Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lvl 81 elite knight 73/66, mlvl 5 13:36 You deal 414 damage to a dragon.
aztán análisan meg akart fektetni, mire mondtam neki, hogy de hiszen én lány vagyok, és akkor mondta, hogy fúj..
[/spam]™
17:27 Beedo Darloud : i miss taj
17:27 Beedo Darloud : and ram
17:27 Beedo Darloud : and zak
17:28 Beedo Darloud : they gonna be back
17:28 Beedo Darloud : to tibia someday?
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????
amúgy meg sajna továbbra sem feladata a GM-nek, hogy az idióta xp/loot thiefeket bannolják
Sonicot meg megértem a bl-ügyben... bl-ezték igazságtalanul..mit kaptak a PG-sektõl ? egy "oldjátok meg"-et..semmi olyan, hogy "okés, gyere, kiáll értetek a guild, segítünk és megoldjuk"..megpróbálták megoldani..bl-üzemeltetõ mit mond ? "egyezzetek meg"..blekklistelõ köcsög mit mond ? "fizessetek 5k/ kopf-ot"..erre ti mit reagáltok ? "oldjátok meg"..szerintem tök jogos volt Sonicék felháborodása és kilépése..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Bár szószó.. ez a topic elég gyenge lábakon állt így is úgy is. na mindegy.
\"There is no worse death than the end of hope.\"
Még egy tipp:
• Vásárláskor, ha betelt a hátamon, kezemben lévõ bp, akkor miért nem kezdi el automatikusan feltölteni a beljebb lévõ bp-ket, miért alám dobja? Ezt is módosíthatnák!
[/spam]™
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Ezért is tartok a mostani új rendszertõl, amire az aláírások gyûlnek.
Ráadásul nekem már nagyon szép kis listám van, akiket örökre ignoráltam. Így, ha éppen velük futok össze egy gyakóhelyen, akkor joggal lehetek nekik gyanús, mivel nem is látom, hogy egyáltalán ír-e valamit. Mondjuk lehet azt mondani, hogy így jártam, minek ignorolom õket... de nekem nem kell a sok polák meg swe értelmes kérdése/mondata.
Amint valaki megkérdezi, hogy pl? swe?... válaszra se méltatom, örök ignore a jutalma.
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
Igen, közben jártatok az ügyünkben és ezért le is kerültünk (ingyen) a BL-rõl, mert azt mondtam akkor is, hogy a hazugságért nem fogok fizetni egy fillért sem. Épp úgy, ahogy a "gp plix"-eseknek sem fizetek.
Meg is értem a "white guild"-re való törekvést is, hogy nem mutatott jól 2 BL-es...
Két huszonvalahányas paladin nehogy már fizessen egy Desert Quest jutalomnyi pénzt... ez most már nevetséges összegnek tûnik, akkor még nem volt az. De itt az elv a lényeg, nem az összeg. Persze ebben mindkét fél (mi és a guild) is csak a saját oldalát figyeli, ami úgy gondolom mindkét részrõl így helyes, és szerintem el is fogadjuk a másik oldal érvelését.
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
egyébként az akkor a BL-t vezetõ Deril és a kirendelt caseworker egyaránt azt mondták, hogy 1 cycbõl lopott expért 5k sok, és mivel nem volt rátok más panasz, ezért egyszerûen törölték az esetet, mert akár az is lehet, hogy tényleg ti mondtátok az igazat, hiszen más sose reportolt titeket
én is voltam már bl-en, krog is, zak is, de meg tudtuk beszélni a caseworkerekkel, hogy lekerüljünk onnan, ha nem is tudta eldönteni a csóka, hogy ki mond igazat
legrosszabb esetben adott vmi hülye feladatot, hogy a lurolt gs-ektõl õrizze az ember a gs háromszöget vagy lurolt guardoktól egy bányát, és nem volt szabad közben gyakni, lecsekkoltak párszor, aztán ennyi, szerintem kibírható dolgok voltak ezek
sokkal könnyebben védtük magunkat, amikor tiszta volt a guild, mert amikor pl. Zak bl-es volt, akkor azzal baszogatott vmi csóka, hogy miért higgyen nekünk, amikor még a guild leaderünk is bl-es
az oké, hogy nem mi voltunk a köcsögök, de ha már felkerültünk a bl-re, akkor a többiek érdekében is jobb volt kifehéríteni magunkat, mert az utolsó poláknak is elõbb hittek akkoriban, ha a guildunk neve mellett koponya jelent meg
persze az ilyen hülye vitákból lehet nem sokat érzékeltetek, de volt egy pár ilyen marhaság, tibiában mindig lehet találni vmit, ami elveszi az ember játékkedvét, ezt az egyet nagyon jól kitalálták Cipfosék 😛
Thou art a very pleasant little rabbit.
Vagy amíg még él... lenyúzom a bõrét és "meztelenül" rohangálna tovább. 😊
Én pedig arra emlékszem, amikor BL-re kerültem (még Anicoval)... mindenki tudta, hogy nem úgy volt a sztori, ahogy azt állítótta a player... mégis mennem kellett a PG-bõl.
GM ide vagy oda... jelenleg nem tudják/nem akarják betölteni a szerepüket... nem azt csinálják, amire "teremtették" õket.
annó nekem is ráirta a karakterlapomra az egyik aszem tyriel vagy ki hogy makró gyanus vagyok és ha bármi report érkezik ellenem akkor bannolnak meg midenn
pedig a magyarok mind tudják hogy nem makróztam anno csak melóban be tudok ill tudtam lépni és álandóan runát gyártottam ankban az egyik piramis tetején
viszont akkor nem volt idõm azzal foglalkozni hogy nézzem hogy ki mit ir nekem stb csak ettem meg runáztam
és amikor jobban odafigyeltem akkor meg thais templomban áltam és ott olt melletem a gm
szóval frankó volt
pedig tényleg semmi közöm nem volt semmi makróhoz
szóval szerintem nem nagyon lehet igy kiszürni hogy ki makrós vagy bot vagy stb
bár az hogy behozták a soulpont rendszer ill a runák anyit érnek amenyit szerintem elég jól megfogták a runamakrósokat
Catti tudom nem szépen tagolt amit irok de örülök hogy végre volt idõm irni egy pár sort ide szóval sry😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
[/spam]™
Szoval 😄
- GM.et én még a nemtomhány év alatt egyszer sem láttam, max sreenshoton. Léteznek egyáltalán?
- vazeman Dávidra a válasz Nem.
A többire majd máskor válaszolok kezdõdik az óra.
bye
http://bexter.hu Szép Fényeket!
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
és én ott leszek

22:50 Catti-bia : poor 😞
22:50 Chlop of Pila : l.
22:50 Chlop of Pila : ;/
[/spam]™
"Comment: Busy in my real life - ignore privat messages at the moment ..."
Most akkor gyakik, vagy progi volt, vagy elfoglalt?
Igazából nem tudok állást foglalni.
[/spam]™
Én sem szavaznám be.
Kb egyszerre mentünk le a lyukon, lennt pedig hemzsegtek a lények. Rá is ráállt egy csomó meg rám is. Az "I told him few times to stop but he dosen't care" úgy ahogy van hazugág. Miután a lyuk alatt elfogytak a teknösök, én jobbra mentem, ö balra, aztán léptem is kifelé, mivel csak kaját gyûjtöttem.
Ennyi az egész történet.
idézek:
"Hello
your guild mate Saiax the Paladin is a xp thief, I was hunting in the tortoise cave north of port hope and he attack my monsters too ... I told him few times to stop but he dosen't care ...
Greetings
Stadti"
mindezt írta Sir Stadti, lvl46 EK, "Aspirant of the Red Cross".
Saiax, mit mondasz rá?
No roots: no tree. No family: no me. (Faithless - No Roots)
No roots: no tree. No family: no me. (Faithless - No Roots)
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
[/spam]™
Sokszor nincs idõm még a privikre sem válaszolni (vagy annyi spam jön közben a defaultba, hogy nem is látom, hogy írt valaki).