Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cicák 😊 végre, nem is értettem miért csak kutyák vannak :S biztos, h afkolás közben ezútán egy-két cica fog dörgölõzni a lábamhoz (már ha ez nem csak a kép kedvéért van és valóban lesznek cicák a játékban,és idézhetõek is..- ja és én tuti nem fogom ölni õket 😊
13:20 Tunnelrat [20]: ha Vackor elmegy dragizni akkor az a körte visszaharap Süsünek szitu? :D
mondták már, hogy illetlenség elõnézetnek a nagyképet berakni, csak böngészõben átméretezve? tessék rendes thumbnailt csinálni! 😛
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
[/spam]™
All-int mondtam volna rá, hogy a hsz-em után beteszed az összes képet 😛

Mért van olyan érzésem, hogy karakterem neve mellet immortal helyet cat killer lesz?
http://bexter.hu Szép Fényeket!
Catti:
😊
😊

volt írva sg-re (Bex linkelte), tibia.com -on is napok óta kint van a news-ok közt, chanelen is volt róla szó párszor..aki ezek után nem tudta, hogy ez lesz, azzal nem tok mit kezdeni, vszeg upról is csak akkor értesülne, ha kiírná a tibia, hogy nem indul, mert update van..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
11:18 GM Mayhem on Secura : Welcome to double experience week. Allmonsters are now yielding twice the normal amount of experience, both for free accountsand premiums. Havefun and enjoy yourselves.
[/spam]™
61603 players online. - egy ezressel több mint az eddigi rekord
Még a kari választó képernyõig sem jutok el (20002)
Cip sux...
:/
Még a kari választó képernyõig sem jutok el (20002)
Cip sux...
:/
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????
van a Heroes /magyaron is ment az elsõ évad, Hõsök néven/ sorozat, meg a Heroes of Might and Magic játék, amibõl már van 5 rész (+ kiegek)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Bár szerintem inkább mindenki a saját sebeit fogja nyalogatni.. ha már gyógyítani nem tudja majd.. -.-
[/spam]™
Mi ez a nagy csönd?
Mindenki gyakni ment?
😊
Mindenki gyakni ment?
😊
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????