Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és azt is remélem, hogy senki nem halt meg, az feletébb dûhítõ lenne!<#boxer>#boxer>
13:20 Tunnelrat [20]: ha Vackor elmegy dragizni akkor az a körte visszaharap Süsünek szitu? :D
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????
20:54 Grandmaster Ferkyn : 4gp
20:54 Magic Fagyi ❤️3>: plx 40 gp!
20:54 Grandmaster Ferkyn : 4gp
20:54 Grandmaster Ferkyn : plx
20:54 Magic Fagyi ❤️3>: 40
20:54 Magic Fagyi ❤️3>: plx
20:54 Grandmaster Ferkyn : lol
Én nem hittem hogy mûködik ez... Éljen Catti 😊
13:20 Tunnelrat [20]: ha Vackor elmegy dragizni akkor az a körte visszaharap Süsünek szitu? :D
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Mi az, hogy ledobál a játék? <#conf>#conf>
gondoltál valaha arra, h vidékre költözöl? az idei téli update néhány gyönyörûséget fog adni a tibiai ingatlanpiachoz. akarsz úgy élni, mint az öreg MacDonald, néhány barátoddal? mostantól kibérelheted a saját farmod, mezõkkel, és legalább 3 különálló épülettel! esetleg egy manzió a tengerparton, saját, különbejáratú, érintetlen tengerparttal? esetleg egy ördögi varázslótorony? vagy talán egy igen különleges valami érdekel - egy kalózhajó, ami saját vízalatti obszervatóriummal rendelkezik?
persze lesznek új otthonok a tibiabeli teremtmények számára is. egy rejtélyes új dungeont fedeztek fel északra port hopetól, és a szóbeszéd szerint egyéb felfedezésre váró helyek is lesznek. ezen felül sok terület lett újratervezve. az exotikus nomád sátraktól a félelmetes dungeon elemekig és a hatalmas pókhálókig sok felfedezni való lesz mindenütt. azt fogod látni, hogy a tibiai tájak szebbek, mint valaha!
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
Of course, there are new homes for Tibia's creatures, too! A mysterious new dungeon has recently been discovered to the north of Port Hope, and rumour has it that there are further new places waiting to be explored. What's more, many areas have been refurbished. From exotic nomad tents and dreary dungeon entries to dangerous giant cobwebs, there is plenty to discover everywhere. You will find that the lands of Tibia look nicer than ever!
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
sajnos nem vagyok gyakorlott e téren.. eddig mindig sikerült felvenni vele.. de most valamiért nem sikerült.. pedig megnyitottam a tibicam-et, aktiváltam, utánna megnyitottam a tibiát, elindítottam a recordot, browse fájl név.. és beléptem tibiába..
na most hogy így ezt leírtam.. azt hiszem a record elindítása elött kellett volna belépnem talán?
na mindegy😄 sorry mindenkinek😄 ezt elcúrtam😄 gondolom más nem csinált camot? na majd legközelebb😄 számíthattatok volna ilyesmire😄 én próbálkoztam😉 ismertek😄
\"There is no worse death than the end of hope.\"
Én is köszönöm mégegyszer mindenkinek, hogy segített a questben.
09:29 Jefrey: You have transferred 500 gold to Tajpan.
09:29 Jefrey: You have transferred 500 gold to Kes Lumaka.
Sziasztok!
Akkor mégegyszer hálás szívvel minden segítõnek és questezõnek.
06:57 Jefrey: You have transferred 500 gold to Tajpan.
06:57 Jefrey: You have transferred 500 gold to Kes Lumaka.
//szófogadó vagyok, és nem utolsó sorban jó lenne máskor számítani a lovagokra//<#puszis>#puszis>
Thou art a very pleasant little rabbit.
boh (30k djinnél, 35 playernél) + gs (17k djinnél) + 10k + tower shield (8k djinnél) = 65k djinnél, 70k playernél + még ad talán gyûrût és nyakláncot
más téma:
mivel összesen 580 gp lootot tettem el, és elfogyott kb 2 bp uh-m, ezért pls mindenki transfer 500 gp to tajpan + 500 gp to kes lumaka, krog talán szedett gs silket/skull staffot
ha beszéltek a külföldi bandával, akkor légyszi mondjátok nekik is, mert igazából én egyikkel sem szoktam trécselni 😛
Thou art a very pleasant little rabbit.
szal 3 fele leállás várható
bár állítólag nem dobott semmi komoly lootot..vagy csak titkolják..
nagyon restart gyanus ez nekem 😞
Tibi azért nem jo mert amit reggel ota csáltunk elveszik.
http://bexter.hu Szép Fényeket!
Lvl 81 elite knight 73/66, mlvl 5 13:36 You deal 414 damage to a dragon.
\'Eccer élünk....
parcel-bug veszély ismét... valami apróságot állíthattak a szerveren, mert a gém megint úgy kezeli a ma még be nem lépett karikat, mintha nem léteznének, és ezáltal parcelezni se lehet nekik


12:25 Orshabaal is about to make his way into the mortal realm. Run for your lives!
NE MENJETEK EDRONRA
Lvl 81 elite knight 73/66, mlvl 5 13:36 You deal 414 damage to a dragon.