124119
-
Noodlee #104974 Ezt pl ma is letolhatnánk:
Dragon Tower Quest/Time Ring Quest
A többihez vagy nincs lvl, vagy prémes. -
olattila #104973 megbeszeljuk :) -
Noodlee #104972 Against the Spider Cult Quest/Dark Armor Quest
Dragon Tower Quest/Time Ring Quest
Koshei The Deathless Quest
Skeleton Decoration Quest
Még kell 5 lvl a palámnak, és akkor:
Devil Helmet Quest
Crusader Helmet Quest
Noble Armor Quest
-
olattila #104971
Ossze gyult a Csipet csapat :P
Questeket vallalok nagy mennyisegben akinek kell szoljon :P
Poit majd csak ha Cipi jon akkor valalom addig nem :P
Belepo dij 0 -
#104970 Ti még hisztek a gm-ek létezésében? :D -
#104969 Akkor menjen le a gm karijával, úgyis elkaptak volna pár afk-bottert, de arra se voltak képesek. Igaz nem kapnak fizetést, de akkor se abból áll a gmség hogy poénkodunk game-chaten. -
#104968 szerintem pont ezért is bannolnak csak havonta..
aki féltucatszor ugyanúgy megy 1 hónapban pár órát, az lehet megszokott 1 útvonalat... de aki minden áldott nap X órában ugyanúgy köröz körbe-körbe az azért már cinkes -
Noodlee #104967 14:52 You see Szajba of Secura (Level 23). He is a druid. -
Noodlee #104966 06:26 You see Luftwaffe (Level 2). He has no vocation. -
#104965 Hiába ellenőrzi sima karakterrel. Senki nem köteles válaszolni a másiknak, mivan ha épp aktiv a white listje? És mindig ugyanarra szeret menni? Sajnos ezek nem bizonyithatók egyértelműan azalapján pedig nem bannolhatnak hogy márpedig szerintem tuti bot.
Ha pedig gm karakterrel megy oda azt természetesen jelzi a progi így mindig tudnak válaszolni. Mindig a csiterek lesznek előnyben és ez nem a cip hibája mert nincsenek legális eszközök a megállításukra. Túl sok joguk van. -
Husosfagyi #104964 Sokat írál, úgyhogy biztos igazad van :)
most szánom rá amgam harmadszor hogy végigolvassam.
amiben nem: nincs CRC check.
A gépemet szkennelő programukról pedig túl hosszú a véleményem ahhoz, hogy itt elmondjam.
-
#104963 Szerintem tudják hogy mit kell keresni... Az is lehet hogy megvan nekik az a néhány elterjedt program és azt keresik. Nem tudom hogy rúnamakrósokat elkapták e, mert azok ellen nem lehet olyan egyértelmű bizonyítékuk mint amikor a gm odamegy, beszél hozzá és nem reagál. De ha abból indulunk ki hogy a Tibia játékosainak nagyrésze 10-14 éves lengyel akkor kézenfekvő hogy a botterek többsége egyszerűen megvette az NG-t vagy Magebotot és használja az abba beépített dolgokat mint cavebot, runamaker, mert makrófuttató progit beállítani túl buták.
Amúgy szerintem is jobb lenne ha rászánna valamelyik gm 1 órát, lemenne normál karijával banutára, teknősökhöz, scarabokhoz, dwarfokhoz és lebannolná az összes csicskát. Elég volna csak heti 1szer csinálni egy ilyen túrát és előbb utóbb elfogynának a csalók. Ehelyett itt egy rakás gm és mind csak azt lesi hogy mikor írja valaki trade-re hogy "szia". -
#104962 ha a klienst módositod és azt veszi észre a chip akkro azért bannolhat a kérdés csak az hogy hogy veszi észre ha a kliensbe van beépítve olyan dolog ami saját magát hangsúlyozom mégegyszer saját magát ellenőrzi le indulás előtt és ugy detektálja a rosszindulatú dolgokat akkor még az úgymond elnézhető is lenne de ez se a megfelelő megoldás mert ha netalántán mondjuk valaki egy virust juttat az indító filéba stb akkro azt is csalásnak veheti meg mitom én. kezdem elveszíteni a fonalat:)
na de a másik hogy nem feltétlen kell a klienst módositani elég ha egy makrófuttató progit nyomatsz mondjuk és csinálod folyamatosan a runákat vagy pecázol vagy akármi. ilyet is lehet és ezért is bannolják az embert
viszont ez már nem a klienst módosította innen kezdve ha a cip ezt programmal szúrja ki esetleg ugy hogy ellenőrzi a gépedet akkor nagyon is igaza van telének simán fel lehet őket jelenteni. Szóval akárki akármit is mond én még mindig azon a véleményen vagyok hogy igen is a GM-ek feladata is lenne a bannolás mert a kézi erőt sajnos nem mindig tudja a gép helyettesíteni, arról nem is beszélve hogy szerintemi mióta ezt az autobann rendszert hangsúlyozzák azóta sokkal több lett a botter mert midennki leszarja hogy látják vagy nem látják mert ugyse kell reportolni mert majd a hires autóbann rendszer intézi. Szóval szerintem sokkal többet ártottak maguknak mint amenyit használtak mert eddig legalább "próbáltak" bujkálni a booterek de msotmár majdhogynem nyiltan is felválalják. -
Husosfagyi #104961 nagy lett a csend...
mindenki ezeket próbálgatja? -
#104960 Persze, nem kell módosítani a kliens programot... Biztos valaki azt is meg tudja csinálni.
De ettől függetlenül ezt használja majdnem mindenki:
TibiaBot NG is a professionally crafted client modification for the massive multiplayer online role playing game called Tibia.
Másik:
MageBot is new professional client modification for the MMORPG Tibia.
Ezeknek a használóiból is simán van több ezer, meg még vannak a multi clientesek akik szintén módosított klienst használnak.
Ha a program észreveszi hogy valami nem stimmel a kliensben az már 100%-os bizonyíték hogy cheatel így látatlanba is merik bannolni és megtehetik hogy semmiféle kifogást nem hallgatnak meg. Lehet hogy az egyik patchben belerejtettek valamit ami megkönnyíti ezt a dolgot.
"és mondjuk a Cip egy olyat fejlesztett bele, ami figyeli, hogy jelenleg milyen programok futnak még a gépen, akkor viszont fel is lehet jelenteni a Cipet, mivel az már kémprogram."
erre a cip:
Paragraph 2 of the privacy policy deals with usage data that is automatically determined and transmitted when you use any of our services. The type of usage data that we store has now been extended to include data about hardware and software of the user's computer system. We will mainly use this data for anonymous statistical surveys, for error analysis and the optimisation of our services.
Ezt is megtenné, de sokkal egyszerűbb amit már eddig is mondtam. -
#104959 19:31 You see Hokuszach (Level 44). He is a sorcerer.
Aszittem Hoki :) -
#104958 helyesbitek: http://shanessite.net/char/banned/bot -
#104957 http://shanessite.net/char/banned/Secura -
#104956 18:47 You see Tokajii (Level 35). He is a paladin.
o.0 -
Husosfagyi #104955 Nem. senki híres Securás tegnapi infók szerint. -
#104954 Bexter :D -
#104953 de azért nem napi 24 órában gondolom..
btw a mostani hullámban lettek bannolva ismert botterek ? -
#104952 Holnap visznek SGAs tagokat POI-ra mule-nak, 40k-ért. Lehet jelentkezni. Én Matiastól tudom.. Ő meg Gogo-tól. -
#104951 Kéne egy aktív gamer az SGA-ba! -
Husosfagyi #104950 Teljesen igazad van, egyáltalán nem kell belenyúlni a progiba.
Érdeksségként említeném meg, hogy ha módosítod a tibia fájljait egy másik kezdőkép grafikával, azzal ugyanúgy beletúrsz a progiba - ezt mégsem veszik csalásnak. Ez benne van a tutoros GYIKban is.
Tehát, biztos hogy checksumot sem néznek - legalábbis az egész kliensre.
Jó hétvégét ha nem is leszel fenn :)
-
#104949 Mi az, hogy "eredeti vagy módosított(bot)"? Nem kell módosítani a kliens programot ahhoz, hogy bot programot használjon valaki... nem feltétlenül "épül be" a kliensbe. Tehát, ha ezt kizárjuk, és mondjuk a Cip egy olyat fejlesztett bele, ami figyeli, hogy jelenleg milyen programok futnak még a gépen, akkor viszont fel is lehet jelenteni a Cipet, mivel az már kémprogram. Tehát semmi köze (és főleg semmi joga) megnézni, hogy milyen programokat használok a Tibia mellett.
Ha útvonal-ismétlődéseket nézne, akkor simán engem is botternek nézhettek volna amikor 1 hónapon keresztül teknősöket öltem... szinte már csukott szemmel mentem, tudtam hol mikor lesz teknős stb stb.
Továbbra is csak a találgatás marad... egy biztos... azért kíváncsi lennék, hogy milyen "programot" írt hozzá a Cip...
Lehet nem lesz netem egész hétvégén... üdv Mindenkinek! -
Noodlee #104948 Nem csak akkor, ha csökken a HP szintjük. -
Noodlee #104947 "A spelles megoldás alapból kizárva, mivel nem időközöket, hanem minimum hp-t kell megadni neki. Max a rúnamakrósokat kaphatták volna el."
Ez nem feltétlenül igaz. Programja válogatja. Látogass csak el Edronba, és nézd meg a goblinoknál botolókat. Szinte álandóan max HP-n vannak, de az exurát tolják egyfolytában. -
#104946 Felmerült sokminden, hogy a varázslatok idejét, a bejárt útvonal ismétlődését, az online órákat, fejlődés sebességét, stb, stb. nézi. Szó sincs egyikről se. Egyszerűen le tudja csekkolni valahogy a klienst és látja hogy az eredeti vagy módosított(bot). Csak így lehet az hogy mindenféle program használóiból bannoltak vegyesen. A spelles megoldás alapból kizárva, mivel nem időközöket, hanem minimum hp-t kell megadni neki. Max a rúnamakrósokat kaphatták volna el. -
taj #104945 nah, jó hétvégét népek! -
taj #104944 mondjuk ha megfejti a trükköt a cheat írója, akkor ezt elég egyszerű kiszűrni :D
bár nehéz megfejteni a trükköt, mert nincs azonnali visszajelzés, mint egy punkbusternél, ahol kapásból lebuksz, ha játszani akarsz vmi cheattel...és lehet, hogy ilyen egyszerű trükkre nem is gondolt a cheat írója :P -
taj #104943 senki = ram :P -
taj #104942 ha még nem történt meg, és lendületben vagy, akkor huma, krog, uwel, ram, utazo jack, omnii, womido is mehetne retarded kategóriába :P -
#104941 Vice vagy.. akkor tudod te is, nem? -
Noodlee #104940 Heu druidáját, és Krapi paláját, ill Senkifia karit (nem tudom kié) tegye át az illetékes másik rankba plz. -
#104939 ezt csak cipék tudják, belső fórumokon sincsen róla info -
#104938 A tibiás pályafutásomra gondoltam. Amióta kezdtem első level 100-as kari :) -
taj #104937 nem Goddem 2003-as? Arcor is? -
#104936 Nekem 6 évig tartott a 100 :D -
Noodlee #104935 Lehet, hogy a varázslások közötti időt nézik. Nem hiszem, hogy a bot program random varázsolgat. Szerintem a manát figyeli, illetve bizonyos idő közönként nyomja el a spellt.