Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jé én is bent vok😄
Lvl 81 elite knight 73/66, mlvl 5 13:36 You deal 414 damage to a dragon.
Furora még nem megy <#falbav>#falbav>
pvp: Furora
én is most értem haza <#wave>#wave><#wave>#wave> ...
de én most nem tibiázok ,hanem nekiálltam (újra) a Gothic-nak. Végig akarom vinni 1-et utána a 2-t (a 3-at nem ,mer az nem teccett annyira!)
de én most nem tibiázok ,hanem nekiálltam (újra) a Gothic-nak. Végig akarom vinni 1-et utána a 2-t (a 3-at nem ,mer az nem teccett annyira!)
<#wave>#wave> amúgy sziasztok
Na én most értem haza és meglepve látom h megint offline az összes szeró+az oldalon ki van írva h adatbázist fejlesztenek szal a cpi soft beveheti....
<#integet2>#integet2>

Hack & Slash és full 3D.
Ingyenesnek annyira ingyenes, hogy játszhatsz vele a neten, (ha megvetted a játékot 12k-ért), de úgy, mint a tibiában itt is vannak + lehetõségek, ha elõfizetsz, ami, ha minden igaz, akkor 1500 pénz havonta, de ennek még nem jártam utána.
Ingyenesnek annyira ingyenes, hogy játszhatsz vele a neten, (ha megvetted a játékot 12k-ért), de úgy, mint a tibiában itt is vannak + lehetõségek, ha elõfizetsz, ami, ha minden igaz, akkor 1500 pénz havonta, de ennek még nem jártam utána.
Mennyi a játék pénzben?? Milyen a gépigénye? 😛 Grafikailag mihez hasonlítható?
Amúgy nem azok csinálták akik a dio2õt? Mintha rémlene valami,de manapság ezer a játék, én nem tartom fejben.
Amúgy nem azok csinálták akik a dio2õt? Mintha rémlene valami,de manapság ezer a játék, én nem tartom fejben.
-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.
Össze szokott jönni jó társaság, talik még nincsenek, de a lootodat sem tudják elvenni, és a szörnyeidet sem tudják lenyomni. Ha akarod, akkor csak te játszol az adott térképen, vagy akár csak magyarokkal vállvetve 😊
Ökörködések is vannak néha, de inkább bénázások, ha 1-1 monster túl izmosra sikeredett 😛
Ökörködések is vannak néha, de inkább bénázások, ha 1-1 monster túl izmosra sikeredett 😛
Gyere Hellgatezni, ott mindig megy a szerver xD
Hát én itthon vagyok és 2órája készülök hozzákezdeni tanulni :S
Hehe, kibújt a szög a Zak-ból <#hehe>#hehe><#wave>#wave>
11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD
Naná, hogy melóhelyen, vagy suliban, hol máshol ?
Vagy a gép elõtt szidalmazzák a login képernyõt... <#falbav>#falbav><#email>#email>
Vagy a gép elõtt szidalmazzák a login képernyõt... <#falbav>#falbav><#email>#email>
11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD
Ahh... látom
"Website and All Game Worlds Down for Database Maintenance"
És akkor hol van Secura?
Mármint a securai pléjerek..
"Website and All Game Worlds Down for Database Maintenance"
És akkor hol van Secura?
Mármint a securai pléjerek..
[/spam]™
Én bent voltam és írták, hogy valami gubanc van és mindent leállítanak, és mindent leállítottak.
Ja és rájöttem, hogy a knightok egyvalamiben nagyon jók, a futásban 😊 Egyszer egy lvl 55 körüli pala rámtámadt és 1 bp gyógylötyivel simán visszaértem a városba, ami elég messze volt 😊
Én furorán játszok, ami szintén pvp server, nemrég kezdtem, szóval nem vagyok túl magas, de haladok. Ha mégis a pvp server mellett döntenél gyere ide 😊 itt hálistennek nincs várólista (még)
Én itt knight vagyok és velem is megesett, hogy 60+ druid belémlõtt 2 sd-t és feküdtem, de ez azért ritka. Véleményem szerint a szint és a skill is nagyon kell a szint a sok hp, a skill a sebzés miatt, lvl 40-en már van annyi hp-d, hogy tudd gyógyítani magad, ha egy veled egyszintû vari elkezd sdzni. Szóval alacsony szinten nagyon gyenge a knight, de késõbb jobb lesz. Ja és szvsz addig kell tréningezni, amíg viszonylag alacsony a skill, szóval ha lvl 20-on nekiállsz és rászánsz egy-két napot hamar megvan a 60/60
Én itt knight vagyok és velem is megesett, hogy 60+ druid belémlõtt 2 sd-t és feküdtem, de ez azért ritka. Véleményem szerint a szint és a skill is nagyon kell a szint a sok hp, a skill a sebzés miatt, lvl 40-en már van annyi hp-d, hogy tudd gyógyítani magad, ha egy veled egyszintû vari elkezd sdzni. Szóval alacsony szinten nagyon gyenge a knight, de késõbb jobb lesz. Ja és szvsz addig kell tréningezni, amíg viszonylag alacsony a skill, szóval ha lvl 20-on nekiállsz és rászánsz egy-két napot hamar megvan a 60/60
Nekem bejön, azért játszom vele 😊
Majd a talin rábeszéllek téged is, és a befizetést is megdumáljuk. 😄
Ha meglesz a prémi, akkor csinálok is egy guildet.
Majd a talin rábeszéllek téged is, és a befizetést is megdumáljuk. 😄
Ha meglesz a prémi, akkor csinálok is egy guildet.
TSA Tajci! 😛
Tudod a passomat, szóval intézkedhetsz akár te is 😊
Ha nem, akkor megírom privátban.
A leaderséget is átvállalhatnád, mivel én nem játszom.
Tudod a passomat, szóval intézkedhetsz akár te is 😊
Ha nem, akkor megírom privátban.
A leaderséget is átvállalhatnád, mivel én nem játszom.
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
TSA!!! Zak, ha majd ráérsz véletlenül, megváltoztatnád Omnii zárójeles nevét Dance Commander-re? 😛
egyébként a demon komoly volt, én druiddal voltam az esküvõn, és végülis tetszett, hogy történt is valami, de ha mellettem respel, akkor én is halok 😄
egyébként a demon komoly volt, én druiddal voltam az esküvõn, és végülis tetszett, hogy történt is valami, de ha mellettem respel, akkor én is halok 😄
Thou art a very pleasant little rabbit.