Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hmmm sajna mindig marha nagy a várólista szal ha ritkábban láttok akkor ne csodálkozzatok.....<#rinya>#rinya><#shakehead>#shakehead><#sir>#sir>
Lvl 81 elite knight 73/66, mlvl 5 13:36 You deal 414 damage to a dragon.
Guildleírás:
Guild de gente que 19% son lurers, 10% thiefs, 10% maman a Zcorpio, 10% pagaron por estar aki, 50% mamones, 1% indesisos de su sexualidad.. Reclutamos lvls 40+ spanish plx.. GUILD CHANNEL siempre abierto.SI tienes quejas mias o de alguien de la guild GRATZZZZ porke me vale mergas. si le kieres entrar muy tu pedo pero si le robas a alguien de la guild te chingo yo mismo. si kieres entras Msg a Zcorpio o cualkier vice menos al zelos porke no sabe como meter gente !!
Micsoda reklám..
Guild de gente que 19% son lurers, 10% thiefs, 10% maman a Zcorpio, 10% pagaron por estar aki, 50% mamones, 1% indesisos de su sexualidad.. Reclutamos lvls 40+ spanish plx.. GUILD CHANNEL siempre abierto.SI tienes quejas mias o de alguien de la guild GRATZZZZ porke me vale mergas. si le kieres entrar muy tu pedo pero si le robas a alguien de la guild te chingo yo mismo. si kieres entras Msg a Zcorpio o cualkier vice menos al zelos porke no sabe como meter gente !!
Micsoda reklám..
[/spam]™
Idõt nem is néztem 😊

speciális effekt, hogy utána nyomtam egy "o"-t azonnal és nem küldte már el.. szal azonnal kidobott mind a kettõnket. 😄
[/spam]™
Szépek a varázslatok update óta 😊

Nevettem. És azon, amit Bexter írt. Ami következtethetõ abból, hogy a hozzászólás válsz volt Bexter hozzászólására.
[/spam]™
legalá 1valaki szerint igazam van (v csak azon röhögtél h milyen hülye vok? :'()
az bizonytalanított el h az emberek mér 1 koporsó körül állnak ,ha ez 1 esküvõ? és mér exevo frigo hur-oznak v mi volt az. Meg h senki nem volt kiöltözve és nem láttam 2 egymás mellett álló embert akik körül az emberek álltak volna (hacsak nem a koporsóba volt az 1ikük 😊)
jaaa... ...hogy ez volt az! csak nemtudtam h ez a esküvõ ,mer nem úgy nézett ki...
amúgy meg már láttam
amúgy meg már láttam
bal fent van, de ITT a linkje...Catti kábé 1 oldallal ezelött linkelte...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
sajnos nem találom ,pedig minden1es szóra amit írtál külön rákerestem :'(
Talán a legelsõ, de segitek: Proudless and Ram's wedding. vagyis Proudless és Ram esküvõje.
http://bexter.hu Szép Fényeket!
és Catti galériáján belül hol? van vagy 200 mittoménmi ott 😄
ömmm... ...most akkor fel van téve youtube-ra a esküvõ? :S
Ha save után lemész calassára és még nem elõztek meg akkor neked is lesz<#idiota>#idiota>
\'Eccer élünk....
[/spam]™
csak akkor asszem országra kérdezték, most meg arról, hogy otthon vagy netkávézó vagy ilyesmi...de lehet tévedek..most csak ezért lusta vok megnézni...
Nem tehetem, de majd gondolok rátok csinos orosz lányok társaságábol 😊
http://bexter.hu Szép Fényeket!
[/spam]™
meg hát <#ravasz1>#ravasz1>
azt ugye tudod, hogy mivel Bex visszamondta, te fogsz táncolni?
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
9. Tibia tali
Dátum: 2008. február 9. (szombat),
Helyszín: Budapest, Hajógyári-Sziget (ahol utolsó három alkalommal)
Akik ott lesznek: Heu, Csiga, Fagyi, Tele, Sámli, Zak, Gyud, Taj, Tygep, Huma, Bredan, Sonic, Krog, Vackor, Shiwo, Catti
Jelentkezzetek lelkesen, egyedek! 😊
Minden kedves és bunkó Tibioidot szeretettel várunk! 😊
16 fõ
Amik lehetnek:
• póker parti
• tibiás beszélgetések
• újak beavatása (még nem jelentkezett új tag (új tag = aki még nem volt ezelõtt talin)
• ping-pong
• csilisbab
• éjszakai fürdõzés a Dunában
• asztalon táncolás
• asztaltáncoltatás
• tutor kérésre bukkake
• valaki csini Tibiás fûszoknyádban táncol az asztal tetején
• ...
[/spam]™
GM's life:
Me (on investigation character): Plx man, I want to join your guild
Hacker: Alright, You have invite. Go to to join.
Me (on investigation character): Cool! Thanks!
Me (on investigation character): You can join my guild also
Me (on investigation character): It's called "Guild of banished players"
Hacker: Ok
Hacker: site?
Me (on investigation character): Plx man, I want to join your guild
Hacker: Alright, You have invite. Go to to join.
Me (on investigation character): Cool! Thanks!
Me (on investigation character): You can join my guild also
Me (on investigation character): It's called "Guild of banished players"
Hacker: Ok
Hacker: site?
[/spam]™
amúgy tibia.com-on írták, hogy a webserver az vszeg behal máma, mert valamit alkotnak..úgy tûnik, hogy mást is sikerült közbe kilõniük..