Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD
És célszerû támadás után, mert ha nem így teszed, akkor meg a sima támadás nem zajlik le... Pl ha egyfolytában nyomogatod a támadó varázslatot.
UH-t és társait felejtsük el (mert többféle gyógyi rúna is van, nem csak az UH)?
Jövõ héten Formorgar mines quest ?
\"There is no worse death than the end of hope.\"
13:20 Tunnelrat [20]: ha Vackor elmegy dragizni akkor az a körte visszaharap Süsünek szitu? :D
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
exura 70-90
exura san 400-800
(exura vita/gran fölösleges spellek)
strong health ~350 +/-
health gõzöm sincs
strong mana ~150 +/-
strong spirit: ~350 health +/- és ~150 mana +/- :p
kimaradt valami?😄 sztem nem..
igazából én ha gyakni megyek: 15 key ring: strong mana potion
vészhelyzetben kizárólag: 5 key ring: great spirit potion
és soft boots természetesen
többnyire exura-t használok, mert az a leggazdaságosabb..és bányában is simán életben maradok vele destroyer/nightmare vagy plaguesmith ellen is.. persze néha kell egy exura san, de 85%-ban exurát tolok..
strong healthet a spirit óta nem használok.. most dhq-ra kellett ugyan, de ezentúl sem fogok szerintem. gyakásokra igazán vészhelyzetre 5 key ringnyi spirit potival simán túlélek bármit.. strong fölösleges.. drága mindkettõ igazából ahhoz hogy gyakjon velük az ember, de ha gáz van nem szabad spórolni.
a mana poti olcsó és megéri.. 200-300 manából fullra tolom magam piros-sárgából.. ami 2-3 san lenne amúgy.. mert 20 mana az exura ugyebár.
na:p remélem kielégítõ voltam😄
Szép estét: Ram
emlékszem, h megilletõdtem, mikor DD-vel (Dark Dimension)/talán így kell írni/ találkoztam, anno én lvl 35+ voltam õ meg hatalmas 160 körül.. azt gondoltam ilyen szintet nem is lehet elérni..most Ram, veri a demonokat, és én megyek vele demon helmet questre... eltelt az idõ és a noob lengyel gyerek 300+ -as lett. Jó progija lehet :S<#conf>#conf>
13:20 Tunnelrat [20]: ha Vackor elmegy dragizni akkor az a körte visszaharap Süsünek szitu? :D
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
<#worship>#worship><#puszi>#puszi>
Köszönöm...felõlem mehetünk máskor is 😛<#vigyor2>#vigyor2>
Eddig is szerettem a demont, de ilyen jó lootot még nem adott 😊 most jobban szeretem ..
csak az a gond, h Vackor így már nagyon nem csínos, kérem szépen nekem most res robe és red legs kéne és persze a csizmácskám is piros legyen 😊
Max átkeresztelkednék: Piroskának 😊
Mana és hp feltöltõ eszközök és varázslatok
erõsségi sorrendje kéne nekem
manánál ugye van a 3 féle pot: kicsi, közepes, spirit
hp-nél meg 5 féle cucc: kicsi, közepes, spirit, exura, exura san
mi a sorrend?
melyik mennyit tölt?
[/spam]™
Elnézést a késedelmekért!
Lehet beköltözni! 😊
<#wave>#wave>
[/spam]™
Vagy bent volt csak én nem láttam?? :S
Egyébként.. jó érzés😄 mindjárt majd meg is nézem lehet a cam-et.. egyszer nagyon necces volt.. majdnem begyalultak:p
egyébként 2 demon respelt vagy 3 plusszba😊) kicsit lassú voltam (?) 😄
Fagyi, Angel J., Kes, Sonic, Tygep már fizettek😊 és mindenkinek a becsületére bízom, hogy fizet-e.. nyugodtan transfereljétek a pénzt..azért ennyire bízom bennetek😄
hihi😊) jóéjt😊
Egyébként kösz hogy legalább ti hittetek bennem😄 én szinte biztos voltan benne hogy megfekszem.. és szószó..egyszer sikerült is majdnem összehozni😄 van cam😊 jól lementettem😄 majd talin meglehet nézni😄
20:45 You have found a demon shield.
20:45 You have found steel boots.
Köszönjük Ram! :*
[/spam]™
No roots: no tree. No family: no me. (Faithless - No Roots)
Health (HP)
Mana (mana)