Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na az azért odavág😄

Lvl 81 elite knight 73/66, mlvl 5 13:36 You deal 414 damage to a dragon.

CattiBrie
16:33 Beedo Darloud : hi

aztán análisan meg akart fektetni, mire mondtam neki, hogy de hiszen én lány vagyok, és akkor mondta, hogy fúj..

[/spam]™

17:27 Beedo Darloud : hi =)
17:27 Beedo Darloud : i miss taj
17:27 Beedo Darloud : and ram
17:27 Beedo Darloud : and zak
17:28 Beedo Darloud : they gonna be back
17:28 Beedo Darloud : to tibia someday?

21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????

CattiBrie
Még ezt ide:

Sir Stadti May 29 2008

Ez a gildbelépése.. -.-

[/spam]™

Shiwo
nahde ignoráltad..feljelent...és ? megjelenik GM, megkérdi mivan, te meg megmondod, hogy ignore-ra tetted a csávót és csókolom..ha gép elött vagy, nem érhet gond, látod a GM-et..max arra kell figyelnetek, hogy gyakás közben ne hagyjátok ott afk-n a karit (bár ez eddig sem volt feltétlen bölcs ötlet a pk-sok miatt)

amúgy meg sajna továbbra sem feladata a GM-nek, hogy az idióta xp/loot thiefeket bannolják

Sonicot meg megértem a bl-ügyben... bl-ezték igazságtalanul..mit kaptak a PG-sektõl ? egy "oldjátok meg"-et..semmi olyan, hogy "okés, gyere, kiáll értetek a guild, segítünk és megoldjuk"..megpróbálták megoldani..bl-üzemeltetõ mit mond ? "egyezzetek meg"..blekklistelõ köcsög mit mond ? "fizessetek 5k/ kopf-ot"..erre ti mit reagáltok ? "oldjátok meg"..szerintem tök jogos volt Sonicék felháborodása és kilépése..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Írtam ide. Saiax igyekezz kerülni a hasonló eseteket, ha lehet. Most még hiszek neked, de ha elõfordul megint, és lesz screenshot, akkor nagyobb bajba kerülhetsz.

Bár szószó.. ez a topic elég gyenge lábakon állt így is úgy is. na mindegy.

\"There is no worse death than the end of hope.\"

CattiBrie
Beedonak hiányzol 😊

[/spam]™

CattiBrie
Ja, ha már kinyírtam, miért nem tudom nyúzni is?

Még egy tipp:
• Vásárláskor, ha betelt a hátamon, kezemben lévõ bp, akkor miért nem kezdi el automatikusan feltölteni a beljebb lévõ bp-ket, miért alám dobja? Ezt is módosíthatnák!

[/spam]™

Shiwo
hát ha jó ideje senior tutor, s úgy látják, aktív, jó fej, megbízható, stb. akkor elõferdülhet, hogy felkérik GM-nek..esetleg ha tutorként összehaverkodik 3-4 GM-mel is, az elõsegíti az ügyet 😊

maerlyn
talán pénteken, talán hétfõn

lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő

maerlyn
lehet 😛

Son Ice
Amúgy nem is értem, hogy miért nem kérdezett meg minket senki arról, hogy mi történt pontosan... valamelyikõtök figyelmeztetett, hogy nézzünk fórumot, mert BL-re küldött a srác... ott hiába írtam le a mi verziónkat, mégis neki hittek.
Ezért is tartok a mostani új rendszertõl, amire az aláírások gyûlnek.
Ráadásul nekem már nagyon szép kis listám van, akiket örökre ignoráltam. Így, ha éppen velük futok össze egy gyakóhelyen, akkor joggal lehetek nekik gyanús, mivel nem is látom, hogy egyáltalán ír-e valamit. Mondjuk lehet azt mondani, hogy így jártam, minek ignorolom õket... de nekem nem kell a sok polák meg swe értelmes kérdése/mondata.
Amint valaki megkérdezi, hogy pl? swe?... válaszra se méltatom, örök ignore a jutalma.

• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •

Son Ice
Egy apró pontatlanságot javítanék csak: fejenként kért tõlünk 5k-t a csóka, hogy visszavonja a BL-t. gondolom akkoriban jó üzlet volt az, hogy himi-humi dolgok miatt BL-re küldeni playereket, majd azók jól tejelnek...
Igen, közben jártatok az ügyünkben és ezért le is kerültünk (ingyen) a BL-rõl, mert azt mondtam akkor is, hogy a hazugságért nem fogok fizetni egy fillért sem. Épp úgy, ahogy a "gp plix"-eseknek sem fizetek.
Meg is értem a "white guild"-re való törekvést is, hogy nem mutatott jól 2 BL-es...
Két huszonvalahányas paladin nehogy már fizessen egy Desert Quest jutalomnyi pénzt... ez most már nevetséges összegnek tûnik, akkor még nem volt az. De itt az elv a lényeg, nem az összeg. Persze ebben mindkét fél (mi és a guild) is csak a saját oldalát figyeli, ami úgy gondolom mindkét részrõl így helyes, és szerintem el is fogadjuk a másik oldal érvelését.

• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •

ez nem így volt, meg lettetek kérve, hogy oldjátok meg a dolgot, ne legyen a nevetek mellett koponya, ti meg inkább kiléptetek, hogy ti nem fogtok 5k-t fizetni a csókának (asszem annyit kért), hogy jóvátegyetek valamit, amit õ kezdett a cyceknél

egyébként az akkor a BL-t vezetõ Deril és a kirendelt caseworker egyaránt azt mondták, hogy 1 cycbõl lopott expért 5k sok, és mivel nem volt rátok más panasz, ezért egyszerûen törölték az esetet, mert akár az is lehet, hogy tényleg ti mondtátok az igazat, hiszen más sose reportolt titeket

én is voltam már bl-en, krog is, zak is, de meg tudtuk beszélni a caseworkerekkel, hogy lekerüljünk onnan, ha nem is tudta eldönteni a csóka, hogy ki mond igazat
legrosszabb esetben adott vmi hülye feladatot, hogy a lurolt gs-ektõl õrizze az ember a gs háromszöget vagy lurolt guardoktól egy bányát, és nem volt szabad közben gyakni, lecsekkoltak párszor, aztán ennyi, szerintem kibírható dolgok voltak ezek

sokkal könnyebben védtük magunkat, amikor tiszta volt a guild, mert amikor pl. Zak bl-es volt, akkor azzal baszogatott vmi csóka, hogy miért higgyen nekünk, amikor még a guild leaderünk is bl-es
az oké, hogy nem mi voltunk a köcsögök, de ha már felkerültünk a bl-re, akkor a többiek érdekében is jobb volt kifehéríteni magunkat, mert az utolsó poláknak is elõbb hittek akkoriban, ha a guildunk neve mellett koponya jelent meg

persze az ilyen hülye vitákból lehet nem sokat érzékeltetek, de volt egy pár ilyen marhaság, tibiában mindig lehet találni vmit, ami elveszi az ember játékkedvét, ezt az egyet nagyon jól kitalálták Cipfosék 😛

Thou art a very pleasant little rabbit.

Son Ice
Olyan nem várható az update-ben, hogy egybõl tudjam nyúzni a lényt, amit megöltem (ahogy egybõl tudom lootolni is)? Tök unalmas kivárni a 10 másodpercet. Vagy ez a "bug" csak engem zavar?
Vagy amíg még él... lenyúzom a bõrét és "meztelenül" rohangálna tovább. 😊

Son Ice
Bennem is hasonló gondolat fogalmazódott meg.

Son Ice
A rúnamakrósokat kb. sehogy nem fogták meg... aki rúnákat gyártott eddig makróval, az ezután is azt fogja... max csinál még 1-2 ugyanolyan kasztú karaktert és lõn... amíg az egyik gyártja a rúnákat, addig a másik 1-2 karakterrel alszik...
Én pedig arra emlékszem, amikor BL-re kerültem (még Anicoval)... mindenki tudta, hogy nem úgy volt a sztori, ahogy azt állítótta a player... mégis mennem kellett a PG-bõl.
GM ide vagy oda... jelenleg nem tudják/nem akarják betölteni a szerepüket... nem azt csinálják, amire "teremtették" õket.

Son Ice
GM hogy lehet az ember? (mondjuk én hogy lehetnék GameMaster)

Bobber
hát a régi tibiások emlékezhetnek rá hogy sajnos léteznek GM-ek😊

annó nekem is ráirta a karakterlapomra az egyik aszem tyriel vagy ki hogy makró gyanus vagyok és ha bármi report érkezik ellenem akkor bannolnak meg midenn
pedig a magyarok mind tudják hogy nem makróztam anno csak melóban be tudok ill tudtam lépni és álandóan runát gyártottam ankban az egyik piramis tetején
viszont akkor nem volt idõm azzal foglalkozni hogy nézzem hogy ki mit ir nekem stb csak ettem meg runáztam
és amikor jobban odafigyeltem akkor meg thais templomban áltam és ott olt melletem a gm
szóval frankó volt
pedig tényleg semmi közöm nem volt semmi makróhoz
szóval szerintem nem nagyon lehet igy kiszürni hogy ki makrós vagy bot vagy stb
bár az hogy behozták a soulpont rendszer ill a runák anyit érnek amenyit szerintem elég jól megfogták a runamakrósokat

Catti tudom nem szépen tagolt amit irok de örülök hogy végre volt idõm irni egy pár sort ide szóval sry😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

CattiBrie
Most volt nálam. 😊

[/spam]™

Shiwo
mikor is jössz szhelyre ? 😊

Bexter
Jah másnap már letértem az útrol 😄
Így jobb a közérzetem 😊

http://bexter.hu Szép Fényeket!

CattiBrie
Nem hittem el, hogy jó útra tértél. Hisz' ez azóta több mint a második beszólásod.

[/spam]™

Bexter
ez csak a lábszagod miatt lesz sztem <#vigyor1>

CattiBrie
Tele: szerintem te kezded nagyon fennhordani az orrodat.

[/spam]&#8482;

maerlyn
léteznek. van privát logom is némelyikkel 😊

Bexter
Nha végre géphez jutottam.
Szoval 😄

- GM.et én még a nemtomhány év alatt egyszer sem láttam, max sreenshoton. Léteznek egyáltalán?

- vazeman Dávidra a válasz Nem.

A többire majd máskor válaszolok kezdõdik az óra.
bye

maerlyn
hétfõn ss-kor lesz a mentés, aki addig tutor pozíciót szerez, az is jöhet

maerlyn
ja: elõre megbeszélt idõpontban és sörmennyiséggel élõ bemutatót is vállalok

maerlyn
lehet számítani szkrínsotokra, ugyanis valamikor jövõ héten beindul a tesztszerver
és én ott leszek

CattiBrie
22:50 Chlop of Pila : pl
22:50 Catti-bia : poor 😞
22:50 Chlop of Pila : l.
22:50 Chlop of Pila : ;/

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Sir Stadti

"Comment: Busy in my real life - ignore privat messages at the moment ..."

Most akkor gyakik, vagy progi volt, vagy elfoglalt?

Igazából nem tudok állást foglalni.

[/spam]&#8482;

CattiBrie
<#circling> <#wow3>

[/spam]&#8482;

Hát igen, elég meleg komment volt.
Én sem szavaznám be.

rroolli
Azt, hogy száradjon le a keze, amiért ilyet írt!
Kb egyszerre mentünk le a lyukon, lennt pedig hemzsegtek a lények. Rá is ráállt egy csomó meg rám is. Az "I told him few times to stop but he dosen't care" úgy ahogy van hazugág. Miután a lyuk alatt elfogytak a teknösök, én jobbra mentem, ö balra, aztán léptem is kifelé, mivel csak kaját gyûjtöttem.
Ennyi az egész történet.

maerlyn
@the leader crew of "Pannon Guardians"

idézek:

"Hello

your guild mate Saiax the Paladin is a xp thief, I was hunting in the tortoise cave north of port hope and he attack my monsters too ... I told him few times to stop but he dosen't care ...

Greetings
Stadti"

mindezt írta Sir Stadti, lvl46 EK, "Aspirant of the Red Cross".

Saiax, mit mondasz rá?

Arcor
<szégyelli magát> :$

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

maerlyn
panaszkodik rád a vevõ, hogy nem lát ingame!

maerlyn
ellene. nálam ugyanúgy kiérdemelte a permignoret, mint hammerlex

maerlyn
zsir, mehet a proposals boardra 😊

Persze ez nem Lex, hanem Tibi üzijére válasz.

No roots: no tree. No family: no me. (Faithless - No Roots)

Én azt mondom, hogy jöhet. Bár úgyse én döntök 😛.

No roots: no tree. No family: no me. (Faithless - No Roots)

Arcor
Ez kérlek az aberáltság megnyilvánulása 😊

Arcor
Nem.

Arcor
Azért elég vaknak kell lenni, hogy egy GM-et ne vegyél észre.

CattiBrie
Van olyan hogy a depon egy másik sarokban találom magam. Olyankor mit gondolom a lökdösõ? Programot használok és be van állítva pittyegére push esetén, és ezért majd jól elõbb odafigyelek? Ha nem, akkor meg mégis mi értelme???

[/spam]&#8482;

Son Ice
Ebben (is) egyetértek... biztos másokkal is elõfordult már, hogy annyira AFK-olt, hogy éppenhogy csak varázsolni/megetetni volt ideje a karaktert és máris visszavonult AFK-ba... Ha pont ezt a pillanatot kapja el a GM, akkor "joggal" nézhet botternek... pedig nem is. Valószínû nem lennék lelkes, ha ezért egybõl törölnék az Accountomat.
Sokszor nincs idõm még a privikre sem válaszolni (vagy annyi spam jön közben a defaultba, hogy nem is látom, hogy írt valaki).

&#8226; Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! &#8226; &#8226; Muszáj csak azért menni, mert van merre? &#8226;

Ok értettem...én próbálok mindenkivel jó lenni....remélem sikerül

CattiBrie
Lásd #96428-as komment.

Nem.

[/spam]&#8482;

Vazzeman David Hun szeretne a PG tagja lenni ezzel kapcsolatban kérlek titeket beszéljétek meg én mellette szavazok hogy bekerülhessen😊