Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a történet csak annyihogy gyakok nagy nyugodtan a lovagomal mert noteszröl nem tudok mást
erre egyszer csak jön egy privi hogy
www.xxxxxxxxxxblacklist.ocom.pl
természetesen egy 14-15 ös karitol
irok neki egyszerüen anyit hogy:
??
erre szabados angol nyelvtudással válaszol
look
website
na mondom franko
minden angol nyelvtudásomat összeszedve elküldtem melegebb éghajlatra és kifejtettem neki hogy nem nézek hacker oldalakat
nem is értem miért nem válaszolt😊
de sajnos tuti sokan megeszik az ilyet is😞
mert csak azt nézik hogy valami blacklist oldal és juj mi van ha felkerülök rá😞
szóval utálom a 14-15ös szintü 10-11 éves pl emberkéket😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
\"There is no worse death than the end of hope.\"
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
22:28 Son-Ice : hi botter
22:28 Son-Ice : I report you
22:29 Elite Bosanac : LOL?
22:29 Elite Bosanac : go on, report me 😊
22:29 Son-Ice : you are a botter
22:29 Elite Bosanac : no im not :s
22:29 Son-Ice : I followed you around 15 minutes
22:30 Son-Ice : and you don't answer to my questions
22:30 Elite Bosanac : and? i don't have to answer you mate, only gms. i logged out for about 20 minutes after beacuse i was going to eat
22:30 Son-Ice : and after the program what you are using.... so that program are logged out you!
22:31 Son-Ice : are you remember me?
22:31 Elite Bosanac : are u stupid or what?
22:31 Son-Ice : in the cave?
22:31 Elite Bosanac : lol, go on report me.
22:31 Son-Ice : remember me or not?
22:31 Son-Ice : answer please
22:31 Son-Ice : are you remeber me or not? 30 minutes before?
22:31 Son-Ice : so?
22:32 Elite Bosanac : GO ON REPORT ME
22:32 Son-Ice : I was there or not?
22:32 Son-Ice : please answer!
22:32 Elite Bosanac : don't play games with me! report me or what!
22:32 Son-Ice : this is an amateur question
22:32 Son-Ice : please answer to me
22:32 Son-Ice : are you remeber me or not?
22:33 Elite Bosanac : just stop msg me!
22:33 Son-Ice : ok
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
Más:
Sikerült megfogni egy bottert... a lényeg... elálltuk az útját. Így megállt a player... mivel nem tudott merre menni... aztán kilogoltatta a program. Ezzel annyit nyertünk kb, ha még 3-4 órát ment volna a programja... azt most megszívta... mivel szerintem a program nem lépteti vissza... csak gáz esetén ki. Így "nyertünk" pár órát ellene.
Az oké, hogy kevés a gm... de akkor sem járja ez így. Még "szarlapátolásra" sem jók!
egyébként sem ér már sokat szerintem
Thou art a very pleasant little rabbit.
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
lassan elévül a dolog... :/
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????
Zak és Bredan ha valaki meg tudja õket kérdezni jó volna, vagy ha olvassátok írjatok már légyszives.
Gyud. Jarnildról sajna még semmit nem tudok ha esetleg olvasod.. A leader eléggé retired lett.
Egyébként meg igen. Akinek kell poi vasárnap annak 150k-t kell elküldenie.
Zak, Tygep és Bredan lehetnek érdekeltek. Szóljatok már légyszi még ma ha nem tudtok jönni.
Ram
szerintem ez azt jelenti, hogy
"csúnya" minden botter majom
[/spam]™
17:50 Baron Vorg Zyler : 17:50 Diarra : polak noob 17:50 Baron Vorg Zyler :YOU 17:50 Baron Vorg Zyler : ARE 17:50 Baron Vorg Zyler : RASSIST 17:50Baron Vorg Zyler : ? 17:50 Diarra : yes
tagolom 😄
17:50 Diarra : polak noob
17:50 Baron Vorg Zyler : YOU
17:50 Baron Vorg Zyler : ARE
17:50 Baron Vorg Zyler : RASSIST
17:50Baron Vorg Zyler : ?
17:50 Diarra : yes
[/spam]™
Darklord Tom beszólt Rebron-nak fórumon. 😄
Milyen mókás dolgok vannak ott.. ha lenne idõm.. 😊
[/spam]™
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
11:11 You see Mizarius (Level 52). She is an elite knight.
11:11 Catti-bia : botter?
És kinyírta az engem támadó lényt szó nélkül + lootolta...
[/spam]™
annyira nincs már meginbt idõm játszani hogy nem is tudok hibázni😊
mondjuk olyan nekem is volt AS-eknél hogy ott gyakok már egy órája
odajön egy csoka és elkezdi gyakni a lényeimet
mondom neki hogy na húzzál innen kisöreg mert én gyakok itt erre elkezd háborogni hogy az nem ugy van mert õ gyak itt
amugy is miért nem tettem ki labelt hogy itt gyakok
kérdem én milyen labelt mert hát minek tegyek ki ha ugyis sokat vagyok a lépcsõnél bár ez nem teljesen igaz mert amikor a benti szobákat gyakom akkor azért idõ hogy kijöjjek
erre elkezd lol-oznio hogy azt se tudom mi az a label
és volt olyan emberke aki ilyenkor engem akart feljelenteni hogy xp thief vagyok mert az õ lényeit gyakom
és sajnos ezek már nem kisszintü karakterek mert vola amelyik 100+ os volt
bár sajnos lassan ezeket az embereket is kisszintü karakternek kell tekinteni mert anyira eltolódtak az értékrendek😞
emléxem amikor még a 40+ emberre is mint félisten tekintettem most meg mindanhol 100+ polák nyúbik szaladgálnak😞
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Szal nyugi Saiax, ez most még nem volt egy nagy ügy, csak mondom figyelj oda, esetleg olvasd át a community law-t és akkor vissza tudsz beszélni ha az illetõnek nincs igaza.
Ha valamiben nem voltam érthetõ szóljatok nyugodtan.😊
Ram
Most ha valakivel egyszerre lepottyanok egy lyukba, valószínûleg, ami engem támad azt én ölöm.. Bár az igaz h nagyon lvl-û vagyok és valószínûleg megyek odébb, ha éppen kiférek a tömegbõl. Viszont ha Kleiner nem rosszindulatú és tapasztalat, akkor fel kéne ismernie egy félreértést. Mondjuk sztem ha valaki csak elmegy mellettem és nem az én lényeimet öli, akkor azt észre veszem...
(persze nem voltam ott..)
[/spam]™
Még egyszer szeretném hangsúlyozni, nem a PG ellen írtam azt, amit írtam. És elvbõl nem fizettünk.
egyébként nem hiszem, hogy ilyenekkel kéne dobálózni, hogy mit kaptak a PG-tõl, mert szerintem senki nem ignorolta õket, ugyanúgy segítettünk bármiben, ha FOD-os kért valamit, szerintem egyedül Doa reklamálhatna, mert neki sokszor ígértünk (én biztosan 😛) dolgokat, amik aztán tényleg csúsztak a végtelenségig
pl. hardcore játékos idõszakomban rendszeresen átaludtam a megbeszélt idõpontokat, mostanában meg Ramot rángatom mindig el itthonról, és volt, hogy kirándulás közben beszólt, hogy bakki, elfelejtette a Doával megbeszélt banshee questet 😛
Õ azt mondta, hogy ölted az õ lényeit is és kb 10 percig követted pedig mondta, hogy ne tedd.
Bár nem ismerem annyira, õ talán egy szavahihetõ személy. Tehát bárhogy is történt.. félreértés vagy sem. El van felejtve, de nem fordulhat elõ többet hasonló eset.
És nem fogom tovább ragozni, sajnos még nem ismerlek személyesen Sai, lehet sosem foglak, nem tudom, de csak annyira állhatok melletted amennyire lehetséges. Remélem megérted. A véleményem még mindig az, hogy baromság volt a részérõl topicot nyitni errõl, ugyanakkor bizonytalan vagyok abban, hogy kinek hihetek. Egy szóval, ne forduljon elõ többet hasonló senkivel. Lehetõleg.
Ram
Szal.. nem értek egyet a csókával, és legszívesebben megkérném a red crossos ismerõsöket hogy tartsák szemmel, mert nem tiszta a csávó.
Ram
Annyit ígérek, hogy tisztességesen játszok, ahogy eddig, és remélem hogy nem futok bele még egy ilyen emberbe.
û