Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ej Kopasz, nem <#wilting>#wilting> <-, hanem tessék belépni, és játszani, mert nem akarok Anni questet szólózni <#hehe>#hehe>
11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD
<#wilting>#wilting>
ennyi erõvel átveszem a házát egy évre, és akkor még haszna is van a prémnek 😉
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
Hát, úgy látszik Zak az a kategória aki minden szembejövõ embernek ad ötezer forintot (és hogy zsugorinak ne nézzék) elõlegben, hogy aztán utána még fizessen harmincezret<#idiota>#idiota>
No roots: no tree. No family: no me. (Faithless - No Roots)
akkor sztem például Zak mindenkit köröz ebben,hisz õ éves prémit szokott venni és a last loginja például: Dec 15 2007.
De amúgy se hiszem,hogy pár napnél többet játszott volna au év alatt.
De amúgy se hiszem,hogy pár napnél többet játszott volna au év alatt.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
ne is lépj kapcsolatba.
Az accountodért te vagy a felelõs. Jópár Gm leírást olvastam,s sokan azzal védekeztek,hogy de nem is õk voltak a gépnél,hanem valami rokon stb. Csak még nagyobb büntetést kaptak.
Szóval most inkább pihi egy hétig :-p
Az accountodért te vagy a felelõs. Jópár Gm leírást olvastam,s sokan azzal védekeztek,hogy de nem is õk voltak a gépnél,hanem valami rokon stb. Csak még nagyobb büntetést kaptak.
Szóval most inkább pihi egy hétig :-p
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
nem gáz, ebben megint én vagyok a nyerõ 😄 február ota nem tudok belépni és prémet meg januárban fizettem 😄
http://bexter.hu Szép Fényeket!
nem jár xp az emberölésért, úgyhogy nem lépett egy szintet se.
és az a legjobb az egészbe, hogy a prémimbõl megy el ez az idõ :S
és az a legjobb az egészbe, hogy a prémimbõl megy el ez az idõ :S
Még jol jártál 😄 Engem eg yhonapra bannoltak anno linkelésért 😄
Véletlenül egy nemi betegségekkel fogllakozo oldalt linkeltem tradre a hirdetésem helyett 😄
Véletlenül egy nemi betegségekkel fogllakozo oldalt linkeltem tradre a hirdetésem helyett 😄
"Szerencsétlen ugyan azt az embert ölte meg egy csomószor a templomnál."
o.0
meg is érdemli
más embereket ölni..
o.0
meg is érdemli
más embereket ölni..
[/spam]™
nem is tudom hogy lehet kapcsolatba lépni gm-el, vagy hogy lehet-e egyáltalán, úgyhogy védekezni se tudok...
lehet hogy nekem is azt kellett volna csinálni, hogy minden karakterem másik acc-on van, és akkor ilyen nem történik.
meg persze nem kellett volna megengedni húgomnak, de nem gondoltam hogy bármi kárt is tudna okozna ami befolyással van arra a karakterre amit használok.
lehet hogy nekem is azt kellett volna csinálni, hogy minden karakterem másik acc-on van, és akkor ilyen nem történik.
meg persze nem kellett volna megengedni húgomnak, de nem gondoltam hogy bármi kárt is tudna okozna ami befolyással van arra a karakterre amit használok.
Hát ezzel ne védekezz inkább mert akkor meg account sharingért még tovább bannolnak,vagy egyenesen törlik az accod
\'Eccer élünk....
van egy kis problémám...
Tegnap este nyafogott a hugom(9 éves), hogy akar játszani azzal amivel én, én meg beléptem neki a régi karimmal, had próbálkozzon, nekem az már úgyse kell. Erre 15 perc múlva szól, hogy nem tud belépni, nézem hogy mi van és látom hogy bannolva vagyok egy hétig pk-zásért :/ Szerencsétlen ugyan azt az embert ölte meg egy csomószor a templomnál.
Nem lehet ilyenkor semmit csinálni?
Tegnap este nyafogott a hugom(9 éves), hogy akar játszani azzal amivel én, én meg beléptem neki a régi karimmal, had próbálkozzon, nekem az már úgyse kell. Erre 15 perc múlva szól, hogy nem tud belépni, nézem hogy mi van és látom hogy bannolva vagyok egy hétig pk-zásért :/ Szerencsétlen ugyan azt az embert ölte meg egy csomószor a templomnál.
Nem lehet ilyenkor semmit csinálni?
mikor én még a zuhany alatt próbáltam felébredni, te már benn voltál az egyetemen 😛
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
Tajlandon van valami amibe bele lehet ülni és hullámvassutazni? 😄
21:46 Lavinia frumoasa : where is taj ?
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????
Gogo lev 68! 😊

Kérted, hogy valaki tegyen át normális rangba.
Amióta átt lett variálva a PG minden kasztnak van egy rangja és minden kasztból a legjobb aktiv playernek is van külön rangja.
Jelenleg te vagy a druidok között a legmagasabb szintû ha jóltévedek azért lettél Lord of Life.
Amióta átt lett variálva a PG minden kasztnak van egy rangja és minden kasztból a legjobb aktiv playernek is van külön rangja.
Jelenleg te vagy a druidok között a legmagasabb szintû ha jóltévedek azért lettél Lord of Life.

<nemszólt> <#zavart1>#zavart1>

Este van még kedved ilyesmivel foglalkozni?

Most ettem jollaktam, fügõségemet hous epizoddal csilapitom majd eményebb müsort nézek, Estére jo kedvem lesz. Ellensúlyozza a tudõhártyagyuladásom amit elkaptam. Jah és esik a ho 😊
igaz.. én sem láttam h hogy néz ki.. így nem vágtam a dolgot.. bár én éppen ezért képként szúrtam volna be az ereményt 😊
amúgy meg jah, de csak este fél 11tõl vagyok, vagy délelött..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
nem nézek mindenkit lámának, de lehet 1-2 olyan újonc, aki sose volt prémis, és az életbe nem látta, hogy néz ki egy szavazás utáni táblázat..és nem feltétlen fogja fel 1bõl az átmásolt verzióból hogy mi van...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Darel, átettelek Sharpshooter rangból Eagle-eyed rangba.
(A Sharpshooter a pala kaszt legjobb aktiv tagjáé.)
Teccik, téged áttettelek Lord of Life rangba. (Truthful Guardian-ba csak Catti tud), Tele téged pedig Friend of the nature rangba.
Huma, téged pedig Hell Patrol rangba tettelek. (bár szerintem a Truthful Guardian-ok közt a helyed) 😊
Ha bármi ellenvetés szóljatok.
(A Sharpshooter a pala kaszt legjobb aktiv tagjáé.)
Teccik, téged áttettelek Lord of Life rangba. (Truthful Guardian-ba csak Catti tud), Tele téged pedig Friend of the nature rangba.
Huma, téged pedig Hell Patrol rangba tettelek. (bár szerintem a Truthful Guardian-ok közt a helyed) 😊
Ha bármi ellenvetés szóljatok.
