Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
17:40 Gyudron has been invited.
17:40 Son-Ice has been invited.
17:40 Zak Dourden has been invited.
17:40 Kes lumaka has been invited.
17:40 Husosfagyi has been invited.
17:40 Einsam Jager has been invited.
17:41 Ram Abbalah has been invited.
[/spam]™
Gyudnak: nem tudom megcsinálni hogy a bansheeket megölöm.. és megkérem a demonokat addig hogy pls ne támadjanak:p
amint beálltam kapcsoló mellé ölöm lassan ami jön.. de igazából ha a kapcsoló mellé be tudok állni talán már nyert ügyem van..ha meg nem, akkor úgyis meghalok
szal egyedül csinálom végig a quest termet.. ne erõsködjetek.. kicsi terem, és 2 demon gfbje már túl kemény..nemhogy 3-4é..
750 hp/sec... ide vagy oda.. meglássuk.. van esélyem mondom, csak a kapcsolóig jussak el élve
Cattinak: hát lehet nem lesz több próbálkozás, most amúgy is pihentetni fogom a tibiát kicsit.. szal meglássuk..lényeg a lényeg nem zavar ha meghalok.. ti meg kijuttok ennyien.. egy próbát megér..meg amúgy is megígértem.. :p
\"There is no worse death than the end of hope.\"
11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
bóóótok vagyok 😞(
megoldom, megoldom! 😄
na jó, inkább nem Gyudronéba.. 😄D
Vackor
Zak Dourden
Gyudron
Kes lumaka
Husosfagyi
Catti-bia
Son-Ice
Einsam Jager
Ha valakit kihagytam szóljatok.
Este 8kor Edronon tali. Valószínûleg gyaknak ott, de ha nem, akkor lesz pár demon útközben. Nem sok igazából.. viszont majd a teleport körül óvatosan mozogjatok, és a knightok figyeljenek, ha esetleg berespel egy demon, nem kell pánikolni, csak gyógyítsatok, Vackor meg Catti leszedi..
Ha meghalnék << ez fontos.. lehet veszek aol-t blessinget és megpróbálom újra attól függõen hogy látok-e rá esélyt.. Ha nem látok rá esélyt, akkor Gyud vezetésével kisétáltok arra amerre bementetek. Ha 2 demon jönne egyszerre amire nincs esély, de ha mégis, akkor valamelyik másik knight vigye kicsit arrébb.. ne kapjátok mindkettõ sebzését egyszerre.. de ez igazából nem nagyon fordulhat elõ. Max ha nem gyaknak ott.. és lehet lureolni is. De remélem ott leszek:p és akkor nem lesz gond.
óvatosan látogasd az ilyen pl oldalakat mert egy jó része hekker oldal vag valami keylogger van rajta stb stb
aztán lehet sirni hogy hekkeltek😞
szóval óvatosan😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Én mount sternumot próbáltam egyeztetni,mikor most feldírtgettem,de tök más. Régiek rajta a térképek picit..
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
[/spam]™
nagyon jó (nekem) térkép van (volt) rajta... de most már nem jön be.. csak a fehér kép. a legújabb flash player-t is felraktam még sem megy (pedi ment) ötlet? esetleg akinek megy mondja h. müxik.
köszi
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
lvl 100+ -osok figyelem!
2008. április 29., kedd 20:00 - Edron
http://tibia.wikia.com/wiki/Demon_Helmet_Quest
[/spam]™
Csak írni nincs idõm.
Írjatok fel 😊
Köszi!
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????
úgy tûnik mindenkinek jó lesz, ezért próbáljatok meg ott lenni, mert 4-5 fõ ha lesz akkor megcsinálom.. de nem tudom mikor lesz legközelebb..mondjuk ha meghalok akkor kétséges hogy lesz-e legközelebb:p
nehogy lemaradjon
semmi esélyetek túlélni ott lent..
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
Nagyon régen játszottam, és még akkor sem voltam rutinos, most meg pláne nem 😛
Ott azt tapasztaltam h békésen öldögéltem soldiereket kazba ,aztán up aztán mikor megin beloggoltam csodálkoztam h mér vagyok Thais templom? meghaltam? aztán akkor mondtátok h upoknál mindenki templomba éled és megnyugodtam 😊 aztán futhattam vissza kaz... 😊
gondolom Gyud, Zak..
meg nem tom kinek kell még a dhq.. sztem megpróbálom.. ha meghalok.. meglátom nekiesek-e mégegyszer..
fizetni majd utólag kell.. függ attól hányan lesztek.. olyan 5-20k körül számoljatok.. a lootot meg talán ismeritek.. steel boots/demon shield/demon helmet...
van még esetleg az említetteken kívül 100+os akit kihagytam?😄
Fagyi😄..
na pás:p gondolkozzatok
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????