes with its own underwater observatory!

Of course, there are new homes for Tibia's creatures, too! A mysterious new dungeon has recently been discovered to the north of Port Hope, and rumour has it that there are further new places waiting to be explored. What's more, many areas have been refurbished. From exotic nomad tents and dreary dungeon entries to dangerous giant cobwebs, there is plenty to discover everywhere. You will find that the lands of Tibia look nicer than ever!

maerlyn
majd egyszer én is befejezem 😊

Shiwo
fene.. <#ejnye1><#banplz><#wink>

hát.. az a helyzet, hogy a cam..nos tehát..nem is tudom hogyan mondjam, de a cammal történt egy kis gubanc.. 😄 szal sorry😄

sajnos nem vagyok gyakorlott e téren.. eddig mindig sikerült felvenni vele.. de most valamiért nem sikerült.. pedig megnyitottam a tibicam-et, aktiváltam, utánna megnyitottam a tibiát, elindítottam a recordot, browse fájl név.. és beléptem tibiába..

na most hogy így ezt leírtam.. azt hiszem a record elindítása elött kellett volna belépnem talán?

na mindegy😄 sorry mindenkinek😄 ezt elcúrtam😄 gondolom más nem csinált camot? na majd legközelebb😄 számíthattatok volna ilyesmire😄 én próbálkoztam😉 ismertek😄

\"There is no worse death than the end of hope.\"

Kesnek és Tajnak üzenem, hogy a parceleket kazba küldtem.. ami bennük van a tiétek😊

Shiwo
gratz a questhez

camot mikor kapunk róla ? 😛

Tygep
Ahoy Mindenki,

Én is köszönöm mégegyszer mindenkinek, hogy segített a questben.

09:29 Jefrey: You have transferred 500 gold to Tajpan.
09:29 Jefrey: You have transferred 500 gold to Kes Lumaka.

<#integet2>
Sziasztok!
Akkor mégegyszer hálás szívvel minden segítõnek és questezõnek.

06:57 Jefrey: You have transferred 500 gold to Tajpan.

06:57 Jefrey: You have transferred 500 gold to Kes Lumaka.

//szófogadó vagyok, és nem utolsó sorban jó lenne máskor számítani a lovagokra//<#puszis>

spanom

Thou art a very pleasant little rabbit.

banshee questeseknek gratula, hogy nem halt meg senki, és ezt kapták:
boh (30k djinnél, 35 playernél) + gs (17k djinnél) + 10k + tower shield (8k djinnél) = 65k djinnél, 70k playernél + még ad talán gyûrût és nyakláncot

más téma:
mivel összesen 580 gp lootot tettem el, és elfogyott kb 2 bp uh-m, ezért pls mindenki transfer 500 gp to tajpan + 500 gp to kes lumaka, krog talán szedett gs silket/skull staffot
ha beszéltek a külföldi bandával, akkor légyszi mondjátok nekik is, mert igazából én egyikkel sem szoktam trécselni 😛

Thou art a very pleasant little rabbit.

22:25 You see Buu Zii (Level 6). He has no vocation.

Shiwo
All game worlds are offline from 15:00 CET for about 60 minutes due to a patch. Unfortunately, the game world GUARDIA had to be reset to the state of November 1st, 8:00 CET. Please excuse the inconvenience.

szal 3 fele leállás várható

Kicsikiraly
és ezután fog jönni az hogy hú nekem ilyen olyan cumót dobott...

DFTBA &#3232;_&#3232;

Shiwo
az is vicces lesz, hogy lenyomták Orsit, erre reset 😛

bár állítólag nem dobott semmi komoly lootot..vagy csak titkolják..

Bexter
tud valaki valamit arrol mikor lehet ujra menni?
nagyon restart gyanus ez nekem 😞

Tibi azért nem jo mert amit reggel ota csáltunk elveszik.

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Miért is baj ha restartolnak?

Lvl 81 elite knight 73/66, mlvl 5 13:36 You deal 414 damage to a dragon.

Bexter
detto 😞
Pont mire össze szedtem minden szart 😞

Bredan
Kinyírom a cipet ha nekem most restartolnak....

\'Eccer élünk....

Bexter
Nah tibia offline. Remélem nem restart lesz belõle és nem tepmlomos ébredés

Bredan
MINDENKINEK AKIT ÉRINT: GYÜLEKEZÕ A MA ESTI BANSHEE QUESTRE CARLIN KELETI KAPUJÁNÁL. INDULÁS ESTE 8-KOR

\'Eccer élünk....

Shiwo
VIGYÁZAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

parcel-bug veszély ismét... valami apróságot állíthattak a szerveren, mert a gém megint úgy kezeli a ma még be nem lépett karikat, mintha nem léteznének, és ezáltal parcelezni se lehet nekik

easy -.-

&#63743;

Shiwo
lál..ne bassz..már ki is nyírták ? 😄

jah..elsõ.. de lenyomták seperc alatt

Securán ez az elsõ igaz?

&#63743;

Bexter
És ha Edron alatt logoltam ki? :/

12:28 Orshabaal has been summoned from hell to plague the lands of mortals again.

12:21 Orshabaal's minions are working on his return to the World. LEAVE Edron at once, mortals.

12:25 Orshabaal is about to make his way into the mortal realm. Run for your lives!

NE MENJETEK EDRONRA

Bexter
Én most nem tudok adni max quest után 😄 kiderült lenuláztam sz ámlám és nemtom mikor vettem belõle egy g leget 😄

Én adok a GH-ba manit van rá 10k-m ha kell Shiwo csak szólj😄 Ram írását nézve rájöttem hogy nem tom mírõl is van szó...mibe akar ki belépni?

Lvl 81 elite knight 73/66, mlvl 5 13:36 You deal 414 damage to a dragon.

maerlyn
18:16 You see The Halloween Hare.