124119
-
taj #104934 engem az zavar, hogy a szabályokban egyértelműen benne volt/van, hogy pl. a gm-ek nem csak bannolással büntethetnek, hanem vissza is vehetnek dolgokat (skill reduction és hasonlók, de már nem tudom, hogy ez mennyire volt konkrétan leírva, talán csak én gondoltam tovább, de biztosan volt vmi ilyesmi régen), és egyetlen esetről sem tudok, amikor elkaptak vkit, hogy macro tréningezik, és levontak tőle 10 skillt, vagy cavebotért 10 szintet...
és mivel nem is törlik őket kapásból, ezért tesznek rá, hogy bannolják őket, mert iszonyat sokat tudnak fejlődni, mielőtt jön a ban-hammer...
megy a counter-strike, a háttérben fejlődik a kari, max egy hónapig nem megy a háttérben a tibia a CS mellett, ha elkapják...
s nem is izgul annyira a kariért, mert nem "dolgozott" érte, viszont mikor lejár a ban, akkor már izgalmas, nagy lényeket gyakhat
1 hónapnál kevesebb idő alatt szoktak felhúzni lev 100-ra karikat manapság (Adik Hunter egy jó securai példa), ha 1 hónapos intervallumokban bannol a cip, akkor lev 100-as karid lesz legalább, mire elkapnak, 1 hónapig nem tibiázhatsz, 2 hónap után van egy lev 100-as karid...vagy nem a szintre gyúrsz, hanem skillekre, és akkor van egy kisebb, de bivalyerős karid, ami gyorsan fejlődik, állítólag 2 hét csalással lehet 80/80-as skillű lovagot csinálni, 2 hétre bevágod a teknősökhöz a karit, és rendben is vagy, jöhet a ban, már ha jön egyáltalán, mert nem mernek mindenkit egyszerre bannolni, franc tudja mikor akadsz fent a szűrőn... (mármint nem te, hanem egy csaló) -
Noodlee #104933 Engem a prémis botolók idegesítenek, abból is van kismillió.
Azért nem hiszem, hogy vesznek új prémet minden bannolás után, hacsak nem apránként fizetnek elő, így nem buknak olyan nagyot. -
#104932 Honnan tudják, hogy programot használnak? Miből derül ki? -
#104931 Vagy az az 5000, akit bannolnak indít újabb 5000 karaktert. :)
Amúgy nem értitek a lényegét szerintem... mindig is lesznek botolók és soha nem fogja érdekelni őket, ha bannolják őket. Indítanak új karaktert kicsit talán komolyabb bot programmal. Amúgy nagyon egyszerű. Végy egy (vagy több) frees karaktert, irány Bot City... minden hent után a lootot illetve a pénzt küldd el a premis karakterednek. Így jut is, marad is. Sok kicsi sokra megy. :) -
#104930 Hát igen, az eléggé szívás lenne mert mégiscsak sokan fizetnek prémit és az lenne a legjobb ha csak simán abbahagynák a csalást. De ha most nem kapnak az eszükhöz akkor szerintem kár ijeszthetni őket, mehetne a delete az egész csaló bandára. -
Husosfagyi #104929 az a furcsa, hogy mindig pont ötezret bannolnak :p
vajon, túl nagy veszteség lenne nekik, ha bannolnák az összeset egyszerre?
gondolom igen... -
#104928 Nem tudom felfogni hogy lehetnek ennyire retardáltak hogy az első ban hullám után még csalnak. Már régebben is mondtam hogy nem folyamatosan bannolgatnak 1-1 embert, hanem összegyűjtik őket és egyszerre, hogy nagyot szóljon a dolog. Fogadni mernék hogy nagy része még most se vette a lapot és az életét feltenné rá hogy nincs semmiféle autobannoló cucc. -
olattila #104927 nem lett volna konyebb ezt berakni? :)
-
taj #104926 Bex most rácseszett, a süncsalád tolatva is hazatalált :P -
Noodlee #104925 Az évek és a rutin.
Még hogy 1.5 évvel ez elötti kép :P
A két retardált... akarom mondani retired egyből kiszúrja, hogy nincs is mit kiszúrni :) -
#104924 :O -
#104923 most akartam bemasolni :P -
Husosfagyi #104922 Today, 5103 Tibia accounts have been punished for using unofficial software to play during the last weeks. These accounts have been identified by our automatic tool. Therefore, complaints about these punishments are in vain. -
#104921 ,,I,, -
kiscipi #104920 ezt ma csináltam :)
másfél éve hol használtam én még great hp potit :)) -
Noodlee #104919 Azt hittem, hogy ezek mindig ott vannak egy fix helyen, nem csak kósza respek :( -
taj #104918 egy szakavatott véleményt akarsz hallani?
mert azzal nem tudok szolgálni :P
szerintem nagyon
omniinak van talán egy :P
gyakrabban találsz ilyen vámpír bossokat otthon, mint komolyabb bossokat, de ahhoz ugye folyamatosan csekkolni kell, és le is kell verni őket -
#104917 lolwut? :D -
#104916 -
#104915 Ezt ismeri valaki? -
taj #104914 szerintem most csinálta a képet server save előtt, és csak haluztad, hogy ez vmi régi dolog :P -
taj #104913 már én sem tudom megmondani, miből látszik :P
pedig másfél éve még játszottam :P
egy és negyed éve nem tolom, ha jól számolok -
Noodlee #104912 100 Vampire Lord Tokent mennyire nehéz összeszedni? -
#104911 fun :) -
#104910 Nézd én látom :) És Cipi majd megerősít benne :) -
Noodlee #104909 Ezt meg honnan a szöszből látod?
Az igaz, hogy nekem az utolsó Tibiás emlékeim is kb 1.5 évesek, így semmi váltosás nincs számomra. -
olattila #104908 na latod ezt eszre sem vetem :)
ha jolmegnezem tenleg latszik hogy 1,5 eves kep :P -
#104907 Texturát elnézve ez a kép min 1,5 éves szóval akkor cipinek kemény menet lehetett :) -
olattila #104906 meg van 5 perced anyi ido alatt 5-ot olsz meg nem hogy 3-at :) -
kiscipi #104905
-
taj #104904 Mondjuk ennél csak az lenne egyértelműbb név, ha botinhu helyett botinhu tibiang/blackproxy lenne :D
cip kitalálta a tutit, hogy ne is érdekeljen senkit :P
"majd az automata bannoló rendszer"
Dies Irae guild tagjai írták, hogy "100% sure", hogy nem nagyon működik ez az automata rendszer, gondolom személyes tapasztalat :P
-
Noodlee #104903 Bottal nyomja az exurát, így nő a m.lvl és nem kell neki SP.
Már tegnap du. is ott állt, és ma reggel is. -
#104902 mit értessz az alatt,hogy nyomja a spelleket?
Botozik vagy mi? -
#104901 After a long pause, GM Taghor has returned to our voluntary helper team and put on the blue cape again. We are happy to welcome him back and wish him much strength for this challenging task. -
Noodlee #104900 Botinhu of Hell
Last login: Apr 01 2009, 09:26:38 CEST
Egy napja nyomja a spelleket kazban.
Dúrva, hogy egy tök forgalmas helyen csinálja, és senkit nem érdekel, pedig még free acc is :( -
#104899 A mai Garfield-ről Te jutottál eszembe. :))) -
#104898 -
#104897 Igen tag vagy még. -
#104896 Guest List visszaállítva. Minden PG-s be tud menni. -
#104895 Háth remélem azért a GM-eket jobban megválogatják mint a tutorokat...