Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Catti
Amúgy mintha arról lett volna szó, hogy Tibiában egy köridõ az nem 2 sec.. mintha kevesebb lenne.. (és de több mint 1 sec)

Catti
Vagy leönthetlek spirit-tel? 😊)

Catti
Pedig asszem az aktuális felszereleésemben van majd egy bp uh.. lehe thogy azt még elhasználom.. vagy nemi s kell az hogy nálam legyen, mert viszont ha nem vagyunk önzõek és másra is gondolok, akkor viszont másik playert, csak gyógyító rúnálval tudok gyógyítai, igaz?

Akkor közepes...

11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD

Catti
magas mlvl-û pala 😊)

Igen, sõt ha nem az ütés / lövés után tolod el, akkor még exhausted is lehetsz és a támadást is bukod.

Catti
De ha Ram azt mondta hogy közepes, akkor közepes ... 😄

Catti
"Illetve knight (gondolom másnál is), tudok egybõl ütés után tolni, egy támadó spellt"

És célszerû támadás után, mert ha nem így teszed, akkor meg a sima támadás nem zajlik le... Pl ha egyfolytában nyomogatod a támadó varázslatot.

Nah igen, gyógyrúnák felejtõsek, kivéve ha magas mlvl-û mage gyógyít vele.

Amit érdemes igazán palának a sima mana potion, mert költséghatékonyabb, mint a strongg mana, vész esetén meg spirit potion.

Catti
Jatényleg, mi van a rúnákkal?
UH-t és társait felejtsük el (mert többféle gyógyi rúna is van, nem csak az UH)?

Illetve knight (gondolom másnál is), tudok egybõl ütés után tolni, egy támadó spellt, pl. whirlwind throw, és gyógyítani is...

Catti
És, amit érdemes:

Health (HP)

Mana (mana)

Spirit (HP + mana)

Egy körben, ami 2 sec, egyet támadhatsz, legyen az spell, rúna vagy lövés, és 2-t gyógyíthatsz, potion, spell, rúna.

Catti
Paláknak való löttyök:

Catti
És egy körben egyszerre ihazok egyet és varázsolhatok egyet?

Catti
Ha jól gondolom, akkor az exura vita és exura gran szpellek a sima exura és az exura san közötti szpellek. És azért mellékesek, mert 1. nincs annyi hotkey 😊), 2. vagy rendesen gyógyítom magam és gyorsan és sokat meg nagyot (exura san), vagy csak simoagatom magamat gazdaságosan (exura).

Akkor ebben a szellemben folytassuk a beszélgetést: <#integet2>

Jövõ héten Formorgar mines quest ?

Catti
<#wave>

<#dumcsi>

Catti
Remélem, lesz itt valaki aki szpemmel ide velem 2 maj' órán keresztül. 😊

Catti
Jé, Ram bika.. Rambika 😊)

Boldog Szülit NagyMester! :*

Shaman
BSZN RAm
(Squasht gyakorold:-pp)

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Shiwo
bsz

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

DHQ és Ram újjászületik, boldog szülinapot, pénz átutalva <#worship>

Amit leírtam azt tapasztalatból írtam.. no meg mert ezt láttam, és ennyit tényleg tolnak.. sztem a strong health meg a great spirit úgy 300-400-at tol.. átlagban így 350et.

\"There is no worse death than the end of hope.\"

Köszkösz😄

Boldog Születés Napot Ram <#puszis>!

13:20 Tunnelrat [20]: ha Vackor elmegy dragizni akkor az a körte visszaharap Süsünek szitu? :D

CattiBrie
De ez így reális is akkor a gyakorlatban?

[/spam]&#8482;

köszkösz😄

Arcor
Gratulálok a DHQ-s csapatnak! <#worship>

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

ránéztem.. erigen talán ott van hogy mennyit töltenek..de sacc/kb a véleményem:

exura 70-90
exura san 400-800
(exura vita/gran fölösleges spellek)
strong health ~350 +/-
health gõzöm sincs
strong mana ~150 +/-
strong spirit: ~350 health +/- és ~150 mana +/- :p

kimaradt valami?😄 sztem nem..

igazából én ha gyakni megyek: 15 key ring: strong mana potion
vészhelyzetben kizárólag: 5 key ring: great spirit potion
és soft boots természetesen

többnyire exura-t használok, mert az a leggazdaságosabb..és bányában is simán életben maradok vele destroyer/nightmare vagy plaguesmith ellen is.. persze néha kell egy exura san, de 85%-ban exurát tolok..

strong healthet a spirit óta nem használok.. most dhq-ra kellett ugyan, de ezentúl sem fogok szerintem. gyakásokra igazán vészhelyzetre 5 key ringnyi spirit potival simán túlélek bármit.. strong fölösleges.. drága mindkettõ igazából ahhoz hogy gyakjon velük az ember, de ha gáz van nem szabad spórolni.

a mana poti olcsó és megéri.. 200-300 manából fullra tolom magam piros-sárgából.. ami 2-3 san lenne amúgy.. mert 20 mana az exura ugyebár.

na:p remélem kielégítõ voltam😄

Szép estét: Ram

CattiBrie
Erre please majd nézz rá!

[/spam]&#8482;

egyszer mikor bent vagy és ezt csinálják szólj rám:p lehet elszaladok, és ha ott vannak és ölik a lényeim kapnak egy blacklistet:p meg némi hátbaveregetést tõlem😄

Jesszusom, most nézem,h Angel of Distans már 309-es.....
emlékszem, h megilletõdtem, mikor DD-vel (Dark Dimension)/talán így kell írni/ találkoztam, anno én lvl 35+ voltam õ meg hatalmas 160 körül.. azt gondoltam ilyen szintet nem is lehet elérni..most Ram, veri a demonokat, és én megyek vele demon helmet questre... eltelt az idõ és a noob lengyel gyerek 300+ -as lett. Jó progija lehet :S<#conf>

13:20 Tunnelrat [20]: ha Vackor elmegy dragizni akkor az a körte visszaharap Süsünek szitu? :D

Son Ice
Sajnos egyre több a high lvl noob... gondoltam levezetés képpen kicsit teknõsözök... egy 110 körüli és egy 78 körüli folyamatosan ölte a lényeimet (elvileg nem bot, mert válaszolgattak)... amikor pedig írtam egy sima kérdõjelet (hogy mégse küldjem el õket egybõl a csába) akkor még õk lol-oztak és noob-oztak le engem. Kezdem nagyon nem érteni... mintha nem lenne elég nagy az a teknõs hely... mennyibõl állna tovább menniük és az 5 kockával odébb lévõ teknõst ölni az enyém helyett? Vagy ez már túl nagy elvárás egy lvl 110-tõl vagy lvl 78-tól?

&#8226; Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! &#8226; &#8226; Muszáj csak azért menni, mert van merre? &#8226;

Son Ice
Én is köszönöm mindenkinek itt is a kvesztet.

&#8226; Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! &#8226; &#8226; Muszáj csak azért menni, mert van merre? &#8226;

No hiába, Ram az Ram! Büszke vagyok rád, lakótárs

<#worship><#puszi>

Köszönöm...felõlem mehetünk máskor is 😛<#vigyor2>
Eddig is szerettem a demont, de ilyen jó lootot még nem adott 😊 most jobban szeretem ..
csak az a gond, h Vackor így már nagyon nem csínos, kérem szépen nekem most res robe és red legs kéne és persze a csizmácskám is piros legyen 😊
Max átkeresztelkednék: Piroskának 😊

CattiBrie
Kérdés/kérés paladinokhoz

Mana és hp feltöltõ eszközök és varázslatok

erõsségi sorrendje kéne nekem

manánál ugye van a 3 féle pot: kicsi, közepes, spirit
hp-nél meg 5 féle cucc: kicsi, közepes, spirit, exura, exura san

mi a sorrend?
melyik mennyit tölt?

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Catti Kazban járt, ajtójogok beállítva a GH-ban!

Elnézést a késedelmekért!

Lehet beköltözni! 😊

<#wave>

[/spam]&#8482;

CattiBrie
De Gratulálok, hogy meglett! Igazán szép teljesítmény! 😊

Felnézek Rád! 😊)

[/spam]&#8482;

CattiBrie
phuuu.. :S

[/spam]&#8482;

áá nincs mit😄 megígértem.. kár hogy Zak nem tudott jönni.. :/
Vagy bent volt csak én nem láttam?? :S

Egyébként.. jó érzés😄 mindjárt majd meg is nézem lehet a cam-et.. egyszer nagyon necces volt.. majdnem begyalultak:p

egyébként 2 demon respelt vagy 3 plusszba😊) kicsit lassú voltam (?) 😄

CattiBrie
Saiax the Paladin has been invited.

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Rendben, majd postázom valahogy. 😊
És köszi az egész felhajtást! 😊

[/spam]&#8482;

Jah..
Fagyi, Angel J., Kes, Sonic, Tygep már fizettek😊 és mindenkinek a becsületére bízom, hogy fizet-e.. nyugodtan transfereljétek a pénzt..azért ennyire bízom bennetek😄

hihi😊) jóéjt😊

nah.. szal 20k-t mindenkitõl kérnék:p van benne némi veszélyességi pótlék is, de nem sok.. néztem fórumon Jedi 40k-ért csinálja..azt hiszem korrekt ár.. meg sokmindent használtam:p meg köll azért a pénz és spúr vagyok😄

Egyébként kösz hogy legalább ti hittetek bennem😄 én szinte biztos voltan benne hogy megfekszem.. és szószó..egyszer sikerült is majdnem összehozni😄 van cam😊 jól lementettem😄 majd talin meglehet nézni😄

Shiwo
grat

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

CattiBrie
20:45 You have found a demon helmet.
20:45 You have found a demon shield.
20:45 You have found steel boots.

Köszönjük Ram! :*

[/spam]&#8482;

Sok sikert a dhq-hoz! Hajrá magyarok! <#vigyor0>

No roots: no tree. No family: no me. (Faithless - No Roots)